| Autor |
Zpráva |
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 14:13
- Nahlásit
Evey
Rožnov jsme zrušili už dávno.Bylo plno.
nechybí ti něco?
jj.
Máš pravdu.Omlouvám se ti.
Asi jsem se nechal unést...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 14:37
- Nahlásit
Tá ta
nechybí ti něco?
jj.
Máš pravdu.Omlouvám se ti.
Asi jsem se nechal unést... Tak teď si nejsem jistá, jestli jsi to špatně nepochopil? Za co se omlouváš? Já na tohle očekávám odpověď od Báry.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 19:40
- Nahlásit
Evey
Tady už to i zkoušeli
Kdybych nevěděl co roupama ...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 22:40
- Nahlásit
Evey
špatně nepochopil?
Lekl jsem se,že jsem málo vážnej.To mi spadl kámen ze srdce.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 23:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Tady už to i zkoušeli - jéé, Ty jsi šikovná....najdeš všechno
Nelepila někomu z vás firma lino - na starou podlahu? Myslím tím strhnout staré PVC, nějak to upravit (prý se to vyleje samonivelačkou) a nalepit nové, s nějakou lištou kolem. Takový ten vzor ,,plovoucí podlaha". Zajímalo by mne, kolik to stojí na metr - lino s tou pokládkou? Mamce do kuchyně....
Výlet dobrý Tom to počítal na necelých 9km, ale bylo to nějaké hodně náročné, protože jsme to šli víc jak o hodinu dél (3h) a taky jsme toho měli celkem dost Fyzicky... Pořád z kopce do kopce Museli jsme se pak cestou zastavit v Hradišti v Mounfieldu - hodit tam opravit kolečka z vlečky. Já skočila zatím vedle do Lidlu - koupit klukům za odměnu Pribiňáka a než jsem přišla k autu, začalo kapat a celou cestu domů pršelo a následně i u nás Tak to nám vyšlo Kluci zblajzli Pribiňáky a schovaní spinkali a spinkali....já taky ...zachrápala jsem i Ordinaci...
http://img59.imageshack.us/img59/3636/p4240355.jpg
http://img594.imageshack.us/img594/1268/p4240378.j pg
http://img685.imageshack.us/img685/9822/p4240374.j pg
http://img405.imageshack.us/img405/5103/p4240381.j pg
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 00:01
- Nahlásit
Tak co? Už jste zvolili ten výbor pro zdejší vznikající filharmonii?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 07:25
- Nahlásit
Tá ta
To mi spadl kámen ze srdce. No to mě taky.
worick
Nelepila někomu z vás firma lino - na starou podlahu? Firma ne, dělali jsme si to sami, tak ceny přes firmu nevím. Nemáte nějakého šikovného kutila v rodině či po známých? To by vyšlo určitě levněji.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 08:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Nemáte nějakého šikovného kutila v rodině či po známých? To by vyšlo určitě levněji. - teď jsi uhodila hřebíček na hlavičku.... Zrovna v pondělí, v sovislosti s těma kolečkama z Mounfieldu jsem říkala Tomovi, že jsme příšerná rodina, protože u nás nikdo nic neumí Jenom strýc (elektrikář) ale ten fakt umí snad všechno Jenže dělá pořád elektroopravy po celé vesnici a má toho fakt moc. Doma by si to udělal určitě sám, ale my ho s tím otravovat nebudem
Z bráchy včera vylezlo, že jedou s holkou ty příští volné dny na Šumavu. Chjoo závidím... Nikdy jsem tam nebyla, taky bych tam chtěla zavýletit...a taky moh říct předem třeba by jsme naplánovali výlet a jeli s nima Jenže s klukama je to složitější.. (kde se ubytovat a tak)
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:45
- Nahlásit
worick
podlahu a přesně stejné lino mi dělali na chalupě.Bylo to asi 25m2 a stálo to cca 6000,-.Je to už ale delší dobu.(6 let)Myslím,že to bylo to včetně nyvelačky.
Fotky jsou super.Nikde nikdo paráda.Co to je za kříž?
Včera jsme udělali s Míšou rychlé rozhodnutí a jedem s Baru pánskou jízdu Broumov.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 12:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
podlahu a přesně stejné lino mi dělali na chalupě.Bylo to asi 25m2 a stálo to cca 6000,-.Je to už ale delší dobu.(6 let)Myslím,že to bylo to včetně nyvelačky - kdyby jsme se vlezli do 10tis. - tak to by byla paráda Díky za info Rozeslala jsem dotazy na kalkulace a čekám nabídky.
Nikde nikdo paráda.Co to je za kříž? - ve všední den najdeš v horách maximálně těžaře a lesní dělníky. Ale pravdou je že dva turisty jsme potkali
Jak už jsem psala několikrát, jsem absolutní bezvěrec a tohle jsem si jen našla Krom přírody obdivuju i třeba kostely, pro jejich výzdobu a řemeslné zpracování...dojem kazí jen to, kde na ně ty prachy vzali...že jo?!
Patriarchální kříž - Dnes platí tento kříž za biskupský. Kratší příčné břevno má naznačovat tabulku, na níž Pilát dal napsat jméno a vinu Ježíšovu. - tady se to týká:
http://nature.hyperlink.cz/kazatelna.htm
Včera jsme udělali s Míšou rychlé rozhodnutí a jedem s Baru pánskou jízdu Broumov -
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 20:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Ále prosím Tě, vždyť pro samý psy nemáme na kulturu čas.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Vlčáčková
Ále prosím Tě, vždyť pro samý psy nemáme na kulturu čas. - tak tohle jde úplně mimo mne, ale dneska jsem pro samé zahradničení, nějak neměla čas ani na ty psy Já plela a oni polehávali kolem. Pak najednou 19h a mně už se nikam nechtělo Ukecala jsem Toma, ať jde s nima alespoň kolem zahrady...no vyšli, ale za minutu na mne ze zadu huláká, že vedle jsou zase ty dvě srny, tak tam nemůžou - no tak jsem je poslala alespoň z druhé strany (kolem koupaliště) a já je šla se stromkama čekat ven - ještě jsme tam šli vysazovat na ty muldy kolem břízky a modříny. První jsem ale musela vletět vedle na pole, vyplašit z vysoké trávy ty srnky - no hleděly na mne zprvu úplně nechápavě, pak popoběhly vedle na posekanou louku a zůstaly zase stát a čučely na mne dál, co tam blbnu. A já na ně:,,no děvčata pokračujem, nezastavujte se, šup, šup, mažte k lesu..." Úplně na mně kašlaly a šmatlaly si tam pořád nahoře sem a tam, mezitím koukly, jestli tam ještě blbnu....už to vypadalo beznadějně a já jsem říkala Tomovi, ať pustí Worku, protože to jediné by asi pomohlo Pak najednou hups, hups a rozeběhly se za stáje, k tomu lesu asi ale co je vyplašilo nevím
Nesetkal jste se někdo s tímto - třeba jako výcvikovou pomůckou?? Ráno to leželo u odbočky na koupák, cca 15m od našeho plotu...Nevěděla jsem, co si o tom myslet - je to rohlík omotaný lepící páskou...Zprvu mne napadlo, jestli to nepatřilo našim klukům - jestli jim to někdo nemínil hodit no ale kdyby mínil, tak by asi hodil a neleželo by to na cestě? Jestli se to používá k nějakému výcviku, tak je blb ten, co to nechá ležet na zemi, protože tohle je dost nebezpečné, kdyby to nějaký pes sežral! Mám to zatím doma a nevím, jak s tím naložit.....
Ráno na ,,kontrolce"
http://img38.imageshack.us/img38/9584/p4250395.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/8247/p4250402q.jp g
Za Berrynkem, se Ti Strejdo, řádkuje česnek http://img215.imageshack.us/img215/6168/p4250406.j pg
Tohle už je venku - u potoka, za tou naší muldou http://img41.imageshack.us/img41/686/p4250430.jpg a tahle druhá je vlastně začátek, hned jak zahnem k potoku....jak jde Gůča, tak to je směr k mamce, do vesnice....http://img407.imageshack.us/img407/2170 /p4250432.jpg
A pak ještě hra s prasetem - jsme ho dorazili, nepomohla ani oprava kobercovkou...respective pomohla celkem na dlouho, ale teď už je definitivně po něm
http://img204.imageshack.us/img204/9959/p4250438.j pg http://img692.imageshack.us/img692/2151/p4250441q. jpg
A Woričkovo oblíbené: já už papat nebudu
http://img815.imageshack.us/img815/121/p4250445.jp g
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:44
- Nahlásit
naposledy přidávala fotky z 36 týdne
tak to je supr zpráva, mám pocit, že tu tenkrát psala, že se snaží a ne a ne to vyjít, že snad měli zažádáno i o adopci
BSP Atilla
Filípek je nádhernej, hned bych si ho poňufala. Dnes jsme na louce potkali rodinku, která přijela vyvětrat borterku, sheltičku a její 4 štěňátka - no co vám budu povídat, hned jsem byla u nich
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:45
- Nahlásit
MichallTá ta
Gratuluju Vám i Barunce k úspěšnému složení zkoušky! Jste šikulová ;)
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:51
- Nahlásit
worick
Co Woriček, ještě chudinka pajdá?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:55
- Nahlásit
Taky se musím pochlubit, že jsme našli kámoše na venčení - a hádejte kde - na facebooku (aspoň k něčemu je dobrý)
Je to 9ti měsíční pointr Lord a 2letý maďarský ohař Kreš - oba atleti, takže Bárník má co dělat, aby jim stačil
Krešík je trošku takovej uvrčánkovanej, ale jinak v pohodě. Vlastně to bylo strašně vtipný sledovat, jak na sebe držkujou, jako že já jsem tady ten velkej kápo, ale ani jeden nemá odvahu si něco začít
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 23:06
- Nahlásit
Tfuj, se mi to tady nějak ,,zasukovalo" a blbly mi fotky. Než jsem se z toho vymotala....
LuckaM
Co Woriček, ještě chudinka pajdá? - myslím, že už ne Chtěla jsem se mu ráno ještě na packy mrknout podrobně, ale měl je tak od bláta, že nelze
Krešík je trošku takovej uvrčánkovanej - o tom mi vyprávěj....
To je bezva, že budete mít psí kámoše - někdy je to adrenalin, ale pro pejsy dobrá ,,škola života"
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 06:59
- Nahlásit
Dneska bude krásně. Už teď je azuro a slunce svítí na plný výkon. Jsem měla mít dnes dovolenou, nestíhám. Ale budu mít v pátek a pondělí, takže krásných 5 dní volna.
worick
Nevěděla jsem, co si o tom myslet - je to rohlík omotaný lepící páskou... Taky nevím co by to mohlo být.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 08:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Dneska bude krásně. - u nás taktéž - vypadá to hezký den....skoro..až na ten vichr
Dneska jedem do Brna, na nějaké nákupy.....zahradnictví a tak
Jsem trochu nervní, kde je Leon?! K večeru byly kočky s náma vzadu v zahradě - až u plotu v hromadě kamení na něco číhaly. My jsme pak šli dopředu ven, sadit ty stromky a už nepřišly. Gucci večer chodila sem tam, ale Leon nepřišel ani na půlnoční večeři a to běžné není A jsem si vzpoměla, že když jsme sadili, tak zadem šla kámoška se howavardkou Řev se žádny neozval, tak snad se nic nedělo
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 08:40
- Nahlásit
worick
Řev se žádny neozval
U nás řev byl a velký. Od sousedů odcházeli v noci hosté z nějaké oslavy a Nelina jim sprostě vynadala. Oni začali zpívat a to ji dorazilo. Řvala deset minut v kuse.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 10:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Nelina má recht, reaguju podobně
Leon chrápal v domku...protože fučí, nechtějí být venku, nemají to rády...ani Gůča
Já zapoměla napsat, že Tom, když večer přišel z krmení hlásil (krom toho, že nemá kocoura) že jsou kolem nějaké manévry, jezdí auta z majákama a asi někoho hledají...Ale jelikož auto jelo i po druhém břehu, po té ,,polňačce" kolem potoka myslel, že policajti právě. Pak jsme se dívali shora a byla to Záchranka. U nás totiž vyjede první sanita bez doktora a pak teprve (dle nutnosti) osobákem přijede doktor. Máme stanoviště Záchranky v obci - kvůli dojezdu do vesnic až pod horama. Někdy se povede, že jede naše, do toho pošlou od 20km vzdálené Polikliniky a odtamtud jezdí i ten doktor.....a sejdou se tři vozy Pořád lepší než to, že jsou všichni vyjetí na druhou stranu a nepřijede ani jedna
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 11:01
- Nahlásit
Drakopes, Kessie ... všichni Ocením pedagogickou radu. Synovec bude mít narozeniny - 10 let. Loni dostal předplatné časopisu ABC. Myslíte, že je to dobrá volba a mám mu ho letos opět darovat na další období, nebo máte lepší tip?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 13:18
- Nahlásit
Nevíte někdo o štěněti hovawarta? Fena bez PP.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 22:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Strejda
V nějakým útulku, tuším, něco takového bylo. Možná ale kříženýho.
Jinak já taky pro psy nemám na nic čas. Už skoro ani na práci. Strašlivě moc se nám zvětšil nádor, asi tak 4x. Feně je 15 a rok a půl jsme neoperovali, protože nádor měl být převelmi zhoubný a pes měl vydržet tak 2, max. 7 měsíců. No, jak píšu, je to už 1,5 roku. Načež pesan stále drží a má zájem žít a snaží se. Metastáze nejsou nikde. Tak nakonec změna, operovat se mělo. Nejdříve příští týden, pak zítra, protože psa to začalo bolet. A dneska co? Dneska nám to o půl šesté ruplo. Takže máme injekce na to, aby to vydrželo do zítřejší operace. Čili ráno v 8 valíme do Brna. A po otevření se uvidí. Buď se bude operovat nebo se Bekynka v narkoze rovnou uspí. Ale táhnout to dál s tím, že už to nárazově strašně vyrostlo a začalo bolet tou velikostí a tlakem, tak to už fakt asi nejde.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 22:57
- Nahlásit
Vlčáčková
Strašlivě moc se nám zvětšil nádor...... - chjo, nevím proč si pejsové ještě na stará kolena vyslouží bojovat s rakem....Nevím proč lidi, natož tak psi... Snad to dopadne nejlíp, jak to jen půjde, budem držet palce...
Vrátili jsme se po 21.30h - ještěže tcháni, pustili Gucci ven Nakoupila jsem si dřevité pivoňky a šeříky a pár dalších kytiček Zítra mám o práci postaráno Vřesy neměli Asi jsem to psala - musím koupit 50 nových vřesů do vřesoviště - všechny jarní zašly Oni teda měli, ale drahé - to bych se při tom počtu pěkně prohnula Třeba na ně někde narazím i ve výprodeji.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 07:44
- Nahlásit
worick - Vrátili jsme se po 21.30h - jedete do Brna, nedáte vědět předem... je teda fakt, že zrovna včera jsem sama byla až do šesti ve škole (ne v práci, ve svojí škole - obhajovat práci a konečně mám hotovo) ... ale kdybyste zase příště jeli po nákupech... a vyrazili třeba v pátek (pátky mám opravdu volnější a pohodovější), tak bych se s vámi moc ráda sešla někde aspoň na chvíli a klidně bych se k vám přidala, aspoň bych se něčemu přiučila - co se nákupu kytiček týče... protože chci zlikvidovat před oknem plazivec, co zmrznul a naštěstí vypadá, že už se nezvetí (vůbec se mi nelíbil, ale nechtěli ho zrušit), chci tam vysadit něco hezkýho, ale zatím nemám moc načteno (spíš okoukané obrázky ) a tak nevím, jak to udělat, aby to bylo hezké a zároveň tak nějak k sobě ty kytičky šly...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 07:45
- Nahlásit
Vlčáčková - Dneska nám to o půl šesté ruplo - jejda mane... tak moc na vás myslím a držím dneska moc pěstičky, ať to dopadne co nejlíp to půjde...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 07:48
- Nahlásit
Evey - Ocením pedagogickou radu... zrovna v tomhle momentálně nevím, jestli můžu radit... já mám už pět let na starosti od 15 výš... ale pokud ho ABC baví, tak proč ne...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 07:55
- Nahlásit
Vlčáčková
To je k vzteku.Už třeba mohl být v pořádku.To aby byl dnes člověk odborník na všechno.
Zažil jsem rozhovor dvou zdravotníků na MGR ,kteří o mě nevěděli
a řešili asi devadesátiletého pacienta,proč mu ještě někdo předepsal rezonanci.
Taky držíme palce.
Kessie
Díky.Všechny jsem přeposlal ženě a moc se ji líbily.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 11:08
- Nahlásit
Strejda
Nevíte někdo o štěněti hovawarta? Fena bez PP. To nevím, mohla bych projet jen inzerci.
Vlčáčková
Čtu se zpožděním, tak doufám, že operace se podařila.
|