| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:38
- Nahlásit
worick
A vzhledem k tomu, že Tě do toho rizika (snad? ) nehnala zamilovanost, tak jsi asi jen a prostě hamižný!
Ani jedno ani druhé. Jen takový zvyk držet slovo a plnit smluvní závazky.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:56
- Nahlásit
Hlásím že jsem živá a zdravá, cesta včera z Německa i dnes do práce (práve jsem dorazila) byla horor. Napíšu podrobněji, až se mi podaří tu vyřídit akutní záležitosti.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 18:26
- Nahlásit
Že by už bylo jaro a všichni okopávali záhony???
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 00:12
- Nahlásit
Tá ta
Že by už bylo jaro a všichni okopávali záhony??? - tak já trajdám, to se ví, protože u nás je teďka konečně krásná zima - je sníh a půl dne chumelí, takže jsem vyhnala i Toma a vzali jsme to přes les
Strejda taky trajdá bůhví kde, jelikož on se zasek tuším ještě u mušketýrů viz.Jen takový zvyk držet slovo a plnit smluvní závazky. Je ještě z těch co si myslí, že s poctivostí nejdál dojdeš... Já sama jsem to roky Tomovi vtloukala do hlavy....a nakonec na to ještě doplácí....
Evey
dorazila OK ......Hlásím že jsem živá a zdravá, cesta včera z Německa i dnes do práce (práve jsem dorazila) byla horor.
Napíšu podrobněji, až se mi podaří tu vyřídit akutní záležitosti. - ale v práci se tuším ,,zasukovala"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 07:25
- Nahlásit
worick
u nás je teďka konečně krásná zima - je sníh a půl dne chumelí
No jo, hotová nádhera. Zatím máme kam sníh odklízet, ale mělo by to přestat.
Je ještě z těch co si myslí, že s poctivostí nejdál dojdeš...
Tak to už si dávno nemyslím, ale nemůžu se těch starých zlozvyků zbavit.
Evey .... v práci se tuším ,,zasukovala"
Mohli bychom uspořádat záchrannou akci. Zapřáhneme psy do saní, naložíme slivovici a uzené a pojedeme ji vyhrabat. Do jarních prací bys ses třeba domů stihla vrátit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 08:03
- Nahlásit
Strejda
No jo, hotová nádhera. Zatím máme kam sníh odklízet, ale mělo by to přestat. - ráno vstanu a opět chumelí. Dneska drobně, ale pohustu. Na cm toho ale celkově není moc....cca 15cm....zatím Našla jsem Berunu úplně zasněženého ležet před pracovnou, Worka byl schovaný u garážových vrat (zrovna včera na tom sněhu, jsme s Tomem mluvili o tom, že se Woriček snad alepsoň o ten sníh trochu očistí, ale to nééé, to tam leží trdlo Berča a Worka je schovaný ) tak jsem na Berunu houkla (plaším ho nerada, ale zase tam nemusí vlhnout, zachumelený) ať jde fofrem do boudy a sledovala z oken, jestli půjde. Musela jsem do ostatních, protože měl proběhnout kolem mne a nebylo ho. A koukám: oběhnul barák z druhé strany, tam nabral Worička ve smyslu:,,něco jsme asi vyvedli, panička se zlobí, radši pojď do boudy!" A první tam vlítnul Worka, kdežto Berry ještě pořád postával a dumal, kvůli čemu by to asi mohlo být Ale už je tam taky
Mohli bychom uspořádat záchrannou akci. Zapřáhneme psy do saní, naložíme slivovici a uzené a pojedeme ji vyhrabat - no když jsem viděla co je venku a taky Zprávy...nevím, jestli bych se dostala vůbec tady u nás za humna Včera lesem, po nevyšlapaných cestách, metelil a prošlapával nám to Berry, kdežto jinak lítající Woriček levý-pravý hvozd, způsobně šlapal Tomovi za patama Vypadal, jako by se mu honilo hlavou:jó, z tohohle já teda nadšený nebudu, to já moc dobře znám, to u nás na Sibiři jsme si toho užili dosytosti, už jenom chybí, aby jste mi zapřihnuli ty blbé sáně..... ....
Evey
ale jako fakt...co je s Tebou babo??
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 10:32
- Nahlásit
worick
umrtvovat každé vrtání Tak o tom slyším poprvé. ale jo, je to dost nepříjemný. zrovna včera mi vyvrtala starou plombu....ještěže ta zubařka nemá naproti pacienta zrcadlo, protože se u toho musím tvářit moc pěkně. A dala mi tam novou. A mám vypsanou žádanku k ortodontistovi. Mě narostla osmička nahoře vpravo a proto se mi ten 1 přední zub posunul dopředu. Nechtěla bych vidět, co udělá, až naroste ta druhá osmička vlevo.
Každopádně z internetu jsem plně informovaná a vyčetla jsem, že i když jeden ortodontista řekne 4 zuby ven, tak druhý může říct, půjde to i bez trhání. A že trhání zdravých zubů je fakt poslední možnost.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 14:17
- Nahlásit
Výlet na výstavu jsem dostala fakt za odměnu. Za prvé ta děsná cesta a za druhé nestíhám (kupodivu se práce nějak sama neudělala :smirk a zanedbávám Vás tu.
Takže slíbený popis naší cesty. Vyjeli jsme v úterý do Prahy, kde jsme přespali u kolegyně, cetsa měla standardní průběh. Ráno jsme měli vyjíždět v 6:00 směr Norimberk. Čekali jsme ještě na jednohu kolegu, který jel z jihu a vyjeli jsme s menším zpožděním v 6:30. Příjezd na výstaviště jsme měli naplánovaný kolem 9 hod. No prdlajs. Rozvadov děs, počasí se střídalo, chvílemi modro s plný sluneční svit a za chvilku bílá tma, a to doslova. To jsme ještě netušili, že to nejhorší nás čeká za hranicemi v podobě velmi aktivních německých cestářů. Byli tam všude, když už na jednom sjezdu odbočili, tak o pár minut dál jsme narazili na další. Za nimi se tvořila dlouhá fronta. Jeli totiž vedle sebe, takže je nikdo nemohl předjet. A všichni jeli 40 km / hod. My celkově asi 100 km takto. Nebyl tam ale žádný sníh, jen tak 1-2 cm.
Na výstaviště jsme s velkou slávou dorazili v 11:30. Obrovské pavilony, spousta stánků, ochutnávek, zastoupeny všechny kontinenty a snad všechny země. Mám pár fotek, jen jsem zatím neměla čas je stáhnout. Bohužel jsme věděli, že musíme rozumně vyrazit zpět, s ohledem na tu velkou vzdálenost (600 km) a hlavně na počasí. Z domova mi totiž přicházeli sms o konci světa ... 14:30 jsme tedy vyrazili k domovu. Cesta dá se říct v pohodě kromě Rozvadova jsme jeli plynule až do Prahy, kde jsme zajeli do Ikey na obědovečeři.
Po cestě jsme měli puštěné rádio Impuls a poslouchali kde je co uzavřené, kudy se nedá projet atd. Až tak do Hradce se jelo dobře, ale zničehonic se stalo ze silnice kluziště, což jsme poznali až podle aut v příkopě a výstražných světel ostatních řidičů. Projeli jsme bez úhony. Pořád jsme nevěděli kudy se dostaneme domů, neb všechny možné trasy měli být neprůjezdné. Nakonec jsme to riskli přes Pastviny a Králíky. Povím Vám bylo to peklo, naváté závěje, taktak se dalo projet, naštěstí kromě nás nikdo v noci a v tomto počasí skoro nejezdil. Auto lítalo ze strany na stranu. My byli rádi, že ale jedeme, zapadnout někde, tak nás najdou až na jaře.
Zkrátím to, domů jsem přijela ve 23 hod, naprosto KO.
Druhý den jsem se dozvěděla, že jak se řidič vracel domů, po tom co nás všechny rozvezl, tak mu praskl klínový řemen a musel dojet bez posilovače a světel. Stáli při nás prostě všichni svatí a Vy všichni kdo jste na mě mysleli. Děkuji.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 14:33 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Strejda
14. července k vám jedeme na palačinky. To už to snad nějak dopadne. Kdyby ne, tak to zachrání prase na rožni. No výborně.
Mohli bychom uspořádat záchrannou akci. To bych neriskovala, abychom pak nemuseli uspořádat záchranou akci pro ty co uspořádali zachrannou akci.
MartinaBarney
Já jsem měla jako cca 13 ti letá rovnátka na vrchní čelisti, trhali mi na každé straně jeden zub, stolička to ale nebyla. Bolelo to, ale nic co by se nedalo přežít. Navíc kvůli kráse se trpí, že ... Být tebou tak do toho jdu.
worick
Co mamka? To si udělala asi pěkný otřes mozku, co?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 08:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Zkrátím to, domů jsem přijela ve 23 hod, naprosto KO - ono je vůbec div, že jste to dojeli Tak nakonec jste i z veletrhu měli prdlajz - nic moc jste nestíhali a ještě ty nervy z cesty zpátky... Škoda. Škoda, že to vyšlo zrovna na ten nejhorší den
Ráno kouknu z okna a taje. Všude kolem baráku voda, kape ze střech, sníh je úplně mokrý Já Ti nemusím jezdit ani šílenou cestu do Německa - já to dokážu pěkně zku...t i tady
Byla jsem s klukama a Mandy okruh u větrolamu. Nas....jsem se hned, jak jsme vyšli Vypuštěná Mandy za náma - lítala jak šílenec po polích, skákala přes takový velký příkop, kolem kterého jdeme k dráze, tak jí říkám ať se zklidní, nebo jí v tom sněhu ujedou nohy a něco si udělá. Netrvalo 2minuty a koukám, ona skáče o třech nohách - levou zadní drží nahoře. Nevěděla jsem, jestli ji mám litovat, nebo jí dát na prdel...ještě k tomu Zkusila jsem jí s tím pokroutit, prohlédla packu, jestli neskočila třeba na trnku - nic jsem nezjistila a říkala si, že to snad za chvilku rozejde. Fakt mne to nakrklo a naštvaná jsem šlapala nahoru k lesíku: vidíš to huso jedna, já ti to říkala a teď takhle budeš v tom sněhu, do kopce, 4km skákat o třech nohách Jak jsem byla v tom ,,dobrém rozmaru" tak Worka k tomu zase lítal z křoví do křoví, i tak jsem měla problém v tom sněhu vůbec jít (musela jsem si prošlapávat cestu, tam nikdo nechodí ani ničím nejezdí - v tomto počasí ) a on se mnou ještě pořád škubal na všechny strany. To už jsem byla ale nakrknutá hodně. Po několikátém zařvání ať toho tahání nechá a škubnoutí krkem, výhrůžkám, že jestli ještě zatáhne, tak mu ten krk asi urvu, jsem po něm, po dalším tahu (kdy přes upozornění urputně táhnul na jinou cestu, protože tam šli srnky) mrsknula flexinu (byl ode mně těch 8m) praštila ho s ní do zad, otočila se na patě a šlapala dál svou cestou. A říkala si:,,blbečku jeden, však ty to zjistíš a dotáhneš... ) po asi 100m se ohlédnu a Worka ani Mandy se za mnou a Berrym netáhnou To mne napadlo, že to byl ale blbý nápad, protože jsou dva a vystačí si spolu A já budu muset v tom sněhu lítat po lese a hledat kde je zamotaný Worick. Zas až tak, že mi uteče daleko za srnama, jsem se nebála, protože všude kolem je husté křoví, kde by s tou flexinou neměl šanci proběhnout. Ale radši jsem teda zařvala. Pořádně. A Woriček už se vyšoural ze zatáčky (nejspíš se z toho místa, kde jsem ho majznula nehnul) za sebou táhnul sněhem flexinu a za ním poskakovala vyděšená Mandy (proč za ním cosi leze ) Tak jsem ho teda moc pochválila a šlapali jsme dál. Půl cesty jsem pak čistila flexinu, která nefachčenko, jelikož se do ní dostal sníh i s nějakým bordelem To máte příklad toho, jakový dokážu být cholerik a megera Úžasná prochajda to byla... Když jsem to vylíčila Tomovi, tak jsem dostala vynadáno (což mi patří ) že jsem úplně blbá a psy už se mnou nikam nepustí ....jsem zvědavá, jak dneska tedy půjde sám na výlet Nevím, asi ani nic moc daleko nepůjdem, autem určo ne, tady nejsou nijak moc udržované ty cesty 3.třídy horama - tak jedině nějakou trasu kolem lesem. Jitka se vůbec neozvala nevím, jestli by taky s Darčou šly - zkusím to nějak domluvit - kdo a kam
Mamka určo ne Včera z ní vypadlo, že jí bylo celé ty dva dny při každém pohybu na zvracení (a uhazovala sníh ) a včera do rána nemohla ani spát, protože je celá naražená, nemůže zakašlat, pohnout krkem atd. A Mandy má teda cosi s tou nohou Musím zavolat, jestli ještě pajdá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 08:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kdopak bude další? No, Noemi, pochval se...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 11:50
- Nahlásit
No, Noemi, pochval se...
No náhodou u nás klídek, pohodička... Jen sjem se musela smát, jak mi děda líčil, jak v týdnu poprvé šel s Medvědem na prochajdu. Děda měl skoro 14 dní zaracha, mám kovovou chlopeň a astma, takže v těch mrazech na procházky nechodil a teď když konečně vyrazil, tak se Medvěd mohl zbláznit
No vlastně včera prý označkoval dceru (jsou jí tři) tátovy sestřenice přes plot. Napadají mě dvě verze - a) (ta pravděpodobnější) oni mají toho výrostka nového vlčáka, tak bych řekla, že nebyl první, kdo značkoval... b) jak se říká "pomsta nejlépe chutná za studena", tak mě kdysi smeták jejího otce označkoval tašku
Jinak u nás je hrozný marast, rozmoklých 10-15 cm sněhu, do rána to pěkně zmrzlo. I do krámu jsem musela vzít Medvěda navolno, protože to všude klouzalo takovým stylem, že vodítko by bylo velmi riskantní...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
No náhodou u nás klídek, pohodička... - no to překvapuješ
Jinak u nás je hrozný marast, rozmoklých 10-15 cm sněhu - tohle je teďka u ás, od rána vystoupala teplota na 7!st - sníh je nechutně mokrý. Dumám, dumám nad trasou
No vlastně včera prý označkoval dceru (jsou jí tři) tátovy sestřenice přes plot - psi to dělají, klidně označkují i někomu nohavici, či Worka kdysi tetě kabát, co si hodila přes židli Myslím, že je to vždycky u lidí, z kterých cítí jejich psa a je to vlastně vzkaz pro něj
Alespoň, když jsem se takto označkovaných ptala (i když neznačkovali naši kluci) jestli mají psa, tak vždycky měli
...do rána to pěkně zmrzlo. I do krámu jsem musela vzít Medvěda navolno, protože to všude klouzalo takovým stylem, že vodítko by bylo velmi riskantní... - toto bylo večer, když jsme se vraceli domů. Ještě, že jsme nemuseli po chodníku na vodítkách moc dlouho, jelikož bych se nejspíš přizabila. Kolem potoka už Berry může na volno a Worick na puštěné flexině a ve sněhu je to dobré. Jak jsme šli teprve na prochajdu, tak tady kus od nás je taková deska (lávka) přes potok, kudy tcháni chodí k nám a my občas na cvičák. Nevím, jestli nebude hárat Dáša, jelikož už se u našeho ukázala a Berryho to táhne právě na druhý břeh za ní, k plotu. Včera jdeme a Berry zastaví u lávky a čeká, jestli náhodou nepůjdeme tou druhou stranou. Né Berrynku, teďka půjdem touto stranou, poněvadž pak ještě budem odbočovat. Můžem po druhé straně jít klidně nazpátek.... Večer, až po půl osmé, když jsme šli zpátky, tak Berry před mostem zrovna odbočí na ten druhý břeh, ujde 10m zastaví se a čeká, jestli to teda platí a jde se tudy. ,,Ano Berunko, klidně běž, půjdem tama" Jenomže Dášena už někde chrněla doma, na dvorku nebyla Chudák Berunek jen smutně kňučel za plotem Jinak tedy kolem potoka žádné osvětlení není, tak tam chodíme třeba, když svítí měsíc a nebo teď, když je sníh, tak je taky pěkně vidět
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:16
- Nahlásit
Už dvacet minut se přemlouvám, že vyrazíme ven, ale do toho marastu se mi fakt nechce, ale asi se budu muset přemoct...
Mimochodem čím teď krmíte?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:31
- Nahlásit
Noemi
Mimochodem čím teď krmíte? - my pořád stejně - k večeři skoroBarf a ke snídani půl dávky granulí CanineCaviar a vepřová žebra. Slibovali nové receptury, ale co jsem koukala na dodavatele, tak tam žádnou změnu nevidím Myslela jsem, že jim alespoň změním příchuť. Je tam teda pořád možnost kuře, ale to se mi po tom, co máme jehně, moc změna k lepšímu nezdá
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:58
- Nahlásit
my krmíme víceméně stejně ...
oteplilo se a feny začaly hárat jak na povel. Ráno se do parku vřítila Lara, za ní rídžbek Sam, který nemá rád naše hafany, a v závěsu páníček z dálky volal, že Lara hárá....
v poledne jsme vycházely nahoru od kina a nahoře se mihnul člověk se psem a vlítnul do parku. A naši nabuzení úchylové za ním. A on si myslel, že když vleze do křoví a zvedne psa nad hlavu, že se to vyřeší. Pak z něho vypadlo, že největší obavy měl, že ona začně na psy vrčet, případně se ožene ...
ze sněhu zbyly jen sem tam klouzací zmrazky, trávník ale vlhkost nepohltil, takže je všude blátíčko. Večer jsem strkala psům nohy do kbelíku s vodou, abych je mohla pustit do bytu. Alfréd se pokoušel přes mě protlačit za dveře, zkoušel prolnutí zdí. Níloušek nasadil postoj týraného ubožáčka a tulil se na krajích schodů. Pak pravidelně zvedal Jirku, aby mu otevřel dveře z obyváku. Pak si stoupnul před zavřené dveře do ložnice. A čekal a čekal. A pak se vrátil do obyváku a zvedl Jirku, aby za ním zavřel. Ložnici jsme jim otevřeli až pozdě večer ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 14:58
- Nahlásit
Drakopes
Ložnici jsme jim otevřeli až pozdě večer ...
Uvědomujete si, že za takové domácí násilí vás policie může na dva dny vykázat z bytu? A kdo se o ty dva chudáky potom postará, no?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:08
- Nahlásit
StrejdaA kdo se o ty dva chudáky potom postará, no?
spoléhám na tebe
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 07:58
- Nahlásit
svět zcela ztratil barvy - všechno je ponuře šedivé: obloha jednolitá tmavá šeď občas slzící, čerň pošlapaných trávníků se slévá s šedí asfaltových cest, holé větve stromů jsou v tom mokru černé. A psi po proběhnutí po parku, který se nerozhodl, jestli bude připomínat tankodrom nebo kaliště divokých vepřů, jsou jeddnolitě černí všichni.
Zimní deprese jak vyšitá...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 08:15
- Nahlásit
Drakopes
Pak z něho vypadlo, že největší obavy měl, že ona začně na psy vrčet, případně se ožene... - tohle mne taky dostane Vždycky mne fascinuje, jak ti lidi o psech ale vůbec nic neví... Na naše kluky, kdyby se ohnalo tisíc háravek, je jim to absolutně šumák
Večer jsem strkala psům nohy do kbelíku s vodou, abych je mohla pustit do bytu. Alfréd se pokoušel přes mě protlačit za dveře, zkoušel prolnutí zdí. Níloušek nasadil postoj týraného ubožáčka a tulil se na krajích schodů - jasně Strejdo, správně jsi to odhadnul - další tyran (tedy po mě)
Tak včera jsme vybrali trasu pole-lán jelikož to není moc do kopce - směrem k dolní vedlejší vesnici a zpátky je pak klasická trasa kolem potoka - snad budoucí cyklostezka. Než jsme se tam v tom rozbředlém sněhu, pak přes obrovský bývalý lán kukuřice dostali, myslela jsem, že zhebnem Kolem potoka už je to dobré ale my byli tak hotoví, že poslední kilometr Tom jen skučel, že už snad ani nedojde...A to bylo jen málo přes 10km. Jenže ještě ve sněhulích... Kluci v pohodě, Worick se mohl zbláznit z těch velkých stád srnek a muflonů na lánech - lítal na flexině velká čtvrtkola(dopředu na doraz a pak opsal čtvrtkruh, co flexi dovolí zpátky a přiřadí se k noze. Vystartuje dopředu a znovu....) Tom mu nadával, že švindluje, protože kdyby využil alespoň půlkolo (tedy až dozadu) tak by se vylítal mnohem víc Stačilo říct...a milý Woriček lítal celá kola akorát já pořád musela žonglovat s flexinou (Tom mi ji pak dal, že už je vykmásaný jak sfiňa)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 08:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
svět zcela ztratil barvy - čéče....u nás vysvituje sluníčko ale na jak dlouho, to se neví...jestli od vás jde tedy oblačnost
A ještě pořád máme nějaké 4cm mokrého sněhu
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 09:52 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Všem přeji moc hezkou neděli...
Tady taky vykukuje zpoza mraků sluníčko...jen ještě neví, jestli nás má svými paprsky potěšit, nebo se na nás vykašlat... Po sněhu není od pátku ani památky...celé páteční odpoledne pršelo a tak máme smůlu... o to víc jsem doufala, že v sobotu u našich ještě sníh bude... je to přeci jen sedmdesát kilometrů vzdušnou čarou na sever Jak jsme se blížili ke konci D1, říkala jsem si, že teda zbytečky sněhu tam jsou, ale válet se v tom asi dát nebude... Musím podotknout, že tak daleko jsme s Kess autem ještě nejeli... ale byla úplně hodňučká, vůbec si nechtěla lehnout, pořád pozorovala cestu... když na jedné straně byla nuda, přešla si sednout k druhýmu okýnku, kde se ještě něco "dělo" - je to šikulka... z auta vylezla v pohodě, ale pak to chtělo projít garáží na dvorek... bála se a nechtěla... jsem si říkala, jak to teď dopadne... ale když pak ze dvorku do garáže přišla mamka s piškotkem a Kess ji poznala, rozběhla se bez problému - no a na dvoře to přišlo!!! Jak naši odhazovali sníh z chodníků na ten svůj anglický trávník, tak tam zůstalo sněhu docela dost - navíc je to v místech, kde sluníčko nesvítí - Kessčina radost neznala mezí... v tom sněhu se plazila, válela a nemohla přestat... naši a babička, kteří to neviděli nikdy na živo, z toho byli úplně vysmátí... Kesska nadšeně lítala sem a tam, protože tolik místa my na dvorku nemáme pak šla i do mega zahrady, no ta byla šťastná a nadšená, to jsem ještě neviděla Odpoledne přivezl ještě brácha jejich dobrmana Aronka... měla jsem trochu obavy, ale až si poštěkali, tak si neuvěřitelně hráli... vylítali se tak, že Kesska uprostřed běhu s sebou bouchla do sněhu. Myslím, že se výlet povedl a jsem hrozně šťastná, že jsme ji s sebou vzali... úplně si to užila... cestou zpět se zase koukala... zjistili jsme, že jí teda cestování nevadí, což je naprosto super... Mám z toho hroznou radost... jen teda náš taťka byl trochu nešťastný z toho, jak si zakládá na pořádku na dvorku i zahradě a po dvou velkých pejscích mu tam zůstal hrozný nepořádek... částečně jsme to uklidili, ale... - to jsou malý věci...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 09:53
- Nahlásit
Drakopes
spoléhám na tebe
Dobře. Pod rohožkou nech klíče a krmný předpis.
Zimní deprese jak vyšitá...
A ještě pořád máme nějaké 4cm mokrého sněhu
Mně to počasí vyhovuje. Sněhu je asi 20 cm a někde holky zapadnou až po břicho. Taje to pomalu a nefouká moc vítr. Já bych to tak nechal, nic se nemusí měnit.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 09:56
- Nahlásit
Strejda - Já bych to tak nechal, nic se nemusí měnit. - já bych přeci jen něco změnila... poslala bych to krásný počasí i k náááám...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:00
- Nahlásit
Noemi - Mimochodem čím teď krmíte? - my krmíme granulema First Mate... Kessce to chutná a nenaboptnává to v břichu, což mě trochu uklidňuje kvůli torzi...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:06
- Nahlásit
worick - A co mamka? Jak je na tom? Už je jí líp? Nechce pro jistotu na kontrolu? Já bych to nepodceňovala... jestli jí pak bylo pár dnů špatně... aby se jí tam nevytvořil nějaký hematom...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:08
- Nahlásit
LuckaM - Luciii a jak jste včera dopadli vy??? Jsem si na vás včera vzpomněla...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:10
- Nahlásit
Kessie
poslala bych to krásný počasí i k náááám...
Rád bych, nejsem lakomej. Ale to hnutí "poručíme větru dešti" jsem tehdy nějak nepochopil.
Těm, co se narodili po převratu, se omlouvám za nesrozumitelnost.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 11:11
- Nahlásit
Kessie
A co mamka? Jak je na tom? Už je jí líp? Nechce pro jistotu na kontrolu? - ne, ona je stejná jako já, ona půjde, až to s ní dočista sekne
aby se jí tam nevytvořil nějaký hematom... - to měl právě děda Ale spíš naštěstí vně mozku, mezi plenou a lebkou. Spadnul na dvorku na kolečka. Měl i trochu rozseklou hlavu - to spravila náplast a velkou bouli. Přišlo se na to až za dva měsíce, kdy byl mezitím na výměnu kyčle a asi jak mu dávali léky na ředění krve, tak to začalo téct víc. 14dní po té kyčli, když už doma rozcházel nohu...najednou něco jako mrtvice - ochrnul postupně během dvou dnů na půl těla (zpočátku to bylo nenápadně) a odvezla ho rychlá, na CT zjistili pak to aneurisma. Ležel asi tři týdny v Brně Bohunicích s navrtanou dírou do hlavy a odtékalo mu to ven. Pak úplně v poho, ještě 10 let byl dobrý. Všechno to bylo jen z toho, jak ten ,,výron" utlačoval mozek.
To je paráda, že si to Kessička tak užila, fakt dobře, že jste ji vzali Jak je starý Áron, že s ní ještě takhle blbnul? Naši kluci už by asi moc nezablbnuli.....to víš, mají už 4 roky, oni už jsou ,,důstojní pánové" (někdy se ale vyprovokovat dají )
Tak ráno byl sníh shora zmrzlý - na moje namožené svalstvo od včera, byla i prochajda zahradou utrpením - vždycky šlap, křup, zapadla mi noha a tak pořád dokola. Na rozdíl u Strejdů - tady začal foukat hnusný vichr, tak i když polojasno, je celkem nepříjemně. Včera bylo 7st a my se ještě ke všemu v zimních bundách pěkně pekli
LuckaM
Já se přiznám, že jsem zapoměla Luci, tak jak??
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 07:50
- Nahlásit
Sníh, všude samý sníh. Nedá se nikam chodit na procházku. Jen po cestách.
Noemi
Mimochodem čím teď krmíte? Kuřecí či hovězí. Granule mám jakou nouzovku, když zapomenu vytáhnout maso, nebo nestíhám.
Kessie
tak si neuvěřitelně hráli... Dva psi jsou vždycky lepší než jeden, popřemýšlej...
worick
a on se mnou ještě pořád škubal na všechny strany Nezkoušela jsi vzít ho na chvilku na krátké vodítko a řetízkový stahovák?
|