| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 10:43
- Nahlásit
Dneska už neprší, je polojasno, fučí severák a je hodně zima
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 10:57
- Nahlásit
worick
Vždyť ti píšu,že to u nás je jako ten lačnej a sr...!
Takhle se domlouváme asi 14 dní.Vždycky řeknu chtělo by to a tím to končí.
Já nic hledat nebudu.Asi nepojedeme nikam,protože už bude všechno všude plný.
Až se domluvíte,dejte nám vědět.
To je jedno kdy.
|
BSP Atilla
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 16:01
- Nahlásit
Evey
Dost jsem pročítala veterinární knihy a zoufale pátrala po možné léčbě, když byla moje berňačka nemocná. My taky zoufale přemýšleli jak z toho Aťku vysekat...navrhovali jsme transplantaci ledvin, dialýzu atd....všechno bylo veterinou zamítnuto, prý se to u psů moc nevede. Jak dopadla Tvá berňácká slečna? Vyhráli jste? Já doufám, že ano.
Ale jak píše worick od podzimu se občas objevím na veterině jako pomocná síla při operacích. Smekám před Tebou, na to musí mít už člověk povahu a odvahu.
|
BSP Atilla
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 16:12
- Nahlásit
worick
Tříměsíční Berunka
http://img198.imageshack.us/img198/4572/p4130524.j pg
http://img521.imageshack.us/img521/1787/p4200541.j pg
http://img217.imageshack.us/img217/3092/p4130530.j pg
Šmankote takové maličké psí miminečko, je nádherný a ten kukuč ... jen ho vzít do náruče a poňuchat. Kolik je Berunkovi teď let?
Na druhé fotce je mi ta poloha hodně známá, tak chrní snad úplně každý berňáček, důvěrně ji doma říkáme "ostuda" a Atillek ji uměl i na povel při čištění šušek (= oušek - i takové povely u nás doma zaznívaly). A ta číča je prostě krásná.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 01:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Vždyť ti píšu,že to u nás je jako ten lačnej a sr...!
Takhle se domlouváme asi 14 dní.Vždycky řeknu chtělo by to a tím to končí. - tohle je mi důvěrně známé u nás je to tak jakbysmet Ale vám už se párkrát i zadařilo a vyjeli jste
BSP Atilla
...,,ostuda" a Atillek ji uměl i na povel - při čištění šušek (= oušek - i takové povely u nás doma zaznívaly) - tak to jsme na tom podobně, taky máme dost ,,specifické" povely...
Berynkovi byly v lednu 4 roky, Workovi v březnu....strašně to letí Tyhle mám nejradši: ,,jak jsme přivezli Worička" http://img708.imageshack.us/img708/6470/p5010551.j pg
http://img862.imageshack.us/img862/1692/p5010554.j pg
http://img401.imageshack.us/img401/2500/p5010552.j pg
http://img808.imageshack.us/img808/8587/p5010553.j pg
Nějak mi to tu už nejde spustit, ale na fotce by měl být malý Leonek
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 06:35
- Nahlásit
Koukám z okna, rozednívá se, venku je docela čerstvo, ale obloha se už zbarvuje do modra, na kopcích vidím ještě sníh, vypadá to na pěkný den.
BSP Atilla
My taky zoufale přemýšleli jak z toho Aťku vysekat...navrhovali jsme transplantaci ledvin, dialýzu atd....všechno bylo veterinou zamítnuto, prý se to u psů moc nevede. To měli pravdu. O transplantaci jsem četla, že se dělala snad někde v Číně a USA, prodloužení života bylo jen v řádu měsíců a cena naprosto šílená...
A dialýza se na pár místech v ČR dělá, v našich případech by to stejně nezabralo.
Jak dopadla Tvá berňácká slečna? Vyhráli jste? Bojovali jsme 4 měsíce, ale marně, bohužel.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 08:00
- Nahlásit
Děckááá, já vím, že to k životu patří a čeká nás to tu všechny jednoho dne...bohužel... všichni (jak my, tak naši pejskové) jednoho dne musíme za duhový most, ale já teď Kessku furt pozoruju, jestli nepije moc, nebo málo, jestli má dobrou náladu nebo jí něco bolí... pojďme na veselejší notu...
BSP Atilla - a co nějaký fotečky malýho Filípka? Představíš nám ho?
Jinak teda všem oznamuju, že mi mamka poslala zase asi padesát emailů...takže nastanou emailové dny! Koho bych tím otravovala, napište mi, ať nic neposílám, ju?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:18
- Nahlásit
Kessie
... pojďme na veselejší notu... - včera hodíme prochajdu lesem, kluci moc hodní, už se vracíme potokem domů a Berunka šup, přeběhne si přes splav na druhou stranu, mrknout k vrátkům, jestli náhodou není doma Dáša Normálka na drzo, bez dovolení. Po návratu dostal vybrbláno, respective jsem na něj přes potok hulákala, že my s Worinkem jdeme domů a on ať švihá přes potok nebo pidilávku a to hned. Pozdravil se s Dášenou a kupodivu šlapal přes potok zpátky za náma
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:18
- Nahlásit
Ráno na vycházce už bych ráda Medvěda připla na vodítko...
"Pojď sem" - žádná reakce Medvěd i nadále okusuje trávu a očuchává okolí...
"Pojď sem" pokus č. 2 opětovně žádná reakce
„Ty mě neslyšíš?“ Medvěd okamžitě zvedá hlavu a vrtí chvostem, samozřejmě, že slyší :-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 12:10
- Nahlásit
Noemi
Ráno na vycházce už bych ráda Medvěda připla na vodítko...
"Pojď sem" - žádná reakce Medvěd i nadále okusuje trávu a očuchává okolí...
"Pojď sem" pokus č. 2 opětovně žádná reakce
„Ty mě neslyšíš?“ Medvěd okamžitě zvedá hlavu a vrtí chvostem, samozřejmě, že slyší - áno, znám to je standartní berňácké přivolávání
|
BSP Atilla
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 16:55
- Nahlásit
worick
tak to jsme na tom podobně, taky máme dost ,,specifické" povely... Je fajn vědět, že né jenom my jsme takoví "blázni".
Berynkovi byly v lednu 4 roky, Workovi v březnu....strašně to letí Jo jo, člověk nestačí zírat jak ta štěnda rychle rostou a kde se poděly ty malé chlupaté kuličky. a najednou jsou z nich dospěláci a z berňáčka ke všemu takové menší telátko. Hlavně nemyslet na to, co se jednou stane a užívat si na plný plyn každičkou chvilku v jejich přítomnosti.
Tyhle mám nejradši: ,,jak jsme přivezli Worička" Šmarijá taková prťata roztomilá a Woriček jaký byl rarášek malinký, sněhobílý. Nevím proč, ale trašně se mi líbí jeho ouška.
|
BSP Atilla
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 17:37
- Nahlásit
Evey
Bojovali jsme 4 měsíce, ale marně, bohužel. Je mi to moc líto, k tomu není co dodat ... kdo to zažil, ví a pevně doufám, že čas už u Tebe pomalu zahojil rány, i když sama dobře vím, že to jde hrozně pomalu.
|
BSP Atilla
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 17:49
- Nahlásit
Kessie
Děckááá, já vím, že to k životu patří a čeká nás to tu všechny jednoho dne...bohužel... všichni (jak my, tak naši pejskové) jednoho dne musíme za duhový most, Jaj, moc se omlouvám, že jsem to negativní téma nadhodila já a od teďka slibuji, že už jen samé pozitivní zprávy. Můžu začít hned ... zjistili jsme, že z Filípka bude šikovná a pracovitá hospodyňka - prádlo na šnůře sesbíral dříve než stačilo uschnout.
a co nějaký fotečky malýho Filípka? Představíš nám ho? Fotečky Filípka budou, jen musím najít čas a hlavně vykoumat způsob, jak je sem vložit.
Maximálně vám všem teď můžu prostřednictvím vzpomínkové fotogalerie představit našeho milovaného Aťáska:
http://www.youtube.com/watch?v=eICAAZRUSPA
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 20:18
- Nahlásit
áno, znám to je standartní berňácké přivolávání
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 20:31
- Nahlásit
BSP Atilla
Nevím proč, ale trašně se mi líbí jeho ouška. - ta se líbí i každému, kdo si šáhne
Maximálně vám všem teď můžu prostřednictvím vzpomínkové fotogalerie představit našeho milovaného Aťáska - při prvním pohledu jsem od toho utekla...ale pak mi to nedalo Hezké....a dobře i za ta léta, co jste spolu mohli být
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 21:54 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
BSP Atilla
Moc hezké a dojemné.Je vidět,že se u vás měl dobře.A těch hraček...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 06:20
- Nahlásit
Noemi,worick - „Ty mě neslyšíš?“ Medvěd okamžitě zvedá hlavu a vrtí chvostem, samozřejmě, že slyší - áno, znám to je standartní berňácké přivolávání - ano, to taky tak známe... mám osvědčenou metodu... když nefunguje "k noze", tak se tak nadechuju s takovým významným nádechem, že se něco stalo a to Kesska už zná, že by nemusela dostat kokino, tak okamžitě přiběhne... zajímavý, že svoje tři oblíbený chlapy poslechne okamžitě... (svého milovaného páníčka a oba naše taťuldy)
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 06:22
- Nahlásit
BSP Atilla - se omlouvám, že jsem to negativní téma nadhodila já - nechtěla jsem, aby to vyznělo jako výčitka... to opravdu ne... já to chápu, že je to hrozně těžký...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 06:27
- Nahlásit
Co musí umět ruský pes? URL
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 06:28
- Nahlásit
BSP Atilla - krásná vzpomínková galerie...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 08:22
- Nahlásit
Včera bylo konečně zase hezky, poměrně i teplo, tak jsme celý den jen makali a makali - kdyby to bylo alespoň někde vidět Kluci byli unudění a nafučení, že se nikam nejde Ze zahrady jsem šla 19.50 a teprve řešit něco k večeři(vyhrála to krupice ).....kruciš, pak nemám být jako prase
Tom mne kolem 14h posílal domů, ať jdu stvořit pomazánku na chleba k obědu (oba jsme byli na záhonech za domem) - já obcházím dům a čumím - venku, jak máme složený hnůj, najeté auto s vozíkem a někdo si tam vesele nahazuje. Zařvala jsem na Toma, že nám někdo krade hnůj a on tam hned utíkal, já se šourala za ním. Byl tam nějaký chlap s hnědoobčanem (toho tam měl na nahazování) a nevím vlastně, co už říkali Tomovi, ale já už slyšela jen jak tvrdil, že mu to (rozuměj hnědému ) veze do skleníku - jako že výmluva:to já ne, to chtěl tady tenhle a já mu to jen mám odvézt....Pán si asi myslel, že jsme na hlavu padlí už jste někdo viděli cigoša se skleníkem?! Nahazovali zeminu, co jsme kupovali tady, přes pár vesnic a stálo nás 5 fůr i s dopravou 11tis.! A on se ještě rozčiloval, že to shazovat nebude, že nám to radši zaplatí...no jasně...a nám pak bude chybět a ,,vždyť si přivez za tisíce někde z pr....."! Já už šla chystat oběd a když se vrátil Tom, byl nasr...už doběla že: si představ, že oni měli naházený plný vozík toho rozloženého hnoje, co jsem ti nechtěl vozit ani do některých záhonů, že je to tam škoda...a jen shora to zaházené tou zeminou! Vloni (nebo ještě předloni?) nám odtamtud odvezli dlažební kostky, co nám zbyly z chodníků...normálně taky nahazovali do auta a když jsme je uviděli a utíkali tam, tak naskákali a odfrčeli, než jsme prošli branou. Ženská s chlapem. Ne, lidi jsou fakt hajzlíci.... Copak by mne napadlo, někde něco jen tak brát?! Vždyť to vždycky někomu patří...ale některým je to asi jedno?!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:47 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
BSP Atilla
Fotečky Filípka budou, jen musím najít čas a hlavně vykoumat způsob, jak je sem vložit. Fotky je třeba mít uložené někde na internetu v albu jako je třeba rajce.cz, apod... Na fotku kliknout pravým tlačítkem myši a zvolit volbu Zobrazit vlastnosti obrázku Zhruba někde uprostřed je Adresa: ... tuhle cestu je třeba zkopírovat a poté vložit sem, a to tak, že klikneš na ikonku, která je vedle podtrženého písmene U
Stejným způsobem se dají vkládat i jiné obrázky umístěné někde na webových stránkách.
Tak druhá ikonka vedle složí pro vkládání adresy videa.
Je to takto srozumitelné?
Sorry, páni technici.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:54
- Nahlásit
worick
Tak to jsi měla štěstí, že jsi je zahlídla a nedělali to třeba v noci.
Kluci neštěkali, že máte někoho za plotem?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:57 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Dá si někdo po shlédnutí URL Grónskou pomazánku?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:46
- Nahlásit
Evey
kluci leželi vzadu s náma a myslím si, že by ani neštěkali Oni opravdu jako ,,moc nehlídají" a myslí si, že všichni lidi jsou ,,ti hodní" (tím je nakazila panička ) Jsou zvyklí, že se tam pořád někdo motá, točí se nám ve vjezdu auta, sousedé pracují vedle na polích...na to vůbec nereagujou. Někdy na něco štěknou, ale nevím, podle jakého klíče si vybírají
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 14:19
- Nahlásit
worick
Jsou zvyklí, že se tam pořád někdo motá, točí se nám ve vjezdu auta, sousedé pracují vedle na polích...na to vůbec nereagujou. Někdy na něco štěknou, ale nevím, podle jakého klíče si vybírají
Ti půjčím Dafinu - ta si nevybírá - ta řve na všechno a na všechny - na souseda když jde domů, když jde k popelnicím, když jde obejít barák, na auto co jede okolo, na auto co jede zpátky, na ptáka na plotě, na Dennyho že leží a nechce si hrát...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 07:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Dines
Ti půjčím Dafinu - ta si nevybírá - ta řve na všechno a na všechny - na souseda když jde domů, když jde k popelnicím, když jde obejít barák, na auto co jede okolo, na auto co jede zpátky, na ptáka na plotě, na Dennyho že leží a nechce si hrát... - ale to jo, tohle umí Woriček taky Ale to není hlídání, když o něco jde - to je právě jen takové poštěkávání nudícího se psa
Tom to vyhodnotil jako že:kluci leželi s náma za barákem a byli v klidu, jelikož když jsme venku my, tak to máme na starost, protože jsme šéfovstvo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 07:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
A mám pro vás velké překvapení Nepsala jsem nic dopředu, protože to vždycky do poslední chvíle není jisté, ale tentokrát to vyšlo: včera jsme se v Hradišti sešli se Strejdou Čumíte co?!! Snad mně nesežere, že to sem píšu Měl služebku (tak jako Tá ta onehdá) a vyšlo to Měl s sebou kolegu a bylo to v restauraci - bez kluků Jme moc rádi, že jsme ho taky mohli poznat osobně - jako vás ostatní....
A Strejda je přesně takový, jak ho známe tady: seriozní a inteligentní - příjemný společník Snad jsem ho taky nezklamala - prdlá a užvaněná baba Už nám z vás chybí jen LuckaM,BSP Atilla - ta se teprve rozkoukává a z širšího kádru právě tady Dines a Janiii Snad jsem na nikoho nezapoměla
A abych nezapoměla: pak jsem musela ještě s klukama vyběhnout alespoň nahoru k lesu a koukám, že se od západu (jihozápadu) dost mračí....a jde mi hlavou,,že by třeba i u nás sprchnulo?!" A netrvalo 5 minut a do toho SMSka od Áji Drakopes ové : že ono jim v Praze leje (chtěla mně popíchnout - opice ) jenže Alenko ono u nás večer sprchlo takýýý No, malinko, ale dvakrát taková přeháňka. Sic se to nikde moc nepozná tak ale alespoň ,,rosička" na semínka to byla
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 09:14
- Nahlásit
worick
A mám pro vás velké překvapení No teda. Zrychlila jsem čtení s pocitem, že nám píšeš, že jsi třeba těhotná. To by bylo velké překvapení, že?
Čumíte co?!! No to čumím.
A Strejda je přesně takový, jak ho známe tady: seriozní a inteligentní - příjemný společník O tom není pochyb.
Večer u nás taky pršelo, ale nic dramatického.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2012 10:18
- Nahlásit
Strejda je přesně takový, jak ho známe tady: seriozní a inteligentní - příjemný společník
worick samozřejmě přehání. O zábavu a dobrou společnost se musela starat ona s Tomem.
|