Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
LuckaM
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 11:27
- Nahlásit

worick
V létě plánujeme hodně jezdit po ČR, tak doufám, že nám to s někým z Vás vyjde a sejdeme se ;)

když už jsme u toho vzpomínání, co taková Ivča, kde té je asi konec?

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 11:30
- Nahlásit

Strejda
O zábavu - jo, to že jsem užvaněná...to už tady všichni poznali ale až taková zábava to být nemusí......a pak to taky musí někdo vyvažovat inteligentníma vsuvkama

Evey
A mám pro vás velké překvapení No teda. Zrychlila jsem čtení s pocitem, že nám píšeš, že jsi třeba těhotná. To by bylo velké překvapení, že? -

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 14:31
- Nahlásit

LuckaM
V létě plánujeme hodně jezdit po ČR, tak doufám, že nám to s někým z Vás vyjde a sejdeme se ;) Říkala jsem Vám vůbec, že už jsem se konečně odhodlala a začala řídit. Zatím tedy jen jednou týdně pod vedením zkušené řidičky... Pokud se tedy nějak nezvrtne, tak bych se také mohla stát (za nějaký ten měsíc, rok ) mobilní a v rámci cest po zákaznících také někoho z Vás překvapit.

Kessie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 14:34
- Nahlásit

worick, Strejda - je moc prima, že jste se sešli!!! Už i Strejda dostal konkrétní podobu... Jinak je totiž tajemný jak hrad v Karpatech... Ale ono je to asi v téhle době správný si svoje soukromí hlídat! To se mně bohužel nestane... proto jsem odešla z Přerovska...všichni mě tam znali, říkala jsem si, že ve velkým městě budu inkognito... ano, první dva měsíce ano... teď už taky ve městě potkávám spoustu známých...

Kessie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 14:36
- Nahlásit

LuckaM, Evey - no supeeer, holky! Tak jak budete mít cestu na jih Moravy (nebo do Rakouska nebo na Slovensko), jste u nás kdykoliv vítány! (Jen musíte dát předem vědět! )

Drakopes
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 15:53
- Nahlásit

Před polednem volám domů Juráškovi, jak se cítí, jestli zvládne hafany nebo mám pro ně dojít. Prej nemusím, že je vezme. A já ještě, jaké že jsem mu objednala pěkné počasí .. venku sluníčko, téměř bezvětří.
No, o dvě hodiny později lilo jak z konve ... Jirka měl hafany na mém vodítku, které prevíti tahali blátem ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 15:55
- Nahlásit

Evey
(za nějaký ten měsíc, rok ) mobilní a v rámci cest po zákaznících také někoho z Vás překvapit.
Jasně, překvap. Adresu znáš.

ale (Jen musíte dát předem vědět! )

BSP Atilla
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 17:09
- Nahlásit

Tá ta
Moc hezké a dojemné.Je vidět,že se u vás měl dobře.A těch hraček... A to byla ukázka hraček na doma, další várku měl určenou speciálně na řádění po zahradě, když je Aťka všechny horem dolem roztahal, připadali jsme si jako v hračkárně.

Kessie
nechtěla jsem, aby to vyznělo jako výčitka Mě to takhle nenapadlo ani brát, takže pohoda a kliiid.

Evey
Fotky je třeba mít uložené někde na internetu.... Moc děkuji za návod, pohraju si s tím přes víkend a budu se snažit něco sem hodit.

worick Hezké....a dobře i za ta léta, co jste spolu mohli být
Kessie - krásná vzpomínková galerie...
Holky, moc děkuji!

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 17:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
když už jsme u toho vzpomínání, co taková Ivča, kde té je asi konec? - Luci já nevím a je mi to fakt líto Snad jsem jim něčím neublížila, několikrát jsme si i napsaly maily, chtěla jsem poslat nějaké kytičky...jenže pak dopadla špatně ta manželova operace a Ivísek se úplně odmlčela. Myslím, že Noemi pak dávala echo (nebo Ty?) že na Facebooku funguje. Tak i když (no nejspíš já - jsem huba nevymáchaná, možná bylo něco špatně pochopeno ) jsme upadli v nemilost, ale hlavně jestli jsou v pořádku, oni - i holky berňuchy - to jediné je důležité...

Moc se těším, že někdo z vás zabloudí i na tenhle konec světa a tajně doufám, že letos, letos konečně - bude ta naše výprava do Českosaského Švýcarska (bože píšu to dobře?! Takhle napsané mi to připadne divné )

Drakopes
No, o dvě hodiny později lilo jak z konve...
Osobo Ty žiješ prosímtebe, někde v úplně jiném státu a ta Praha jsou jen mimikry Nejsi Ty špionka ....třeba?!

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 17:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Včera na prochajdě Woriček šílený, ale šílený průjem...to už tu nebylo hodně dlouho, nejmíň půl roku. Ale jsem ho pozorovala a nevypadal, že by ho nějak bolelo bříško tak dobré, večeřel normálně. Ráno jsem koukala, že leží sám vpředu u komína, pak jsem ho volala, ať jde okolo, že už jdu za nima a on vypadal, že vůbec nemůže vstát, pak málem spadnul z těch dvou schodků a úplně děsně pajdal V první chvíli jsem se lekla, že mu něco je, ale pak jsem viděla, že má asi něco z nohou (teda to mu taky je - jen naštěstí ne nějaká otrava nebo tak něco ) Když se rozešel, už to bylo lepší, takže mne napadla hned artróza, ale takhle chodil, i když měl v tlapce ten trn - oni strašně klamou tělem Dopoledne tu za nima byla Dášena a lítali jak magoři (ještě že můžou alespoň brodit v tom jezeře ) už jsem měla strach, že Berču trefí šlak - bylo celkem teplo a v těch ještě zimních kožichách! No a teďka jsme obědvali a koukám, Worick sotva může udělat krok - jak zase děsně pajdá Hledala jsem, nic jsem neobjevila - budu mu tu packu ještě projít 100x - než něco najdu (snad zase jen něco píchnuté, drápek.... )

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:22
- Nahlásit

Nevím teda, kde se kdo nacházíte, že prší u Drakopsů - to už je jako normálka ale POZOR! nám přišla bouřka a už 5 minut prší...a asi už jen 5 minut bude, jelikož nás to zase jenom rajchnulo Ale Kessie - myslím, že k vám to přijde

Brácha byl s tím ramenem (tuším jsem psala, že spadnul na lyžích a pořád s tím nemůže hnout ) na magnetické rezonanci - teď volal (měl nakázáno) a výsledek bude mít až za tři dny, ale prý celkem psycho, že si myslí, že slabší povaha by to nezvládnula.... Byl jste někdo??
Aha, tak už jen kape Byla jedinečná šance, že mohlo napršet tak, aby byla mokrá zem...a zase nic Tohle je zas psycho pro mne

Kessie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:03
- Nahlásit

worick - Ale Kessie - myslím, že k vám to přijde - ano, ano... není vidět na krok, jak hrozně se zatáhlo a tak čekáme, jestli nás to taky nemine... ta hlavní bouřka jde bokem, do deseti minut by mělo začít...
Pokud se mi podaří, přidám zítra jak jsem natočila naši Kessičku zpívat Při vysílání místního rozhlasu si notovala společně s úvodní písničkou - nějakou lidovkou od Toufaranky

Michall
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 22:06 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

worick
Byl jste někdo??
Jak táta psal tenkrát o tom Motole, a že jsem byl nemocnej. TAk od tédoby tam jezdím jednou za rok. Jo psycho to docela je Lehneš si a vycpou prostor mezi lehátkem a tebou polystyrenem aby si se nemohla hýbat a zavezou tě dovnitř asi na 30 minut. Vevnitř je randál jak kráva
Vzpomínám si jak jednou měli nějaký problem a tak mi chtěli dát kontrastní látku aby na to lépe viděli. Sestra mi nedokázala napíchnout žílu tak zavolala doktora. Za chvilku okolo mě asi 5 doktorů a primář a když mě celýho rozpíchali (asi 15× to zkoušeli) tak to vzdali.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 23:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Michall
Vevnitř je randál jak kráva - nedovedu si to představit, ale říkal něco o tom, že přesto, že měl sluchátka, tam byl divný rambajz - zvuky jak v kosmické raketě (ještě, že je policajt, kosmonauta by asi nevydýchal ) no a vydržet půl hodiny bez hnutí v podivném lomozícím tunelu - taky žádný med
Aha, to jsi Ty - to nemocné dítě (neřekla bych ) A můžu se zeptat na diagnózu, jestli to není tajné (klidně tu otázku přejdi )... když mně věci kolem medicíny hodně zajímají, já se nevydržím nezeptat no...
A když jsme u toho: dneska na čtyřiadvacítce ukazovali novou metodu léčby vysokého tlaku - operací srdce (tepen) neviděl jste někdo? Pro mne celkem překvapivé, ale taky mi nestačilo vysvětlení pana doktora: že teda přeruší nějaké nervy a ty nedávají pokyn ke zvyšování tlaku.....jenže nám pořád říkají, že vysoký tlak je z ucpaných tepen...takže mi z toho plyne že: tepny budou dál ucpané a zúžené, ale tlak OK...co to ale pomůže?? Stejně ten člověk dostane infarkt nebo mrtvici..ne?! Jenom nebude holt brát léky na tlak.. Jako že:nebudu brát antikoncepci a tak sice otěhotním, ale nebude mi to vadit - hlavně, že jsem nemusela brát tu antikoncepci? Nějak nevím, kde je opravdu to positivum....
A Tom mi říká:,,prosím tě, co panu doktorovi do toho kafráš, on nad tím 10let bádal a Ty do toho začneš rýpat..." Ale jo, jestli to funguje paráda, ale ať to dovysvětlí...Já prostě nesnáším zprávy pro blbečky, co nám poslední dobou media servírují....Něco nám sdělí jako bomba věc...ale jaksi se pak k tomu A už neřekne B A to se týká ale lautr všeho

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 12:56
- Nahlásit

worick - jen tak mimochodem... u nás včera pršelo přesně 4 minuty... zrovna jsem šla dávat Kessce jídlo... tak jsme se mazlinkaly pod střechou a po čtyřech minutách konec... potom už nic...

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 13:08
- Nahlásit

u nás včera pršelo přesně 4 minuty...
U nás prší pravidelně, když vystupuju z auta. Když zajdu do domu, tak přestane. Včera sem měl v autě větší nákup, tak pršelo celých deset minut.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 13:15
- Nahlásit

Kessie
u nás včera pršelo přesně 4 minuty... - hmmm tak to jsme na tom podobně, u nás 10 minut Ale tak na semínka to je....bohužel stromy a keře nic
Sranda byla, že kluci leželi vedle mne (jak jsem plela) na trávníku, všude kolem černo, nad horama zahřmělo - Berča nahodil vyděšený výraz a zdrhnul do boudy - což jsme ale neviděli a mysleli si, že je před barákem pod sklem. A Tomáš:,,kde je ten kocour, už to začne!" ,,Viděla jsem ho motat se kolem boudy" Šel tam nakouknout a byli s Berrynkem narvaní až úplně vzadu spolu S Woričkem to ani nehlo, ani vichr, co se začal zvedat, ani první kapky. Až jsme se klidili my, zahnali jsme ho do boudy

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 13:23
- Nahlásit

Strejda
Jé, sešli jsme se tu oba najednou
U nás prší pravidelně, když vystupuju z auta. Když zajdu do domu, tak přestane. Včera sem měl v autě větší nákup, tak pršelo celých deset minut. - a nemohl by jsi jít alespoň hodinu vystupovat a nastupovat u nás?!
Ani by jsi nám nemusel nakoupit, nám by i tohle stačilo...

Noemi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 13:25
- Nahlásit

Noemi pak dávala echo (nebo Ty?) že na Facebooku funguje. Tak i když (no nejspíš já - jsem huba nevymáchaná, možná bylo něco špatně pochopeno ) jsme upadli v nemilost, ale hlavně jestli jsou v pořádku, oni - i holky berňuchy - to jediné je důležité...
Hm, nevím - Ivču mám jako přítele na Facebooku, ale nijak v kontaktu nejsme, ale z toho, co postuje předpokládám, že má naprosto jiné starosti... Takže se omlouvám, jestli nabonzuji něco, co by Ivča nechtěla, ale naposledy přidávala fotky z 36 týdne, takže příště už budou možná s mimčem a bude moct poslat gratulace ... O holkách ani slovo, jen x měsíců zpět, že už se těší, až bude holky seznamovat s mimčem. Na fotkám se vyskytuje i s Tomem, takže asi asi všichni v pohodě a jakž tak fit

Noemi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 13:26
- Nahlásit

Hele, je droždí jedovaté pro psy? Dle středeční MF Dnes ano... Mě to přijde divný :-/

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 13:28
- Nahlásit

worick
a nemohl by jsi jít alespoň hodinu vystupovat a nastupovat u nás?!
No nevím, je to dost daleko.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 16:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
Hele, je droždí jedovaté pro psy? Dle středeční MF Dnes ano... - tu jsem nečetla, ale četla jsem ohlas na Fauně a co tam bylo tlumočeno, tak v tom smyslu, že psi nesmí kynuté věci, neboť je to nafukuje (proto se má dávat,,staré pečivo" ) ....a to si myslím, že je zase v souvislosti s torzí...nedávat nadýmavé věci. Ale až bude chvilka, zkusím taky zabádat...

...Ivča nechtěla, ale naposledy přidávala fotky z 36 týdne, takže příště už budou možná s mimčem - tak že by Tomovi vyšla nová operace?!...když se rozhodnuli pro rodinu To by ale byla paráda...moc doufám, že to tak je

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 16:56
- Nahlásit

Hele...erotika Sedím, píšu a něco mne lechtá na podbřišku....kouknu do kalhot (až po sem ) klíšťák!! - ten hajzl mi tam mašíruje pod pupkem

Dneska výlet nemáme, dáme jen prochajdu asi k našim - pajduška ještě pajdá

BSP Atilla
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 20:11
- Nahlásit

BSP Atilla
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 20:12
- Nahlásit

BSP Atilla
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 20:15
- Nahlásit

http://img1.rajce.idnes.cz/d0103/6/6316/6316280_cc 366058760c9a13fd9e2ff96b530527/images/IMG_5507.jpg

http://img1.rajce.idnes.cz/d0103/6/6316/6316280_cc 366058760c9a13fd9e2ff96b530527/images/IMG_5604.jpg

All ... promiňte, že jsem fotky nevložila v jednom příspěvku.

BSP Atilla
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 20:16
- Nahlásit

A teď koukám, že ty poslední dva obrázky nevyšly, nedá se nic dělat.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 21:00
- Nahlásit

BSP Atilla
All ... promiňte, že jsem fotky nevložila v jednom příspěvku - ježíš, s tím si vůbec hlavu nelam to nám se tu povedou i mnohem horší ,,vyfikundace"
No vidíš, jakový je to broučínek, takový má vážný kukuč jak Berunka Já bych si chtěla pogňábit štěndo....alespoň přivonět

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 21:19
- Nahlásit

Teďka v osum jsme se vrátili od tchánů z večeře a Tomovi to nedalo - že alespoň obejde s klukama tedy kolem baráku - jak chodíme zadní brankou a po jednom poli nadole, po silnici a po cestě kolem koupaliště zase nahoru a domů (takže je to vlastně kilometr ) Já jsem jim šla domů honem vařit večeři a by jim do půlnoci vychladla. Mezitím jsem nahlížela, kde se nacházejí a myslela si něco o to, že Tomáš riskuje, protože než vůbec vyšli, už se hodně šeřilo. Nikde jsem je oknem neviděla, tak jsem vyběhnula mrknout z patra - je tam lepší rozhled a vidím je už skoro dole u silnice, jak Worka bloumá v tom neposečeném velkém poli s vysokou trávou - spíš už houštím takovým... Když se za nějakou dobu Tom vrátil tak:,,no štěstí, že Worku bolí ta noha Vyběhla mu z toho zarostlého pole srnka a běžela podél našeho plotu nahoru k náhonu Woriček párkrát v té vysoké trávě nadskočil, popoběhnul, nadskočil...ale pochybuju, že zareagoval na ten můj chabý povel..." A proč jsi mu dával ,,jen" chybý povel?! ,,No právě protože mi okamžitě blesklo hlavou, že to je v pr.... a už jsem spíš přemýšlel, kam ho potmě poletíme hledat a jak" Jenže mu asi došlo, že s tou nohou by to stejně nevyšlo...tak se na to vybodnul sám Ty jo Spíš si myslím, že je to chlapskou autoritou - jak je Tom teď s nima pořád, mají větší respekt. Mě by zdrhnul 100%

BSP Atilla
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 07:09
- Nahlásit

worick
klíšťák!! - ten hajzl mi tam mašíruje pod pupkem Já ho jednou měla přisáté přímo u pupku, to když jsme jednou byli takhle na výletě v Lednici, přitom jsme nikde necárali vysokou trávou, Před 2 roky se mi ve stejném místě vytvořil flek a já plašila, že je to právě z toho klíšťáka, ale nakonec dobrý, krevní testy nic nepotvrdily, prý to byla reakce na kovovou sponu u pásku.
Myslela jsem si, že ty holomrazy, které letos panovaly alespoň část jejich famílíe zamordují, ale jak se zdá tak asi ne, odevšad slyším zprávy, že klíšťat bude opět požehnaně.

No vidíš, jakový je to broučínek, takový má vážný kukuč jak Berunka Já bych si chtěla pogňábit štěndo....alespoň přivonět No ta naše malá pyraňa docela klame tělem, vypadá možná uvědoměle, ale v mžiku se mu v očkách rozsvítí tisíc čertíků a to nám pak předvádí jeho divočáckou show.

Chtěla jsem se všech zeptat: Filda teď v 6 hod ráno průjmoval, večer před spaním nebylo nic, i když je zvyklý se vyvenčit, to už mi bylo trochu divné. V 3:30 byla konzistence normální, v 5 hod už to nebylo ono a v 6 už vůbec ne. Krmíme jen granulemi (Eukanuba) + na chuť mu přidáváme 2 polévkové lžíce bílého jogurtu nebo tvarohu. Jinak je veselý, všechny vítá vrtěním ocásku, hraje si, pije. Mám mu dát klasicky jeho granule nebo jednu dávku vynechat? Nebo místo toho pro sychr (i nebo y ?!!? ) rýži s vařenou mrkví?

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání