| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:08
- Nahlásit
cafina
Konečně se na netu objevila zpráva, že dnes bude agi. Teda pokud ještě nezačne pršet. Ale i tak, už to vidím, jak to tam bude zase rozblácený, doufám, že tentokrát mě klanění se tunelu až k zemi nepotká
Já chci, aby už bylo pěkně Abychom vyrazily na ten cvičák, mně to tady nebaví
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:11
- Nahlásit
maxim
Bubacek
A co nějaká babočka ?!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:15
- Nahlásit
maxim
Včera už jsem měla hrozné nutkání to začít plánovat, ale zas jsem si říkala, že raději počkáme, až se vyčasí, přece jenom pokud chcem podnikat něco celé dopoledne, pršení by se nám do krámu moc nehodilo. Ale jestli bude hezky, tak někdy v tom týdnu od 17.3 to zrealizujem, ju?!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:22
- Nahlásit
cafina
Babočka je moc pěkná
počkáme, až se vyčasí,
Jo jo, to je jasný, ať si to pořádně užijeme. Já se jenom už moc těším. Stejně se mi zdá, že mi to pořádsetěšení na něco neprospívá. Žiju potom nějak moc rychle. To se pak ani nenaděju a budu v důchodu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:38
- Nahlásit
maxim
Doufám, že jsem tě nenakazila svým "žiju-rychle-a-na-plný-pecky"
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:41
- Nahlásit
cafina
Spíš "žiju rychle a mám toho plný kecky"
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:14 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Nějak jsi mě moc prokoukla
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:44
- Nahlásit
cafina
To bych si nedovolila
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:06
- Nahlásit
A kde máme dneska tu Radku? Že by nám zabloudila mezi zkumavkami ?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:41
- Nahlásit
maxim
ahoj, jsem tady, jen nestíhám . Zítra jedu služebně do Brna, tak mám spoustu práce.
ps: zkumavku nemám v labině ani jednu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:53
- Nahlásit
Radka
No co je to za laboratoř?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:13
- Nahlásit
maxim
No co je to za laboratoř?
Hodně technická, žádná organika, nebo anorganika se tady nekoná . Jsme výrobna suchých maltových směsí - takže skleněné zkumavky a kádinky by mi moc dlouho nevydržely. Kádinky mám plastové a jinak se tady používá hlavně nerezové nádobíčko
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:22
- Nahlásit
Radka
Týý jo. My jsme výrobna autokosmetiky a autochemie a máme tady tuším jednu odměrku a kukátko Pak taky jednokolový vařič na barvu Skladník má bílej plášť a na něm nápis Starobrno
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:28
- Nahlásit
maxim
Skladník má bílej plášť a na něm nápis Starobrno
Supr , já jsem taky v bílém, ale jen v pondělí, pak už se mi ten obleček pomalu flekatí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:45
- Nahlásit
Radka
Nejlíp oháknutej chodí skladník v létě. Každej sem přinese starý oblečení, co už doma nepotřebuje a utírají se s ním mašiny nahrubo. Kolikrát jsou tam skvělé modely no a když je v létě dobrá nálada, začne se skladník strojit. Jednou vyhrabal nějakoé "úžasné" květované šaty a nacpal se do nich. V tu chvíli přijela jedna dodavatelka, taková mladá, pěkná blondýna. Poslala jsem ji do skladu, že už tam na ni skladník čeká, vyfiknutej do slavnostního. Měla bys vidět jeho obličej, když otevřel vrata a uviděl ji tam. Byl červenej až na zadku a do konce pracovní doby se mnou nemluvil.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:08
- Nahlásit
maxim
To tam máte pěkně veselo!
Ještě mám malou, ale zcela pozitivní změnu nedělního programu - odpoledne budu mít čas určitě. Navrhuji sraz v 15h na ul. Kaštanová - to je ta u Makra, jak budeš přijíždět od dálnice a na světlech zahneš vpravo na Kaštanovou, za prá desítek metrů je pod silnicí řeka. Tam někde zaparkujem a půjdem kolem řeky. Něco pocvičíme a pak poprocházkujem. Co ty na to? |Nebo máš nějaké jiné místo? Jestli jo, navrhni
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:34
- Nahlásit
cafina
Tak to je bezva. žádné lepší místo na procházku nemám. Čím víc chodíme na procházky, tím je mi jasnější, že vůbec neznám rodné město a jeho okolí.
Takže sraz v neděli v 15h. Mohly bychom parkovat přímo u Makra, blízko silnice, naproti Spáčila. Nebo jestli ta řeka je jinde, tak jinde, ale parkoviště by možná bylo nejlepší ( není tam bláto ).
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:49
- Nahlásit
maxim
Já to ještě omrknu cestou domů a v pátek ti napíšu. Tak pa, pa
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:49
- Nahlásit
cafina
Já už mažu na agi. Když tak ještě odepiš a jestli budeš v sobotu v práci, tak se ozvi. Ahoj
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 18:50
- Nahlásit
cafina
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 19:57
- Nahlásit
Je tu ještě někdo????
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 20:01
- Nahlásit
maxim
Ty jména se mi taky moc líbí, je to originální a navíc třeba OLLY můžou říkat Olina, Olívie nebo cokoliv.... ORRY by moohl být Orion, ale už tak je to krásný jméno a OZZY toho jsem si celýho zaMILOVALA NEJVÍC... jE NEJMENŠÍ A MOC SE MI LÍBÍ TA TMAVÁ HLAVIČKAAAA
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 20:05
- Nahlásit
Tak se dneska ten můj dravec zase projevil, urval slepičce obě nohy, křídlo, a dokonce ji připravil o hlavu, potom začal spokojeně kuchat!!!! Te´dka je slepička na operaci a za chvíli jí budu přišívat hlavičku, deocela složitý chirurgický zákrok, co...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 07:24
- Nahlásit
Krásné dobré raníčko všem
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 07:50
- Nahlásit
Bubacek
To je ale krásné sluníčko. Já mám venku za oknem taky jedno
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 07:52
- Nahlásit
papillon_girl
Tak se dneska ten můj dravec zase projevil
Taky jsme včera operovali Sice jenom pískací míček, ale je to Maxův nejoblíbenější a vydržel tak dlouho... A teď ho musel ten potvor kuchnout
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 09:35
- Nahlásit
maxim
ahoj, nevíš jestli tu na stránkách dneska bude cafina? Asi ne, že? Bude tu zítra? Jedna kamarádka mě pověřila, abych se jí na něco zeptala
Jinak jak jste si zaběhali na cvičáku? Já si teď s Andym hraju hlavně doma, protože pořád musím hlídat řemeslníky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 09:38
- Nahlásit
baile
Ahoj
Cafina by tu měla být zítra.
Zaběhali jsme si moc dobře, když nám to už teď jde líp, tak je to větší zábava. A nebalo tam ani bláto, jak jsem měla strach
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 09:45
- Nahlásit
maxim
Ono včera myslím bylo na nule, tak to bláto trochu ztuhlo. Chtěla bych jít na cvičák v pátek, ale nevím, jestli to stihnu, babička totiž jede na nějaký zákrok ohledně očí do nemocnice a já tam budu s ní, aby tam nebyla sama - a bude to asi na dlouho, protože pak bude muset čekat na odvoz sanitkou - ona je totiž asi 70 km od Brna a jelikož bude asi po zákroku špatně vidět, tak ji odvezou.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 09:48
- Nahlásit
maxim
Jinak už se mi po vás s cafinou stýská, se pořád scházíte samy...grr. Co příští víkend třeba po vašem tréninku, nějaká procházka?? Andy chce konečně zase vidět nějaké papillony, v okolí tu žádné nepotkává
|