Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 09:41
- Nahlásit

cafina
Ahojky Díky za pochvalu.

Mám mu tu činku koupit a trénovat s ní místo míčku?

baile
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 11:17
- Nahlásit

maxim
cafina
Ahoj, co takhle naplánovat zase nějakou procházku? Příští víkend?

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 11:34
- Nahlásit

baile
No ahoj, kde se touláš?

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:11
- Nahlásit

maxim
Činku mu koupit můžeš, max. tak velkou, jak mám já. Ale cvičit s ní musíš velmi citlivě, určitě nenahrazovat místo míčku. Měla by to být pro něj velká vzácnost, takže jen na chviličku vytáhnout, ukázat a vychválit ji, že je strašně krásná, a pak hodit 2 - 3x a zase schovat.
S výcvikem na tento víkend ti řeknu do večera, ještě čekám na jeden telefon.

baile
Zatím nemohu nic slíbit Příští týden mám jít do práce, ale ještě hrozí, že pojedu s berňaškou na bonitaci, pokud si majitelé na poslední chvíli rozmyslí, že to sami nezvládnou.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:25
- Nahlásit

cafina
max. tak velkou, jak mám já.
Tak to já si ji ještě přeměřím

Ještě jsem se chtěla zeptat, chtěla bych si koupit nějaký vhodný oblečení na výcvik a tak, kalhoty moc neřeším, ale kde bych mohla koupit takovou pěknou vestu s kapsami, jak máš ty?

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:37
- Nahlásit

cafina
pojedu s berňaškou na bonitaci,
Já to asi nechápu. Oni si pořídí psa, cvičíš ji ty, na výstavy s ní chodíš ty, na bonitaci s ní půjdeš ty... To už aby sis pořídila domů porodní bednu

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 13:36
- Nahlásit

maxim
Oblečení vyrábí tyhle 2 firmy, u každé je dobré trochu něco jiného, a HST celkově levnější. URL
a URL
Mrkni na ty odkazy a na katalogy, zbytek asi proberem ústně

To už aby sis pořídila domů porodní bednu
Doufám, že ne, ale všechno je možné!! |Každopádně mě to na podzim čeká

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 13:48
- Nahlásit

cafina
Jó ? Tak už plánuješ mateřství pro Sunnynku?

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:09
- Nahlásit

maxim
To sice taky, ale prvně bude rodit berňaška!!

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:14
- Nahlásit

cafina
Každopádně mě to na podzim čeká
Tak jsem to asi blbě pochopila. Co tě teda čeká? Jako že bude mít štěňata, tak se bojíš, aby ti je nepodstrčili na opatrování?

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:24
- Nahlásit

maxim
Chtějí štěňátka na podzim za každou cenu. I když jsem jim řekla všechny možné i nemožné komplikace. Ale stejně je pak musím připravit, co je čeká před porodem, při porodu a ty další 2 měsíce potom. Obávám se, že budou volat denně několikrát

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:44
- Nahlásit

cafina
Tak to ti vůbec nezávidím. Pro některý lidi je i pojmenování Hotentot škoda Oni nemají kontakt na svého veterináře?

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:59
- Nahlásit

maxim
To sice mají, v mých očích ne úplně ideálního, nicméně myslím, že nás budou bombardovat oba

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:19
- Nahlásit

cafina
No jo, asi mají taky jako já ten dojem, že jsi koule skleněná
Někteří lidi snad vůbec nepřemýšlejí. O co jim jde? O peníze za stěňata nebo co? Asi si zvykli, že za ně všechno uděláš, tak ani v tomhle nevidí problém.

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:56
- Nahlásit

maxim
I když jsou bohatí, tak v podstatě i o peníze. Jinak jsou trochu jako děti, takže si to chtějí i zažít. Rozmluvit jim to se mi nepodařilo, takže nezbývá než přežít

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 16:29
- Nahlásit

cafina
No jo, potřebují ty nové vzruchy... takový známe
Tak si to alespoň řádně naúčtuj

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 16:35
- Nahlásit

maxim
Já vím Budu se snažit

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 16:39
- Nahlásit

maxim
Chtělo by se ti přijet v neděli odpoledne k nám? Třeba na 15h?

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:57
- Nahlásit

maxim
Jsi mi někam zmizela Tak mi pak písni SMS, co ta neděle, ju?!

baile
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:49
- Nahlásit

cafina
maxim
Zítra se stěhujem, tak mám docela dost práce, proto tu nejsem.

Asi byste se nechtěli zúčastnit orientačního pochodu v Blansku tuto neděli (http://www.agility-blansko.net/)? Koukám, že asi budete trénovat poslušnost. Já na něj asi pojedu, měla by jet i Zuzka s Tomem a Saša.

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:43
- Nahlásit

baile
cafina tady bude zase až v pátek. Ale v neděli máme fakt tu poslušnost. Kam se stěhujete?

baile
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:46
- Nahlásit

maxim
stěhujem se o pár metrů dál do většího, aby tam Andy mohl běhat

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:20
- Nahlásit

baile
No teda. Pár metrů a tolik práce, co?
To by se tam teď pohodlně vešla i nějaká ta Máňa, ne?

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:45
- Nahlásit

maxim
Dobré ránko všem
Je někdo na příjmu ?

Radka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:54
- Nahlásit

Ahoj, já budu na příjmu ....aspoň doufám

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:56
- Nahlásit

Radka
Včera jsme byli trénovat agi a podařilo se mi překonat v Maxovi strach z houpačky. Jsem na nás moc pyšná

Radka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:26
- Nahlásit

maxim
Gratuluji .
Já už dvě odpoledne hrabu na zahradě starou trávu .
(Puchýře už mám na obou rukách). Pejsani se musí vyřádit na zahradě. Včera si Jackynek zkoušel krytí na nečisto...sousedů fenka jezevčíka hárá a zdrhla přes plot k nám na zahradu. Dělá to vždy když nás na zahradě vidí...mě to nevadí, ale nevěděla jsem, že hárá. No a Jack jak to zjisti, šel hned na věc a Týna se nebránila ( samo se nic nestalo, je ještě malý, ale příště už bude mít Týnuška zákaz ). Ti povím, ted přiblblý výraz Jacka stál za to...jazyk vyplazený, očička vysmáté...no chlap

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:31
- Nahlásit

Radka
Já mám taky zahradu, ale trávu nehrabu. Jsem lenošná. Ona ta nová vyroste vždycky i tak, tak na co se honit
Testosteron dělá divy. Z jinak na pohled inteligentních samců úplný vyblblíky Teď na výstavě v Brně si to Max zkoušel na Sunnynce a dokonce z toho správného konce. Někdo mi říkal, že s tím mívají psi problémy, tak můžu být klidná

Radka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:52
- Nahlásit

maxim
No Jack taky ví z kterého konce , ale on byl tak nadšený, že ho Týna nechala..naše holky ho většinou za každý pokus sprdnou a Fidorka mu to vrací .

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 13:13
- Nahlásit

Radka
No Sunnynce se to taky moc nelíbilo, ale stejně ho ještě provokovala, takže z toho plyne, že mezi lidma a pejskama není v tomhle směru moc velkej rozdíl.
Evě teď hárají doma tři fenky a do toho tam má jednoho svýho psa a ještě měla týden jednoho na hlídání.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání