| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 13:01 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
worick
Tak co Bárneyho bejvák...už je doma??
Ani mi nemluv. Natrefila jsem na nějakýho chlapa idiota! V pondělí jsem mu psala, jak to vypadá s boudou a jestli si pro ni můžeme v sobotu přijet. Pokud ano, at mi napíše adresu. Na to mi odepsal, že bouda je hotová. Ale že je přes týden pryč a v sobotu se vrací. A že si pro ni můžeme dojet. Adresu mi jaksi nenapsal! V sobotu jsme chtěli vyjet v 14:00 z Vyškova, ale chlap se pořád neozýval na mail. Tak jsem na něj vypátrala telefon, ale ten nezvedal. Nakonec se nám mu podařilo dovolat, ale sdělil nám, že je do 17:00 v práci. Takže to necháme na neděli. Dnes jsme pro ni měli jet. ALE! chlap nám řekl, že mu přes noc někdo z té boudy ukradl střechu a že neví, jestli ji stihne dneska vyrobit. Adresu samozřejmě nebyl schopnej sdělit ani do telefonu. Prý že by nám boudu přivezl někam na autobusové nádraží. A jestli to prý nechceme nechat na příští víkend. Takže mu přítel napsal smsku, že bud dneska a nebo nemáme zájem. Mě by fakt zajímalo, co je tohle za člověka...už jenom, když mi v jednom z mailů napsal ,,pondělý´´ a ,,výkend´´. Já už jsem se těšila, že Barney bude mít dneska novou boudu a vypadá to bledě. Kamarád mi sice dával odkaz na chlapa, co vyrábí boudy, ale ta by mě přišla na 7 800,-. Já chtěla boudu tak do těch 5 000,-.
Kessie
by to mohla třeba spojit s předvánočními nákupy v Brně, co Marti? Kdy máte v plánu to setkání? Jinak já se letos předvánočním nákupům vyhnu (doufám). Všechno letos nakoupím přes internet.
Zachvíli očekávám návštěvu. Přijede táta s Martinou a malým bráchou. Tak jsem na něj zvědavá, na baculínka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 15:13
- Nahlásit
MartinaBarney
Na toho chlapa se vybodni. Lže Vám, nemá to hotové a bere to tak, že si prostě počkáte, protože už je to rozjeté a nikde nic rychleji třeba neseženete. Kdo ví, jestli tu boudu neplánuje dokonce ukrást. Nakonec bouda bude špatná a nic si na něm už pak nevezmete. Nedá se mu věřit. Dej na mě, tohle jsem zažila mockrát. Jak se něco vyvíjí takhle, tak je lepší jít od toho, protože budou problémy i dál.
Kessie
Vlčáčková je kousek od Brna...
To jo, to jo.
Strejda
Furt nevím, jestli jsme uspěli s tím Excelem. Dokonce ani nevím, jestli jsem uspěla s prezentací potom a s jiným úkolem předtím. Když uvážím, že jsme za celou dobu viděli vyučujícího jenom jednou, tak se nakonec není čemu divit.
worick
Co mne trápí je Berryho povstávací kulhání na levou přední...což je s největší pravděpodobností artroza...že jo
Astřička má artrozu už asi 8 let. Bekynka ji posledních pár let měla taky. V zimě si lízala přední pacičky, i když na ně ještě nekulhala. Vlastně nikdy na ně nezačala kulhat, ale ten diskomfort byl znát. Astřičce na to dávám Alavis pro koně. Rozhodně s tím vydržela dýl, než veterinář čekal. Říkal, že myslel, že tak někdy v 8 letech ji budeme muset pro bolesti utratit. No a vidíš, dneska je jí 12.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 15:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Na toho chlapa se vybodni.
Tohle bude nejlepší řešení. Zatím se nám neozval. Čas má do 16:00. Přítel mu pak zkusí ještě zavolat naposled a jestli to nevezme, tak na něj kašleme.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 16:12
- Nahlásit
MartinaBarney
napsal ,,pondělý´´ a ,,výkend´´.
Nebuď tak přísná. Asi má noví dotykoví telefon a ještě se na něj nezvikl.
Vlčáčková
Furt nevím, jestli jsme uspěli s tím Excelem...
...za celou dobu viděli vyučujícího jenom jednou
Nemá na to čas. Dělá boudu pro Marťu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 16:50
- Nahlásit
Strejda
Nemá na to čas. Dělá boudu pro Marťu. -
MartinaBarney
add bouda - to je fakt pěkné Má to být z přímo z Hradiště nebo někdo v okolí? Známe tam celkem dost lidí, když písneš jméno, můžem se poptat, ale jak píše Vlčáčková - bude to stejně asi stát za h...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 17:19
- Nahlásit
Strejda
Nemá na to čas. Dělá boudu pro Marťu.
Cooo? Pro jakého Marťu? Vy se znáte či co?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 17:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Cooo? Pro jakého Marťu? Vy se znáte či co?
Neznám. Zná ho MartinaBarney, ale taky se před ní skrývá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 18:03
- Nahlásit
Strejda
Neznám. Zná ho MartinaBarney, ale taky se před ní skrývá.
A jó!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 18:34
- Nahlásit
worick
Má to být z přímo z Hradiště nebo někdo v okolí?
Měl by se jmenovat Dutoma a měl by být přímo z Hradiště. Měla to být tato bouda URL Chlápek už se neozval, takže se dívám jinde.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 20:54 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
MartinaBarney
Tady ho máš:
http://profil.lide.cz/Duda36/o-mne/
22 let, student
A k tomu si přiřaď toto:
http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=YmRna2lyRHV xb3x1eitiaQ%3D%3D&telefon=605809429&jmeno=DT
Pozoruhodné, co může takový studentík prodávat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2013 23:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Tady ho máš: - ty prosim tě pracuješ pro CIA, FBI, KGB...?? Jak jsi to všechno tak rychle zjistila?
Pozoruhodné, co může takový studentík prodávat - to teda jo Rozkradli pilu??
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 00:01 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Tady ho máš
Dovolím si použít citát majora (snad, možná pplk., plk...) ČSLA: "To víte, doba je zlá a lidé ještě horší." Ta definice a následná komparace jsou geniální. - píše Yura
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 07:05
- Nahlásit
Strejda
Jen jsem trochu odřel patník. Já koleno (svoje).
MartinaBarney
Chlápek už se neozval, takže se dívám jinde. To bude nejlepší řešení, celé je to jakési podezřelé.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 07:34
- Nahlásit
Evey
Já koleno (svoje).
To je blbý. Havarijní pojištění na koleno asi nemáš, že?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 08:53
- Nahlásit
Strejda
To je blbý. Havarijní pojištění na koleno asi nemáš, že? Není třeba, přes víkend se zahojilo. Ta ostuda byla horší.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 09:54
- Nahlásit
worick
ty prosim tě pracuješ pro CIA, FBI, KGB...??
Pro ilumináty, židovskou lobby, skupinu Bildelberg a mimozemšťany.
To víš, než dám někomu psa, tak lustruju. Né, že bych to tak dobře uměla, ale tohoto chlapce jsem měla za 3 minuty.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 10:11
- Nahlásit
worick
Rozkradli pilu??
A víš, že mě něco takového taky napadlo?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 10:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslíš, že to je on? Tam na tom profilu má nick Duda36 a u těch inzerátů je nick Dutoma. Každopádně je mi to už jedno. Včera jsem se akorát pekelně naštvala. Ale jinak jsem se taky dívala, co všechno dalšího prodává.
Barneymu se oko lepší. Rozhodně už ho nemá tak červené a víčko už taky není tak napuchlé.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 10:42
- Nahlásit
MartinaBarney
Myslíš, že to je on?
Myslím. Ale nevím. Protože je fakt, že lidi na netu lžou.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 10:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Pro ilumináty, židovskou lobby, skupinu Bildelberg a mimozemšťany.
Odhadoval jsem Tě spíš na zednáře nebo rosenkruciány. I když zednáři ženské neberou a mají nějakou ženskou odnož, která má v názvu hvězdu. Tak to by na Tebe sedělo, když máš na zahradě hvězdárnu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 16:45
- Nahlásit
Vlčáčková
Vědecké konspirace v Brně nebo taky ne?
workshop pro zájemce o astronomickou fotografii
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2013 08:03
- Nahlásit
Drakopes
Dovolím si použít citát majora...píše Yura - no zrovinka i vás jsem onehdá Tomovi vzpomínala, že už je to strašně dlouhá doba, co jste nepísnul Tak, že zdravím
Ájuš, jak to vypadá s tím Brnem, ještěasi netušíš, kdy a jak budeš mít volno na toho scuka? Já jen, abych si to taky nějak rozvrhnula časově..tudíž jak jste holky pochopily, tak nějak s tím počítám
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2013 16:21
- Nahlásit
worick
Ahoj všem. Čekám na potvrzení z Hradce, že mi definitivně zrušili tamější přednášku a že fakt jedu do Brna.
Budu mít čas stejně jako v minulých letech mezi 10 - 12 hodinou. Hlasovala bych pro stejný podnik jako loni. Nebylo to daleko a šlo to. Co vy na to??
A kdo se všechno přidáte??
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2013 17:10
- Nahlásit
worick
Chtěla jsem tě poprosit, jestli bys mi nenapsala rozměry vaší boudy Na jednom webu jsem našla 170x105x105. A pán, který boudy vyrábí mi navrhuje rozměry 210x115x105. To myslím, že by bylo pro Barneyho zbytečně velké, že by mohl mít o něco menší boudu zase.
Našla jsem inzerát na tuto boudu URL Vypadá dobře, cena taky v pohodě. A hlavně komunikace s inzerentem je úplně na jedničku. Akorát ted řeším ty rozměry boudy.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2013 21:18
- Nahlásit
MartinaBarney
sice to nebylo na mě, ale my stavěli přesně podle tohoto návodu:
URL
Přes den spí Barney výhradně v předsíňce, aby měl přehled, co se venku děje a nevím, jak to dělá, ale vejde se tam celý. Na noc zaleze dovnitř ale myslím, že by se tam vešel minimálně dvakrát
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 07:19
- Nahlásit
MartinaBarney
Akorát ted řeším ty rozměry boudy. URL Zkus mrknout sem. Třeba si ji nakonec postavíš i sama.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 10:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
včera jsme nebyli doma, museli jsme do Zlína k zubaři neb jsem si zubní nití vytáhnula celou keramickou korunku i s čepem Asi už nějak odskočila, protože mi tam jazykem pořád něco vadilo. Nepomohlo standartně mezizubním kartáčkšm, tak jsem našla staré zubní nitě a bojovala. A ta potvora se mi tam úplně někde zaseknula a nešla vytáhnout. No tak jsem škubnula a pic...,,zub" letěl koupelnou Naštěstí se mu nic nestalo, protože ta celokeramická korunka stojí 5000Kč Dobře to dopadlo, vlepila to zpátky, doufejme, že se to nebude za chvíli opakovat
Ovšem: vlezu do obchoďáku do bot CCC (se tuším jmenujou) v létě jsme si tam s mamkou zkoušely pantofle a byly strašně měkoučké...pohodlné. Teď jí prasknuly kozačky, tak že se jí mám mrknout, jestli a za jaké ceny. Koukám, říkám prodavačce, že tam ale mají málo černých, bo mamce prasknuly černé. Neobjevila jsem nic, tak jsem šla vedle do Terranovy, tam ve slevách naberu triček, tepláky, manšestráky....vlezu do kabinky, sundavám kalhoty a že boty...zvednu nohu a kristepane! Normálně mi uletěla na vysoké kozačce celá podrážka a praskla mi podélně v půlce i platforma Vyfotila bych, ale nefunguje mi ten ImageShack ) a ta platforma, jak byla uvnitř z takové pěnovky, tak se to normálně v kusech drolilo a padalo za mnou...podrážka držela jen asi na 5cm ve špici, zbytek odzadu obr žralok Myslela jsem, že mne trefí šlak Ještě jsem si tam nechala vloni nalepit nové podrážky a botky krásné, jako nové. Vletěla jsem zpátky do těch CCC bot (to už přišel i Tom) a vybírali jsme pro změnu pro mně Ale nevybrali. Ztěžka jsem podchodem přepajdala k Baťovi a to byla poslední možnost...dál už bych v nich asi nedošla tam prodavačka na tu havárii vytřeštila oči...a že:,,jak dlouho ty boty máte??" No....tuším i víc jak 10let Ale tak zase já je obuju třeba jen 15x za zimu...U Bati přišly v úvahu jen jedny, co se mi barevně hodily a líbili se nám všem: mě, Tomovi i tchýni Aniž bych teda původně chtěla počítala s tím: mám nové kozačky za 2.400Kč A jak pak někde objevím hezčí, tak budu pěkně nasr... Ale snad ne, opravdu se mi líbí
S klukama jsem nebyla na prochajdě (ranní potoční obchůzka se nepočítá ) od sobotního výletu Chudáci...včera už byli úplně bez sebe, když jsme ve 20.45 teprve přijeli Musím honem začít šudlit okna a letět s nima do lesa (ta tma je fakt na h...o ) A zítra pěkně pošupajdím znova...mám vroubek
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 14:20
- Nahlásit
LuckaM
Evey
Díky, mrknu na to a budu chytřejší
worick
tak se to normálně v kusech drolilo a padalo za mnou...podrážka držela jen asi na 5cm ve špici, zbytek odzadu obr žralok
Fakt škoda, že ti nefunguje ten imageshack
A jak pak někde objevím hezčí, tak Tak je koupíš taky a je to. Jak já bych jela nakupovat!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 20:01
- Nahlásit
Dneska večer jsme s rozloučili s Alfíčkem.
Sešli jsme se v parku pod kopečkem. Plot už je sundaný, takže celý park už zase působí vzdušně a neomezeně.
Na lavičku jsme položili krabici s popelem (vypadala pěkně, jakoby pozlacená, na víku růže a otisk tlapy se jménem a daty života).
K tomu jsme přidali fotku a pak jsem nabrala hrst prachu - roznesla se ve větru lehce jako vzpomínky.
Pak se přidali ostatní. Sešla se dobrá polovina mých bývalých deváťáků, řada letošních deváťáků a další naši přátelé a známí
Přišla paní správcové z vedlejší (oplocené) části a odnesla si i tam hrst prachu a dala jsem jí tu fotku k vylepení do hlídacího domku.
Nakonec jsme park obešli a skončili na kopečku u stromu, na kterém je nalepená samolepka z urny po Nielskovi.
Nebylo to smutné. Erwin se mohl zbláznit z toho množství lidí, pořád mezi nimi pobíhal, skákal na své kámoše ) Bylo to příjemné setkání s řadou přátel a věřím, že vy byste se taky v pohodě zapojili
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 21:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Nebylo to smutné...tak to mi vysvětli, proč tu bulím jak želva Věřím, že ne jen já...každý to asi hned vztahuje i na své psy Mohla jsi nám písnout předem, taky by jsme vzpoměli... Vy jste tam myslím dnes neměli moc hezké počasí...? Já jsem měla fofry, tak jsem nějak ani nestíhala sledovat, jen jsem zachytila něco o tom, že Čechy ošklivo, Morava jasno. Tak to bylo. Ale zima. Myla jsem okna a mrzla. Polovinu mám neotevíracích, takže nejdou umýt zevnitř Zítra pokračování. A nejspíš taky pozítří Závidím těm, co mají 4 okna
|