Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 12:45
- Nahlásit

Tak kde jste kdo

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:25
- Nahlásit

Bubacek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:56
- Nahlásit

Ahoj, já jsem tady.
Jen se nezapojuji, protože bydlíme daleko a Agi necvičíme, tak abych neotravovala a nevyrušovala debatu.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:08
- Nahlásit

baile
s tím coursingem je to zatím tak 50 na 50... je to od nás totiž 2 a půl hodiny a moc ochotných, kteří by mě hodili bohužel není..ještě to zkusím probrat s mamkou, ale fakt hrozně ráda bych jela... večer písnu, jestli jedu nebo ne... Zatím se mějte s Andym krásně!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:09 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Tady jeden pro oko

[imgs] [/imgs]

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:12
- Nahlásit

maxim
neplakej.... Taky má Max na parkuru někdy takové ty stavy, kdy chytně stopu nějaký háravky (vedoucí jich má 9 takže nějaká většinou hárá...) začne tak jakoby mlet hubou a není s nmím řeč..... ale na závodech máme tu výhodu, že když byl cvičák jakoby za ztížených podmínek na čistém závodním parkuru se běhá tak rychle a bez toho ůbufetění" prtot si ten 1. závod na domácí p´dě radši ani nepředstavuju....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:14
- Nahlásit

Bubacek
to je kláfnýýýýýý

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:37
- Nahlásit

Bubacek,
Proč bys měla otravovat a rušit debatu? Vždyť klidně napiš něco z jiného soudku, alespoň to bude rozmanitější

papillon_girl
No s nama chodí fenek minimum, tak se mi to ještě nestalo. Je tam jeden kastrát a ten se Maxovi moc líbí, ale otravuje ho jen o přestávce, jinak poslušně běhá Ale kdyby tam nějaká háravka přišla, tak nevím nevím

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:01
- Nahlásit

Tak proč já sem něco píšu, když mi nikdo neodpovídááááá

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 19:30
- Nahlásit

baile
Tak jak jste si užili coursing? Hrozně se omlouvám, ale fakt nám to nevyšlo, myslela jsem, že ani nebude hezky a když jsme ráno zaspali (bylo už dokonce 10:confused a přivítalo nás sluníčko hodně mě to mrzelo opno je to pro nás fakt hrozně z ruky, ale kdybych měla nějaký volný týden bez závodů a tak jela bych to určitě zkusit
maxim
tak vy se máte, Bow je na cvičáku ještě s jedním jorkem jedinej chlap..

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 21:19
- Nahlásit

papillon_girl
Dneska jsme si byli vyzkoušet poslušnost na našem bývalým cvičáku. Fenkama se to tam jen hemžilo, některý se Maxovi FAKT líbily. Ale musím ho pochválit, pokaždé se po volnu nechal přivolat a nestávkoval

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 09:40
- Nahlásit

Dobré ráno!!

maxim
Asi tě budu muset přesvědčit, aby sis pořidila dalšího psa, aby měl Maxík možnost relaxovat a na cvičení se těšit

baile
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 09:46
- Nahlásit

papillon_girl
Coursing byl super, škoda že jste nejeli - je blbý, že to máte tak daleko. Andy byl tak rozrušenej z toho igelitu, že vydával roztodivné kňučivé zvuky, vůbec nežebral, když jsem těstě vedle něho jedla

Jinak fotky a videa z coursingu najdete zde: http://conny.jochy.cz/galerie.php?id=7
http://www.zsvedlejsi.cz/pejsci/ (andyho aktivity - coursing)

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 09:52
- Nahlásit

baile
Fotečky super!! Je vidět, že jste si to báječně užili!! Včera vyšlo parádně počasí. Barney už se pěkně vytáhl, ale tak akorát

baile
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 09:59
- Nahlásit

cafina
Barney je super, je odvážný, rychlý, kamarádský a má hodně dlouhý ocas

baile
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:02
- Nahlásit

cafina
Jak sis včera zatrénovala se Sašou? Snažila se Besinka?

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:11
- Nahlásit

baile
má hodně dlouhý ocas
Taky jsem si všimla Ale neboj, od do toho ocasu doroste

Snažila se Besinka
Besinka je "hujerová", snaží se až moc! Oběma to opravdu šlo, já myslím, že toho ještě hodně dokážou.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:22
- Nahlásit

cafina
Asi tě budu muset přesvědčit, aby sis pořidila dalšího psa, aby měl Maxík možnost relaxovat a na cvičení se těšit
To bylo jenom jednou
A cvičení na K9 je spíš relax. Bylo krásně a nechtělo se mi domů. A jestli to někoho unavilo, tak Max to rozhodně nebyl

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:28
- Nahlásit

baile
má hodně dlouhý ocas
Jestli v něm nebude něco z irského setra. Trošku na to i vypadá. A ti mají ocásky hodně dlouhé
Je to fešák, vůbec bych ho nepoznala.

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:36
- Nahlásit

maxim
Vím, že Maxík cvičí rád a únava taky u něj hned tak nepřijde, ale cvičení má být pro něj posvátná chvíle, a hranice, kdy se ho to všechno hrozně baví a kdy už je to bytosná otrava je velmi křehká, a už moc psovodů muselo úplně přestat cvičit třeba na týden a někteří i na půl roku!, protože něco přepískli. Tak opatrně

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:50
- Nahlásit

cafina
No jo. Já už budu hodná.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:53
- Nahlásit

cafina
baile
Že nám to ale včera všem krásně vyšlo, co? Dneska už zase prší.

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:54
- Nahlásit

maxim
Neboj, já tě chápu, taky mám problémy držet svou cvičící mánii na uzdě

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:55
- Nahlásit

maxim
Že nám to ale včera všem krásně vyšlo, co

Úplně zázračně!!

baile
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:59
- Nahlásit

maxim
tady v Líšni ještě neprší, ale začne asi co nevidět - včera bylo nádherně...

baile
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 11:02
- Nahlásit

cafina
Mimochodem, nevíš, dá se poznat u štěňat, že jim vyrostou hodně nohy? Třeba u Barneyho bych to neřekla, že bude tak dlouhonohej. A až si budu pořizovat psa, tak nechci, aby měl krátký nohy..

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 11:13
- Nahlásit

baile
To tě teda zklamu, ale myslím, že u kříženců se to dá poznat velmi těžko. Musela bys ho vidět v 5-týdnech, to má většinou zmenšený tvar dospělce a ještě lépe znát oba rodiče.
Ale neboj, jestli si budeš brát pejska z útulku, tak udělám vše proto, aby to nebyla špagetka ale štaflík. Nahodou u Barneyho jsem tehdy ukazovala možnou podobu v dospělosti na jedné naší fenečce a zatím to vypadá, že jsem se trefila.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 11:20
- Nahlásit

baile
cafina
Tak nevím, na kterou z tras bezbláťaček se dneska vydáme na vycházku. Už mě to fakt unavuje, chodit pořád po jedné ze dvou. I Max říkal, že je to nuda, nemá tam nic nového ke čtení. I když v posledních dnech by klidně strávil celou vycházku toužebným čmucháním za dveřmi příbytku vořešice háravé

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 12:01
- Nahlásit

maxim
O to víc jsem ráda, že nám tak včera báječně vyšlo počasí. Aspoň můžou pesani teď v klidu chrupkat doma, když venku leje.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 12:35
- Nahlásit

Jak vypadá hladový pes

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání