Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Kessie
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2013 22:06
- Nahlásit

Drakopes - jsou to malí šikulové! Moc jim gratuluji! Pejsek pro štěstí má také určitě svoje zásluhy... super!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 02:50
- Nahlásit

Kessie
udělala jsi chybu, že jsi to zaspala
Je mi to jasný.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:13
- Nahlásit

Přijeli jsme domů ve 21.30 Unavení, polovinu jsem nekoupila takže jsem neměla náladu na nic. Ještě, že jsme se sešly předtím To by se mnou už nebyla řeč Jak já to nakupování nesnáším...

Škoda, že máme vždycky jen tak málo času (teda hlavně my-opozdilci ) Já jsem vždycky tak šťastná, když někoho z vás potkám naživo A stejně mi připadne, jako bychom se znali z běžného styku, ne jen virtuálně Holky, velké díky, za to, že jsme se sešly...to mám taky jako ,,dáreček pod stromeček"...krom těch, které si tam od vás opravdu dám

Vlčáčková
a ty jsi tam klidně mohla dorazit i před 12tou, neb Tomovi se posunula schůzka a já tam skoro hodinu ještě seděla sama..

Kessie
A mně tak mrzí, že jsem zapoměla úplně na Mikšu My jsme právě předevčírem přijeli taky pozdě, přepočítávala jsem honem pejsky...a na Mikeška zapoměla Vyřiď mu, že teta mu přiveze, až se někdy domluvíme na prochajdě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 12:03
- Nahlásit

worick
a ty jsi tam klidně mohla dorazit i před 12tou, neb Tomovi se posunula schůzka a já tam skoro hodinu ještě seděla sama
No neříkej.
Dneska jsem vstala před dvaceti minutama a dostala jsem pojeb od řemeslníka, že neberu telefony. No, když spím, tak spím, ne? Ale všichni dělají od 7, nejsou normální, a chtějí to i po mě.
Jdu účtovat.

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 13:41
- Nahlásit

[b]Vlčáčková[/b]
[i]Jdu účtovat[/i]
K tomu by se Ti hodila známá lidová Účtuj, účtuj vykrůcaj, jen mi piecku nezrůcaj.

Kessie
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 20:00
- Nahlásit

ad čištění velkých oken - URL - na to jsem teď při hledání jisté e-knihy narazila...

worick - Radi, hlavně z toho Mikši neměj nějaký špatný pocit... moc děkujeme za dárečky a Mikša má i tak dost dobrůtek doma... Myslím, že jsou naši dva miláčkové opečovávaní co se dobrůtek týče... když kupuju něco dobrého pro lidi (tedy nás dva s Honzíkem nebo pro návštěvu), nikdy nezapomeu na zvířecí zlatíčka... - Jinak Alenka může potvrdit, že se za mnou otáčeli všichni hafíci, jak jsem šla k autu... před školou chodí do parčíku taky lidé venčit a místní hafíci se ke mně také seběhli...

worick
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 21:48
- Nahlásit

Kessie
já měla ještě jednu slaninu přichystanou pro Vlčáčkovou - čteš jo? ať vidíš oč jsi přišla a když jsme přijeli domů a nanosili tašky s nákupem a dárky, tak Worka neomylně čichal k té ,,slaninové" ale vytáhnout či rozcupovat tašku...to si nedovolí. Ani když jsme odešli do patra se popřevlékat. Zato potom, co jsem to přenesla do kuchyně aniž by mi docvaknulo...odešla jsem ještě mrknout k počítači, při návratu do kuchyně začal Tom ječet...ta potvora Gučina se nežinýruje, ta roškubala papír a slaninu tahala po lince, snažíc se ukousnout rožek

Strejda
Jdu účtovat
K tomu by se Ti hodila známá lidová Účtuj, účtuj vykrůcaj, jen mi piecku nezrůcaj.
- čéče, ty jsi nějaký rozverný neříkej, že máš všechny dárky v cajku, napiglováno, napečíno...??

Já půl dne zdobila pergolu před barákem (drátkovala tam chvojí a světýlka) pak aniž bych stihnula něco sníst(stejně mi není třeba ) letěla s klukama na prochajdu tak, abych cestou zpátky stihnula do 17h řezníka...vyzvednout klukům chrupavky k večeři. Pak to hned vařit, upéct něco nám ke snídani, mezitím se vrátil z práce Tom, tak nachystal alespoň talíř se sýrem a ovocem(tak doufám, že se to alespoň na váze odrazí ) Já vím, že vy pracující stíháte 6x víc věcí což nechápu, bo mi připadá, že jsem pořád v presu

worick
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 21:54
- Nahlásit

Drakopes
...prckové skončili sedmí za obrovského obdivu všech zúčastněných - jóó, kdybych já kdysi měla takovou úču...nemusela jsem být ,,lopata" (obávám se, že u mne je to diagnóza ) A koukám: a taky jste měli s sebou ,,Erwínka" pro povzbuzení

worick
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 21:59
- Nahlásit

Kessie
ad čištění velkých oken - od hledání e-knihy jsi se zatoulala dost.... Jo, jo, už jsem zachytila i vážně o tom uvažovala...ale při mé smůle by to bylo za ty prachy stejně hnusně zamatlané, jako když se to snažím umýt sama

worick
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 22:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Zítra mne čeká blbý den, jdeme na pohřeb známému (rakovina tlustého střeva, těsně v důchodu...není to ten, jak o něm píšu, ten má málo přes čtyřicet) S pánem jsem pracovala, je to trochu do rodiny, mamka se s nima navštěvuje..Přijede i brácha z Prahy, protože se synem zase pracoval u policie on(teď jsou už každý jinde) No, netěším se, bude to hrůza

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 00:20 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Polední vycházku s Erwínkem jsem naplánoval do Grébovky. Sice hafani musí v areálu na vodítku (je to Praha 2 - konšelé=debilé), ale často se to porušuje (blbá nařízení je vhodné porušovat, je-li možno). Park je po rekonstrukci nádherný a pro hafany je to současně bezpečné i úžasné místo v centru města. Erwínek během inspekce "svého" teritoria objevil "něco" zajímavého. Já jsem to samozřejmě hned viděl - ptačí krmítko, dvě zavěšené koule ptačího krmení (asi zrní) a přibližně 30 cm lojového odřezku. Erwínek zahájil hloubkovým průzkumem - pár koleček, poté na zadní a čumák do krmítka (bylo akorát v jeho dosahu) - "ne, to není ono". Další otočka na všech čtyřech a pak hop zase po dvou a čumák má pár čísel pod lojovým odřezkem. Kouknul po mně a naznačil - "když si lehce dřepnu a poskočím..." (dřep provedl), já na to - "ne Erwínku, ne, ne, nech to ptáčkům". Když jsme odcházeli, tak ještě párkrát se otočil směrem k odřezku a pohledem na mne se ptal - "fakt si to nerozmyslíš?, taková ňamka". Vzhledem k tomu, že už nekonzumuje ptačí zob (ještě před rokem ho na Čechově náměstí vychutnával), tak si možná říkal - "hele, kluci ptačí, nechávám vám zob, tak zasloužím ňáký výpalný, ne?" - píše Yura

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 06:59
- Nahlásit

worick
neříkej, že máš všechny dárky v cajku, napiglováno, napečíno...??
Mám dárky.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 07:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Další otočka na všech čtyřech a pak hop zase po dvou a čumák má pár čísel pod lojovým odřezkem. Kouknul po mně a naznačil - "když si lehce dřepnu a poskočím..." (dřep provedl) - úplně ho vidím, vykuka
Tohle naše kluky nechává absolutně v klidu. U nás visel lůj na stromě celou zimu a nikdo si ho ani nevšimnul. Včera jsme šli na tu větší prochajdu a cestou jsme potkali nějaké chlupy ze zajíce. Myslím, že ho něco ulovilo, chlupy všude kolem, jen jsem pokukovala, kde leží ten zbytek Worick by se po živém zvencnul, ale přes ty chuchvalce přešel, aniž by hnul brvou, ani nečichnul

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 08:23
- Nahlásit

Právě se tu krásně vyjasňuje, dnes bude opalovačka.

Strejda
Mám dárky. Provokatére.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 10:01
- Nahlásit

Evey
proboha, teď mi cvaknulo, jakové jsme ostudy, že se po tobě nikdo nesháněl...a ty jsi byla takovou dobu kde???
To ty už asi máš ty dárky všechny ne?

worick
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 10:07
- Nahlásit

Worka nevíme proč, včera zase nevečeřel a truc to nebyl, vždyť na prochajdě(velké) jsme byli Ráno taky jen symbolicky zobnul pár granulek a zbytek misky nechal Berčovi, ze čtyř kostí ze žeber snědl jen jednu a po ukecávání ještě pak jednu. Dostal pro jistotu tabletu černého uhlí. Nevím, jestli někde něco požral (třeba v kompostéru, zajíce... ) nebo mu mohl někdo něco strčit přes plot (děcka svačinu) protože je pravda, že už pár dní hodně krká, jako by mu bylo zle od žaludku. Ale zvracet jsem ho neviděla a kokina žere, lítá...jen mu asi něco leží v žaludku

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 15:57
- Nahlásit

worick
..a ty jsi byla takovou dobu kde??? Tady přeci. Jen jsem byla potichu.
To ty už asi máš ty dárky všechny ne? Nemám. Chybí mi ještě pro mamku. Té jsem chtěla nechat očalounit houpací křeslo co má, ale řemeslník je nějak mimo provoz. Tak nevím jestli nebudu muset narychlo vymýšlet něco jiného.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 10:38
- Nahlásit

tady se fakt asi nakupují dárky...nebo jak si mám vysvětlit to ticho? My byli včera v Luhačovicích...respektive na výletě nad Luhačovicema - okruh Dušana Jurkoviče. Bylo to z bezpečnostních důvodů, hledali jsme něco jako ,,městský park" - tedy něco, kde nevlezem do honu. U ,,lázeňského okruhu" (ale normoš v lesích nad Luhačovicema) jsme předpokládali, že snad hon nebude...a nebyl Myslela jsem, že mamka nepojede, protože byl ještě doma brácha, ale stejně měl za nějakou hoďku odjíždět, tak jela. Byl to celkem záhul, asi 9km a kopce, na konci byla úpně hotová ale v pěkném lese(bylo by to hezké i v létě, někdy si to zopakujem) A natrefili jsme na lesní stráž, hlídající školku jedliček a smrčků. Stejně si určitě myslel, že si tipujeme(a psi jsou zástěrka ) a v noci vyrazíme na lup

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 13:57
- Nahlásit

a v noci vyrazíme na lup
a vyrazili jste??

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 17:55 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

ještě jedno ohlédnutí za naším výletem do Brna

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 19:30
- Nahlásit

Teď večer Erwina napadl v parku bullterier. Šílená rvačka, ožralá majitelka hlavně ječela, pak toho svýho čokla držela přes moje nohy, že jsem nemohla udělat krok. Erwin se nechal opakovaně odvolat, ale ona toho svýho nebyla schopna udržet. Tak jsem pustila Erwina, aby se bránil. Když jsme konečně odcházeli, ona se svým spoluchlastalem na bulíkovi leželi, Erwin šel na volno u nohy ... ječela na nás vulgarity hodně dlouho. Došel nás pak známý s Marfušou a doprovodili nás až domů, Erwin má natržený oční koutek, jinak vypadá bez chyby. Normálně se najedl, teď prudí u večeře, ať se rozdělím. A já se ještě teď klepu ... budu se bát chodit do parku

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 20:09
- Nahlásit

Drakopes
budu se bát chodit do parku
Nedivím se.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 21:58
- Nahlásit

Drakopes
Teď večer Erwina napadl v parku bullterier - sakra
Erwin má natržený oční koutek - ještě, že jen tohle...opravdu mám z těchto psů hrůzu. Z toho, jakovou sílu stisku mají a z toho, že byli cvičení na psy. To je tak hnusná lidská zhůvěřilost, že to ani neumím slušně popsat. To napadne jenom člověka, obrátit zvířata stejné rasy proti sobě. Teď to odskáčou tyhle rasy, pak taky psi, které tito napadnou...a ten hajz, který to všechno vymyslel a jeho následovníci -,,šlechtitelé " jsou kde?? Ty ať někdo žene k odpovědnosti za všechno to zlo
Napsala jsi to zrovna, když jsem dokoukala na Monyovou a jsem nasratá na celý svět...a ještě se do toho vám stane tohle

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 06:40
- Nahlásit

jo .. Erwinovi oko přes noc oteklo, udělal v noci v obyváku loužičku a v parku se držel u mě, žádné pobíhání, takže jsme pak šli ještě ke škole .. intenzivně si olizuje packy .. prostě stres jak blázen

worick
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 07:12
- Nahlásit

Drakopes
jo .. Erwinovi oko přes noc oteklo... - A teď budete mít ještě rozhozené Vánoce s Erwínkem na nerva Kvůli krávě ožralé..

Strejda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 07:36
- Nahlásit

worick
když jsem dokoukala na Monyovou
To nebyl film na nedělní večer.

Drakopes
prostě stres jak blázen
A to je taky zážitek docela na prd.

Evey
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 09:17
- Nahlásit

Drakopes
Erwinovi oko přes noc oteklo A moc?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 10:02
- Nahlásit

Jsem ráda, že se Vám setkání vydařilo

My jsme se včera večer vrátili z Budapeště. Zájezd super, jen škoda, že jsme nestihli v neděli zamluvit odjezd už v 9:00 ráno. Takto jsme odjížděli až v 15:30. Budapešt se mi jako město líbí, ale jen centrum. Všechno krásně vánočně nazdobené, všude světýlka, vánoční trhy. Mimo centrum jsou pak domy staré s opadanou omítkou. Trochu problém byl najít cenově vhodnou restauraci. Přímo v centru, u náměstí Deák Ferenc Tér, jsou spíš dražší restaurace. Když jsme prošli okolní ulice, tak tam byla polovina restaurací zavřených. Nakonec jsme ten první večer zalezli do Hummus baru, kde jsme si dali kebab se salátem, hummusem a pitou. Druhý den jsme od průvodce zjistili, že je to židovská restaurace. Hummus jsme pak navštívili ještě jednou, protože už nás nebavilo hledat žádnou jinou restauraci. A třeba v okolí našeho hotelu nebyla vůbec žádná restaurace ani hospoda. Museli jsme jezdit metrem do centra na jídlo. Vlastně o 5 ulic dál byl nějaký ukrajinský bar. I tam jsme jeden večer zavítali. Protože kluci se chtěli stavit ještě po cestě k hotelu na pivo. Po tom, co jsme jsme vlezli dovnitř, sedli si a objednali si, tak jsme zjistili, že to je ukrajinský gay bar!!! To k nám hned přišel ten majitel - takovej menší ranař a řekl nám, že naše problémy jsou i jeho problémy. No, dobře jsme se tam necítili. Navíc kluci nechtěli dostat od ukrajinců nakládačku třeba. A já teda zrovna tento národ taky nemusím. Po tom, co na jednoho mýho kamaráda ten majitel mrkl a pokynul na něj hlavou, jestli nechce jít ven, tak jsme rychle a nenápadně vyklidili podnik. Další, co mě tak překvapilo je to, že v žádné hospodě nebo restauraci se nekouří.
Ještě jsme navštívili termální lázně. Tam to bylo super, voda 38 stupnů v tom první bazéně. Chvíli jsme vylezli i ven - taková kosa!!! Takže šup do bazénu. Pak jsme šli projít ještě to jedno křídlo, nachvíli do sauny a pak že půjdem ještě na závěr do prvního bazénu. Tak si tam tak sedíme a ohříváme se a já jsem si všimla ženské naproti, jak smrká do ruky a pak si ji umývá v bazéně. Korunovala to tím, že když si pak prstem prošťourla obě nosní dírky!!! Ten bazén nám to tak znechutilo, že jsme odtam vylezli ven. Ale celkově lázně super.
Všude dobře, doma nejlépe!

Drakopes
Erwinovi oko přes noc oteklo,
Zrovna s okem to je teda na prd. Doufám, že se mu to brzo uzdraví.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 15:45
- Nahlásit

byli jsme na veterině - injekce proti bolesti a otoku a antibiotika, vypadá, že víčko je prokouslé, jenže hysterik na sebe moc sáhnout nenechá. Koupeme oko v heřmánku, promazáváme framikoinem (na heřmínek drží, mastičku jsem musela na prst, tubě nedůvěřuje) a zítra na kontrolu.
Naštěstí je Erwuška jinak v pohodě, chutná mu, Jirka s ním v poledne byl na delší procházce, potkali několik pejsků a v klidu. A já každýmu v okolí bonzuju tu sv**i ožralou!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 17:29
- Nahlásit

Drakopes
mastičku jsem musela na prst, tubě nedůvěřuje Moc dobře znám

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání