Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Radka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 14:36
- Nahlásit

maxim
Manžel a psi by se stejně zlobili
Dnes je pondělí, tak to se manžel bude schovávat za novinama, v úterý má fotbal, ve středu noviny, ve čtvrtek fotbal, v pátek noviny a pivo o víkendu převažuje fotbal i ten v televizi . syn je totéž, jen noviny a pivo zaměň za počítač . Je jasné, že 3 psi jsou málo

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 14:40
- Nahlásit

Radka
Ó, jak rozmanitá domácí zábava

cafina
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:42
- Nahlásit

Ahoj všem!
Já dnes jen na chvilku...

maxim
Co Maxík? Sunnynka poctivě spala do večeře a i potom byla nezvykle hodná. A vypadala velmi spokojeně

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 18:29
- Nahlásit

cafina
No Max vypadal unaveně, ale doma řádil s balonkem.
Asi si říkal, že si musí nějaké síly schovat na doma pro holky

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:20
- Nahlásit

Ahojíky
Už jsem zase tady

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:05
- Nahlásit

Ahoj! Já taky, ale jenom na chvíli, máme ivt!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:07
- Nahlásit

Už se nemůžu dočkat pátku, začínají nám tu prázdniny, tak budu cvičit, cvičit a cvičit§ Pokut bude hezky, tak venku agi a pokud se to fakt nebude dát tak doma Obedienci!!!!! Prostě si to naprosto užiju!!!!!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:07
- Nahlásit

papillon_girl
A co to prosím tě je, to ivt? Není to nakažlivé ?

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:09
- Nahlásit

maxim
Ó, jak rozmanitá domácí zábava
né fakt, to je ve zkratce jejich týdení odpolední rozvrh...já bych se zbláznila. Jak nemám co dělat tak se mi chce hned spát, takže mám psiska a ti už se mi o zábavu postarají

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:10
- Nahlásit

maxim
no to snad ne§ Jenom informatika a výpočetní technika ve škole!!!!!!

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:11
- Nahlásit

maxim
papillon_girl
A co to prosím tě je, to ivt
jsi mě předběhla
papillon_girl
jak to vypadá se štěňátkem, budeš si některé brát ?

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:19
- Nahlásit

Radka
. Jak nemám co dělat tak se mi chce hned spát,
No, to byl důvod, proč jsem si pořídila Maxe

budeš si některé brát ?
Neprovokuj Víš jak strašně chce dalšího pejsu, ale co s rodičama? Ti se musejí poslouchat

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:24
- Nahlásit

maxim
Neprovokuj
to není provokace, já myslela, že štěndo po Bowovi má povolené...

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:28
- Nahlásit

Radka
No možná máš lepší informace než já. Mně se zdá, že si jenom tak říkala, že by to mohlo být pro rodiče lákadlo, mít doma štěndo po Bowovi
Tak jak to je, papillon_girl?
Třeba odpoví, pokud ji už ivt neschvátilo

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:31
- Nahlásit

Radka
Jo a teď jsem si vzpomněla, že Anée nabízí oba pejsky ke koupi na bazoši, fenku si asi nechávají.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:42
- Nahlásit

Radka
to záleží na tom, jestli nudeme mít ten barák, ale kdyby byl, tak se to dozvím až někdy na začátku léta a to už budou štěńátka asi rozebraná, ale kdyby nějaký zůstalo, okamžitě berem§ Navíc bede mít Bow ještě několik dalších příležitosí, takže si můžeme jinak štěně někdy později, ale prostě když je vidím, tak se nedáodolat!!!!!!!!!!!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:47
- Nahlásit

papillon_girl
Tak držím palce s novým barákem

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:48
- Nahlásit

maxim
Anée nabízí oba pejsky ke koupi na bazoši
aha, to jsem nevěděla, na inzerce nechodím
papillon_girl
prostě když je vidím, tak se nedáodolat!!!!!!!!!!!!!!
chápu, chápu, chápu...mám stejný pocit . Kluci jsou kteří ?

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:51
- Nahlásit

Radka
Tady URL

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

maxim
aha .-), fotky jsem viděla u Bowa na stránkách, jen jsem nevěděla kdo je kdo . Budou mít všichni duhový ocas a to se mi moc líbí

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:15 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Radka
Jsou tak malušencí A ty ťapičky, maličký a růžový, nedivím se papillon_girl, že jen těžko odolává A to ještě až povyrostou a začnou poskakovat a dělat lotroviny...

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:25
- Nahlásit

maxim
Jsou tak malušencí A ty ťapičky, maličký a růžový, nedivím se papillon_girl, že jen těžko odolává A to ještě až povyrostou a začnou poskakovat a děkat lotroviny...
jak já ji rozumím . Víš jak to skončí u nás ?
Původně jsem chtěla psa...koupila jsem si fenu ( Áju ), pak Fidorku aby jí nebylo smutno....zařídila jsem si chovku...koupila nepříbuzného psa...domluvila si krytí na Áju...už se vidím jak všechna ta její štěňata zůstanou doma a bude to náš první a zároveň poslední odchov .

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:52
- Nahlásit

Radka
To ne
Když měla Eva první vrh, taky jí všechna štěňata zůstala doma nebo alespoň u příbuzných Ale pak to překonala a další vrhy už šly do světa
To já jsem spíš zvědavá, jak to dopadne u nás. Pořád si pohrávám s myšlenkou na dalšího psa

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:02
- Nahlásit

maxim
Když měla Eva první vrh, taky jí všechna štěňata zůstala doma nebo alespoň u příbuzných Ale pak to překonala a další vrhy už šly do světa
Já taky doufám, že se mi podaří najít pro ně zájemce dost rychle, protože kdyby už byli starší, tak už bych je určitě nedala. Zatím na 100 pro počítám s tím, že si nechám fenku...teda doufám, že se narodí

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:04
- Nahlásit

maxim
Pořád si pohrávám s myšlenkou na dalšího psa
myslíš fakt psa, nebo bys raději fenku ?

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:35
- Nahlásit

Radka
No zatím přemýšlím o psovi. S fenkou by to chtělo i chovatelskou stanici a na to se necítím a taky je jich u nás už tak dost

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:38 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Radka
že si nechám fenku
Eva teď někdy byla krýt, tak jsem jí přála, ať jsou štěňátka fenky, měla teď poslední dobou samé pejsky, a ona se bojí, že kdyby byla fenka, chtěla by si určitě nějakou nechat Je to úplnej mor, co?

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:52
- Nahlásit

maxim
S fenkou by to chtělo i chovatelskou stanici
pokud bys nechtěla chovat, chv. stanici nepotřebuješ, nebo jeden vrh se dá odchovat na chov. st. někoho jiného. Nevím přesně jak se to dělá, ale jde to.
chtěla by si určitě nějakou nechat Je to úplnej mor, co?
no jestli se fakt odhodlám chovat víc jak ten jeden vrh, tak pak si už dlouho doma nic nenechám, protože je hezké mít doma spoustu mladých psů, ale co až začnou stárnout a odcházet...to bych se zbláznila...už takhle jsem si během ani né 2 let koupila 3 psy.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:12
- Nahlásit

Radka
už takhle jsem si během ani né 2 let koupila 3 psy.

Vzhledem k tomu, jak jsou papilloni úžasní se není čemu divit, že člověk neodolá

Nevím přesně jak se to dělá, ale jde to.
To já vím, že se to dá, ale o to mi nejde. Se štěňátkama je moc práce, když je chceš správně socializovat. A proč to lámat přes koleno, když si vůbec nejsem jistá, že bych to zvládla? Není to nutné.
Já nevím. Zatím si dalšího pejska pořizovat nechci, tak nad tím ani nebudu dumat. A časem se uvidí

Radka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:20
- Nahlásit

maxim
časem se uvidí
však jo, tohle za tebe nikdo nevyřeší, to musíš udělat sama. Je fakt, že není rozdíl mezi tím, jestli venčíš jednoho, nebo dva psy, ale je to obrovský rozdíl, pokud se těm psům chceš i víc věnovat. Myslím tím agility, poslušnost a další věci, co spolu s Maxem děláte. Ty totiž budeš pořád jen jedna a psi jsou dva a cvičit je oba najednou ....to fakt nejde.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání