| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 08:24
- Nahlásit
worick
Já hrozně ráda a pravidelně sleduju, Chirurgy
- tak to počkej na osmou řadu ! Teď vyndavali z mlýnku rozemletou ruku a dávali jí dohromady . Půl z toho nevím, protože jsem nemohla koukat a nový díly samozřejmě s titulkama . Háááárááááme, zlobíme, sereme paničku . Jinak nic novýho, teda vlastně teda nic novýho . Daimonci si přivezli včera stanovej karavánek od Znojma . Masakr ! Mrkej . Trampíci ! Akorát Awaši do něj nechce nastoupit. http://daimonek.rajce.idnes.cz/Stanovy_prives_SPU_ 500/
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 09:31
- Nahlásit
worick
jéé a kolik to stojí naše mamča je zoufalá z toho, jak přibírá pořád na břichu, že bych ji za váma poslala, když vám to tak jde Uděláme jí cenu, ze známosti. Nevejde se nám na stůl, tak bude muset ležet na zemi.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:02
- Nahlásit
Evey
tak bude muset ležet na zemi - to ona je děsně skromná, to by jí nevadilo vůbec. Tak Argošova návštěva skončila dle předpokladů dírou v plotě, Woričkovým pokousaným nosem a on má do krve kouslé pod krkem - což bych nenašla, ale byla krev na Worickovi, očividně ne jeho. Jemu z toho čenichu krev neteče, ale má tam vykousnuté dvě velké, černé (bez chlupů)rýhy. Vypadá jak blbec Doufám, že to časem zaroste a nezůstane mu to?
Musela jsem ho sebrat a odvedli jsme ho s klukama domů, aby jsme mohli posnídat
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:10
- Nahlásit
K myčce...
Mám Whirlpool, cca 4 roky, jsem s ní moc spokojená, ale mám prakticky nejdražší model, co se v té době prodával, který využívá páru, takže to umyje i zaschlé jídlo dobře... Jen 45 cm je na nic, má ji Máma a je pořád plná, já mám normálně 60 cm.
Mě se nejvíce konfliktů stalo v momentě, kdy jsem svého psa měla navodítku/stopovačce a neubrzdil si ho ten druhý...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 11:24
- Nahlásit
worick
Tak Argošova návštěva skončila dle předpokladů dírou v plotě, Woričkovým pokousaným nosem a on má do krve kouslé pod krkem no ve finále to je ještě dobré ne?
Vypadá jak blbec Třeba to tak chtěl.
Noemi
Jen 45 cm je na nic Já vím, ale šedesátka se mi tam fakt nevejde, leda tak vestavěná do nové linky, ale to tak za pár let ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 12:47
- Nahlásit
Evey
Třeba to tak chtěl - aha, že bude jako na ty čokly hrát drsoně...no, to teďka půjde.... Budu mu muset ještě prohlédnout tlamu zevnitř, protože když se probudí, v jednom kuse se olizuje. Buďto ho bolí ten nos, nebo má ještě kousanec někde na patře
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 07:47
- Nahlásit
worick
aha, že bude jako na ty čokly hrát drsoně... a prej na to letí baby
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 07:53 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Tricolorshop
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 08:15
- Nahlásit
Evey
Tricolorshop - no třeba postroj či vodítko by Berrynek mohl mít - on má švýcarského taťku ale když já nemám kožené věci ráda...kvůli údržbě I když vypadají velmi efektně
Včera říkám Tomovi:,,jdem na prochajdu, ale nevím kudy, aby jsme radši dnes už nepotkali žádného psa" Vyjdu z baráku a zrovna jdou kolem Gogošovi a vzápětí se k nim přidá hladkosrstá kolie Dick a NOjezevčík Ája. Nic hrozného se nestalo, Woriček jen vrčánkoval na Beryna (tradičně) na což jsem ho okřikovala, ať nevyrypuje, jestli mu nestačí ten pokousaný nos...
Byli jsme i u našich, kluci zaparkovaní u Alfíka. Ten ani nevylezl z boudy, tak jsem ho jen pohladila tam a dala mu tam Frolíky. Je to naprd, on v tom mokru teďka, jak tahá ten zadek A mamka s bráchou říkali, že tyto dva dny je už dost špatný, že už ty nožky ani neutáhne, jen sedí a štěká. Mysleli, že už ho třeba začalo i něco bolet, ale žere s chutí a když ho vezmou do postroje, tak šlape s chutí...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 08:31
- Nahlásit
ankaras
Háááárááááme, zlobíme, sereme paničku - takže je zase na balkoně v trenclích? Já vím, vím, kaju se, měla jsem posílat mailíka...snad něco sesmolím. Ale stejně to všechno najdeš tady
Kam s tím budou Daimonkovi jezdit? Jezdí jen tam u vás, po okolí, nebo někam i do dálek?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 09:48
- Nahlásit
Tricolorshop To měl být můj e-shop!!! Fakt mě to kdysi napadlo, že bych se zaměřila jen na salašníky. Hned si jdu prohlídnout sortiment, jak dopíšu můj včerejší zážitek....Včera tak kolem 19:00 sjíždím z D1 na Vyškov, poslouchám rádio, pohodička a klídeček a najednou si všimnu před přední sklo, že na obloze něco svítí-bliká. Tak jsem se podívala pořádně a zjistila jsem, že to letí a zároveň se otáčí. Říkám si:,,Letadlo? To je blbost, to je moc nízko.´´ Tak jsem zpomalila tak na 50km/h a podívám se ještě znovu na to něco na obloze a normálně to mělo kulatý obrys, průměr tak 2m. První, co mě napadlo - UFO!!!! Fakt to tak vypadalo! Já jsem z toho byla uplně mimo. Škoda, že to letělo jiným směrem než jsem jela já, protože jsem neměla možnost se znovu podívat. Okamžitě jsem na to šlápla a místo hypernovy jsem jela rovnou domů, že to musím říct příteli. Ten se zrovna chystal do vany, když jsem stála před barákem a volala jsem mu, at dojde dolů, že mu musím něco říct. Tak jsem mu to popsala všechno, jako tady vám. A on mi řekl, že to byl PAROT. Zde na videu URL Přesně tady tu věc měl jednou u nás i ségřin přítel a lítal s tím před barákem. Ale to, co jsem viděla já včera ve tmě na obloze, tak to bylo daleko větší. A jestli si to někdo sestavil doma do extra velikosti, tak s tím nemá co lítat ve tmě po obloze...akorát děsí slušný občany
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 16:45
- Nahlásit
MartinaBarney
Tak jsem zpomalila tak na 50km/h a podívám se ještě znovu na to něco na obloze a normálně to mělo kulatý obrys, průměr tak 2m. První, co mě napadlo - UFO!!!! - Myslím, že s tím PAROTem(doteď jsem tuhle hračku nezachytila ), jsi si to nemohla splést....nebo...i to svítí a bliká?? Já tehdy v létě taky viděla něco divného, ale moc, moc vysoko a jen to svítilo - víc či míň
A budeš mít ty ,,žahnutý žuby nahoru?" - jak vypadá akce s rovnátky?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 16:46
- Nahlásit
A vůbec, kde jste vy ostatní, ha?!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 17:53
- Nahlásit
worick
jsi si to nemohla splést....nebo...i to svítí a bliká?? No, právě, že jsem nějak nepostřehla, že by ta hračka z videa nějak svítila. Kdežto ta věc na obloze jo. Ale dnešní lidi jsou vynalézaví, takže jestli si tam někdo přidělal světýlka....zkrátka doufám, že to uvidím znova ještě někdy.
jak vypadá akce s rovnátky? Odvážně jsem objednaná na konzultaci k ortodontovi a uvidím, co mi řekne. Podle toho se rozhodnu.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 21:27
- Nahlásit
A vůbec, kde jste vy ostatní, ha?!
Práce/škola...na nic jiného už čas není :-/
Dnes jsem měla super zážitek, večer (už byla tma) jsem šla navštívit druhé prarodiče, kteří bydlí v Praze. Poslední část vede kolem oblíběné venčící plochy u hřbitova. Tam pán s beaglem a proti němu šla paní taktéž na venčící procházce. Pán v pohodě nechal jít bígla, ať se jde s tím druhým očichat (docela jsem si říkala, jaký je to frajer, protože na paničku ani nemrknul, aby si povrdil, že tam psa může pustit). Najednou nasadil dost vyděšený výraz (páníček, ne bígl)": "Bene okamžitě zpátky, to je čuník!" A fakt byl, ještě relativně malý (tak ke kolenou max.), asi se případně ubrání sám, protože panička nehla ani brvou, když se blížil ten pes... Holt čuníci jsou teď v PRaze velká móda.
Já jsem se chlámala celý zbytek cesty k babičce...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 23:00
- Nahlásit
Noemi
"Bene okamžitě zpátky, to je čuník!" -
ankaras
Kruci babo, co to dneska ta vaše Plzeň hraje?! Na to se nedá koukat Valím teda ještě na to prodloužení...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 06:09
- Nahlásit
worick
A vůbec, kde jste vy ostatní, ha?! Teď tady, včera v Brně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 07:50
- Nahlásit
U nás poslední zbytečky sněhu po zahradě - jinak všude spousty vody
Včera byl s klukama venku Tom. Narazili na stopu od háravky a stáli a čenichali a stáli... Přišli domů a Tom říká:,,jsi mi neříkala, že jsou prdlí....!" Ják prdlí?? ,,No mají nepřítomné debilní výrazy, pleskají papulama a pění!" Jéžiš, no tak háravka...co jiné...a jak jsem to měla vědět...?! A přijdou domů, postaví se ke dveřím a :,,paničko, kdy půjdeme na prochajdu?!?"
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:21
- Nahlásit
worick
jinak všude spousty vody
Vyhnula se sklepu?
Hárání čekáme každý den taky.
Včera přišla pozvánka na bonitaci do MB.Koná se 24-25.3.12.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Vyhnula se sklepu?
Voda je tak 5cm pod úrovní podlah v přízemí. Ve sklepě jsem byla večer, zdi zatím suché Ale budem muset vymyslet, kudy ji dostanem z povrchu jezera. Na jezeře je ještě led minimálně 20cm. Voda přitéká po povrchu, ale jelikož je ledem přeplněné, nemá jak odtékat. Budu muset krumpáčem zkusit vyhloubit u odtoku v ledu rýhu. Já, Tom jede na tenis
přišla pozvánka... - a stihnete to s tím háráním?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:48
- Nahlásit
worick, Tá ta
- a stihnete to s tím háráním? Na bonitaci mohou jít i když budou hárat, jen je třeba to nahlásit při přejímce a měli by být posouzeni až na závěr.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:59
- Nahlásit
Naše obec přijmula novou vyhlášku omezující volné pobíhání psů, tzn. na komunikacích a veřejných prostranstvích musí být pes pouze na vodítku. To chápu, nemám s tím žádný problém. Ale pozor vymysleli tam specialitu, že na vyhrazených prostorech (před školami, školkami, hospodou, kult. domem....) nesmí být pes ani cvičen ! Chápete to? Já ne, když tam musí být na vodítku. ... To jako nesmím cvičit psa, kterého mám na vodítku? To je zase paskvil, budu muset v nejbližší době navštívit obecní úřad...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:05
- Nahlásit
na komunikacích a veřejných prostranstvích musí být pes pouze na vodítku. Takhle to mají vlastně v Americe. Tam mají pro psy zřízené psí parky a volně pobíhat mohou jen tam. To mi potvrdil i táta, že všichni přijedou autem k parku a tam teprve pustí psa na volno.
nesmí být pes ani cvičen ! Chápete to? Nechápu. Parádní nesmysl.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:57
- Nahlásit
Kessie nic, Strejda nic, Drakopesová nic....
Co je s váma?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:33
- Nahlásit
worick
Co je s váma?
Ále, škoda mluvit ... Máme kázeňské problémy a stydíme se je přiznat.
Když Sally hárala, tak byla doma a Neli na zahradě. Pak jí to nějak došlo a řvala pod oknem, že jde taky domů. No, kdo by tomu odolal, že. Sally už dávno nehárá a Neli, přesná jak hodinky udělá v devět večer pod oknem kravál, jako co je, proč pro nás někdo nejde?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:45
- Nahlásit
Ještě jsem si dneska všimla, že má Barney ulomenou sklovinu na pravém dolním špičáku. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jestli s tím veterináři nebo stačí hlídat? Nebo tomu nevěnovat pozornost? Sklovina je ulomená jakoby po celé délce špičáku, nahoře toho špičáku trochu prosvítá růžová tečka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 00:17
- Nahlásit
MartinaBarney
Ještě jsem si dneska všimla, že má Barney ulomenou sklovinu na pravém dolním špičáku - Berča na stoličce, tuším i s kouskem zubu. Má to takové zčernalé. Ale jak se ptáš co s tím...fakt nevím Pokud ho to nebolí, zeptala bych se na příští návštěvě na veterině
Strejda
Máme kázeňské problémy a stydíme se je přiznat...a Neli, přesná jak hodinky udělá v devět večer pod oknem kravál, jako co je, proč pro nás někdo nejde? - Jako by mi to něco nepřipomínalo... Jako nevím, jestli jsem to sem už nepsala (divné by bylo, kdyby ne ) ale Worka několikrát týdně, ale nepravidelně, se postaví večer k francouzskému oknu v obyvču, čučí dovnitř (včera dokonce na něj škrábnul packou ) a vyštěkává: ,,já jsem tady, nudím se, Berry si nechce hrát, pusťte nás na telkuuuu..." A my, přes zavřené okno z gauče :,,co je Wori, co máš za problémka? Áno, my tě vidíme, neječánkuj tam a hlídej...." Jasně, nemáme sousedy Ale člověk musí zatnout zuby a vydržet. Pustíme je často, ale nikdy, když začne tady ten svůj cirkus. Jó, kdyby štěkal, že se něco děje, to je jiná, to jdem zkontrolovat, ale tohle štěkání je specifiké....vždyť to znáte Až když pak v klidu leží, tak třeba jdem a pustíme je. Nebo taky vůbec ne...záleží i třeba na počasí - jestli je zamrzlo, nebo bláto
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 00:29
- Nahlásit
U nás valí všude potoky vody Byla jsem bezradná, kam na prochajz Nakonec Tom, že nás klidně někam zaveze...tak jsem šla nahoru a přešla les na druhou stranu a on pro nás pak po silnici okolo přijel. Není to dlouhé, kolem 6,5km, akorát stoupák (pak zase dolů) a po té cestě s rozježděným a přimrzlým sněhem to byl docela záhul na nohy(a jak se nezabít ) O tom, jak jsem se nasr....když jsem viděla, co z lesa zbylo (a teprve zbyde po plánované těžbě) se rozepisovat radši nebudu:mad
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 08:17
- Nahlásit
Strejda
worick
je to vidět, že ti naši gaučáci jsou jiní. Naštěstí po přestěhování není místo k povalování přímo pod televizí - občas jsme měla pocit, že Alfréd bude vyžadovat vladač k přepínání kanálů dp svých tlapek
Jinak jsme dneska ráno pozorovali straky, jak nosí větvičky a vyspravují hnízdo. Hafani ne, ti chytají stopy zase rozhárané půlky vršovických fen. Alfréd šel včera na vodítku až domů, dokonce zůstal před Neklidem, dovnitř na piškot šel jenom Níloušek
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 08:19
- Nahlásit
worick - O tom, jak jsem se nasr....když jsem viděla, co z lesa zbylo - no jo... někteří z nás Čechů by pro korunu zaprodali duši ďáblu... nepřemýšlí hlavou, jaký toto všechno bude mít dopad... lidi neumí myslet dál než na TEĎ... a to je hrozná škoda...
Kessie nic, + Co je s váma? - jaksi mám teď hrozně práce, píšu závěrečnou práci a výzkum, v dubnu dělám závěrečný zkoušky a obhajuju závěrečnou práci, nechci šidit ani Kess, ani Honzíka... tak v tom bruslím jak se dá...
|