| Autor |
Zpráva |
Kessie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 06:15
- Nahlásit
Tá ta - Třeba brýle pro kočky - zřejmě jsem velmi staromódní... ale brýle pro kočky???? a to jako sluneční nebo dioptrické???
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 06:16
- Nahlásit
Drakopes - Níloušek je čtyři roky po operaci, zhoršování je hodně pomalé, je stabilizovaný - jupíííí!!! to je moc dobře! a teda ty ceny... děsný...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 06:18
- Nahlásit
worick - a co tchýně? jak je na tom? jak dopadla návštěva? je to s ní lepší?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 06:44
- Nahlásit
Vyjizdime z Prahy smer Rozvadov. Sněží. To bude cesta...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 07:05
- Nahlásit
U nás napadlo asi 10 cm sněhu. Tak to se Evey vůbec nedostane z domu.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 07:41
- Nahlásit
Mám info z domu o podobnem přírustku. Je tedy spíš otázkou jestli se dostanu večer do domu... Tak za 45 minut přejedeme hranici s Německem.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 08:12
- Nahlásit
Evey
Vyjizdime z Prahy smer Rozvadov. Sněží. To bude cesta...
Strejda
U nás napadlo asi 10 cm sněhu - u nás tak 5cm a stále chumelí [IMG=http://img521.imageshack.us/img521/3856/p2150 217.jpg][/IMG]
Hned jak jsem otevřela oči, pomyslela jsem na Evey a všechny, kdo musí dneska na cesty Tom musel na jednání do Ostravy. Jelikož to dle předpovědi čekal, jel radši včera k večeru a přespal. Horší cesta domů
Včera ráno jsem chytla kluky, jak blbnou na jezeře [IMG=http://img862.imageshack.us/img862/4889/p2140 213.jpg][/IMG]
[IMG=http://img408.imageshack.us/img408/7564/p2140 214.jpg][/IMG]
[IMG=http://img543.imageshack.us/img543/3561/p2140 216.jpg][/IMG]
Kessie
Tchýně - tu bych vyliskala, jak malé děcko Zatím to vypadá, že je to ten zápal plic - dostává jen antibiotika. Nic nejí - všechno je fuj, nepije - taktéž. Má inhalovat - inhalátor smrdí, nafukovat balon - nedělá jí to dobře Je na samostatném příplatkovém pokoji - jelikož ona by s těma otravnýma ostatníma babama nebyla. Řve, že jí tam jde v telce jen jeden program, ale stejně se nedívá...a víceméně ani doma Něco tak otravného, rozmazleného...to by svět pohledal. Říkala jsem to Tomovi už dávno...a vlastně to říká i on. Nepřipomíná Ti to Peťko něco...?
Včera jsme byli na cestách, pak se vypravoval zase Tom - na prochajdu se nešlo - kluci byli se mnou večer v obyvču (asi půl hoďky vydrželi ) Nevím, nevím, jak a kam půjdem v tomhle počasí dneska
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 08:46
- Nahlásit
Evey
Je tedy spíš otázkou jestli se dostanu večer do domu...
14. července k vám jedeme na palačinky. To už to snad nějak dopadne. Kdyby ne, tak to zachrání prase na rožni.
worick
Je na samostatném příplatkovém pokoji - jelikož ona by s těma otravnýma ostatníma babama nebyla.
A víš, že jí rozumím?
Nevím, nevím, jak a kam půjdem v tomhle počasí dneska
Dvakrát jsem vyhrabával auta ze sněhu. Poprvé holky nadávaly, že to mám nechat a jít s nimi na kopec. Podruhé mě pozorovaly z kotce a dávaly najevo, že do té vánice nejdou.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 08:47
- Nahlásit
Venku jsou 3 nad nulou, fouká ostrý vítr a hustě něco vlhkého padá.
Kolem druhé hodiny v noci havárka plynu ve vedlejším baráku, o půl třetí přivezli sbíječku a rozbíjeli chodník, aby se dostali k závadě ... vypadá to opraveně, už je to jenom ohraničená díra a nikde nikdo ... spala bych ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 08:49
- Nahlásit
Drakopes
spala bych ...
Jednou by Ti to žáci snad prominuli, ne?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 09:05
- Nahlásit
Strejda
Jsou prázdniny:-P))
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 09:27
- Nahlásit
Drakopes
Jsou prázdniny:-P))
No tak to je vcelku jednoduché, ne?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 10:39
- Nahlásit
Tak koukám z okna a vidím, že o víkendu do Krásenska už ani nemusím. Ale abych to nezakřikla a do víkendu to zase neroztálo.
Zítra jdu zase k zubařce. Tentokrát jí mám dát vědět, jestli teda budu chtít rovnátka nebo ne. Po měsící přemýšlení jsem si řekla, že jestli mi budou chtít vytrnout 1 zub, tak budiž. Mám z bolesti hrůzu, ale nějak to přežiju. Trhali Vám už zub? řekněte mi, že vůbec nic neucítím. A mám jednu podmínku a to jsou lingvální rovnátka (rovnátka nasazená z vnitřní strany zubů). A tak si tak včera zjištuju cenu a málem jsem spadla ze židle. Mluví se i o 60 tis. za jednu čelist. Každopádně uvidím, co mi řekne až ten ortodontista. Protože klasické rovnátka fakt nechcu.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 10:57
- Nahlásit
MartinaBarney
Trhali Vám už zub? řekněte mi, že vůbec nic neucítím.
Klidně Ti to řeknu. Musí to být pravda?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 12:08
- Nahlásit
Strejda
Musí to být pravda? Měla by být. Jak mi totiž někdo řekne, že to bolí jak čert. Tak na žádný rovnátka nepůjdu Ale osmičky je stejně lepší prý vytrhnout tak, jak tak.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 12:51
- Nahlásit
MartinaBarney
že to bolí jak čert.
To určitě ne, ale není to příjemné, když se rána probouzí z umrtvení.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 15:11
- Nahlásit
Strejda
Tak to už mi pak nevadí. Já se spíš bojím toho samotného trhání. I když vím, že to bude umrtvené, tak ta představa...
Jak jste na tom se sněhem? U nás fouká vítr, zrovna svítí slunce a je tak 1 st. nad nulou. A když nesvítí slunce, tak se zatáhne a sněží. Může u nás být tak 5-10 cm. Koukala jsem na kameru na Rejvíz a tam je to pěkná veselice. Zataženo, sněží, hromady sněhu. Četla jsem, že mají silničáři, co dělat a že se tam tvoří sněhové jazyky. A pak, že za Olomoucí se stala dopravní nehoda asi tak 40 aut. Já jedu v 16h do Brna, tak doufám, že se do té doby zase nezatáhne a nestane se něco na dálnici.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 15:47
- Nahlásit
MartinaBarney
My jsem tu zas jak na konci světa. Kamiony stojí v kopci, fičí, padá sníh...nevím nevím, jak se budu zítra dostávat do práce.
Prosím myslete na nás, podařilo se mi sehnat jeden byt se zahradou v Liberci a v sobotu se rozhodne, jestli to dopadne nebo ne
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:13
- Nahlásit
LuckaM
Držíme palce.Napiš.
MartinaBarney
Třeba ti moudráky nenarostou...
Tedy jestli už je nemáš
i když mi zubařka říkala,že tam prý měla paní a ty moudráky vyrostly až 80.letech.
Moje zubařka je správná.Stále něco bez přestání mele a člověk se u toho musí chtě nechtě smát.
Nejhorší je,že by i chtěl něco odpovědět,ale zkuste to...
V březnu k ní jdu.Už se těším.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:14
- Nahlásit
worick
díky
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:06
- Nahlásit
Tá ta
Pokud ten Liberec klapne, tak jsi srdečně zván, až tam budeš na té obchodní cestě ;)
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:24
- Nahlásit
Děkuji všem všem za pozvání.
Radši bych to nechal na zde avízované a předběžně schválené BSP tour.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:35
- Nahlásit
Přijíždíme do Prahy. Mám hlad, žízeň, jsem celá zkroucená a bolí mě sedací souprava. No prima výlet. Jedeme se někam najíst.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:06
- Nahlásit
Dálnice Brno - Vyškov v pohodě, rychlostí 80-100km/h jsem nejela už hodně dlouho. Pěkně to klouže teda. V jednom místě bylo navíc vybourané auto a teda při přibržďování ta kluzká dálnice byla dost znát. Přítel to měl ale horší...jel z Vyškova domů, do Krásenska. Napřed to vzal klasickou cestou, ale za Drnovicemi v kopci vzpříčený kamion, takže to otočil a jel druhou trasou přes Studnice...před chvílí mi volal, že se do Krásenska nedostane, takže to otáčí a jede zpátky k nám do Vyškova. Opravdu veselé to je dneska na těch silnicích. Tak doufám, že Vy, co jste měli dneska také někam cestu jste v pořádku dojeli tam, kam jste chtěli.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 21:59
- Nahlásit
Co se těch cest týče, tak z Brna na Břeclav po staré cestě dobrý, jen po odbočení z hlavního tahu k nám (i když už je to jen kousek, ale do táhlého kopce) uježděné a klouzavé, navíc sníh přefukoval z pole na pole přes cestu... jela jsem hodně pomaličku... auto za mnou neodhadlo rychlost a hodilo pěkné hodiny, jediný štěstí, že to bylo zrovna v místě, kde nebyl ani strom, ani sloup skončilo v příkopu zadkem... naštěstí se nikomu nic nestalo, ale klepala jsem se ještě půl hodiny potom... měla jsem to v přímém přenosu...
tak dejte o sobě všichni vědět, jak jste docestovali! Worick-Tom, Evey, Strejda tuším jezdí po vlastech česko-moravských, Tá ta...
jo a D2 stála...
MartinaBarney - já mám zatím všechny čtyři osmičky ještě... ale je pravda, že mi utlačují ostatní zuby... a toho trhání jednou se taky hrozně bojím... nicméně u zubařky držím pěsti!
LuckaM - Luci, držím pěsti v sobotu! Dej nám pak vědět, jak jste tedy dopadli! Bylo by to super, kdyby vám to vyšlo!
worick - ad tchýně... co na to říct... ani není co... - jen buď ráda, že ji nemáš doma! - moc hezký fotky, jak si kluci hrají!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 07:38
- Nahlásit
Evey
jako fakt...horší den na cestování jste si snad ani vybrat nemohli Celý den sem byla nervní z Tebe a Toma (o vás dvou jsem věděla, že cestujete daleko) Tom přijel v pořádku, i když poslední hodinu jsem už nemohla dělat nic, jen jsem chodila od okna k oknu a vyhlížela. U nás se zrovna spustila ,,bílá tma" a já jsem podle SMSek věděla, že už se Tom blíží. Volat jsem nechtěla, aby netelefonoval, když v té hrůze musí řídit. Pak jsem šla s klukama ven. Vůbec se mi v té vánici nechtělo, ale nebyli jsme předevčírem. Nejtíž se vypravit a vůbec vylézt z baráku Pak jsem zjistila, že mně to v té vánici baví víc, než normálně protože je alespoň nějaká změna i pro mně každou půl hoďku mi vyskakovalo:,,kdoví, co ta Evey?" První jsme vzali humny Mandy a obešli tam kousek s ní, pak jsem je nechala zavřené u báby, pustila k nim i strýcovu Emu a přeběhnula k našim. A co ta naše mamka zase vyvedla.... Jsem jí říkala, jak to, že nemá zavřené slepice a otevřená vrata na dvůr...? Tak mi na to řekla, že ven ona už nejde, protože má úraz.... vydala normálně, nohy pod dekou, myslela jsem, že švihnula na ledu a má něco s nohou...Ne. Za barákem na potoku si soused umetl kus ledu a s děckama z okolí tam bruslili. Mamka vzala Mandy a šla se za nima klouzat. Uklouzala si 5metrovou dráhu a s rozběhem to projížděla. Uvažte baba, které bude za tři měsíce 60! Vidíte??! já nemůžu být prostě normální... No, vyletěli jí nohy a plnou silou majzla zátykem o led. Snad trochu pomohlo, že měla kapucu. Ale neví nic. Jen, že se ji soused snažil zvednout, ale nebyla schopná, tak pak přinesl z domu židli a posadil ji na chvíli na ni. Až jí přestala brnět hlava, tak vzala Myndy, rychle ji zanesla k babce a metelila domů, protože jí bylo zle. Vynadala jsem jim oběma (brácha je doma-marodí) protože nevolali mně ani rychlou Mohla jsem se domluvit se švagrovou a zavézt ji do Hradiště na CTčko. Znám plno lidí, co na to umřeli a málem jsme tak kdysi přišli i o dědu Tvrdili, že se to stalo v 15.30, já tam přišla v 17h a říkala, že zatím dobré. Že je spíš jen vylekaná...no a bolí ji hlava Teď čekám na zprávy od nich, jestli dobré. Mají jet do Veselí na polikliniku - brácha s tím ramenem. Ale mamka nepůjde, tam CT nemají, ona jen na nákupy...teda podle toho, jak jí bude
MartinaBarney
jako děcko jsem se zubařů bála úplně hystericky (což mi zůstalo u ostatních doktorů ) ale to taky měli jiné vybavení - nechtěj to vidět (že jo, pamětníci?! )
Teďka chodím úpně v klidu, nikdy mně to nijak zvášť nebolí, nenechávám si jak Tom, umrtvovat každé vrtání Zub moudrosti mi trhala jeden - taky mi díky tomu, že vylezly, začaly jít přední spodní přes sebe, že nevlezly. Nepamatuju si, že by to nějak zvlášť bolelo. Trhání je umrtvené - to vůbec a asi ani pak to nebyla žádná hrůza...protože si to nepamatuju
Myslím, že blbý aft je horší
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 07:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Co je dneska s váma?? Potřebuju prezenčku, jestli jste všichni OK dojeli a místa U nás asi 10cm a nesněží.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 09:20
- Nahlásit
Kessie
tak dejte o sobě všichni vědět, jak jste docestovali!
Hlásím, že nám se cestování nedařilo. Lukáš se večer po fotbale rozhodl, že nepojede zpět do Liberce, ale překvapí mě u doma - jenže netušil, že bude nadlidský výkon se sem do vsi dostat. V deset večer volal, že z jedné strany je cesta zafoukaná úplně a tak se vrací a zkusí přijet z druhé strany...po půl hodině telefon, že zapadl, za další půlhodinu telefon, že se vyhrabal, ale o pár metrů výš byly další dvě auta a nejde to projet. Čekali asi hodinu na traktor a pak volal, že to vzdává, že k nám prostě nejde dojet, takže to otáčí a vrací se domů...zpráva o tom, že dojel v pořádku přišla ve čtvrt na jednu Škoda, dělily nás v jednu chvíli už jen 2 kilometry Jsem zvědavá na cestu do práce dnes Jedu až odpoledne,tak snad se to do té doby umouří...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 09:29
- Nahlásit
worick
Co je dneska s váma??
Jel jsem na Vysočinu. První uzavřenou silnici jsem hrdinně projel. Na další uzavřený úsek už jsem neměl odvahu, protože tam bývá naváto i když není silnice uzavřená. Chvíli jsem váhal, ale zákazník volal, že je sice v práci, ale došel pěšky. Autobus neprojel.
Tak jsem se vrátil.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:07
- Nahlásit
LuckaM
Lukáš se večer po fotbale rozhodl, že nepojede zpět do Liberce, ale překvapí mě u doma.... - tady je vidět, jak ta zamilovanost lidem zatemňuje mozky Takhle riskovat.. No ještě, že to alespoň nakonec dobře dopadlo
Držíme palečky, ať vyjde ten barák
Jak jsem ráno psala, že nesněží, tak vzápětí začalo a od té doby chumelí. A fučí
Mamka volala, že žije, ale na ježdění někam se necítila, tak je doma. Asi se poradím radši se švagrovou...
Strejda
Všichni víme, že když je kdekoliv kalamita, respective i když nikde žádná kalamita není....tak na Vysočině je určitě!! To je taky nápad se tam hrabat A vzhledem k tomu, že Tě do toho rizika (snad? ) nehnala zamilovanost, tak jsi asi jen a prostě hamižný!
|