Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 15:40
- Nahlásit

Hlásím kůň úspěšně vykastrován. Ze solidarity k pánskému osazenstvu Vás ušetřím podrobností. Co mě ale překvapilo je to, že se rána nešije, ale nechá se volně hojit.

Tá ta
Dočetl jsem se v propozicích,že háravky je třeba nahlásit předem a budou posuzovány až jako poslední na závěr dne. Tak, tak. Klidně bych zkusila zavolat kontaktní osobě, jestli by nebylo možné, aby jste dorazili právě až na ten závěr, kdyby byli ochotní Vám říct třeba orientační hodinu, aby jste tam nemuseli celou dobu stát někde opodál s Baru v autě...
Jo a dostali jsme pozvánku do Rožnova! Já taky. A přemýšlíte o tom?
Já už psala naší chovatelce jestli jede, vždy nám zamlouvala chatku. A to je třeba udělat opravdu okamžitě poté co přijde pozvánka, jinak je pak vše plné.
Kontakt na kemp zde: URL

worick
[i]Zřejmě dobrá výchova - dobrá poznámka vůbec si to neberu osobně.... [/i] Jsem to tak přeci vůbec nemyslela...

Drakopes
Zbytek je potácení od ničeho k ničemu, bolí mě celý člověk, prostě otrava ... A lepší se to alespoň?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 20:50
- Nahlásit

Tady to dnes vymřelo jak po přeslici,tak i po meči....
Evey
A přemýšlíte o tom?
Čeče docela jsme nad tím s mámou uvažovali i když už to kvůli Báře nepotřebujeme.
Nikdy jsme v Rožnově nebyli a určitě je tam hezky.Ale Míša se tváří docela chladně,tak to asi necháme být.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 21:20
- Nahlásit

Tá ta
Nikdy jsme v Rožnově nebyli a určitě je tam hezky Je tam nádherně!!! A prostředí samotného kempu je naprosto kouzelné. Navíc, když se to tam hemží berňáčky. Já kdybych zrovna v tom termínu nebyla na Rejvíze, tak neváhám a jedu. A dokonce jsme přemýšleli, že bysme tam vyrazili na dovolenou. Ve srovnání se Zárybničnou Lhotou, kde bývá podzimní klubovka a svod, je to jako 100 a 1.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 23:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

V Rožnově jsme tehdy byli na akitím srazu - potkat se s Ankaras a ostatníma Bylo to ale narychlo, takže jsme nikde nebyli jen čistě v areálu té konírny, kde se konala taky jejich výstava. Od nás je to celkem dálka
Dneska jsme dopoledne makali, odpoledne vyjeli na výlet - Slovensko. Bylo krásně, klukům vedro Hezky celou dobu lesem - byly to Malé Karpaty. Asi taky pořádné sucho, protože jsme na vodu narazili jen jednou - kaluž pro divočáky a přitom se to tam jmenuje Dobrá voda Berry pořád nějak pajdá - nemůžem přijít na to, co a kde ho vlastně bolí:
(Evey Ty jsi teďka tady za odborníky: nevíš jak to zjistit? Podle čeho se pozná, kde to psa bolí? Berry se tváří pořád stejně neutrálně, ať mu prohlížím kde co
Tak jsme šli zase jen 10km. Potkali jsme stádo divokých prasat (poprvé v životě volně v přírodě ) šlapala po pěšině ve svahu nad náma, tak 30m od nás - Worick vyšiloval a Tom: Wori, vole ticho, nebo budem zdrhat...
http://img6.imageshack.us/img6/271/p3220295.jpg http://img821.imageshack.us/img821/4452/p3220300.j pg
http://img600.imageshack.us/img600/6959/p3220301.j pg
http://img594.imageshack.us/img594/8219/p3220304.j pg
http://img38.imageshack.us/img38/6065/p3220303.j pg
http://img811.imageshack.us/img811/483/p3220308.jp g
A pohled z dálky na zříceninu a cca směr Bratislava http://img840.imageshack.us/img840/2568/p3220311.j pg
a v dálce vpravo - Jaslovské Bohunice http://img6.imageshack.us/img6/5944/p3220313.jpg

Budu se muset asi přihlásit na Rajče neb tohle (že mi tam nejsou vidět ty fotky ) mně pěkně s..e

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 08:00
- Nahlásit

worick

V Rožnově jsme tehdy byli na akitím srazu - potkat se s Ankaras a ostatníma

a bylo super, že jste dorazili

worick
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 08:22
- Nahlásit

ankaras
Ahojkýýý Stydím se, psala jsem, že sesmolím maila a nějak nic Ale to máš fuk, stejně sem všechno vykvákám a nic jiného se u nás neděje
Jenom jsem se chtěla zeptat: od akit (kromě Leonky) jsi ještě s někým ve styku...myslím z té akiťácké party tady na PSU?
a bylo super, že jste dorazili - to byli kluci ještě mladí zobáci....a koukám, že i na psech je to stárnutí postřehnutelné

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 10:00
- Nahlásit

Tá ta
Čeče docela jsme nad tím s mámou uvažovali i když už to kvůli Báře nepotřebujeme.
Nikdy jsme v Rožnově nebyli a určitě je tam hezky.
No to si piš, že je tam hezky.
Ale Míša se tváří docela chladně,tak to asi necháme být. Tak ho nechte doma, on se jistě zabaví.

worick
Evey Ty jsi teďka tady za odborníky: nevíš jak to zjistit? Děkuji za poklonu, ale nechala bych to opravdickým odborníkům. Ti ví kam šáhnout. Nejlépe jít přímo ke spec. ortopedovi, máte nějakého v okolí?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 11:31
- Nahlásit

Evey
Tak už máš konečně vybráno?(BSP)

Kdo se tam z vás chystá?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 16:41
- Nahlásit

Včera jsem vyrazila s Barneym na procházku. Procházeli jsme kolem zahrady, kde mají černého vlčáka. Na zahradě stál i jeho majitel, tak jsem zjistila, že se jmenuje Ron a budou mu dva roky. Pánovi říkám, že se s Barneym už znají a jsou kamoši. Tak se chvíli očichávali přes plot a pak že teda Rona pustí před zahradu. Já jsem Barneyho původně na volno pouště nechtěla, ale pak si říkám: ,,Dopřeju mu. At si konečně pohraje se psem po dloooohééé době!´´ Jakmile jsem Barneymu odepla vodítko, tak ho pes přestal zajímat a letěl si značkovat trávu. Najednou zbystřil a to už jsem si říkala ,,ajéééé´´. Samozřejmě dole pod kopcem holka se psem. Tak letíme i s tím majitelem Rona k nim a to moje psí prase už tam obskakuje fenku ridgebacka Ta měla snad tak 30 kg, možná ani to ne. Páteř jí byla vidět, žebra taky. Myslela jsem, že ji Barney fakt zlomí vejpůl. Možná se mi zdála tak hubená proto, že přítel má ridgebacka psa a ten je teda dobře živenej a fakt velkej. Podle mýho názoru ale lepší lépe živenej než aby pes byl takové tintítko. Pro představu - ta fenka byla asi jako tady tahle na obrázku, akorát ještě trochu víc tenší URL No, ale doběhli jsme tam. Pán sundal z fenky Barneyho, tak jsem si ho zase připla. Rozloučila jsem se a pokračovala v procházce dál. Fakt nechápu, proč zrovna můj pes musí být takovej darebák

A nevěřili byste, jak umí chodit maximálně potichu po schodech. V úterý jsem pracovala na zahradě a šla jsem pak nahoru do pokoje. Seděla jsem u stolu a psala smsku. Najednou slyším klapnutí na schodech, ale už tady nahoře. A koho nevidím...Barney - špion se vplížil až za mnou nahoru. Měla jsem ten den nějakou špatnou náladu, ale jakmile vešel za mnou, tak jsem se musela začít smát. Navíc ten jeho nenápadnej styl chůze - jde trochu přikrčeně, pomalu našlapuje a dělá jakoby nic. Stejně to dělá i tehdy, když nechám dole otevřeno ze zahrady do obýváku a jsem třeba v kuchyni a myju nádobí. Jenom vidím Barneyho, jak si pomalu naleze dovnitř na koberec k jídelnímu stolu - hlavně nenápadně a lehne si

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 10:07
- Nahlásit

Včera jsem dobrala antibiotika, v pondělí jdu do práce, začínám si srovnávat režim spací i stravovací, venku krásně, vezmu v poledne kluky na delší cournutí .... hahahaha

Ráno při venčení Níloušek na něco v parku šlápnul, něco bodného než řezného. Má na tlapce díru z boku největšího polštářku úplně nejvíc uvnitř tlapy, co to šlo. Přišla jsem na to až ve chvíli, kdy si chvíli sednul na rohu. V momentě kolem něj kaluž. Prohmatal jsem tlapu, abych viděla, kde to je, takže i já jak řezník. Ráno v půl osmé, kdy veterina má od devíti. No, došli jsme do Kapsy, známá tam počkala, než jsem doběhla domů pro klíče (pak jsem na třikrát splachovala chodník, aby to nevypadalo, že do dětského klubu se rvou děti násilím a zlobivé hážou ven na chodník)
Umyla jsem mu tlapku, přivázala na linu a čekali jsme do devíti. Chtěla jsem to vzdát a nechat tomu volný průběh, ale pokaždé, když si Níloušek stoupnul, tak se to znova začalo valit.
Na veterině jsme byli před devátou, náš pan doktor Odmítl šití, vyčistil, vypláchnul a v pondělí na kontrolu. Bodli mu antibiotika + ještě dalších pět dní tablety.
A když řeknu Nílouškovi "Chudinka s bolavou tlapičkou", natáhne ke mně tlapku a mlátí ocasem ... (tu tlapku samořejmě náhodně jinou)

worick
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 11:02
- Nahlásit

Drakopes
venku krásně, vezmu v poledne kluky na delší cournutí - taky přemýšlím, ale já opačně je horko, domlouvaly jsme se s mamkou, že to vemem přes kopec k příbuzným do vedlejší vesnice...už jsme je dlouho neviděly. Je to jen cca 8km - zpátky nás vyzvedne Tom.
Ráno při venčení Níloušek na něco v parku šlápnul, něco bodného než řezného - kruci, lidi jsou fakt hovada, takové věci odhazovat v parku Ale co se divím, já minimálně jednou měsíčně dělám úklid okolí kolem našeho - co tam děcka poodhazujou papírky od kdečeho, petky, sem tam rozbitá skleněná flaška od piva....
(pak jsem na třikrát splachovala chodník, aby to nevypadalo, že do dětského klubu se rvou děti násilím a zlobivé hážou ven na chodník) -
A když řeknu Nílouškovi "Chudinka s bolavou tlapičkou", natáhne ke mně tlapku a mlátí ocasem ... (tu tlapku samořejmě náhodně jinou) -

Ráno vyjdem před bránu a koukám, na konci koupaliště se na cestě vynoří cyklisti (kluk s holkou) a kavkazákem u kola. Z Pálenice to nevypadalo, ale kluky jsem zahnala hned za plot a čekala. Přijede to blíž a to sousedka malá Monika s přítelem ségry a Molinou. Molča s kňučením valila za klukama k plotu a já jen čekala, kdy vodiče sundá z kola Ale říkal, že na té cestě běží u kola vzorně. Akorát jsem jim říkala, aby ji netrefil šlak - není přece vůbec zvyklá nějak chodit a neběžela tuším snad nikdy A on že:,,ale jo, je zvyklá, včera už jsme byli po vesnici"...tak to jóó, to už má natrénováno Naštěstí jsou celkem líní takže byli jen 800m tam a 800m zpátky.

MartinaBarney
Fakt nechápu, proč zrovna můj pes musí být takovej darebák - neboj, on je ještě mlaďoch, co musí u všeho být...on se zklidní Worka na každou fenku taky naskakuje, ale tipuju, že to není ani tak kvůli tomu ,,že by chtěl" ale spíš jen ukazuje, že ,,kápo" je tady on
Barney - špion se vplížil až za mnou nahoru. Měla jsem ten den nějakou špatnou náladu, ale jakmile vešel za mnou, tak jsem se musela začít smát. Navíc ten jeho nenápadnej styl chůze - jde trochu přikrčeně, pomalu našlapuje a dělá jakoby nic - jo, oni takhle chodí...teda Berry taky Woriček jde pomalu potichu(on tak chodí normálně) ale tak jako rozhodně, kdežto Berry se zastavuje, čeká, jestli může, jestli ho nevyhodíme ven, dělá takového ,,neviditelného"

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 09:21
- Nahlásit

Všechny zdravím do krásné, slunečné neděle! Jen teda ten časový posun mě netěší... ráno zase budu vstávat nějaký ten týden za tmy. Pravidelně pročítám, jen jaksi nemám co psát... to, že umývám okna a dělám jarní úklid, na tom není nic mimořádnýho. A přeci jen, ve čtvrtek ráno jsem dávala Kessce granulky a chtěla jsem jí do toho přimíchat bílý jogurt... odtrhla jsem víčko a jak jsem to špatně držela, tak mi to víčko vyletělo z ruky a spadlo na zem... než jsem se stihla vůbec ohnout, abych to zvedla, nedočkavá Kesska ho celý zhltla... No byla jsem fakt v šoku... co teď? V práci si ze mě dělali srandu, že Kesska bude mít hovínka pěkně zabalený v alobale ... ale já jsem fakt měla strach, že jí to něco uvnitř ucpe... je neděle a zatím je v pohodě, tak snad to z ní vyšlo nějak... jako při kontrole jsem nic neobjevila jen tak na pohled... pořád ji kontroluju, ale už je to třetí den, to už by se problém projevil, ne? dneska plánujeme zase takovou větší prochajdu, kolem rybníka přes pole až na nejvyšší bod v okolí a pak pomalu druhou stranou dolů... ale v poslední době není moc dobrá viditelnost... takže kdo ví, jestli dohlédneme vůbec k Pálavě... Brno se už několik dní ztrácí v inverzi... no a v jednom zahradnictví v Brně měli výprodej a tak jsem si tam za málo peněz koupila "sloní nohu"... byl to můj sen, takže z toho mám hroznou radost...

Michall
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 10:31
- Nahlásit

Vracíme se z bonitace a jedeme s Tá tou rovnou na cvičák a jsme uchovněný huraaaa Podrobnosti kdyžtak později.

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 10:35 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Michall - no supéééér... tak moc gratulujeme!!! a těšíme se na podrobné infoooo...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 11:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Michall
Vracíme se z bonitace a jedeme s Tá tou rovnou na cvičák a jsme uchovněný huraaaa!Podrobnosti kdyžtak později. - tak paráda...máte to za sebou, gratulujem a taky se těšíme na info. Dneska mám celkem fofr: mám vařit, máme cvičákový výlet a teďka bych ještě ráda chvilku něco udělala v zahradě, takže podrobné info taky až pozděj
Kessie
jááák: nemám co psát?! Kdybych stihnula do toho jarního blázince ještě umývat okna, okamžitě to sem nadšeně píšu Kess je teda pěkný nenažranec Vypadá to OK, za tu dobu už by to mělo být venku

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 11:30
- Nahlásit

než jsem se stihla vůbec ohnout, abych to zvedla, nedočkavá Kesska ho celý zhltla.
když tak půjčím naše chlapečky - ať spadne na zem cokoliv, čekají na výzvu (a platí to i pro pláty masa)
Ale to není "skvělým" výcvikem, to bude spíše jejich rozmlsaností

worick
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 13:40
- Nahlásit

Drakopes
Ale to není "skvělým" výcvikem, to bude spíše jejich rozmlsaností - máme to skoro stejně pokud si přece jen někdo něco vezme, dělá to pomalu a ostražitě..jestli fakt může, nebo si to rozmyslím Když jim dám Pribiňáky, kelímky jsou krásně vylízané, snad jen jednou byl jeden zlehka rozkousaný - Woričkův - tak to stačilo jen mu říct, že to se nejí, že to je ,,odpadík" a klidně se tam už ty obaly válí dva dny a ani si jich už nevšimnou

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 14:26
- Nahlásit

Včera jsme byli v Lysé nad Labem na Jarním Zemědělci, přivezli jsme meruňku, broskev a nektarinku... Tak jsem na to zvědavá...

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 17:31
- Nahlásit

Tá ta
Tak už máš konečně vybráno?(BSP) Zatím ne.
Kdo se tam z vás chystá?
Já.
Vracíme se z bonitace a jedeme s Tá tou rovnou na cvičák a jsme uchovněný huraaaa Gratuluji. Ahá. Tak proto se mě ptáš jestli mám vybráno...

Kessie
No byla jsem fakt v šoku... co teď?Nic. Hlídej. Vyjde samo.
Na vyčištění je možné dát kysané zelí.

Drakopes
Ráno při venčení Níloušek na něco v parku šlápnul, něco bodného než řezného. Au. Snad se mu to brzy zahojí. Z polštářku teče strašné množství krve, taky jsem to tak před měsícem poznala.

Noemi
Včera jsme byli v Lysé nad Labem na Jarním Zemědělci, přivezli jsme meruňku, broskev a nektarinku... Tak jsem na to zvědavá... Na podzim se přijedeme podívat na sklizeň.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:34
- Nahlásit

Děkujeme za gratulace.
Koukal jsem jak blázen kde jaká blbost se posuzuje a ještě jsou na ní kolonky.
Kdybych se včera náhodou nepodíval na rajče,asi bychom zapoměli Báru i vyčesat.
Naše známá z Brna,která bydlí kousek od nás měla problém s uchovněním jenom proto,že její fence chyběl zub,který si někde vylomila a díra jí zarostla.Na svodu mladých byla ještě plnochrupá a teď jim to nechtěli uznat a to i když měla potvrzení od veterináře.Prý se musí kontaktovat jeden akreditovaný veterinář klubu a s ním případný problém řešit.Nakonec ji to ale s ty ty ty uznali.
Evey
Tak proto se mě ptáš jestli mám vybráno...
Kdepak,z toho mě nepodezřívej.Letos o krytí absolutně neuvažujeme.I když už bychom jednoho zájemce o štěndo měli.
Ale chceme počkat,až se budou ze štěnět platit daně!!

Jo a zabukovali jsme si Rožnov a kemp co jsi sem hodila.
Zbytek podrobností snad Míša,jdu na zprávy ať se mi zlepší krevní oběh.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:35
- Nahlásit

Kessie
Jo,ještě alespoň že žiješ.Já myslel,že už sem nesmíš...

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:36
- Nahlásit

Tá ta
Gratuluju

worick
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 23:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
Koukal jsem jak blázen kde jaká blbost se posuzuje a ještě jsou na ní kolonky - jako třeba co, hoď sem něco do placu, celkem jsem zvědavá...např. jak často se Baru češe?
Kluci by potřebovali už okoupat, teď ještě s těma háravkama (zrovna před chvilkou skončil Worka svůj chorál ) smrdí jak staří capi
Kessie
Byli jste na té prochajdě? My jo, výšlap se vyvedl, akorát jsme se sešli jen čtyři babytakže jsme se vybodly i na táborák a špekáčky (i když já je v batohu nesla) Worička jsem tam nechala dokonce na volno (ale sledovala ho ostřížím zrakem) jelikož měl stejně myšlenky jen na Marry (jediná nekastrovaná) Akorát se tam feňule trochu porafaly, ale nic hrozné, spadly u toho do rybníčka a byly zchlazené raz-dva Jo a jelikož foukal náš ,,oblíbený" ledový fičák, tak viditelnost u nás parádní Jinak ale bylo teplo a v lese (na mýtině) ani moc nefoukalo.
http://img190.imageshack.us/img190/158/p3250318.jp g
http://img600.imageshack.us/img600/898/p3250323.jp g
http://img210.imageshack.us/img210/9885/p3250324.j pg
http://img20.imageshack.us/img20/5742/p3250330.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/236/p3250336.jpg
Akorát jsem si všimnula, že jen na jedné fotce z 23 mám kousek Berrynka(nevím, kde má teda hlavu ) a na jiné zase jen hlavu a půl těla (ta tu není) jelikož si lehal pořád za mně

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:34
- Nahlásit

Co říkáte na změnu času? Mě tedy ta hodina chybí.

Včera ráno jsem s velkou slávou douklízela obývák po malování, podlaha naleštěná, skleničky vyrovnané, knížky v řadě podle velikosti... Sedím, kochám se a slyším jakési plechové ťukání zpoza skříně. Vzadu za ní jsou kovová dvířka ke komínu, který se nepoužívá, nechali jsme jej pro případ potřeby, kdyby jsme tam chtěli třeba jednou dát krb, či kamna. Ptám se Michala jestli si je jistý, že jsou dvířka dobře zavřená. Zamrkal, polknul a sdělil mi, že je zapomněl zavřít. Takže budu muset vše ze skříní opět vydělat, skříně rozmontovat, dvířka zavřít...

Tá ta
Jo a zabukovali jsme si Rožnov a kemp co jsi sem hodila. Fíha. To byla rychlost. A jak to máte v plánu? Jen na so+ne?

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:39
- Nahlásit

Evey
Takže budu muset vše ze skříní opět vydělat, skříně rozmontovat, dvířka zavřít...
To bych teda radši vyřízl v místě dvířek díru do almary.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:48
- Nahlásit

Strejda
To bych teda radši vyřízl v místě dvířek díru do almary. To by mě nenapadlo. Je pravda, že nábytek je postarší, tak by to ani nevadilo. Vzadu byl štítek s datumem výroby 1992. Už jsem se s tím smířila, bude to jako trénink na snížení rychlosti balení pro další malování.
Na půlce pozemku na cvičáku je stále sníh, psi si ho moc užívali.
V sobotu přišla úžasná paní s úžasnou novofundlandicí. Fundlice při své velikosti proplula tunelem jakoby nic.

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:03
- Nahlásit

Evey
V sobotu přišla úžasná paní s úžasnou novofundlandicí.
U nás fundlaďačka - tunelářka v lednu umřela. Majitelka už vybírá novou.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:11
- Nahlásit

Evey
To jste si mákli.Něco podobného mě čeká taky,ale zatím dělám úspěšně hluchýho.Nevim ale jak dlouho.
Strejdamá pravdu.Pokud to jenom trochu jde a nábytek není u stěny.
máte v plánu?Měli jsme v plánu.
Ale z kempu nám napsali,že už není místo a dojíždět se mi nechce.
Takže se přikláním k variantě výstavu zrušit(stejně jsme tam s Barou jen do počtu) a vyrazit třeba o týden později a procourat to tam.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:37
- Nahlásit

Tá ta
Ale z kempu nám napsali,že už není místo a dojíždět se mi nechce. Cože. To musím prověřit jestli mi to ta chovatelka rezervovala nebo ne.
Ono je ale spousta ubytování i v okolí. Anebo se objeví volné chatky i těsně před akcí, když někdo odřekne apod...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
a vyrazit třeba o týden později a procourat to tam. - na jakové to máte datum?.....sonduju, jestli by nám tam třeba vyšel ten výlet, ale to by pro nás bylo lepší až ten týden po, aby tam nebyl blázinec
Evey
a Ty tam jedeš vlastně co? Vybírat štěníka??
Ptám se Michala jestli si je jistý, že jsou dvířka dobře zavřená. Zamrkal, polknul a sdělil mi, že je zapomněl zavřít. -
já mám skleničky na pití v kuchyni, v lince, málo požívané ve špajzu v krabici, skleničky a blbostičky na parádu nemám, jelikož by mi lezlo na nerva to oprašování a omývání......mám to v živé paměti, jak to mamča vždycky před svátkama všechno tahá, vymývá a zase vyskládává do tvarů
Co říkáte na změnu času? Mě tedy ta hodina chybí - myslím, že těm, co stavají brzo do práce - to dělá problémy určitě

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání