Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 06:16
- Nahlásit

worick
V tomto ti nepotáhne na záda.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 07:26
- Nahlásit

Drakopes
Hlásím, že na setkání v Brně zřejmě dojde ... - vidíš...a ty jsi sýčkovala, že nic

Evey
V tomto ti nepotáhne na záda - jako, že bych napsala Ježichovi?! Jenže víš, jak se s tím pitomě běhá na záchod...?!

Někde snad bude zase háravka Worka už druhou noc vyje jak šakal a poštěkává

Dášena, jak se jí blbě zavřela ta brána a ona si myslí, že když je vypouklá ven, už nevyleze...tak ještě nevylezla. Už týden nechodí, dostává kokina jen přes plot, když jdeme kolem Je mi jí až líto, jak nás vidí jít druhou stranou ječí jak Viktorka Ale zase to má své výhody: nesežere všechna kokinka, nesjsem poskákaná jako prase a nemotá se mi celou cestu před nohama

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 11:39
- Nahlásit

Vzdávám to kapání do očí. Budu muset vždycky počkat na přítele, dokud nedojede z práce, protože to je s Barneym fakt boj. On samozřejmě ví, co ho čeká, tak hlavu nepodrží ani na 3 vteřiny. Kapky všude jenom ne tam, kde mají být. To ještě máme v předsíni horko, tak jsem dřív vyřízená já než pes.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 16:32 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

MartinaBarney tak jsem dřív vyřízená já než pes.
a to zkus kapat do uší ....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 17:27
- Nahlásit

svolávám setkání na středu 11. prosince .... )

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 17:42
- Nahlásit

Drakopes
svolávám setkání na středu 11. prosince ....- předpokládám, že ti jde hlavně o tu úču, co se tu ukáže jednou za uherský rok

Kessie
a při té příležitosti mám já dotaz jak je na tom s háráním Kess?? Ptám se proto, že v sobotu mamka na výlet nemůže, takže jedem sami a mohli by jsme klidně někde vaším směrem Ale vy tuším ještě háráte... popř. směrem k vašim

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 17:52
- Nahlásit

Drakopes
a to zkus kapat do uší ....
Dneska jsem nad tím přemýšlela, jak bych uvítala, kdybych měla kapat do uší. Raz dva a je to Hned bych měnila. Odpoledne se stavila mamka, takže mi pomohla. Po 15 min se zadařilo. Nejlíp to jde v přítelem, protože Barneyho udrží a navíc Barney má před přítelem respekt, takže si nedovolí tak moc vzdorovat.

Zítra jedu do Brna na kurz účetnictví pro pokročilé, tak doufám, že jsem z těch základů až tak moc nevypadla. Kurz proto, že bych měla od ledna nastoupit do jedné firmy jako jedna z účetních.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 18:06
- Nahlásit

MartinaBarney
..že bych měla od ledna nastoupit do jedné firmy jako jedna z účetních - u vás nebo v Brně? Asi u vás, že jo? Já si jen vzpoměla, že Tom bude hledat nějakou účetní, co mu to dvakrát do roka zúčtuje...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 18:07
- Nahlásit

uvítala, kdybych měla kapat do uší. Raz dva a je to

to bych si nechala převest - musím uchopit ucho, v té směsi chlupů najít ten správný záhyb, zasunout kapičky kápnout ... Jeho nejmilejší poloha je v sedě na gauči, opřený dozadu, přední tlapy v obranném odstrkávání a zmítá hlavu po opěradle....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 18:08
- Nahlásit

worick
předpokládám, že ti jde hlavně o tu úču, co se tu ukáže jednou
za uherský rok

no, do Hradiště v létě už nejezdím, tak kde bych se měla sejít s Tebou??

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 18:29
- Nahlásit

Drakopes
no, do Hradiště v létě už nejezdím, tak kde bych se měla sejít s Tebou?? - v Praze popřípadě Předpokládá se, že tam teďka budem jezdit častěj, než jednou za 5let Mamka tam jede zrovna v sobotu, jelikož jí volala teta, že tam jedou do tuším Technického muzea, tak jestli nechce s nima...vlakem

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 19:01
- Nahlásit

worick
u vás nebo v Brně? Je to ve Slavkově u Brna. Ve Vyškově najít práci je bez šance. Navíc u mě, která nemá praxi. Tady u nás jsem se hlásila na jedno místo na pozici Asistentky, ale bylo tam dalších 120 uchazečů. Místo ve Slavkově mám přes tátu, takže jsem fakt vděčná. Doma už je nuda - úklid, nákup, ven s Barneym, uvařit, zacvičit si a stále dokola.

Drakopes
přední tlapy v obranném odstrkávání To mi něco připomíná No, já bych počkala, až by se Barney natáhl úplně na bok a pak bych nenápadně kapla do ucha. Ale ono se lehce říká, hůř provádí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 19:33
- Nahlásit

MartinaBarneyAle ono se lehce říká, hůř provádí.
Jakmile máš v ruce kapičky, jsi podezřelá. Když si vleze ke mně do pelechu, můžu mu probírat uši, drbat, prohlížet, ale jakmile by zavadilo o ucho něco jiného - konec.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 07:39
- Nahlásit

Včera jsem byla k večeru s klukama na té 6km prochajdě a byla jsem překvapená, jak byl Worka hodný. Na začátku tady od baráku šel na volno (teda u něj to znamená běhal si kde chtěl ) ale asi neobjevil žádné zvíře, tak se poctivě vracel na cestu, čekal na místech, kde má na nás počkat a na vodítku mi nerval ruce jak šílenec. Ke konci prochajdy jsme potkali takového malého pejska, ale byl to hrdina, i když ho kluci obestoupili, zachoval klid, čichnul a odšupačil Letěla jsem domů na biatlon s vyplazeným jazykem...a oni ho zrušili Ale zima byla jako prase I jsem kousek utíkala, abych se zahřála. Doma jsem zjistila, že je -9st. Což je na pořádnou zimní bundu, já měla jen softsheelku, mikinu, triko...ale zima mi byla spíš na nohy - přes manšestráky Teďka do rána je -10st jasno, sluníčko se klube..

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:22
- Nahlásit

Tance na ledě (s autem) - volný program
Technická úroveň 9,5. Umělecký dojem 10,0.

A taky jsem se před domem srazil s pošťačkou. Ona hodila levou podmetenku, já pravou a pak už jsme je posbírali klíče, notebooky, dopisy a letáky. Naštěstí to bylo v pěším provozu.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:31
- Nahlásit

Strejda
snad jsi neskončil někde ve škarpě?!
Tom naštěstí dneska musí vyjet jen k řezníkovi klukům pro jídlo. Jelikož sluníčko je v pr.... a padá drobný sníh doufám, že to zvládne

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 14:15
- Nahlásit

worick
snad jsi neskončil někde ve škarpě?!
Jen jsem trochu odřel patník.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 15:49
- Nahlásit

Strejda
Jen jsem trochu odřel patník. - opravuju: doufám, že to zvládne líp jak ty...
Dobrý, už je doma ale prý někteří taky klouzali
A nekoupil nožky...neměli Zrovna, když jsem byla natěšená uvařit i nám

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 16:16
- Nahlásit

worick
A nekoupil nožky...neměli
Váš řezník nemá e-shop?

worick
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 17:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Váš řezník nemá e-shop? - tuším si stojím na vedení, neb mi nedochází, na co narážíš?? Pokud na to, že už mi pošta týden - den co den něco doručuje z e-shopů...tak máš pravdu jen kurňa nevím, kde jsi se do domák??
Před půl hodinou mi PPLka přivezla to přetahovadlo z králičí kůže pro Worku k Vánocům. Tom vyšiluje neb: stálo 270Kč...a poštovné 120Kč - což mne taky sr...o, ale kamsi do Bíteše pro něj nepojedem. Za b) Tom brblá, že to Worka stejně asi neveme do huby a za c) akorát ho budu učit kousat ty zajíce Uznávám, něco na tom být může, ale tak uvidím....alespoň zjistím, jak se věci mají

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 17:54
- Nahlásit

worick
tuším si stojím na vedení, neb mi nedochází, na co narážíš??
Objednáš v e-shopu, vyzvedneš v prodejně. Třeba takhle. A nejdeš zbytečně.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 20:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Objednáš v e-shopu, vyzvedneš v prodejně. Třeba takhle. A nejdeš zbytečně - jéé, no jo, to máš pravdu a taky v tom, že náš řezník opravdu e-shop nemá Některé věci si tam můžeš zavolat, nebo zajít objednat...ovšem taky ti třeba paní řezníková pak, když si pro to přijdeš oznámí:,,a to jste objednávali u manžela? No tak to si vyřiďte s ním, protože to nezapsal a my nemáme.." Na jisto chodím jen pro ty krůtí chrupavky, protože to je objednané na ,,trvalý příkaz" u dodavatele, tak ty tam na mne počkají, i když je zrovna nemám čas vyzvednout...
I ty mlsná hubo!....koukám, co tam všechno máte Takové ty ,,výrobky" (salámy, paštiky...) my nekupujem, ale třeba hovězí kližku, či plíce pro psy...tak to ti závidím U řezníka anm tu kližku moc nedostávají, plíce tu nikde neseženu vůbec (abych jim nasušila)

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2013 07:58
- Nahlásit

worick
I ty mlsná hubo!
To říkáš mně, anorektickému vegetariánovi?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2013 11:54
- Nahlásit

Tak jsem dneska vzala Barneyho k vetovi. Zánět spojivek byl jasný, ale navíc mi vet řekl, že má pes i zánět kůže (to napuchlé odřené horní víčko). Takže mi dal Biseptol a Floxal. Zlatá oční mast oproti kapkám! Snad to pomůže. Příští čtvrtek jdeme na kontrolu.
Po cestě domů jsem to vzala přes krátkou polní cestu, aby se Barney proběhl. Jenže mě nenapadlo, že se ten tatar začne válet v trávě a pak se svalí do příkopu, kde teče, no neteče potok. Spíš je to takové vytvořené vodní korýtko, protože se tam stále drží voda, která stojí a jak jsem z Barneyho odéru zjistila, tak šíleně smrdí Jenže to čuně se do té vody svalilo hlavou, takže si namočil asi i to oko a to ho začlo samozřejmě štípat. Doma jsem mu to přetřela koloidním stříbrem, dala jsem mu do oka i na víčko Floxal. No a ted jdu dat do pucu předsíň.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 10:49 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
To říkáš mně, anorektickému vegetariánovi? -
Ty jsi anorektický vegetarián asi jako já Momentálně mám období, že sežeru na co přijdu a začínám se zase pěkně nafukovat Po Vánocích budu vypadat jak Michelin...no, jen abych to nestihnula ještě do Vánoc
Dneska je mamka v Praze, takže mám na starosti její zvířenu. Ráno Menďa s Mikinem dostávají rohlík s mlékem to by jste ovšem viděli, jak může nerozmlsaný a hladový kocour šílet po takovém ,,jídle"...málem mi sežral ruce, než jsem mu natrhala ten rohlík

worick
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 15:15
- Nahlásit

Tak zase já
Dneska už to na výlet ani nevypadalo, protože Tom je nachrmlaný a nechtěl jít (a celou dobu frflal přes to, že u nás bylo pěkně a svítilo sluníčko...jen trochu foukalo, no... )Když jsme šli po Vojšických loukách a už jen asi 200m k autu, začali na nás nalétávat krkavci. Teda ne přímo nalétávat (to bych se asi posr...) ale letěli nizoučko nad náma (tak 5m) a vyloženě si kluky prohlíželi Po tom, co jsem včera viděla v telce pokračování reportáže o tom, jak někde v Čechách decimují stádo ovcí a vyloženě jim létají vyklovávat oči...jsem měla fakt nahnáno..byli totiž tři a najednou už jich bylo 7. Zrovna chvíli před tím než se nějak rychle pomnožili jsem prubla Worku, že jsem ho pustila z vodítka a poslala ho po loukách za Tomem, který šel několik stovek metrů od nás. A v tu ránu mi došlo, že jak utíká vypadá skoro jako ta ovce, tak jsem nervnutá čekala co bude. Ještě jsem si i říkala, že jindy pořád poštěkává a zrovinka teďka drží hubu Naštěstí ho asi identifikovali správně Říkali, že jsou prudce inteligentní...

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 16:14
- Nahlásit

worick
Po Vánocích budu vypadat jak Michelin
Dnes sršíš vtipem. Až budeš opravdu vypadat jako Michelin, tak sem dej fotku. Nebo rovnou zavolej a já se přijedu podívat.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 19:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Nebo rovnou zavolej a já se přijedu podívat - a vidíš, to je dobrý nápad Bo toho bych se ráda dožila, že by jste se tady objevili
MartinaBarney
Tak co Bárneyho bejvák...už je doma?? A co on na to? Představoval si větší koupelnu...míň schodů...

Kessie
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 22:12 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Drakopes - jééé, no supeeer... Tak já si 11. prosince znamenám do diáře a budu připravena na informace v kolik - MOOOC SE TĚŠÍM... bude to takové opravdu předvánoční...

worick - s háráním jsme teď tak uprostřed... Měla jsem teď náročný dva týdny, Honzík onemocněl, takže všechno bylo na mně a moc jsem nestíhala se ani ozvat, ani nic jinýho... navíc s Kess na prochajdu jen já a vždycky až večer nebo brzy ráno... Konečně jsem se dostala k tomu sádlu... už jsem to dala do skleniček a chystám se to poslat... pokud se ovšem 11. nepotkáme v Brně... Letos jsem si toho dala na listopad hodně, mám hotovou polovinu zkoušek už (abych měla hezký předvánoční období) a do toho rozjíždíme s kolegyní další projekt... jen učením se holt dneska člověk neuživí... tak proto...
Janiii co Ty? Nechceš se s námi taky sejít? a ještě Vlčáčková je kousek od Brna... a MartinaBarney by to mohla třeba spojit s předvánočními nákupy v Brně, co Marti?

worick
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 22:31
- Nahlásit

Kessie
Dneska jsem o tobě mluvila s Tomem nejmíň dvakrát...o schůzce s Ájou i o Kess, že asi hárá a jestli nejste někdo nemocný(doufám, že má Honzík taky jen nějaké nachlazení...?) když se vůbec, ale vůbec neozýváš ani na Alenky schůzku a Tom mi na to řekl:,,víš, že toho má moc, že furt na něčem pracuje..." A rychtyk! Boha babo, máš toho málo?!

Já čekám jen na časy a kdo se ozve Jsem v pozoru Klidně se holky přidejte tuším, že Tom zahne kramle, takový babinec by neustál Ale neva. Vyhodil by mne a pak vyzved, mezitím si něco povyřizuje
Sádlo už neposílej, povedlo se nám domluvit na 20.12....tak to už vydržím a ty si nech pro sebe. Děkuju moc

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání