| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 09:54
- Nahlásit
baile
Tuto neděli budeme někde kolem Makra, cvičíme vždycky jen chvilku, klidně bys tam mohla být s námi a potom se jde vždycky na procházku. A jestli tuto neděli nemůžeš, tak klidně kdykoli jindy, jenom nevím, kdy přesně, řídíme se podle toho, jak má cafina čas.
Když nebudeš mít čas sledovat domluvu na netu, můžeme se domluvit přes SMS
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:34
- Nahlásit
maxim
Tuto neděli asi nebudu stíhat, ale příští týden bych mohla, snad vám nebudu vadit. Jde mi hlavně o Andyho štěstí , on je tak rád s papillonkama, tak mu chci udělat radost.
Domluvu kdyžtak tady na foru sleduju.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:36
- Nahlásit
maxim
Koukala jsem zase na útulek (já vím, jsem hrozná ) a teď tam je taková pěkná fenka kříženka kolie - ta by mohla být dobrá na poslušnost i agility.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:42
- Nahlásit
baile
Určitě nám vadit nebudeš, jak říkám, cvičíme vždy jen chvilku, tak by ses ani nestihla nudit Bude jenom dobře, když tam bude mít Max rušivé elementy, alespoň si zdokonalí poslušnost za ztížených podmínek
Ta kolie je fakt pěkná, ale bude to chtít pevnou ruku. Teda aspoň si myslím, podle mě jsou kolie všeho druhu živý stříbro.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:20
- Nahlásit
maxim
To asi jo, jsem vyrůstala na filmu Lassie, tak mám zkreslené představy
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:27
- Nahlásit
maxim
Musím jít do obýváku za Andym, teď tu totiž strašně vrčí řemeslníci s vrtačkou, tak aby tam nebyl sám. Zatím ahoj, zítra se tu možná zase ukážu.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:50
- Nahlásit
Ahoj holky, vložím vám tady jednu aktuální fotečku Čoky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 12:59
- Nahlásit
Bubacek
No vidíš, už začíná krásně obrůstat
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:11
- Nahlásit
Bubacek
to je fešanda§ Kolik jí te´dka vlastně je??
Dneska bylo celý den naprosto nádherně!!!!!! Na zahradě jsme si zase popstavili parkur a taky trénovali obedienci, prostě super den, navíc to Bowinovi dneska hrozně šlo, on je takovej psoun na sluneční pohon, ale zase se to s tím slunkem nesmí přehnat!!!! Lítal tam jako kulový blesk a když ho soused obdivoval, jak je maličký a šikovný bylo vidět jak se dme pýchou.....
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 22:19
- Nahlásit
papillon_girl
U nás byla dneska hnusná zima
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:12
- Nahlásit
Přeji všem krásné, sluníčkové ránko
papillon_girl
Příští týden jí bude sedm měsíců a moc děkuji za pochvalu
maxim
Děkuji, no myslím, že má na čase, jen blbě stojí. Ten náš stařeček foťáček než se rozhoupe, tak se naše princezna zhoupne v kloubech a už vypadá jako žirafka.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:37
- Nahlásit
Opožděně přeji dobré ráno všem!!
Bubacek
Čokynka je fešanda
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:11
- Nahlásit
cafina
Já se taky hlásím
Dneska jsem byla vypomáhat na dílně - příjemná změna. Pročistila jsem si hlavu.
No teď už je ze mě zpět kancelářská krysa.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:13
- Nahlásit
Bubacek
No my máme foťák docela dost rychlej a stejně je na fotce vždycky něco úplně jinýho, než co jsem chtěla Ti pejsani jsou prostě moc rychlí
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 14:07
- Nahlásit
maxim
stejně je na fotce vždycky něco úplně jinýho
S tím mám problém hlavně v práci, šéf po nás chce co nejhezčí fotky a my máme kolikrát problém to zvíře aspoň na vteřinu zastavit o nějaké pole čí úsměvu do fotoaparátu se opravdu nedá ani přemýšlet a náš foťák, to je extra šnečí třída
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 14:40
- Nahlásit
cafina
Mně se fotky u vás na stránkách líbí. Myslím, že to pro představu krásně stačí
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 14:52
- Nahlásit
maxim
Děkují, jsem ráda, že je spokojený aspoň někdo
V tu neděli dáme sraz na parkovišti u Makra, tam, kde jsem to já myslela, se sice parkovat taky dá, ale když je trochu provoz, špatně by se od tam vyjíždělo.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:20
- Nahlásit
cafina
Á, koukám, že jsi tady. Mám za úkol se tě zeptat - ptá se Saša od Besinky - jestli bys jí nevěnovala nějaké soukromé hodiny výcviku, prý se ocitly na mrtvém bodě a je z toho zoufalá. Samozřejmě by ti hodiny platila.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:36
- Nahlásit
baile
Tak první, co mě napadlo, že jsou tak šikovní a tak daleko, že už není, co moc je učit dál Ale záleží na tom, jaké má Saša představy a cíle. Dej jí na mě prosím telefon, já se s ní domluvím podle svých časových možností nebo jí doporučím, na koho se obratit. Díky!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 18:19
- Nahlásit
cafina
Tak jsem se vrátila z nákupu Jak já to nakupování nesnáším
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 18:32
- Nahlásit
maxim
Jsem tady úplně osiřela Ale chápu, nápkupy já taky nemusím
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 19:01
- Nahlásit
maxim
Tak pa, pa zítra
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 09:22
- Nahlásit
cafina
Ahoj všichni
To je ale krásně, co?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 11:52
- Nahlásit
maxim
Ahojík, u nás je taky krásně, ale my máme na pilno. Připadám si co se týká práce jako včelinda.
Papíry, papíry a zase papíry.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 12:01
- Nahlásit
Bubacek
Ty pracuješ i v sobotu? Co vlastně děláš?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 12:26
- Nahlásit
Hezké poledne
Bubacek
Tak to jsem ráda, že nejsem sama v pracovním procesu
maxim
Co Maxíček? Těší se na Sunnynku? Ta už má nastartovaný tryskový pohon, bralo ji to už rána, než jsem šla do práce
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 12:45
- Nahlásit
cafina
No jasně, že se těší Těšíme se oba
Za chvilku vyrazíme na vycházku, musím ho zase trošku pocvičit. Jak se ukázalo, skutečně mu dělá největší problém se ode mě pohnout a udělat si "volno"
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 12:52
- Nahlásit
maxim
To jsou ti naši balónkoví a pamlskoví závisláčci Zítra se pokusím vzít nějakou cedulku (prosím u auta připomenout!!) a zkusíme to přímo s ní. Taky doufám, že bude hezky, ať si uděláme odložení během cvičení druhého psa. A rozvineme ještě téma předměty, ju?! V září prý bude nějaký další závod pro malá plemena, tak uvidíme
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 13:26
- Nahlásit
cafina
Jasně, rozvineme. Začalo mě to fakt bavit. Asi to bude tím, že to Maxovi jde. Hrozně se mi líbí, jak jsme na sebe napojení. takový věci vůbec neznám, ještě že jsem si vybrala takový vnímavý a ochotný plemeno. Ještě že jsem si vybrala Maxe
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 13:30
- Nahlásit
maxim
Je to přesně, jak říkáš, když to psovi jde, baví vás to oba dvojnásob, a Maxík je sprotovec celou duší
|