Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:20
- Nahlásit

maxim
cafina
Tak se teď s váma loučím, pomalu procházkou půjdu k veterinářce na vymačkání žlázek, už nebyl skoro tři měsíce, tak radši preventivně.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:31
- Nahlásit

baile
Tak to neznám. V létě beru Maxe třeba i jen pověsit prádlo nebo pro něco na zahradu a pokaždé je nadšenej a ochotnej vyrazit na kilometry daleko

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 18:10
- Nahlásit

maxim
my to máme úplně stejný. když se jde ven nebo nedejbože cvičit za pamlsek je hnedka na nohou§

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 18:19
- Nahlásit

papillon_girl
Aho koukni sem...teda jestli jsi to ještě neviděla
http://leondasty.net/obedience022008.html
dole pod článkem do ,,více fotografií" je tam spousta fotek Bowa.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 18:26
- Nahlásit

Dneska jsem zkoušela jezdit s Bowem na in-linech, řítil se zs mnou jako blesk a bylo vidět, jak je z toho nadšený, že může paničku tak prohnat

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 18:43
- Nahlásit

Radka
jééé§ díky, to jsem ještě neviděla, jsuo tam krásný fotky!

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 19:51 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

papillon_girl
Tak hlavně abys mu nepřejela packu
Jednou mi moje děcko vjelo na nohu a měla jsem co dělat, abych si necvrkla a to je mě teda mnohem větší kus než prcka Bowa

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 22:30
- Nahlásit

maxim
nestraš mě.... on si ode mě drží odstu¨p tak, že je bu´d dost přede mnou nebo dostatečnou vzdálenost od mojí levé nohy, takže se nějak bát nemusím a je to pro nás bezpečnbější než jezdit na tom kole

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 06:53
- Nahlásit

papillon_girl
Ahoj, nemáš za co. Ten leonberger, co tam byl s váma je náš kamarád, i ta bílá stafordka s černým monoklem . Já jsem zas byla překvapená, že jsi tam i ty a Bow.
papillon_girl
maxim
Moje holky se in-linů bojí, sice nevím, jak by reagovaly na mě, ale před cizíma se drží v úctivé vzdálenosti....jen vlastně nevím, jestli se bojí těch bruslí, nebo přilby, protože uhýbají i před zodpovědnýma cyklistama. Ti nezodpovědní jsou jim fuk.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 08:40
- Nahlásit

Všem posílám pozdravy

Radka

Ahojky jak se dneska máš??? Já ještě pořád dodělávám ty papíry, ale už to spěje ke zdárnému konci. Až to dodělám tak ze mne spadne obrovský šutr. Už mi to totiž leze na mozek.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 08:44
- Nahlásit

Radka
Tak to bych taky potřebovala, aby Max uhýbal nebo si těch cyklistů nevšímal. Ale to on ne. Vrhá se hrdinně kupředu s úmyslem zlikvidovat toho blba, co neví, jak se má správně pohybovat, a to po dvou. To potom uhýbá ten cyklista a to tedy jen ten zodpovědný
S člověkem na in-linech se ještě nesetkal, ale myslím, že tam by ho určitě rozčílila ta helma. Je to policajt. Jak je něco trochu jinak, než má podle něho být, řítí se to napravit.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 08:45
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj
Tak jsem se tě ptala, co vlastně děláš, že jsi zavalená prací i v sobotu, ale jak tak na to koukám, bude to asi účetnictví, ne?

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 09:37
- Nahlásit

maxim
My jsme na jedné procházce potkali dvě holčiny na bruslích a v helmách a ty si chtěly holky pohladit, ale Áaja i Fidorka se bály, tak si k nim holky i klekly, aby nebyly vidět ty brusle, pak si i sundaly helmy . Nakonec se Ája pohladit nechala, ale bylo vidět, že je z toho zmatená. Fidorka se ani nepřiblížila...co kdyby

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 09:39
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, dneska jsem v práci jen do 11:00, pak fičím domů a odpoledne máme ten pohřeb . Jestli už budeš mít papírování hotové, tak Ti zítra zavolám.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:00
- Nahlásit

Radka
Tak to Max se nenechá pohladit od nikoho, koho nezná. A může ho lákat jak chce. Na jednu stranu jsem ráda, že se s nikým nepaktuje, ale pak je to problém na výstavě. To musíme vždycky začít včas nacvičovat, pak už ví, že jak stojí na stole, tak se musí nechat.

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:10
- Nahlásit

maxim
Jéé, tak to Ája a Jack se hrnou ke každému, kdo se na ně podívá a usměje, klidně i k úplně cizím lidem na zastávce autobusu. Takže, když jsou špinaví, mám opačný problém. Fidorka se sice nechá strhnout jejich nadšením, ale zůstává stát tak o metr dál, vrtí ocasem, ale při pokusu o pohlazení uhýbá a trvá jí strašně dlouho, než se osmělí.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:36
- Nahlásit

Radka
Tak to Fidorka je jako Max. Teď je otázka, co je lepší, když to nemůže být zlatej střed.

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:40
- Nahlásit

maxim
No jo co se dá dělat, ale já pak poslouchám poznámky ...ta malá je nejhezčí a pohladit se nenechá...ona se Fidorka většině lidí strašně líbí, protože je tak prťavá . Já doufám, že i v ní se to jednou zlomí.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:51
- Nahlásit

Radka
Ono se to u těchto společenských pejsků předpokládá, že budou kamarádští ke každýmu. Ale zase u služebních plemen je dobře, že se nekamarádí. No a Max bude napůl společenský a napůl služební, když ho cvičím, tak se může kamarádit trochu

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 12:56
- Nahlásit

maxim
Tak jsem se tě ptala, co vlastně děláš, že jsi zavalená prací i v sobotu, ale jak tak na to koukám, bude to asi účetnictví, ne? - promiň nevšimla jsem si.
Účetnictví to není, ale je to statistika činnosti, práce a výsledků jedné společnosti za posledních 8 roků, která se bude přednášet na jejich Valné Hromadě. A jelikož se nic takového za celou dobu v této společnosti nedělalo ani nevedlo tak je to na prášky.
Ale už to finišuje.

Radka
tak Ti zítra zavolám. - klidně, ráda tě uslyším a poplkám.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 13:16
- Nahlásit

Bubacek
Ježiš, tak to by se u nás taky mohlo klidně stát. Jsme s.r.o. a nevedou se tady žádný zápisy z valných hromad ( ty se mimochodem ani nekonají ) a podobné radosti, dokonce se nevede ani kniha jízd, a to už několik dlouhých let. A obávám se, že kdyby nějaká instituce po nás tyto hrůzy chtěla, dostala bych to za úkol já A to by byl můj konec, při tom "pořádku", jakej tady máme.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 17:24
- Nahlásit

maxim

A obávám se, že kdyby nějaká instituce po nás tyto hrůzy chtěla, dostala bych to za úkol já A to by byl můj konec, při tom "pořádku", jakej tady máme. - tak to si nepřej a nepřeji to nikomu.
Tak to není s.r.o., ale je to neziskovka. A nejhorší bylo se v tom z orientovat a uspořádat tak, aby se to dalo nějak slušně zavést do PC a rozumněli tomu i někteří ....., kteří neumí pracovat v obyč. Wordu a Excelu.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 18:01
- Nahlásit

Bubacek
Tak to mají štěstí, že tě mají

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 08:05
- Nahlásit

Dobré ránko všem,

nevím jestli tady pročítáte i jiné příspěvky, pokud ano tak se omlouvám, pokud ne tak koukněte na toto. To je síla.

http://www.youtube.com/watch?v=pgWD6F-paE4

baile
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 08:52
- Nahlásit

Bubacek
Tak to je úžasný, nechápu jak některé ty prvky toho psa naučila. Tiše závidím.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:15
- Nahlásit

Bubacek
Příspěvky pročítám, ale tohle jsem nenašla. Je to naprosto úžasný. Skoro mám podezření, že ta holčina bude z nějaké světoznámé cirkusácké rodiny

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:25
- Nahlásit

baile,maxim
-
já když jsem to viděla poprvé tak jsem se úplně rozbrečela, něco tak úžasného jsem už dlouho neviděla.
Před tou holčinou smekám, né jen, že toho pesu naučila obdivuhodné kousky, ale ten pejsák si to doslova užívá s ní.
Celou dobu při tom vystopení vrtí ocasem.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:32
- Nahlásit

Bubacek
Jo jo, to je jeden z těch šťastných pejsků, co se mu věnují a umí ho příjemně zaměstnat. Doma si to pustím ještě se zvukem a ukážu to děckám, potřebuju to s někým prožít a tady v práci to nikdo nedocení.

Radka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:44
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, a já to nevidím, mě se to v práci nezobrazí...jestli si vzpomenu, tak se kouknu doma.
Můžu Ti brnknout kolem 10:30 ?

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 09:45
- Nahlásit

Radka
Tak to si určitě vzpomeň. Stojí to za to

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání