Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:15
- Nahlásit

baile
No jo, to bys musela chodit s náma na agi ve středu v noci

baile
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:18
- Nahlásit

maxim
to mám zrovna tancování a i kdybych ho neměla, tak by mě mamka určitě tak pozdě na cvičák nepustila

baile
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:19
- Nahlásit

maxim
už teď mi říkala, ať tam nechodím - a to nám začíná už ve čtyři hodiny. No má o mě strach a já se jí nedivím, v dnešní době...

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:26
- Nahlásit

baile
To chápu. Tak se musíme častěji scházet

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:31
- Nahlásit

baile
Domluvte se zítra s cafinou, v kolik si teda dáme v tu neděli sraz a napište mi to, jo?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 22:49
- Nahlásit

maxim
baile
Ahoj! Moc vám oběma děkuju za fotečky§ poslední dobou nemám vůbec čas se tu ani ukázat! Tady v Bruntálově sníh už taky roztál ale to sluníčko něják schází vy se mátee Bowi te´dka dobral od veta nějáký prášky na podpoření srdíčka a já toho pomalu začínám litovat, ono to s ním udělalo divy!! Dřív jsem si myslela, že má hrozně moc energie a je hiperaktivní, ale kdyby jste to viděli te´dka, Bylo to totiž něco jako vitamín, tak te´dka přímo srší, neustále lítá po bytě a v jkednom kuse štěká jak blázen...... Too je prostě můj sen... Pes šílenec§ Jsem nas něj pyšná.. Své kvality mi dneska ukázal i u kámošky, když jsem ho seznamovlala s jejím morčetem... Nejdřív pohoda.. čuchal k ní, jako by to byla fenečka a celkově si ji obufetil! Když jsme si ji jen tak předávali Bow přímo pukal žárlivostí a tajně se k ní zezadu plížil... Zavrčel a už ji málůem, chytl za kůži!! Ježíš, buhví, co by s ní udělal!!!!!!!! Kámoška ji ale rychle popadla a Bow měl po srandě§ Ale já bych byla i zvědavá, jestli by ji hned rdousil, nebo jen task někam odnesl a lehce olizoval§ Mylím, že to byla mateřská láska, ale podle kámošky je to saDISTA A MASOVÝ VRAH.. CO MYSLÍTE, nEVÍTE NĚKDO, KDY VÝJDE NOVÝ PES PŘÍTEL ČLOVĚKA? pSALA JSEM TAM ČLÁNEK DO TÝ SOUTĚŽE, TAK UŽ PRAHNU ZVĚDAVOSTÍ JE STLI TAM BUDE NEBO NE.......

baile
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 09:31
- Nahlásit

maxim
Jasně, zeptám se Cafiny a pak sem napíšu. Pokud bych viděla, že sis to zde na fóru nepřečetla, tak ti napíšu sms.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

papillon_girl
Ahoj! Pes přítel člověka prý měl vyjít tento čtvrtek. Já mám předplatný, tak by mi měl do schránky přijít někdy příští týden, tak už se nemůžu dočkat.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 09:52
- Nahlásit

maxim
Teď mi volala Cafina, že prý nemá přístup na net, proto sem nepíše. Za chvilku jdu za ní, tak se jí poptám, na ten čas srazu.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 11:11
- Nahlásit

baile
Já mám předplatný
Asi si jho taky na další rok předplatím, protože jsedm vždycky koncem měsíce už nedočkavá a lítám po celým Bruntálu z trafiky do trafiky, než konečně nastane ten osudný den

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 12:00
- Nahlásit

papillon_girl
Jak to tak vidím, tak ty a tvůj pes jste jedné krve. Musíte spolu pěkně řádit...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 14:20
- Nahlásit

maxim
Jak to tak vidím, tak ty a tvůj pes jste jedné krve.
na tom asi fakt něco bude!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 14:26
- Nahlásit

Slavíte se svými pejksky nějak vánoce? Já jdu vždycky na dlouhou procházku a pod stromečkem se i najdou nějaké ty dárky§ letos jsem se rozhodla pro tyto 2, co na ně říkkáte? URL a URL narazila jsem na tu stránku jen tak náhodou, ale je to dobrýýý
Jinak jsem dneska konečně sehnaLA PSAA TEN ČLÁNEK TAM NEBYL... Jestli máte nměkdo zájem, můžu vám ho poslat,, mě se hrozně líbí a řekla bych že se i poved.... asi si ho dám na stránky, ať vím, co na něj ostatní

baile
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 15:02
- Nahlásit

maxim
Tak jsem se vrátila z útulku. Byla jsem úplně unešená, ta štěňátka byla prostě rozkošná.

Jinak prý ti cafina volala, sraz zítra v devět hodin platí.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 15:58
- Nahlásit

baile
Chodit do útulku je nebezpečný...

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 16:03
- Nahlásit

papillon_girl
Dárečky jsou pěkný. Bow bude mít veselé vánoce

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 10:36
- Nahlásit

maxim
a co dostane Maxík? Taky je vždycky štěstím bez sebe, že se u stromku sleze celá rodina,?

Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 12:44
- Nahlásit

Tak jak bylo na vycházce?

Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 13:18
- Nahlásit

Tenhle pejsek 1056 je také zajímavý.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 16:11
- Nahlásit

Tak výlet se vydařil, jsem ráda, že cafina přišla, jinak bych tam musela pochodovat sama . Sunny označkovala všechny pařezy v lese , zvedla nožku skoro víc jak Andy Hárání nám vůbec nevadilo a už se těšíme na další výlet.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 16:11
- Nahlásit

Páni§ Dneska je tu nějak prázdno! My jdeme za chvíli lepit plakáty na Vánoční sbírku na psí útulek, tak asi zas padám, dokud nebode totální tma a zima!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 16:13
- Nahlásit

baile
Ha! je tu někdo! Tak to je Andy borec§ Kdyby byl u té chudinky háravky Sunnny on, Protáhl by si pořádně nožičky a zkusil by svůj doskok! Mimochodem dneska trénoval na háďátku!!!!!!!!!!!!!

baile
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 16:23
- Nahlásit

papillon_girl
ahoj, ona asi Sunnynka ještě moc nevoněla, hárala teprve třetí den. Ale pokud je tvůj pejsek erotoman, tak by se na ni asi vrhnul

baile
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 16:24
- Nahlásit

papillon_girl
Andy by chtěl trénovat na mé noze, ale to má hošík smůlu, to mu zakazuju

Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 16:26
- Nahlásit

snad ne na živém háďátku

Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 16:27
- Nahlásit

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 08:54
- Nahlásit

baile
cafina
Ahoj holky. Tak dneska už je mi trochu líp, jsem v práci. Tak jsem se na ten výlet těšila a on si ten blbej bacil musí vybrat zrovna neděli
Dobře, že jste si ten výlet užily alespoň vy.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 08:58
- Nahlásit

papillon_girl
Maxovi chystám k vánocům molitanovej domeček a možná taky nějakou hračku a dobrůtku.
Zatím viděl vánoční stromek jen jednou, ale myslím, že se mu to líbilo. Kočka se taky těší, pokaždé olíže všechen cukr z vanilkových rohlíčků, když je před ní včas neschováme

baile
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 09:05
- Nahlásit

maxim
Oni to tak bacily rádi dělají, přijdou v tu nejnevhodnější chvíli. Příště už na výlet půjdeš s námi. Teď asi budeme muset počkat, než Sunnynka dohárá.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 09:10
- Nahlásit

baile
A jak dlouho to hárání vlastně trvá? Víš o tom něco?

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání