| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 06:23
- Nahlásit
Všem ženám vše nejlepší k MDŽ.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 06:31
- Nahlásit
Všem ženám vše nejlepší k MDŽ.
Připojuju se k přání.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 11:06
- Nahlásit
Včera jsem uklidil nářadí na odklízení sněhu.
Ano, uhodli jste. Napadlo 10 cm.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 11:38
- Nahlásit
Strejda
Včera jsem uklidil nářadí na odklízení sněhu.
Ano, uhodli jste. Napadlo 10 cm. - fakt jo?!
U nás sněhánkuje až teď, pidivločky myslím, že z toho snad nic nenapadne. Akorát je tam zima jak čert -5st a fučí zase příšerně, hnus... Už druhou hodinu sbírám odvahu, jít tam něco dělat
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 11:48
- Nahlásit
My jsme přes zimu jedno hrablo zlikvidovali, v době sněhové kalamity se nedalo nikde sehnat, všude vyprodáno. V úterý jsem ho koupila, projistotu. Prodavačka na mě nechápavě koukala, že prý už je schovali a vystavili truhlíky a zeminu.
Lehce nám tu sněží, 10 cm tedy nemáme ani náhodou.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 12:45 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Evey
Akorát je tam zima jak čert -5st a fučí zase příšerně, hnus...
Tady taky.
Už druhou hodinu sbírám odvahu, jít tam něco dělat
Je to jen na domácí práce. Třeba něco uštrykuj. Fusky nebo tak něco.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 14:01
- Nahlásit
Třeba něco
upeč,ugriluj,uvař.....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 14:45
- Nahlásit
Tá ta
upeč,ugriluj,uvař.....
A to by taky šlo. Ještěže nás tady ty mladé holky mají a můžeme jim poradit, že?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 16:23
- Nahlásit
Strejda
Zas tak genialní nejsem.
To nějak samo.
Jenom jsem řekl nahlas chlapské stanovisko více méně v ženském fóru a jsem připraven nést následky.
Ale děkuji za podporu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 00:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Tá ta
Je to jen na domácí práce. Třeba něco uštrykuj. Fusky nebo tak něco.
upeč,ugriluj,uvař..... - rádcové....
Tak štrykovat už jsem snad i zapoměla a jak jsem psala onehdá - vaření teďka u nás moc nefrčí...a taky... před domácíma pracema dáváme přednost docela jiné zábavě
A jak to tedy bylo? Nakonec jsme v zahradě pracovali do půl třetí, pak šli obědvat a po obědě jsem vyrazila s klukama na prochajd. Vzali jsme to vesnicí pro noviny a do lékárny pro Zovirax, neboť Tom má opar přes půl nosu (tudíž má smůlu ) humny pro Mandy, obejít nahoru větrolam (ta potvora mi zase dvakrát zdrhnula ) pak jsem kluky nechala u báby a jelikož bylo ještě světlo - vzala jsem Alfíčka do toho chodítkového postrojku a obešla s ním ulici. Chvilku zašla za mamkou a šlapali jsme domů. Jak jsem psala, že u nás sníh není tak celý den metlo jak kráva v čemž jsme taky pracovali a s pejsama prochajdovali a tak od poloviny prochajdy už byl všude poprašek Když jsme šli kolem 18.30 potokem domů, už mi byla celkem kosa a normoš zašlo za nehty na rukách, jak bylo zima A hlásím, že za celou naši výpravu se nic zvláštního nestalo
Doma se ptám Toma, kde má kočky a prý, že šli před chvílí ven. Jsem se divila, že do toho sněhu a hlavně, že nás nečekali jako vždy u garáže Pak je nebylo dvě hodiny, celý večer(už jsme byli nervní ) pak jsem po kriminálce zachrápala a teďka mi Tom hlásí, že jsem milé kočky zavřela v garáži!! což zjistil při krmení Ježíš jak jsem mohla vědět, že tam z druhého boku vlezli, zatím co já, už jsem byla s klukama u vchodu??
Jenom jsem řekl nahlas chlapské stanovisko více méně v ženském fóru - no...a kdopak za to asi může?? Kdy jsi napsal naposledy, ha??!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 06:46
- Nahlásit
je pátek počasí vypadá přátelsky a naučila jsem se na obloze najít psí hvězdu Sirius
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 07:03
- Nahlásit
Drakopes
je pátek počasí vypadá přátelsky a naučila jsem se na obloze najít psí hvězdu Sirius
Tj. samá pozitiva.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 08:00
- Nahlásit
Drakopes
je pátek počasí vypadá přátelsky a naučila jsem se na obloze najít psí hvězdu Sirius - tssss....kde žiješ Tady je nasněžíno a zataženo, takže nevím, kde jsi ten Sirius mohla vidět Fakt to už umíš i na obloze, nebo zatím jen teoreticky?
Večer jsem byla jako vždy prospaná, tak jsem půl noci bojovala v pokoji se satelitem a snažila se tam doladit slovenské frekvence. Na ostatních přístrojích (jiné značky) to šlo normálně, tady jsme to s Tomem zkoušeli a nepřišli na to. Tak jsem se naštvala a zase do toho rýpala. Tak dlouho.....až jsem to doladila Vůbec nevím, kolik bylo hodin, ale jsem se jak mátoha vzbudila teprve teď
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 08:03
- Nahlásit
Tá ta
Jenom jsem řekl nahlas chlapské stanovisko více méně v ženském fóru a jsem připraven nést následky.
Asi vy chlapi vyznáváte ve většině podobné názory. Luky ještě dlouho před tím, než jsme se dali dohromady hlásil: "Nevaří, neuklízí. Co s ní? Vyměnit!"
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 08:17
- Nahlásit
Podotýkám, nikoho neměl, takže to bylo myšleno všeobecně a ne na někoho konkrétního ;)
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 08:54
- Nahlásit
Včera jsem byla zase u operace, ukutní, riskantní. Fena po zprasené kastraci měla v sobě několik let pahýl dělohy a 1 vaječník (prý nechaný záměrně). Nechápu. Děloha plná hnisu, fena chudokrevná, dle testů už zasažené i ledviny. Báli jsme se, aby vůbec tu operaci přežila, ale byla to jediná volba, jak jí dát šanci.
Tak doufám, že holka zabojuje a pár let ještě vydrží, bylo vidět, že paní na ní hodně záleží.
Dnes mám další lekci angličtiny, za domácí úkol jsme dostali popis pohádkové postavy. Vybrala jsem si Rákosníčka. Je tu někdo anglicky zdatný, aby mi přeložil větu "Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet... "
LuckaM
Luky ještě dlouho před tím, než jsme se dali dohromady hlásil: "Nevaří, neuklízí. Co s ní? Vyměnit!" A co říká teď ?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 08:58
- Nahlásit
Evey
Počkej si na Kessie, ta Ti určitě s angličtinou poradí ;)
A co říká teď ?
Teď neříká nic - asi na něj působí ještě prvotní nadšení a zamilovanost
Ale je pravda, že zatím uklízím a docela i vařím
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 09:00
- Nahlásit
LuckaM
Ale je pravda, že zatím uklízím a docela i vařím No tak s tím okamžitě přestaň, nebo ti to už zůstane.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 09:11
- Nahlásit
napsal naposledy,
No právě.Po návratu z A.jsem neměl ani chuť psát.
Nerad bych psal,že je tady všechno špatný,ale na první pohled vidíte jasný rozdíl.
Lidé si nedovolí cokoli ničit.Vídeň a ani Salzburk(+14C,letní zahrádky),který jsme navštívili taky,vás překvapí čístotou a upraveností.Nikde žádné grafity(ani v metru či tramvaji) a zdemolované zastávky a odpadky válející se po škarpách.To je to,co vás hned praští do očí.A i když vše není nové,tak je to udržované a nezničené.Vím že mají určitě taky svoje problémy a témata,která zvenčí nevidím.
Prošli jsme třeba Stefanplatz,Schenbrun,parlament...
Před parlamentem byla např.umělá ledová bruslařská dráha proplétající se parkem.Okolo byla postevena alpská hospůdka a několik stánků s občerstvením.Lidé se vesele bavili a vše bylo jaksi samozřejmé a v poklidu bez vyřvávajících podnapilců....(ti jezdí zase možná právě k nám).
No a pak se vrátíte,pustíte televizi,počítač....
Chudáci naše děti.Neměnil bych.
Jo a s těma hvězdama,Míša má na mobilu nějakou chytrou aplikaci a když namíří mobil proti noční obloze,tak se mu okamžitě začnou pojménovávat hvězdy a planety a souhvězdí.Super.
To se mi opravdu libilo.To by se machrovalo v mládí před holkama....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 09:23
- Nahlásit
Tá ta
To by se machrovalo v mládí před holkama....
Donutil říkal, že stačilo umět Isbínu.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 09:28
- Nahlásit
Strejda
Beatles
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 09:52
- Nahlásit
No tak s tím okamžitě přestaň, nebo ti to už zůstane
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 10:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
No právě.Po návratu z A.jsem neměl ani chuť psát.
Nerad bych psal,že je tady všechno špatný,ale na první pohled vidíte jasný rozdíl - myslím, že všichni máme stejné pocity Zrovna tohle jsme řešili při cestě do Zlína v úterý...Jak to, že tam to všude jde a tady ne??? Je to mentalitou českého člověka? Špatnými zákony? Bezmocností postihu? Dám extrémní příklad: v Singapuru (a Strejda to taky jistě ví ) jsou velice přísné zákony a těžké tresty i na řeklo by se hovadiny. Jenže je to přelidněné město a být to u nás, tak už se brodí po kolena v bordelu Nesmí se žvýkat, kouřit, nesmí se plivnout, odhodit papírek...I kdyby se to nastokrát zavedlo u nás, právníci to smetou, jelikož to tomu člověku prostě nedokážeš! Ale jak to, že tam to jde? A nebo se s nima nikdo nes... - prostě tě policajt viděl plivnout, tak dostaneš 20 ran holí a hotovo?!
Míša má na mobilu nějakou chytrou aplikaci a když namíří mobil proti noční obloze,tak se mu okamžitě začnou pojménovávat hvězdy a planety a souhvězdí - teda já valím oči já co má mobil jen na volání a SMSky(jak důchodce) Jo...zachytila jsem, že existuje ,,chytrý telefon" ale pro mne je to zbytečnost, mě se prostě nechce, se s tím zdržovat. A to si myslím, že jsem celkem technicky zdatná, ale nejsem hračička. A ani Tom. On popravdě není ani moc technicky zdatný a většinu věcí v našem obyč mobilu mu musím ukázat-najít já (že to má takovou či makovou funkci ) Zrovna v to úterý jsem sháněla ve Zlíně obal na ten můj mobil. Potřebuju průhledný s klipem (už se nevyrábí ) jenže já ho mám cvaklý za pasem, jelikož ne všechno oblečení má kapsy a taky umí z kapsy při určitých pohybech vypadnout Mám ruce v rukavicích od bláta a není možné při zazvonění vytahovat mobil z nějakého pouzdra a různě otevírat a bůhví co ještě. Chtěla jsem to moje rozervané poudro ukázat slečně v obchodě.....ale to se nedalo, to byla děsná ostuda...jako bych ho vytáhla někde ze škarpy! Ke všemu mi před dvěma dny vypadnul z toho roztrženého pouzdra, majznul na ,,hlavičku a urazil si rožek Tom:,,pojď, jdeme koupit nový mobil!" Né, to ne, já nový nechci, já jsem na tenhle zvyklá, mám ho ráda, dokud nebude dočista po něm, tak ho nevyměním! Jenom prostě potřebuju ten nový obal. Slečna, že ho skusí ještě někde poptat...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 10:48
- Nahlásit
Evey
LuckaM
Ale je pravda, že zatím uklízím a docela i vařím No tak s tím okamžitě přestaň, nebo ti to už zůstane. -
Dnes mám další lekci angličtiny - prosím, nemohla by jsi to tu on-line naučit i mně??!
Fena po zprasené kastraci měla v sobě několik let pahýl dělohy - snad to dopadne dobře - ale paní by si měla na veterináře stěžovat, popřípadě ho zažalovat...ono, na to člověk nemá náladu, chápu, ale nemělo by to takovým procházet - ještě když za to berou tolik peněz
Luci, tak jak se vám bydlí? Něco nového? Jak je to vlastně velké? (nevím, jestli jsi to psala...)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 10:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Teď se chci zeptat Pražáků.,...kurňa, kde je zase Noemi?? to aby tu člověk vyvolával jak ve škole
Hlasujete někdo ,,za Klánovský les"? Respective - posílal jste to někdo už tady, podle toho návrhu? Asi to pošlu.....na náš les všichni se...u, ale třeba zachráním alespoň nějaký. Jsem zásadně proti dalšímu golfovému hřišti, i kdyby byl na zelené louce. Tento sport sice občas sleduju v telce, ale jako takový mi pro veřejnost připadne jen jako totální snobárna a zabíjení času Tom ještě v práci, taky s golfem koketoval, ovšem já tak vrčela, že ho to přešlo a nakonec uznal sám, že má práce nad hlavu a flákat se půl dne po hřišti není zrovna dvakrát smysluplné....ani na kondici, ani na čas..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 11:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Díky za testíky, testuju se poctivě ve snaze dokázat si, že nejsem úplný debil Při sledování podvečerního Taxíku občas nabudu ten dojem Bohužel, měli jsme na děják psychicky nemocného učitele, tak jsme dělali vše možné, jen ho nebrali v potaz. Z historie tudíž neumím ale ani zbla (jasně, kdyby byla snaha, mohla bych to trochu dostudovat, jenže mně baví víc ta zvířata a kytky, no ) Dopadla jsem dobře v IQ jsem byla ve výborných 23% národa (musím ovšem přiznat, že cca 5 otázek jsem pouze úspěšně tipla ) Státy - ty byly dobré - tam jsem měla jen 3 chyby No a autoškola.....nesmím jezdit do Brna Díky šalině jsem přejela motorkáře a srazila se s osobákem
Vajíčka....nádhera nepředstavitelná ...nechápu, kde se to v těch lidech bere...já jsem na všechno levá, i když se mi pořád snaží namluvit, že znamení býka má mít umělecké sklony Fotky z Galapág jsou hezké...takový ráj na zemi kde mají zvířata štěstí, že tam lidi moc nesmí
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 12:02
- Nahlásit
worick
Máš meila
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 15:01
- Nahlásit
Evey
pozdrav od kamarádky Jitky (není normální, nemá psa, má fretku )
In dense fog, so that would cut
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 15:14
- Nahlásit
worickFakt to už umíš i na obloze, nebo zatím jen teoreticky?
umím a naučila jsem to už polovina spoluvenčitelů. Narazila jsem na to při přípravě prezentace pro mé deváťáky. Učím tam ve fyzice astronomii a tak teď povídám o historii. takže mimo jiné i Egypt. Tak jsem si to hned v parku vyzkoušela a příjdu nadšeně domů a hlásím Jirkovi, že najdu na obloze Sírius. A on mi povídá: "Přes Orion?"
No, nezabili byste ho )? To je přece samozřejmost na obloze najít Sírius
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 15:28
- Nahlásit
Drakopes
To je přece samozřejmost na obloze najít Sírius
Jasně. Běžně to potřebuju, tak ho hledám zcela rutinně.
|