Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:55
- Nahlásit

maxim

Není to tajné. Byla s Čoky venku a natrefila na b.... lidi. První ji potkala nějaká baba a když viděla, že si Čoky s dcerou hraje (přetahovali se o balónek) tak přišla a do Čoky kopla. Dcera ji začala nadávat a baba jí na to řekla, že si myslela, že ji ten pes kouše. Tak to ještě přešla v poho, akorád měla strach jestli Čoky něco neudělala, ale Čoky na babu štěkala jako potrefená a kroužila kolem ní jako vlčák.
Pak ji dcera chytla a šla směrem domů, abych ji prohlédla jestli Čoky nic není.
Potkala další nějakou babu a ta se prý první ptala jestli je to Papillon a když dcera řekla, že ano, tak se ptala jak je starý atd a nakonec z baby vypadlo, že je škaredý a že na tak starého Papillona nená žádné chlupy a že má malou hlavu a křivé nohy a ještě něco, ale to už dcera celá ubrečená utíkala domů.

Tak si dovedeš představit jak to u nás v neděli vypadalo, i když venku svítilo sluníčko, tak u nás se slzelo.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:57
- Nahlásit

Radka
Mě z kafe bolívá žaludek, teda aspoň si myslím, že je to on, ale žlučník taky. Nejhorší kombinace je stres a shon + litry kafe

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:59
- Nahlásit

Radka

Ahoj Raduš a s kávy s logrem můžeš dostat i žlučníkovou koliku. Tak bacha na to.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:59
- Nahlásit

Bubacek
To snad ani není možný

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:04
- Nahlásit

maxim

Aspoň vidíš jak jsou lidi hnusní i takovému nevinému tvorečkovi jako je Papillonek dokážou ublížit.

Takové lidi bych

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:06
- Nahlásit

maxim
Bubacek
Tak o tom kafi jsem to nevěděla, ale je mi blbě .
Katko tak to je fakt síla, teď už je to jedno, ale moc by mě zajímalo kdo to byl a kolik bába viděla půlročních papillonů !!!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:11
- Nahlásit

Radka
tu babu jsem neviděla, ale tu co do Čoky kopla jsem viděla, ale byla jsem doma tudíž daleko. Kdybych byla blíž tak si piš, že i když mne nohy bolí, tak bych ji nakopala prd.. do hranata.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:20
- Nahlásit

Bubacek
nevinému tvorečkovi jako je Papillonek
Jo, chovala se, jako by to byl pitbul a trhal dceru na kusy
Ale ta druhá baba je taky pako, copak se takový věci vykládají malé holce???

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:21
- Nahlásit

Bubacek
Ty jseš pořád ozbrojená...kdybys vzala bábu holí přes záda...a ušetříš si nohy .
Vlastně obě báby by zasloužily

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:24
- Nahlásit

maxim
Do pitbula by si bába nekopla...to by se připos...a strachy.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:28
- Nahlásit

Radka
Bubacek
Ach jo, ty lidi sou fakt na hlavu

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:40
- Nahlásit

Radkamaxim
myslím, že by jsi nedovolila kopnout ani do Akity a kdyby jo tak by se mohla taky setkat s určitou obranou a pak by z toho udělala, že ji pes napadl a že je to krvelačný zabiják.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:54
- Nahlásit

Bubacek
Je to těžký. Lidi si dovedou přesvědčivě vymýšlet. A jak chceš dokázat, že to bylo jinak?

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:06
- Nahlásit

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:06
- Nahlásit

Bubacek
Hlavně, že se Čoky nic nestalo, u tak malého pejska je to hned. Na blbé kecy o chlupech ať se Adélka vykašle. Já vždycky říkám, co by se asi dělo až by někdo začal uchovňovat lidi podle stejných znaků, jaké chceme od psů....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

Radka

No fyzicky se jí nic nestalo, snad. Nekulhá ani žádnou jinou újmu jsem na ni nenašla. Ale mylím, že ji to nechalo šrám na dušičce co se týká cizích lidí.
Je sice dostatečně sebevědomá, ale štěká na každého kdo se na ni jen podívá. Tak doufám, že nebude štěkat na rozhodčího v kruhu a na stole.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:16
- Nahlásit

cafina

Jsi tady???

Radka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:28
- Nahlásit

Bubacek
Vy jí ten šrám na dušičce zahojíte a kdyby Čoky štěkala na rozhodčí, musí Adélka tvrdit, že je slušně vychovaná a zdraví ji. Já budu to samé tvrdit o Jackovi, tak v tom nebude sama .

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:37
- Nahlásit

Bubacek
To je fakt hrozný, co se vám stalo. Lidi umí být opravdu zlí. Ale když ublíží malé holce a pejskovi, opravdu si za to zaslouží to nehorší

Už jsem jedno ucho na dotazy..

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:44
- Nahlásit

cafina

Chtěla jsem se zeptat neplánuješ náhodou s tou svou krasavicí letos štěňátka? Nebo někdo tam od vás z toho jihu???
Včera mi volala známá ze Znojma, že se zamilovala do Papillonka a že by si chtěla taky jednoho pořídit. Vím jen, že by chtěla fenečku jako společníka, zůstali s manželem sami.

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:51
- Nahlásit

Bubacek
Chtěla bych nakrýt v listopadu, tedy za předpokladu, že dopadne dobře vyšetření očí. Jen mám trochu strach, jestli budou děti šílené po Sunnynce, aby se s ními dalo jako se společníky přežít. Ale jestli budou mít zájem, tak ať se mi ozvou a já to s nimi proberu. Děkuji za doporučení

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:12
- Nahlásit

cafina

Děkuji za doporučení - nemáš zač. Já jsem jí říkala, že okolo nás vím o tom, že se tady bude krýt několik feneček, ale ona chtěla někoho poblíž Znojma. Tak jsem si vzpomněla na tebe a tu tvoji krasavici. O nikom z jižní Moravy, kdo má fenku, nevím. Doufám, že jsem na nikoho nezapomněla. Kdyby to byly Akity tak není problém, ale v Papillonkách mám ještě hodně co dohánět.
Dám jim na tebe telefon co máš na stránkách a odkaz na tvé stránky.

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:18
- Nahlásit

Bubacek

Děkuji

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:26
- Nahlásit

cafina
No prosím. Štěňátka budou udaná ještě dřív, než se vůbec narodí

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:47
- Nahlásit

maxim
Obávám se, že tak snadné to nebude

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:56
- Nahlásit

maxim
cafina
Radka

tak my už taky máme vstupák do Ml. Boleslavi doma. Hurá

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:31
- Nahlásit

Bubacek
Tak snad ho doma taky najdu

Už se moc těším!! To mi připomíná, že se musím objednat k holiči, abych to Sunnynce moc nekazila

baile
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:35
- Nahlásit

cafina
To mamka by se myslím na druhého papillonka nechala ukecat Škoda, že jsem příliš velký blázen do psích sportů - potřebovala bych většího pejska.

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:50
- Nahlásit

baile
Já teda myslím, že na psí sporty je papillonek jeden z nejvhodnějších. Teda pokud si nemyslíš i na obrany?!

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 18:04
- Nahlásit

cafina
baile
Teda pokud si nemyslíš i na obrany?!
Že by? Já si spíš myslím, že by chtěla nějakého rychlejšího psa, protože Andy je takovej rozvážnější. Ale ten druhej papillonek by mohl být jeho pravý opak, třeba jako Sunny

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání