| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2012 07:39
- Nahlásit
BSP Atilla
já bych to vůbec neřešila. Mohl někde něco olíznout, mohlo být něco v tvarohu ... jestli se to bude opakovat, bude průjem pořád a častěji za sebou, tak pak by byla na místě minimálně dieta.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2012 08:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
BSP Atilla
Jinak je veselý, všechny vítá vrtěním ocásku, hraje si, pije. Mám mu dát klasicky jeho granule nebo jednu dávku vynechat? Nebo místo toho pro sychr (i nebo y ?!!? ) rýži s vařenou mrkví? - co se týče ,,sychru" vím prd, ale myslím si, že ,,i" S průjmem - jak píše Drakopesová...jeden průjem nic neznamená... Až kdyby se to samo nezlepšilo, tak dietka. Mám houby co radit, u nás bylo dlooooouho něco špatně - kluci průjmovali a průjmovali alespoň jednou týdně. Přestalo se až po krmení masem. A ještě: s tím jogurtem a tvarohem bych to moc nepřeháněla - jelikož je to bílkovina navíc - bála bych se dopadu na klouby (aby se díky tomu moc ,,nevytahoval" )
Večer Woriček ,,vyzpěvoval" před garáží a u komína se k němu přidával Berča Berry zpíval běkným barytonem, ale Worka - to byl takový hysterický chraplák....no šílený řev Nevím, které krasavice se to týká (doufám, že ne Dáši - že teda nehárá ) ale Tom hlásil, že večeře se Worick ani nedotknul, zatím co Berry i vylízal misku (takže kuchařkou to nebylo )
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2012 09:58
- Nahlásit
Strejda - U nás prší pravidelně, když vystupuju z auta. Když zajdu do domu, tak přestane. Včera sem měl v autě větší nákup, tak pršelo celých deset minut. -
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2012 10:09
- Nahlásit
Noemi - O holkách ani slovo, jen x měsíců zpět, že už se těší, až bude holky seznamovat s mimčem. Na fotkám se vyskytuje i s Tomem, takže asi asi všichni v pohodě a jakž tak fit - ale tak to jsou samé dobré zpráááávy! Taky jsem na ni kolikrát myslela, jak to s nima asi vypadá! Mám radost! Vážně... Noemi, nemohla bys jí tam napsat, na ten facebook, že ji tu postrádáme?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2012 10:15
- Nahlásit
BSP Atilla - jééé, tak se vložení podařilo, supeeer... Filípek je krásnej a určitě z něj vyroste fešák, který Ti bude dělat jen radost... parádní fotečky... už se těším na další...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2012 14:21
- Nahlásit
Musíme se pochlubit, právě jsme se vrátili s Barunkou ze cvičáku, kde složila svou první zkoušku. Byla to zkouška z poslušnosti (NZŘ - ZZO) a prospěla na výbornou.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2012 14:28
- Nahlásit
Michall
Musíme se pochlubit, právě jsme se vrátili s Barunkou ze cvičáku, kde složila svou první zkoušku. Byla to zkouška z poslušnosti (NZŘ - ZZO) a prospěla na výbornou. - chápu, že jste to předem neavízovali pro jistotu, kdyby byla ostuda a Bára teda super
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2012 15:32
- Nahlásit
Michall
prospěla na výbornou.
Gratuluju
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 06:20
- Nahlásit
Michall - téééda, jste moc šikovní... Barunka má velikou pochvalu a moc vám gratulujeme!!!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 06:44
- Nahlásit
Noemi
Hele, je droždí jedovaté pro psy? Nevím o tom. Spíš by z něj mohl být jen břichobol a nafouknutí.
Michall
(NZŘ - ZZO) a prospěla na výbornou. Velká gratulace i ode mě. A jaké jsou pocity? A jaká bude zkouška další?
|
BSP Atilla
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 06:58
- Nahlásit
Drakopes
jestli se to bude opakovat, bude průjem pořád a častěji za sebou, tak pak by byla na místě minimálně dieta. V 9 ráno ještě průjmoval, tak po zbytek dne dostal jen rýži s mrkví a už je zase všechno tak jak má být. Děkuji.
worick
co se týče ,,sychru" vím prd, ale myslím si, že ,,i" Jo jo, čeština je občas tvrdý oříšek, dotáhla jsem to tak daleko, že jsem měla v kanclu pro jistotu Pravidla českého pravopisu. Ale to není něco čím by se dalo chlubit.
S průjmem - jak píše Drakopesová...jeden průjem nic neznamená... Atilla na to moc netrpěl, takže mě to trochu vyděsilo a navíc u 3.měsíčního štěněte....
A ještě: s tím jogurtem a tvarohem bych to moc nepřeháněla - Začátkem května jedeme k vetovi na další očkování, tak se ho poptám, ale už jsem nad tím taky přemýšlela, v granulích má všechno co potřebuje.
Večer Woriček ,,vyzpěvoval" před garáží a u komína se k němu přidával Berča Berňáci mají taky pěvecký talent? U Atillka se nic neprojevilo, tak jsem zvědavá s čím nás překvapí Filda, zatím ho siréna nechává klidným. Moskeváček zpíval, když jsme mu s bráchou zpívali my nebo když jsem se s ním učila angličtinu, ale to bylo asi spíše ze zoufalství ať s tím konečně přestaneme.
Tom hlásil, že večeře se Worick ani nedotknul, zatím co Berry i vylízal misku (takže kuchařkou to nebylo )
Kessie
Filípek je krásnej a určitě z něj vyroste fešák, který Ti bude dělat jen radost. Děkuji. Radost nám už dělá teď, čím dál více se chováním podobá Aťáskovi, asi to bude tím, že Aťáskův tatínek je zároveň otec maminky Filípka (takže Filípkův děda).
už se těším na další... Jak bude Filípek růst, budeme se snažit přidávat další foto.
Michall
právě jsme se vrátili s Barunkou ze cvičáku, kde složila svou první zkoušku.
Taky se přidávám a gratuluji k úspěšnému absolvování zkoušky. Co měla za to Bára slíbeno?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 07:56
- Nahlásit
worick
Strejda
BSP Atilla
Evey
Děkujeme.
Co měla za to Bára slíbeno?
Nevím.Přemýšlel jsem o Maledivách,nebo něco pobného ať se vyhřeje a trochu opálí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 08:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
BSP Atilla
nebo když jsem se s ním učila angličtinu - Ty jsi učila psa anglicky?!..... No my se taky někdy smějeme, že máme Rusa a Švýcara - ne, že nerozumí nám, ale ani sobě navzájem a pak to má vypadat Woriček dostane asi tabletu černého uhlí, protože včera na prochajdě se zase pokadil tak, že měl i rajťasy Už jsem se začínala bát spojitosti s tím kulháním, ale zase se mi zdálo, že už tak nekulhá, tak nevím...no a večeři prý konečně snědl. Večer trochu pršelo, ale vlastně nevím jak moc - zaspala jsem to Začalo, hned jak jsme se vrátili z prochajdy, ještě jsem nebyla ani převlečená a Tom mi říká, že to jsme teda měli o fous (byla jsem s mamkou a Mandy - on hrál tenis) No a netrvalo 5 minut a v zahradě se zjevil švagrův Argo - takže díra v plotě Lítal jak trdlo po zahradě v tom dešti, Berry schovaný, Worick mu chvilku chodil za zadkem, ale pak si taky zalezl a ten pakoš tam běhal ještě čtvrt hodiny, než si pro něj přišla švagrová
Když jsme se vraceli z prochajdy potokem, tak Berry zase zdrhnul přes potok za Dášou, byla tam, ale asi nic - zatím nehárá, protože za minutku už valil za náma
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 08:12
- Nahlásit
Tá ta
Nevím.Přemýšlel jsem o Maledivách,nebo něco pobného ať se vyhřeje a trochu opálí - Jako kdyby nechtěla....já to beru
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 09:37
- Nahlásit
Kessie
Promiň,tobě taky děkujeme.
worick
Kolik ti mám vzít granulí na den?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 10:32
- Nahlásit
Tá ta
Kolik ti mám vzít granulí na den? - se nesměj, kdyby jsi mne poslal na Maledivy, tak jsem ochotná žrát i ty granule
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 08:30
- Nahlásit
Hmmm ...kde všichni jste?!
Já měla napsaný elaborát snad na půl stránky (to jste rádi, že to nevyšlo ).... přesně tak Místo ,,zkopírovat" (což už radši dělám, kdybych se uklikla u hesla ) kliknu na ,,vložit" To jsem si fakt pomohla je to v prd.... Bože, já jsem pako
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 09:03
- Nahlásit
worick
Bože, já jsem pako
Ale no tak. To chce trpělivost. To půjde, uvidíš.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 09:12 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
Dávkuj nám to po částech.
Já teda otevřu diskusi a jsem hned automaticky přihlášený.Takže se může klidně i stát,že příspěvek který by se vám nelíbil(nebo i naopak moc líbil) jsem nepsal já,ale Barunka.Zatím tedy nezvládá psaní všemi deseti,ale dělá neuvěřitelné pokroky.
PS.
Trochu ale slintá na klávesnici
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 09:17
- Nahlásit
worick
..kde všichni jste?! Tady, sedím na židli.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 09:19
- Nahlásit
Cototadyčtu!TenTá ta
Bodejďbychneslintalakdyžhovidímjakseporádcpe.
Dusenatahnoutnasluníčkoven.
Pac.Bára
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 09:38
- Nahlásit
Tá ta
Teď teprv vidím, jaký je rozdíl mezi značkovými a neznačkovými psy. Drakopesové psi řeší složité hlavolamy a Bára píše dvěma nohama, worickové psi hrabou jen na vyhrazených místech. A ty moje holky mi čumákem zvedají ruku z klávesnice. Takový mají odpor k intelektuálům.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 09:55 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Mám pro Vás kvízovou otázku. Děláme si skočky na agility ze dřeva. Co by jste použili jako držáky tyče?
Já našla asi jen tohle.
Máte někdo nějaký nápad na jednoduché řešení?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 10:00
- Nahlásit
worick
Mohla bys vyslovit odborný posudek na tento vynález?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 10:23
- Nahlásit
Strejda
Mohla bys vyslovit odborný posudek - ,,odborný"? To mi fandíš... No, jako sranda dárek klidně. Jinak si myslím, že je to dobrá ptákovina. Zalévání si nějak nedovedu představit vůbec...Ale viděla jsem stejný způsob ,,květináčů" prodávat v design obchodě od nějakého návrháře (jen to teda nebyl vak, ale nějak zkonstruovaný květináč) - tak snad v tom někdo pěstovat zkusil?? Ale logicky: kytky nejsou uzpůsobené na to, aby rostly hlavou dolů - neustále budou mít tendenci výhony stáčet nahoru (za sluníčkem) a tím se myslím, budou vysilovat. Že tam pro reklamní účely vrazili rajče a vyfotili dobrý, ale za měsíc bude zkroucené nahoru jako paragraf...si myslím já...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 10:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Děláme si skočky na agility ze dřeva - ten sloupek bude z čeho...hranol? Na udržení laťky by tam stačili našroubované dva šroubky třeba 2cm od sebe (podle průměru laťky, aby trochu,,zapadla", ale nepropadla a tedy dlouhé a zase cca 2cm nedošroubované...nevím jestli to dle mého výkladu pochopíš? Bylo by to opravdu levné, jednoduché řešení....ale teda ne nějak ,,reprezentativní"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 10:56
- Nahlásit
worick
kytky nejsou uzpůsobené na to, aby rostly hlavou dolů
Potvrdila jsi můj laický názor. Zůstanu u klasiky.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 11:06 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Evey
Myslím,že to je dobrý.
Levný a účelný.Určitě jsou na trhu i bytelnější držáky,nebo by se nechaly nějaké háčky i vyrobit,ale pevnost asi není na místě.
PS.
Už máš vybrané štěndo?Nebo to je odložené na neurčito?
Strejda
Máš pravdu,je to peklo když ti do všeho mluvěj bez řečí.Stačí se jim jenom podívat do očí.
Takový mají odpor k intelektuálům.
Tak piš v montérkách!Na chvilku je zmátneš.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 11:31
- Nahlásit
Tá ta
Já teda otevřu diskusi a jsem hned automaticky přihlášený.Takže se může klidně i stát,že příspěvek který by se vám nelíbil(nebo i naopak moc líbil) jsem nepsal já,ale Barunka - aha, tak to bude pro mne těžká konkurence (bože už i Barča se přihlašuje bez problémů )
Dneska u nás dost zima a fučí ale vichr...jakové překvapení, že jo?! Jedeme na výlet na Buchlov - na Cimburk a počítáme s tím, že v lesích tak fučet nebude (ono je teda pravděpodobné, že nefučí už za humny ) Místo soboty - Worka už nekulhá a dáme jen 10km. Koukala jsem, že i vloni jsme tam byli touto dobou....jen trochu změníme trasu
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 12:57
- Nahlásit
Tá ta
Cototadyčtu!TenTá ta
Bodejďbychneslintalakdyžhovidímjakseporádcpe.
Dusenatahnoutnasluníčkoven.
Pac.Bára A tak nám pověz, starají se o tebe dobře, nechybí ti něco?
Už máš vybrané štěndo?Nebo to je odložené na neurčito? Zatím nemám. Nabrala jsem si teď i dost různorodých činností, takže by nebylo tolik volného času, kolik by si štěndo zasloužilo. Navíc to vypadá, že i ten Rožnov padne. Chatku nemáme rezervovanou, chovatelka psala, že je jedna z jejích berňuch nemocná. Což upřímně není to co bych chtěla číst, když se rozhoduji jestli ano či ne...
Strejda
Mohla bys vyslovit odborný posudek na tento vynález? Tady už to i zkoušeli URL
worick
a tedy dlouhé a zase cca 2cm nedošroubované...nevím jestli to dle mého výkladu pochopíš? Chápu. Na staré skočce to i tak máme, ale koumám jestli to nejde i nějak lépe.
|