Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:13
- Nahlásit

maxim
Tak to my vám budem držet tlapky . Myslím si, že se na Maxovi hodně odráží to, že se mu tak věnuješ, stoupá mu sebevědomí a je to na něm vidět

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:51
- Nahlásit

Radka
Jé, to je pěkná pochvala
Je fakt, že se teď věnuju hlavně jemu, dokonce už i ten můj přítel na baterky si stěžoval, že ho nemám vůbec ráda...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:52
- Nahlásit

Ahoj všem

tak jsme právě dorazili od veterináře

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:55
- Nahlásit

maxim
přítel na baterky
tak ho vypni, když má blbé kecy . Taky budu muset kouknout, jestli ten můj chlap nemá někde vypínač.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:56
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, a co se děje...zuby ?

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:59
- Nahlásit

Bubacek
Vám trhá zuby veterinář ?

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:01 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Radka
To on jen tak říká. Ve skutečnosti nemá už rád on mě. Pokaždé, když k nám přijde, tak se cicmá se psem a mě si ani nevšimne

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:02
- Nahlásit

Radka

no byli jsme vytrhnout ty 3 mléčné špičáky. Pan doktor říkal, že jsme udělali dobře, že jsme přišli a že ty by určitě samy nevypadly. Úplně jsem koukala jak byly velké. A teď má čas, aby se jí to v klidu zahojilo. Na výstavu jedeme až na konci března, tak na to má víc jak měsíc.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:03
- Nahlásit

maxim
myslím, že o zuby přišla Čoky .
Pokaždé, když k nám přijde, tak se cicmá se psem a mě si ani nevšimne
vy musíte být veselá trojka

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:04
- Nahlásit

maxim

no jasně nebo ty máš nějakého psího zubaře???

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:06
- Nahlásit

Bubacek
Tak jsem se trefila..u nás to byl jen jeden špičák u Áji, Fufině to vypadalo samo...mám je všechny schované ( plivala mi je na koberec ) a u Jacka se ještě uvidí...

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:08
- Nahlásit

maxim
Vám trhá zuby veterinář ?
Já bych hlavně brala tu narkozu

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:10
- Nahlásit

Radka

Já bych hlavně brala tu narkozu - to není žádný problém

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:15
- Nahlásit

Bubacek
no jasně nebo ty máš nějakého psího zubaře???
Já myslela podle toho obrázku, že jste tam byli se sebou
Radka
Bubacek
Maxovi taky musel jednu stoličku trhat veterinář. Dostal narkózu, veterinář tahal a tahal a nemohl ten zub dostat ven ! Držel jako přibitej. A jak tam Max tak dlouho ležel s vyplazeným jazykem, tak se mu ten jazyk přilepil ke stolu a pak jsme zase nemohli odtrhnout jeho Bylo to docela drsný, chudáček můj malej. K tomuhle vetovi už nepůjdeme

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:20 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

maxim

tak náš pan doktor to zvládl na jedničku z hvězdičkou. Doporučil nám ho Esíček. Je moc šikovný. Jen ty zuby nechtěly ven, měly kořeny jako by tam měly být ještě aspoň 10 let. Potvory jedny.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:22
- Nahlásit

Bubacek
Maxovi už dokonce vedle toho mlíčňáku rostl druhej špičák, myslela jsem si, že ho vytlačí, ale kdepak.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:29
- Nahlásit

maxim
Maxovi už dokonce vedle toho mlíčňáku rostl druhej špičák
jo přesně, ty nové zuby tam ty mlíčňáky jen zaklínily a bez veta už to nešlo.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:31
- Nahlásit

Bubacek
byli jste u Zedka ? Můžu se zeptat na cenu ? Já byla z Ájou na vojenské veterině v Hlučíně...tam jsou skvělí, ale mají je rušit

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:37
- Nahlásit

Radka
To jsou ty malušenký papulky. Doga by možná takový problémy neměla...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:39
- Nahlásit

maxim

Maxovi už dokonce vedle toho mlíčňáku rostl druhej špičák - no my máme ty špičáky už stejně velký jako ty mléčné. Proto jsem už na nic nečekala a začala jednat.

Radka

byli jste u Zedka ? - ano u p. Zedka a celkem nás to stálo 357,-Kč, ale nechala jsem to na 360,-Kč a pak jsem ještě kupovala pastu Calopet a ta stála 220,-Kč.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:42
- Nahlásit

Bubacek
tak to jsou fakt slušné ceny. za zub jsem myslím platila taky tak, ale pastu jsem teď kupovala Jackovi a stála mě 260,- a to už je rozdíl . Musím napsat Marcele, ať mi ji příležitostně veme taky.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:43
- Nahlásit

Bubacek
To je jasný. Pžece kvůli zarputilým mlíčňákům nebudou mít křivý ty druhý. A já jsem si myslela, že je to nějaká Maxova specialita a jak se zdá, tak je to celkem běžnej problém

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:46
- Nahlásit

Bubacek
pastu Calopet

Na co to je?

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 15:32
- Nahlásit

Bubacek
Tak už jsem si zjistila na netu, že je to nějaká vitamínová bomba, když se mnou nemluvíte

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 19:29
- Nahlásit

maxim
Tak už jsem si zjistila na netu, že je to nějaká vitamínová bomba, když se mnou nemluvíte
né, že nemluvíme, ale já jsem prchla domů. Calopet dávám Jackovi a snažím se to vnutit té mojí hubeňouře - Fidorce, ale ta nejí prostě nic...

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 20:05
- Nahlásit

Radka
A k čemu je to dobrý? Jako když málo žere, aby měl ty vitamíny z něčeho jinýho? Já to neznám, to víš, začátečník...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 22:16 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

maxim

když se mnou nemluvíte - mluvím, omlouvám se, ale musela jsem odejít. Moc mne to mrzí, ale nestihla jsem to tady ani napsat.
Maxíčku promiň, prosím, prosím.

Ono to není jen, když nepapá, ale taky, když je hafikovi špatně a zvrací nebo má průjem a taky, když nemá chuť k jídlu. Nebo taky při kojení, po operacích atd.

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 07:20
- Nahlásit

maxim
Bubacek
Ahoj a dobré ráno .
Bubáček to napsala správně

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 08:38
- Nahlásit

Bubacek
Radka
Ahoj holky

Bubacek
Řekni tomu pejskovi, ať přestane plakat. Max se nezlobí

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 09:40
- Nahlásit

Dobré ráno všem!!

maxim
Já myslím, že vám to jde moc Hlavně s tím odložením jste mi udělali velkou radost a taky, že jsme Maxíka přesvědčili na tu činku

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání