Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:06
- Nahlásit

papillon_girl
Že mu Bucka gratuluje

baile
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:10
- Nahlásit

papillon_girl
Já taky moc moc gratuluji, už se těším, až štěňátka povyrostou, to s nima bude určitě velká legrace

Bubacek
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:56
- Nahlásit

papillon_girl

Byla jsem se mrknout jsou fakticky úžasní, jen jedna maličkost. Oprav si datum jejich narození. Máš tam 28.3.2008 a toto datum teprve bude.
Jinak opravdu nádherní.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:06
- Nahlásit

baile
Ahoj, jak je v novém domově?

baile
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 09:25
- Nahlásit

maxim
jak je v novém domově
pěkně, akorát ještě všechno nemáme uklizené, tak je tu zatím málo místa - jsou tu samé pytle a krabice

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 10:54
- Nahlásit

baile
No jo, při stěhování nebo malování najednou zjistíš, co máš věcí, o kterých jsi ani nevěděla... Já jsem jednou při malování vyházela osm pytlů krámů, co jsem měla různě poschovávané, na které jsem dávno zapomněla a které jsem vůbec nepotřebovala Taky jste takové věci našli?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 13:32
- Nahlásit

Mucholabka
baile
maxim
Bubacek
jujky, to mi to včera asi hodně pálilo, jako bych vicděla do budoucnosti!!! Bow všem moc děkuje a dozufá, že s nich vyrostou stejní roš´táci jako je on sám!!!!

Taky tam máte tak škaredě, Už z toho pom,alu začínám šílet, protože bow se nemůže venku pořádně vvylítat, tak to musí dělat doma!!!! Pokoušel se mě budit už o půl 6 a potom na mě tak dlouho řval dokud jsem fakt nevstala, začali jsme si hrát.... Celý dopopledne jsme lítali za kohoutem, kačerem, tenisákem a hledali jsme různý předměty, zahrabávali to všechno do deky a pak to zachrańovali.... Když už se to opravdu nedalo s tím čertem vydržet, začali jsme nacvičovat "drž" a mu konečně došlo, že má tu ponožku držet v tlamce!!!!! Potom při obědě vyžebral pár špaget, který má te´d na závěsech i náprsence!!!! asi si to otcovství až nějak moc užívá.....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 13:34
- Nahlásit

baile
Hrozně gratuluju k novýmu bytečkuuuuu! Konečně můžeš mít k Andymu dalšího kámeše, to ti mooc přeju!!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 13:39
- Nahlásit

papillon_girl
Taky tady máme pěkně hnusně. Včera na vycházce nás málem odnesl vítr. Teda Maxe ne, ten nasadil aerodynamický tvar a zdolával tajfun v pohodě

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 13:47
- Nahlásit

maxim
To já s Bowem musela vyjít ven radši na vodítku, i když jsme jinak navolno...... Aby náhodou neuletěl, jako opravdový motýlek...

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 13:52
- Nahlásit

papillon_girl
No jo, Max je větší váhová kategorie. Spíš mám někdy strach, aby ho neodneslo káně, jak nám vykládala Šárka.
A asi by stejně neuletěl. Zkoušeli jsme to na podzim, místo draka, a nic

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 13:57
- Nahlásit

maxim
Zkoušeli jsme to na podzim, místo draka, a nic
to nemá chybu!!! Musím se už rozloučit, letím na tenis

Šárka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 17:32
- Nahlásit

maxim
Nevím jestli zrovna káně, ale byl to nějaký ptačí dravec.
Mě Kevin jednou trochu popoletěl. Naštěstí byl na vodítku. Prostě s ním ten vítr smejknul. Švagrová říkala, že její pes když foukne vítr zalehne za keř a jde dál až přestane foukat.(má krisaříka)

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 19:16 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Šárka
Musel to být nějakej větší pták, aby toho psa unesl.
Myslím, že káně je u nás největší dravec. Ještě je pak velkej kormorán, ale ten má radši ryby
Kdyby Max pokaždé zalehl za keř, když fouká, tak to bychom toho moc nenachodili
Ale je fakt, že krysaříček je taková pápěra.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:13
- Nahlásit

Ahoj
Hlaste příchod

baile
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:40
- Nahlásit

maxim
Ahoj, hlásím příchod, ale jen na chviličku.
Taky jste takové věci našli?
No našla jsem spoustu věcí, hlavně hračky a různé časopisy, které mi je líto vyhodit. Připadám si jak nějaká bordelářka, nemám to srdce vyhodit věci, které jsem dřív používala - říkám si, že se budou někdy hodit - třeba pro moje děti (v budoucnu )

papillon_girl
Konečně můžeš mít k Andymu dalšího kámeše
Nový kámoš by se sem v pohodě vešel, ale mamka ještě protestuje.

baile
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:43
- Nahlásit

maxim
Včera za toho hnusnýho počasí byl Andy skoro pořád zavřenej. Pak kolem čtvrté vysvitlo slunko, tak jsem se zaradovala, okamžitě jsem popadla Andyho, že půjdem na delší procházku, ale jen co jsem vyšla ven, tak po pěti minutách se rychle zatáhlo a začalo zase pršet Hrůza

Dnes není taky moc hezky, sice teď neprší, ale je zataženo. Snad se to zlepší.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:37
- Nahlásit

baile
A to my jsme byly včera v tom nečase s cafinou cvičit. Sice nám chvíli pršelo na hlavu, ale pak přestalo. Psi byli špinaví až za ušima a my obě jsme na tom kluzkým terénu uklouzly a pěkně se v tom blátě vyválely, takže jsme vypadaly opravdu pěkně

Radka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:54
- Nahlásit

maxim
Ahoj, teda vy máte výdrž . Ale u nás už včera tak strašně nebylo, chvílema pršelo, ale žádná hrůza, taky jsme byli venku. V sobotu to bylo horší, to psiska nechtěli ani na zahradu.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:13
- Nahlásit

Radka
Jasně. Jsme holky do nepohody.
Tady už včera taky nebylo strašně, nefučela už vichřice, ale o to víc pršelo.

Radka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:18
- Nahlásit

maxim
aha, tak u nás skoro nepršelo, dokonce chvílema svítilo sluníčko. No a teď se to venku začíná mračit, tak uvidíme...

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:40
- Nahlásit

Radka
Je to blázinec. Ale jsem ráda, že to u nás neodnášelo střechy a podobně jako jinde

Radka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:51
- Nahlásit

maxim
To máš pravdu, u nás doma beze ztrát , ale sousedi přišli o bazén...na podzim ho vypustili a teď jim ho vítr podfouknul a zmuchlal, my jsme ho jen upustili tak byl moc těžký . No a taťka chytal střechu ze skleníku, normálně ji ten vítr nadzvedával .

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:57
- Nahlásit

Radka
U nás po sousedech nevím o žádných ztrátách, ale dneska na obědě jsem četla v novinách, co ta potvora Emma jinde odnesla nebo zničila a je to hrůza. Když ti odnese střechu nad hlavou nebo ti na dům hodí strom, to je hrozný a když si k tomu představím, jak jsou u nás neochotné pojišťovny, tak je to děs běs.

Radka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:11
- Nahlásit

maxim
taky jsem to četla, dokonce v čechách spadl na 11-ti letou holčinu strom a ta nepřežila...to je fakt osud .

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:33
- Nahlásit

Radka
Chudák babička, co ji tam vedla

Nepřehodíme vyhýbku na něco veselejšího?

Radka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:41
- Nahlásit

maxim
Nepřehodíme vyhýbku na něco veselejšího?
Jo, jo... za hoďku jdu domů...to je důvod k veselí

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:54
- Nahlásit

Radka
A co doma? Hodíš nohy na stůl nebo tě čeká další směna?

Radka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 14:01
- Nahlásit

maxim
Jak tak koukám ven a začíná tam pršet, tak asi rychle vyvenčím a do zblbnutí budu házet balonky a tahat se o staré ponožky . Uklízení a podobné radosti si zakážu.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 14:20
- Nahlásit

Radka
Uklízení a podobné radosti si zakážu.
To jo. Manžel a psi by se stejně zlobili

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání