Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:14
- Nahlásit

Bubacek
No jo, když musím do práce... Radši bych se zakuklila do peřin
Díky za kávičku

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:17
- Nahlásit

maxim
Hlavně nám to sem neposílejte - myslím, že na to jsme moc malí páni, ale za sebe se budu snažit to poslat do Polska

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:21
- Nahlásit

maxim
no nevím, teď koukám z okna kanclu a už neprší, ale kam ten déšť odešel fakt nevím. Vítr zatím zůstal.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:22
- Nahlásit

maxim
Díky za kávičku - to pro lepší náladu

Myslela jsem, že příjde vhod

Radši bych se zakuklila do peřin - to já taky, ale už mi moji postýlku zabrali ti naši čtyřnozí. Chudák moje postýlka, nevychladne ani na chvíli. V noci já a přes den hafuši.
A máš vidět jak se tváří, když je vyhodím, když dávám peřiny vyvětrat a nebo je chci převlést.

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:29
- Nahlásit

Bubacek
všude stejné , u nás jsou postele taky nejoblíbenější nábytek v bytě

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:36
- Nahlásit

Radka

Tak to máš pravdu

monika
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:45
- Nahlásit

Nezlobte se, že vám sem vlítnu, ale chci se zeptat. Kamarádka ovdověla a zůstala sama. Vzali jsme ji do Brna na výstavu aby přišla na jiné myšlenky a ona se tam zamilovala do ušatých motýlků. Já nejdříve týden pátrala, co to může být za plemeno a pak jsem zjistila, že je to papillonek. Chodí do práce na 8 hodin. Jaký je papillonek pejsek? Vydrží sám doma nebo je to spíš smečkový tajtrlík? Zkusím ji sem navést a pročíst si to tady u vás. dík

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 09:54
- Nahlásit

monika

Ahoj Moniko, mi nepřísluší hodnotit či kritizovat toto plemeno, jelikož ho mám teprve 1/2 roku. Né, že bych neměla zkušenosti se psy, ale celou dobu jsem se věnovala chovu velkých pejsánků a Papillonka jsem pořizovala dceři. Za sebe však mohu říct, že je to úžasné plemeno a jako všichni pejsci se musí vše naučit, ale jako společník fakt príma.
Určitě se Ti tady ozvou zkušenější chovatelé či majitelé Papillonků, kteří Ti podají informace, které potřebuješ.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:10
- Nahlásit

Bubacek
Ti tvoji smajlíci jsou úžasní

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:15
- Nahlásit

monika
Já mám papillonka jednoho a taky chodím do práce na 8 hodin. Vydrží to v pohodě. Ale musí následovat dlouhá procházka
Je to asi tak, že není nějak abnormálně závislý na pohybu, ale rozhodně to není gaučák. Chodíme běhat agi a ohromně ho to baví. Pokud je kamarádka smutná, je papillon určitě nejlepší lék, protože je vnímavý a ochotný udělat páníčkovi radost za každou cenu. A není to plemeno náročné na údržbu srsti.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:21
- Nahlásit

monika
A ještě něco. Pokud jste z Brna, naše chovatelka má zrovna roztomilé malé kuličky, které jsou připravené k odběru...

monika
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:30
- Nahlásit

Moc děkuju, zkusím ji sem navést. Já jsem spíš přes velké psy, ale taky si myslím, že vychovat k obrazu svému se dá jakýkoliv pejsek.
Jsme z Frýdlantu nad Ostravicí, není to tak daleko od Brna a pejsek by jí moc pomohl. Zkusíme hledat. Díky moc

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:33 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit

monika
Ahoj Moniko, zdravím Tebe, Dorku, Fanynku a Lexi. Máš úžasnou smečku ( chodím Ti už dlouho koukat na stránky ) .
Papilloni jsou úžasná stvoření, fakt se to těžko popisuje, ale je to tak . Když jsem si barla první fenku,byla jsem s ní týden doma na ,, mateřské" a nikdy potom jsem neměla problém s tím, že by štěňě doma brečelo ( v přízemí se mnou v domku bydlí moje babička, tak vím, že byla fakt hodná a v klidu vydržela, než jsme přišli domů ). Teď už mám papillony 3 , dvě fenky a nově štěně psa, katže problém samoty už u nás fakt nehrozí . Myslím si, že pokud se bude Tvoje kamarádka po návratu z práce pejskovi dost věnovat a i ráno před odchodem mu obětuje půl hodiny, tak by neměl být problém .
Moniko myslím, že jseš od někud z Frýdlantu, já jsem z Ludgeřovic ( bydlí tam i Mucholabka )...to není tak daleko, klidně se přijeďte podívat.
www.papillon.estranky.cz

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:34
- Nahlásit

Radka
Bubacek
Jo jo, postel je u nás taky oblíbená. Je to jediný místo, kde je Max úplně hluchej

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:40
- Nahlásit

maxim
a u nás, když zavelím ,, Jděte z těch postelí " tak všichni 3 upadnou do hlubokého bezvědomí

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:54
- Nahlásit

Radka
A zkoušela jsi je vystrčit násilím ? Z Maxe se v tu chvíli stává NEBEZPEČNÝ pes

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 10:58
- Nahlásit

maxim
nezkoušela , u nás stačí odcházet a pomalu zavírat dveře...vtu ránu vystřelí za nmou . Fidorka se zlobí akorát ráno, když se jí nechce v 5:15 vstávat, ale nebezpečná není, jen se ráda nechá dýl přemlouvat .

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 11:52
- Nahlásit

To Vám sem musím dát
Psi vystava
Stareho aj ze zlomenu hnatu sem něchala doma ať uvažuje jak je beze mě doma smutno. Auto nějezdi tak sem musela autobusem. Stary si ze mě robil srandu či eště trefim gde mame v Hlučině autobusovu zastafku a jak se nastupuje a či umim cvaknut listek. Gizd jeden. Šak sem robka šikovna a co něumim na to se zeptam.

Nebe jak vymalovane a zima jak v Rusku. Počasi zapomělo že uš si hralo par dnu na jaro a chtělo zas jako že budě zima. Zimni bunda dobra, rukavice a šala teš.

V Ostravě u vystaviště něbylo pro same auta gdě projit ale zas bylo hnet jasne f kerem pavilonu ti psi su. Uš venku bylo jasne že je jich hafo.

Prvni sem potkala jakesi divne male černe bernardyny a majitele se bavili cosi že jako se maju menovat salašnicky pes. To asi budu ze Slovenska. Sice si jaksik matně pamatuju že čuvač je bily ale ti Slovaci su otrženi uš dluho a možna vymysleli jakesi nove plemeno.

Pak tam byli takovi velci bili a měli po sobě same dredy. No ja bych s takym něučesanym a zanědbanym psem na vystavu něvylezla bo by mě haňba fackovala sprava zleva.

Za dalšim rohem sem uviděla asi taky nove plemeno bo to vypadalo že teho čuvača skřižili z ňufundlakem a pohadali se či budě černy či bily. Zustalo to na pul cesty a psi su takovi flekati.

No ale pak přišel šok. Němocne chuděrky — no přectaftě si to — ganc plešate! Take lyse božatka a oni to veterinaři pusti mezi zdrave psy! Po tem strašnem zažitku přestanu brblat že je stary plešaty bo je naštěsti plešaty akorat na hlavě a na ostatni ploše to je jak grizly v zimnim kožuchu.

Ti skinhedi pry su peruanšti nahači. Asi se moc prali aš z nich chlupy litaly no ale tak fest že ani chlup nězustal — to je sila.....

U dalšiho kruhu byli vypsani jacysik motylci. Toš je to snat vystava psu a ne motylu no ni? Hleděla sem do luftu a motyli nigde. Asi to gdosi doplantal — motyli mezi psama to da rozum že je to blbost.

Šok byl u pudlu. Jednemu bilemu zapoměli ostřihat zuby na zatku a měl na holem pozadi take dva chomačky jak tenisaky. A partyja dookola eště vzdychala že je to krasne. Normalni člověk něvi či to tak ma byt nebo se majitel spletl a ostatni to něpochopili. Fčil snobi jasaji aj nat sebevěči blbosti že.

A to ta baba co ji patřil teho psa eště lakovala! Déšť — účes drží. Florida — vítr — účes stále drží..... Ostrava — výstava — pudl je jak politý cukrovu vodu....

Jen tak bes nahubku tam pochodovaly aj take obludy že potkat je venku tak položim šrajtofli a potichu otcupitam pryč. Dogy jak koně velke, pak eště par plemen s takovyma těma těškyma hlavama trochu se sraženym čumakem, boxeři s hubu jak po urazu — ty museli dluho pěstovat ať se jim ty čumaky tak skrati.......

A fšeci s dluhyma ušima a dost psu aj s dluhyma ocaskama..... Knirači vypadali že s tyma ocaskama začali mluvit — konečně mužou povykladat že je jim veselo a vrti a vrti.....

Dom sem došla stahana jak kočka. Stary se culil, strčil mi aš pot nos cely obět a aj kafe zrobil. Asi budě cosik večer chtit. No uš je na čase bo krs nohu zapoměl že fšecko ostatni zustalo cele.

Zitra musim ze svojima plechovyma nožičkama do servisu bo motor chytil zaduchu. Neni možne aby šel do otaček — tvaři se jak tuberak na velke kunraticke. Pry je možna praskla membrana na plyn nebo je rozhašene počitačove vstřikovani.

Jak cosik praskně a eště to střika jak něma — to je pak maras. Snat se to podaři spravit co nejdřif bo mam haldu ježděni. Kamaratka budě stěhovat babičku a chce dovest plastove bedny. Budu je muset stahnut od druhe kamaratky kera je přestěhovana uš tři měsice. Asi si na to založim agenturu bo na stěhovani funguju několikrat do roka.
více na: http://babazostravy.bloguje.cz/archiv.php a je tam i slovníček pojmů

monika
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 12:05
- Nahlásit

Radka
díky moc za informace a taky za pozvání. Za Mucholabkou se chystám, jen to nějak časově nestihám. Musíme se nějak domluvit.
Diky aspon za virtuální návštěvy, chodte klidně dál.

Já se ted na ty ušaté motýlky trošku zaměřila a je fakt, že jsou krásní a miloučcí.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 12:11
- Nahlásit

Radka
Jo, to je dobrý. Taky jsem tam už něco četla

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 12:13 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit

monika
Musíme se nějak domluvit
jj, klidně dejte vědět, budu se snažit se Vám přizpůsobit.
Diky aspon za virtuální návštěvy, chodte klidně dál.
to budu a ráda, máš super psy
je fakt, že jsou krásní a miloučcí
fakt jsou to pejsánci se sluníčkovou povahou

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 09:36
- Nahlásit

Ahojíky
Jste tu někdo?

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:41
- Nahlásit

maxim
Ahoj já jsem tady a doufám, že už jsem toho dneska podělala dost a že už vůbec nic nebudu muset. Budu sedět tady u počítače až do 15:00 a povídat si s každým, kdo bude mít zájem.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:09
- Nahlásit

No bezva. Co Monika, už se byla s kamarádkou podívat na motýlky?

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:24
- Nahlásit

maxim
ne, ne. Zatím se nikdo neozval, ale my jsme procházkovali celý víkend a bylo to supr. Jen jsem úměrně tomu dnes utahaná a nic se mi nechce. navíc mě sem do labiny přivedl náš ředitel bandu poláků a já jsem jim tady přdváděla metodiku zkoušek...no cirkus jak má být . Teď vypadli na oběd a doufám, že už se nevrátí.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:29
- Nahlásit

Radka
Tak to my jsme si ten krásnej víkend taky užívali. Včera jsme byly s cafinou na cvičáku, potom na procházce a zakončily jsme to zmrzlinovým pohárem v cukrárně. Nemělo to chybu

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:35
- Nahlásit

hmmm, tak pohár bych si taky dala líbit . Kdy máte ty závody ?

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:47
- Nahlásit

Radka
Závody v poslušnosti jsou v květnu, teď přesný datum nevím.

Radka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:51
- Nahlásit

maxim
a jak vám to jde ? To je myslím ještě dost času na tréning.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:58
- Nahlásit

Radka
No já myslím, že dobře, i když to by asi líp posoudila cafina. Když jsme s Maxem začali chodit na cvičák do Brna, tak nás tam naučili základy, ale nijak zvlášť nedbali na to, aby to bylo úplně správně. Takže se ty chyby teď snažíme napravit. Naštěstí do května je fakt dost času

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání