Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 13:58 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

maxim

ale, ale jste šikulky a jistě Vám to jde perfektně. Taková šikula jako Ty a Maxík to se jen tak nevidí.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:01
- Nahlásit

Bubacek
Díky za útěchu. Že bych měla dneska nějakou depku?

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:04
- Nahlásit

maxim
zpropadenej bonitační kód
Nemám s tím teda žádnou zkušenost, ale nedá se proti tomu nějak odvolat? Nebo nový klub - nový kód?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:04
- Nahlásit

maxim
Poslední dobou celou mou mysl zaměstnává ten zpropadenej bonitační kód. - sice nevím co tam máš napsané, ale nesmíš si to tak brát. Kdo Ti Maxíka posuzoval????

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:09
- Nahlásit

Bubacek
Mgr.Ovesná Božena

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:11
- Nahlásit

cafina
Dá se proti tomu odvolat do měsíce po bonitaci. Ale neudělala jsem to, protože pochybuju, že by ti povolaní šli proti Ovesné v můj prospěch. Na klubovce o tom chci promluvit s pí. Jeníkovou, ale myslím, že bonitace se znovu udělat nedá.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:13
- Nahlásit

No nesmím si to tak brát. Hlavně že je pejsa zdravej a šikovnej, jenom je to prostě škoda. A taky je krásnej.

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:18 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
To, jak je hezký, prokázal už na výstavách, a na bonitační kód se asi moc lidí ptát nebude. A zdraví je opravdu to nejdůležitější!!

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:32
- Nahlásit

maxim
Ahoj, já zas za chvíli mažu domů, ale z bonitačního kodu si nic nedělej. Málo koho zajímá a ty co bonitací prošli, ještě míň. Je to v podstatě totéž, jako posudek z výstavy, jen důkladnější. Vždycky je to o subjektivním pocitu člověka z toho daného zvířete, jeho momentální formy a nálady. Mě bonitovali Áju na dni papillona, poté co ve 4 ráno vstávala 6 hodin jela v autě a celý zbytek dne lítala jak blázen. Při bonitaci, jak jsem ji postavila do postoje a pustila, ať ukáže jak krásně umí stát sama, si lehla a bylo jí celkem jedno, co se s ní děje...byla tuhá jak veka . V bon. kodu máme myslím vesměs 0, až na věci, které nedokážu ovlivnit...jako hnědé oko atd.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:33
- Nahlásit

cafina
Už se těším na neděli. Včera jsme si na agi zase nachystali tu překážku 60cm a jak jsme chodili okolo a nosili uklidit překážky, řekla jsem vždycky Maxovi HOP a on ji cvičně přeskakoval. Trenérka byla vykulená, že to přeskočí a ani se nedotkne, že je to vlastně dvakrát tak vysoký než on. Je vidět, že nezná motýly.

Radka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:35
- Nahlásit

Víc mě štve, že fidorka je penalizována za prokvetlé nožky...kurňa, kde ve standardu je napsáno, že to nesmí být. Kecy měla Ovesná v Olmiku a teď i Řehánek si z ní utahoval, jestli je má špinavé

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:51
- Nahlásit

Radka
je penalizována
A to znamená co? To jsem ještě neslyšela.

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:25
- Nahlásit

maxim
Taky jsem to zkoušela, zrovna byla ještě v oblečku, protože uhodily mrazy a zvládla to super. Motýlci jsou prostě letci

Radka
Vidíš, toho jsem si vůbec nevšimla. Asi má něco jako Sunny melírování na zádech, které jí taky vyčítají.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:34
- Nahlásit

cafina
No jestli to v oblečku přeskočila super, tak to ti bez něj uletí

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:40
- Nahlásit

maxim
Taky mám někdy pocit Jak má teď to období od "porodu" do dalšího hárání, je opravdu jak neřízená střela. A ten apetit!

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:43
- Nahlásit

cafina
Max taky pěkně žere. Trainery mu chutnají. Na agi je to naštěstí střela řízená Však včera trenérka chválila papillonky, že jsou ochotní spolupracovat a snaží se udělat všechno, co vidí pánečkovi na očích

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 16:55
- Nahlásit

maxim
Taky mám tu zkušenost. I když já zapomenu říkat správné povely a říkám jenom "tady, tady", Sunny kouká na ruce a běží dál. A tuhle jsem se úplně zmátla, měla jsem doběhnout k překážce, tam protočit ruce a poslat Sunny do vzdálenější díry tunelu. Samozřejmě jsem u překážky nebyla včas, takže jsem se ocitla v jiné pozice, než jsem plánovala, tudíž měl přijít jiný povel, ale já si honem nemohla vzpomenout, takže jsem použila své obvyklé "tady, tady" a vedla Sunny rukama do tunelu, ale pár kroků před ním mi došlo, že máme jít dovnitř druhou dírou, tak volám "tady, tady, ne, ne, tu druhou" a Sunny opravdu minula tu první díru a šupla do té vedle. Ještě že já ji mám !!

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 17:39
- Nahlásit

cafina
Jo jo, někdy je to legrace

Taky čteš o týraném Georgovi?

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 18:09
- Nahlásit

maxim
Taky, je to fakt hrozný Majitelům lze přát jen to, aby si to mohli vyzkoušet na vlastní kůži..

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 18:22
- Nahlásit

cafina
Jsem celá napjatá, jak to dopadne. Jestli to bylo v regionálních zprávách, tak ty jsem prošvihla. Ještě se musím podívat večer.

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 18:29
- Nahlásit

maxim
Já zprávy nestíhám, ale doma mi to okouknou, jestli je něco nového. Držím mu palce, ale nebude to mít jednoduchý, jestli přežije, bude to zázrak.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 18:39
- Nahlásit

cafina
Už to psali v upoutávkách, bude to v hlavních zprávách.

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:16
- Nahlásit

maxim
Tak já pádím. Měj se a v neděli se mooooc těším!!!!!!!!!!!!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 21:11
- Nahlásit

maxim
cafina
Když už se bavíme o té orientaci na parkuru tak to mám docela v poho... Jasný, jednu dobu jsem se ztratila hned za 1. překážkou, ale jak cafi jistěě taky ví, časem ti to už příjde tak nějak jasný a pak když jsou na závodech čísla, to je luxus a krásně se běží... Já mám jedno video ze závodů v Olomouci, jak jsem to viděla, tak jsem si říkala, že to je i docela kulturní... Byli tam u sebe 3 hop, za první byla otočka, pak levá hop a otočka na druhou.... Bála jsem se , že to úplně zkazil, ale Bowan se super řítil a já to dalaaaaaa.. Pak to shlédla mamča a prohlésila, že jsem musela mít hroznou radost, když jsem si vždycky mezi tou překážkou tak poskopčila a vysvětlit jí, že to je otočka bbyl docela nadlidskej výkon......

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 22:55
- Nahlásit

papillon_girl

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 08:37
- Nahlásit

Dobré ránko i když deštivé

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 08:51
- Nahlásit

Bubacek
Ahojky
U nás zatím neprší.

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:03
- Nahlásit

maxim
ahoj, se máte..tady trochu prší a hodně fouká

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:05
- Nahlásit

maxim

Tož Ty jsi ranní ptáčátko.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:12
- Nahlásit

Radka
Hlavně nám to sem neposílejte

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání