Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 10:20
- Nahlásit

Tá ta
Bylo šikovný a najednou je fuč Třeba se někde objeví. V okolí ho nikdo neviděl?

worick
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 10:34
- Nahlásit

Tá ta
hmm tak to jsem vám ten mailík neposlala v nejvhodnější dobu...to jsem celá já - Kalamity Jane
To mně mrzí, ještě ale může přijít, den ještě není moc. Snad se ukáže...
Evey
V okolí ho nikdo neviděl? - možná právě ti sousedé, ani to nechci slyšet...

worick
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 10:48
- Nahlásit

Evey
U nás všichni zdraví, když opomenu, že Worka už zase 2 dny nežere Díra v boku už je vyhojená
Konečně jsem zase po dlouhé době fotila

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:57
- Nahlásit

worick
Neboj,zasmáli jsme se i tak.Ten krokodýl je asi na jedno použití né?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:59
- Nahlásit

Noemi
worick
Drakopes

Starosti horší jak s dětma...

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 00:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
Ten krokodýl je asi na jedno použití né? - přesně tak Ten krokodýl je každý den znova a znova sešívaný Dostanou ho jen ráno na hraní, většinou ho Worka ani nepůjčí a přesto je vždycky někde ,,natrhlej" To byl totiž omyl Já objednala gumového a na druhý den volá slečna:,,proboha nezlobte se, já viděla krokodýl - tak mne automaticky napadlo, že myslíte toho plyšového....moji psi ho totiž zbožňujou...a tak jsem vám šoupla tohohle..." Říkala jsem jí, že mám psy venkovní, tudíž na dešti ho mít nemůžou a taky nevím, jestli si s plyšovým budou hrát?...ale ať na to kašle, že zničí hned stejně všechny, tak příště dá gumového, no
Starosti horší jak s dětma... - mamka dnes byla navštívit nemocnou kamarádku, tak jsem hlídala bábu, Alfíka, Mandy a Mikina. Venku, před domem. Bábu jsem ,,vyštrachala" na lavku, ať čumí a zvířectvo běhalo kolem. K silnici tak 30m. Na Alfíka nemá cenu volat, ale on celkem ještě registruje kde je a že na silnici nesmí. tak se ale sebere a trajdá si to podél domů k boční ulici. Já za ním - navést ho zpátky Pak se zas Mandy s kocourem zdejchnou do rybízu (tam, jak spadli do toho zbořeniště) tak letím za nima, aby tam nelezli. Za chvilku zase Mandy vystartuje vedle, na ten plácek před hospodou, jelikož tam viděla sousedku vyjíždět s kolem Následně kocour vlezl dírou pod ,,návratí" - odtud neměl kam jinam, než zase k nám za vrata. Najednou slyším zoufalé mňoukání. Letím okolo, otevřu druhá vrata ze dvora a koukám, kde je ten kocour. Nikde ho tam nebylo. Najednou ,,mňau" a stojí vylezený na ,,hůře" (půdě) - asi vylezl po dřevěném žebříku, ale zpátky dolů už se bál Připadala jsem si jak úča v mateřince

Noemi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 11:46
- Nahlásit

tradičního opičáka (kdo nezná, ať se ozve...) Neznám, tak se ozývám.
To spočívá v tom, že se do země zatluče nízký kolík a zhruba 20 metrů se od kolíku vytvoří nízká branka.
Soutěžící rukou předvedou něco na způsob imitace slona (jednou rukou se držíte za nos, druhou máte prostrčenou mezi obličejem a druhou rukou), rukou, kterou nedržíte nos, uchopíte zatlučený kolík, kolem kterého se začnete otáčet (vetšinou 10-20 otoček), poté kolík pustíte a běžíte směrem k brance, kterou musíte proběhnout.
Vtip je v tom, že málokdo je schopen po tomto druhu otáčení udržet rovnováhu, tudíž místo k brance směřuje různými směry, padá, potácí se :-D

Tá ta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 19:52 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Co se děje,že tady nikdo nic nepíše?Jindy víme kdy kde co během 5 minut a dnes nic?Jste na dovolený,nebo nechodí ve Velkomoravské říši net?
Jedu na: URL
Poreferuju

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 07:48
- Nahlásit

Tá ta
Jste na dovolený,nebo nechodí ve Velkomoravské říši net? - jó na dovolené, to určitě... Po těch deštích jsem se konečně dostala do zahrady a snažím se ji dát do pucu, neboť mi zítra přijede návštěva - právě kvůli ní Pochopitelně to za tři dny nestíhám, tak šílím Tom zase blázní kolem tenisového turnaje, co tu má s kámošema v sobotu, tak místo, aby mi pomáhal, tak ještě přidává starosti:,,musíme pořádně uklidit zahradní domek!" No vím, ale neeeestííííháááám!
A NET včera nešel - to máš pravdu Prý něco mění Seznam a nedalo se večer přihlásit a vůbec to šlo divně. Nemám ráda změny Když si zvyknu na nějakou stránku, na nějaký design, nerada to měním. Zrovna tak šílím, když televize pořád šibuje s programama. Vím, že v sobotu u snídaně mi tam jde: Folklorika, Náš venkov, pak tam byl pořad o vaření......sednu ke snídani, s chutí to zapnu a je to úplně jinak - to bych vyletěla z kůže
Tak jak na Karlštejně? Bílou paní jsi viděl? Nebo Karlštejn nemá?
Co Barunka, ještě v zahradě hrabe a okusuje? Říkala mi sestřenka, co má štěně Českého psa Darinku, že jí Dája okousala už co mohla: dřevěný zahradní nábytek, malému pískoviště, všechny keříky co koupila...

Noemi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 08:48
- Nahlásit

Tak jak na Karlštejně? Bílou paní jsi viděl? Nebo Karlštejn nemá?
Byli jsme tam tak dva roky zpět a mám dojem, že nemá...

Mimochodem, jak je možné, že na Moravě snad nemáte jediný zámek s kouzelným zrcadlem....České zámky mají kažký alespoň jedno

LuckaM
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 09:09
- Nahlásit

Podávám zprávy ze severu. O víkendu jsme konečně zkolaudovali náš domeček a Barney to dospává ještě dnes. Pracujeme s Tomem v podstatě v jedné firmě, akorát každý v jiné odnoži a jiným městě (ještě že tak ) a tak jsme to pojali tak nějak firemně. Přijelo asi 30 kolegů a 4 psi, takže Bájoš byl v sedmým nebi a místo svých obvyklých 14ti hodin naspal asi 3 (ostatně jako my ostatní ) a včera když vypadal už trošku akční, tak že s ním skočím ráno na nějaký menší okruh...no nakonec jsme trochu bloudili a bylo z toho 12 km Čekám, kdy mě začne nenávidět

Dnes vyrážím s kamarádama na Sázavafest, tak si ode mne aspoň trošku odpočine pes i Tom ;)

A co vy ostatní? Jak je marodům?

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 13:18
- Nahlásit

U mě nic nového. Když tedy pominu novou pračku, odšťavňovač a rýžovar. Pračka pere, rýžovar vaří (a rýže je super). K práci odšťavňovače bych měla výhrady, ale zatím jsem ho testovala jen jednou, tak doufám, že druhý pokus vyjde lépe.
Nedávno se tu probírali kompostéry. Náš starý se nám krapet rozpadl, budeme muset vyrobit nějaký nový. Přemýšlím z čeho ho vyrobit, aby působit alespoň krapet esteticky a plnil funkci. Sem s nápady, fotkami...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 14:22
- Nahlásit

LuckaM
Tak to gratuluju! Je to radost.Ať se vám dobře bydlí.

Z Karlštejna jsme se vrátili ve 02.00 h.ráno.(bylo to od 22,30h)
Šli jsme I.okruh a můžu říct,že Karlštejn je docela prázdnej.Nic moc tam není.Pár obrazů,židlí atd.Vše ostatní je údajně kdesi v Rakousku.(stydím se,ale nejlepší byla večeře)
Bílou paní sice opravdu nemají,ale asi patnáct jiných strašidel.(jestli průvodkyně nemyslela naší skupinu návštěvníků)

Ráno pak bylo krutý.V 6 h.jsem jel už do práce.Dnes mi tam přišli mechanici na 7 h. z nějaké neznáme firmy ČEZ a konečně po roce a 8 měsících od žádosti,mi rozdělili v mém objektu firmu na dvě samostatná odběr.místa a 2.elektroměry. HURÁ
Takže zažívám podobné pocity jako LuckaM!
Děkuji ti ČEZe!
Slibuji ti,že budu platit řádně a včas a nebudu držkovat nad cenou!
worick
Na víkend plánuji s Baru a Míšou chatičku a Aderšpachu.
Doufám,že nám bude přát počasí.(vám taky s tím tenisem a návštěvou)
Budete něco grilovat?

Jedinej kdo se pochlubil s grilovačkou byl strejda s buřtama.Jinak nikdo nic.
Polepšete se!

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:13
- Nahlásit

Zahrada začíná vypadat jako minové pole, zřejmě se tam někde pohybuje hryzec a v Elze se probudily lovecké pudy.
Tá ta
Jedinej kdo se pochlubil s grilovačkou byl strejda s buřtama.Jinak nikdo nic. Jsem negrilovala, ani nepamatuju.
Ani na tento víkend není nic podobného v plánu.
Co kotě, pořád nezvěstné?
Noemi
Co Médi? Už je OK?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:08
- Nahlásit

Evey
Člověče kotě není

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 17:45
- Nahlásit

Já teď měla super dovolenou... od pátku do pondělí jsme hlídali dvě děti, od pondělí do dneška jedno, a jsem totál KO.
Ani v práci si dneska neodpočinu - plnej hotel, dva zájezdy,...a zbytek víkendu nic lepšího.
Noooo, a když už jsme se včera vrátili z té "dovolené" (týden na chatě na Šumavě, kdy dokonce den a půl svítilo sluníčko - si nepřejte vědět jak teplá byla ta voda v rybníce ), tak nám švagrová nacpala zvířátko.... že prej jich máme málo - tohle vlastně nemáme ještě žádné

Takže vám představuji našeho nového klučíka Tofiho - cca 7 týdnů a přesně 572gramů (když jsme před něj postavili váhu, tak si tam způsobně vlezl, usadil se a čekal až se zváží :lol

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 18:53
- Nahlásit

Dnes vyrážím s kamarádama na Sázavafest
hlásím, že Lucka v pořádku dorazila , to že tam bude, jsem si přečetla až teď, zato jsme se včera uplnou náhodou v tom davu tisíců lidí potkaly
Dines
Tofi je úžasnej!!

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 22:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Dines
Tofi je náš Leonek Švagrová dostane za ušiska neboť kočičky se berou od mamky až ve 13! týdnech
No počkej, až si zlatíčko začne brousit o sedačku drápky. Teta má kočky momentálně 4 ( Tá ta
stavy se strašně mění ) a nechtějte vidět její krásnou novou sedačku - teď teda po roce My to vychytali asi tím, že kočky byly rok přísně venkovní a naučily se škrábat venku. Když začaly být častěji doma, pořídili jsme škrabadlo a okamžitě pochopily na co to je. To doteď nechápu, jak ta kočka ví, že doma může škrábnout jen a čistě do tohohle?!
Janiii
hlásím, že Lucka v pořádku dorazila...jsme se včera uplnou náhodou v tom davu tisíců lidí potkaly - jé, Ty jseš zlato, jak hezky podáváš zprávy A počasí vám vychází? U nás zatím dobrý, uvidím zítra, na ten Tomův tenisový turnaj - snad se nerozprší A co vlastně váš kočičák? Máte taky briťáka ne? Nepletu to??
Tá to - do 22h jsem ještě nakládala chlapům maso na grilování Kuřecí a krkovičku. Ještě mají nějaká cigára a místní klobásy.
Evey
Zahrada začíná vypadat jako minové pole, zřejmě se tam někde pohybuje hryzec a v Elze se probudily lovecké pudy -
Začnu z druhé strany Včera jsme s klukama potkali Mášu s páníkama s kočárkem a tak jsem hodila řeč, že kdyby ji hledali, tak je 100% u nás. Panička říkala, že o tom ví, že je u nás věčně nasáčkovaná a že kluci jsou její velká láska A to mě pos....: Máša není Máša ...ale Dáša! Já na ni vyvalila oči:,,jé...a já jí pořád říkám Máša....já si snad na tu Dášu ani nezvyknu" Ále, to máte jedno, potvora to je...
Takže....posledně, jak u nás byla Dáša celý den, tak já pleju, Worka lítá za ptákama, Berry leží vedle mně a Dáša nade mnou poskakuje na kopečku v záhoně, najednou kouknu a hortenzie leží na zemi! Ta koza ji vykopala, jak se snažila vyhrabat myš! Já, jak jsem byla zabraná do práce, tak jsem nezaregistrovala, že tam potvora hrabe Honem jsem letěla pro kbelík kompostu, zapíchnula ji zpátky a pořádně zalila - protože jak by to zjistil Tom, měla by Dáša utrum Dneska lítala dvě hodiny kolem plotu, ale my měli návštěvu, tak jsem ji nepustila

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 22:44
- Nahlásit

worick
Švagrová dostane za ušiska neboť kočičky se berou od mamky až ve 13! týdnech
No, za uši by měla dostat mamina, která tam nechala koťata na pospas dost nesnášenlivý stafbulce a zmizela .
No počkej, až si zlatíčko začne brousit o sedačku drápky.
Myslím že to nestihne - za týden dostane krásný senem vystlaný pelíšek v boudě na nářadí a domů bude chodit jen na návštěvy ... a v zimě...

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 23:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Dines
...a zmizela - otázkou je, jestli psině netrčí ještě, modré chlupy ze zubů Jinak ...u zvířat je to běžné...Matka často obětuje mláďata...udělá si zase jiné
No počkej, až si zlatíčko začne brousit o sedačku drápky.
Myslím že to nestihne - za týden dostane krásný senem vystlaný pelíšek v boudě na nářadí a domů bude chodit jen na návštěvy ... a v zimě...
- tak to je stejné, jak bylo u nás

Copak jste na těch festivalech všichni?!
Měla bych, ale nenapíšu ...stejně to nestíháte číst

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 07:15
- Nahlásit

worick
...stejně to nestíháte číst
Stíháme, ale nepíšeš.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Stíháme, ale nepíšeš. - nóóó, zato Ty jsi toho nepsal....poslední dobou

Čtení na zbytek víkendu
Včera to tady u nás ale bylo něco
Hned ráno si kluci od vedle z koupáku, natahovali od nás kabel s elektřinou - na ty závody ,,fechtlů" (motorky na motoru Pionýr) Měli mít nějaký agregát, jenže ten byl snad ještě z války tak ho nezprovoznili (naštěstí, při zkoušce to byl takový rambajz, že by mně asi fakt klepnulo. Úplně stačilo těch x aut a motorek, co se celý den prohánělo kolem a to mimo těch 30 závodníků ) Následně jim několikrát u nás vylítnul jistič, tak běhali k nám to nahazovat (jen párkrát, pak dostali mobil a běhala jsem já) no a až konečně něco z toho odpojili, tak už to fachčilo až do rána. Jó, do rána Představte si takovou menší technoparty, 50m od baráku Tak ale pro jednou, to člověk nějak vydrží, když už si to ta děcka zorganizovala. Je to akce pro polovinu vesnice, minule tam bylo přes 500 lidí a někdo říkal, že letos snad i víc
Naši chlapi Tom, brácha a kámoši - celem 10) tu měli ten tenisový turnaj, takže ještě všichnimezitím přebíhali sem a tam, chodili se dívat vedle a já dělala dveřníka. Pak jsem radši vysvětlila, jak si mají otevírat sami, protože to bych fakt nedělal nic jiného. Nakonec je napadlo chodit zadní brankou (pokud zrovna nepotřebovali k autu před barákem) a byl klid
Když jsem pracovala a dělala dveřníka vepředu, kluci se mohli zbláznit, protože Woriček vystartuje k plotu na každé auto, motorku, kolo a někdy i chodce a teď to byl ale takový šrumec, že se nechával strhnout i Berry Musela jsem pak jít doprostřed zahrady, aby si konečně odpočinuli. Usnuli jak špalky, Berry za barákem a Worka v otevřené garáži, že jsem se pak alespoň nemusela bát, že někdo otevře bránu zrovna ve chvíli, kdy pojede nějaká motorka kolem a Worick vyletí až ven. Dáváme si velký pozor a on automaticky letí do rohu, ale co kdyby, že jo...
Na 17h byl ještě běh přes nás a okolní obce - ,,Horňácká pětadvacítka" - prostě včera všechny akce najednou
Tak jsem se chystala, že s klukama zajdem k babči fandit a česala je. Mezitím začala kolem plotu lítat Máša-Dáša Dočesala jsem je, Dášenu pustila chvilku k nám, převlékla se a vyrazili jsme alespoň, že se tak Dáši zbavíme. No, to sotva, ta opice s náma šla až k bábě - my po silnici po chodníku a ona lítala po silnici všude kolem. Asi to umí, ale i tak jsem se bála, aby ji nepřejelo auto. Sousedé už byli před barákama, připravení fandit běžcům. Přicházíme k bábě, vidím mamku, jak sedí v polovině zahrádky na zemi a drží Mendy, tak na ni gestikuluju, aby se jí nerozběhla za náma přes silnici než přejdem a tu přes parčík vedle vyběhne na nás bijan Rony. Naštěstí jen řval a zabavila ho Dáša. Ta jak s náma šlapala nahoru zahrádkou k mamce, tak Mendy začala řvát jak pominutá (vypadá na pěkně ostrého hlídače, už takhle řve i na cizí, blížící se lidi ) A do toho strýcova Ema - to jsem si teprve všimnul, že na lavičce vedle sedí celá jejich rodina i se setřenčinou labradorkou Lisou (druhá má českého strakáče Daru, ale ta tam nebyla) To bylo teda čoro Ze zadu ještě útočil a řval ten Rony - od naší branky se přidával Alfík - celkem 7 psů plus Alfča...naši kluci neřvali, ale řvala jsem já na Mendy, ať neútočí na Dášu a ti chudáci jen kouleli očima Do toho kolem profrčela Záchranka a policajti - něco se stalo (následně volala teta, že nad jejich obcí se srazila motorka s autem) Pak jsem zahnala Ronyho, strýc vyhnal chuděru Dášu, zavřel Emu, sestřenka šla radši s Lisou domů (ale to nebylo kvůli nám)
Pofandili jsme běžcům a šli domů (že tam přišla mamky kámoška s prťatým vnukem, který pořád chtěl kluky bouchat větví se ani nebudu rozepisovat )
Jdeme domů, sejdem z chodníku na průchod k potoku a najednou na konci lávky - na druhém břehu, vidím čichat toho kavkazáka z Pálenice Beze slova jsem se otočila na patě (byli jsme od něho tak 30m) a šlapala s klukama zpátky na silnici, ohlížejíc se přes rameno, jestli za náma nevystartoval. Naštěstí nás asi vůbec nazaregistroval, já vletěla na chodník za roh a šlapala směrem k vedlejší vesnici - po hlavní cestě rovnoběžné k potoku. Zhruba za naším jsem přešla spojkou zase k potoku, plížící se jak partizán (mohl tak jít tím směrem) jsem se s psama kradla zpátky k takové fošně přes potok, co tady mají jedni sousedé, cca 250m od našeho a rychle domů. No, měla jsem notně nahnáno. Vykládala jsem to chlapům na kurtu a cca za hoďku se to u nás rozešlo. Brácha popil, tak nechal auto u nás a šel potokem pěšky. Za 10 minut mi volá:,,ty voléé, já to s.ru teď jsem mluvil tady se sousedama kousek od vás a ty psiska z Pálenice jim zadávili na potoce všechny slepice......teď se tady celkem klepu, odkud na mně vystartujou!" Říkala jsem mu, ať přes lávku vyjde radši hned k silnici a nepokračuje kolem potoka až k domu, protože tama můžou lítat Oni vypadají, že se bojí lidí, nejdou tam, kde se lidi zhusta pohybují. Jinak by to bylo včera něco vždyť tady kolem chodili davy lidí, děcek....i se psama....se divím, že se něco nestalo
Vedle už se probudili slyším duc, duc - Toma trefí šlak
P.S. počasí vyšlo úplně skvěle bylo horko, dusno, ale úpně pod mrakem, takže tenistům nepražilo do očí a já v pohodě v zahradě...

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 09:22
- Nahlásit

worick
otázkou je, jestli psině netrčí ještě, modré chlupy ze zubů
Netrčí - totiž čuba tam pár dní nebyla, a pak pod dohledem, tudíž nestihla sežrat ani koťata sedící uprostřed zahrady a mňoukající po mamce.
Jinak ...u zvířat je to běžné...Matka často obětuje mláďata...udělá si zase jiné
No mazec no...ona je tam teda pravděpodobně nechala na krku jejich tátovi... Ale to jen jak si psala, že švagrová by zasloužila - tak jsem chtěla uvést na pravou míru, že ona je v tom nevině

Ale je to syčák malej - už šplhá po sedačce, lítá po baráku sem a tam, kouše mě do prstů u nohy.... a líííísáááá se a vrnííííí a líííísáááá se a už jsem nějaká umazlená z něho

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 09:45
- Nahlásit

worick - týýý jo, u vás byl teda perný víkend! Tak hlavně, že vyšlo počasí a kavkazáci nikomu nic neudělali...

Hlásím, že my už máme hotová okna a topení... teď doděláváme obklady v koupelně, ale pořád je to ještě tak na dva měsíce práce minimálně a to už mi zbývá jen 14dní dovolené... a co mě pak čeká v práci ani nechci raději vědět... teď tu byli na půl týdne zase obojí rodičové nám pomoci... tak už to tu zase vypadá trochu lépe... Kesska si přivodila menší úraz... přivřela si nechtěně pacinku do brány... nikdy ji to ještě nenapadlo, strčit ji tam a najednou takový "pláč"... to bylo strašný... chlapi ji tu packu vytáhli a čekali jsme, co bude... byla jsem nachystaná vyrazit k vetovi okamžitě, udělala se jí tam veliká boule, ale běhala... snažila jsem se jí v pohybu bránit, chtěla jsem, ať packu moc nezatěžuje... dostala obklad a naštěstí se to obešlo bez nějakých následků... ale zjistila jsem, že jakmile jde o někoho cizího, tak zachovám chladnou hlavu a okamžitě vím, co dělat... když mi zkolaboval kluk ve vyučování, chovala jsem se fakt úplně racionálně... Kesska začala plakat vytím a já jsem zůstala jak opařená... neschopná rozumně uvažovat... to jsem sama sebe dost zklamala, musím přiznat...
Ještě jsem chtěla poděkovat Drakopesovým za super tip... s pipetou frontline a každodenním podáváním pangaminu jsme měli letos přes léto zatím jen asi 3 klíšťata... úplně super! A co Níloušek? Už dlouho žádné zprávy... už je návštěva veta za vámi?

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 10:52
- Nahlásit

Dines - Tofi je krásnej...

Tá ta - a vaše koťátko pořád nikde???

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 14:30
- Nahlásit

Nabuzená davy houbařů proudících kolem jsem se ráno vydala na houby též. Bohužel jsem zjistila, že se v lokalitě začalo těžit dřevo, takže hříbky žádný (no vlastně 5 kousků suchohřibů za 1,5 hodiny :smirk a všude spousta bahna a bordelu, Znechucená jsem se vratila domů, už se mi nechtělo přecházet jinam. Bylo a je děsné dusno, biozátěž snad 100 bodů...
Po obědě mi volá mamka, jestli bych jí nepřišla pomoct se zpracováním hříbků, kterých mají 2 košíky.

worick
Copak jste na těch festivalech všichni?!Kdepak. Nic pro mě, takové masové akce...
no a až konečně něco z toho odpojili, tak už to fachčilo až do rána. No, tak to čekej brzkou návštěvu komanda. Teď budete s tím odběrem elektřiny podezdřelí z pěstování konopí.
- na druhém břehu, vidím čichat toho kavkazáka z Pálenice Figurant mi v sobotu hlásil, že ho potkala paní jejíž manžel byl cca před rokem max. 3 x na cvičáku s mladým kavkazákem, pes absolutně neposlouchal... Teď jim pomuchlal nějakého cyklistu, tak prý se staví.

Kessie
Zase další marod. Už je boule pryč?

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 15:15
- Nahlásit

worick
Včera to tady u nás ale bylo něco
Zasloužíš si relaxační pobyt v lázních. Nejmíň třídenní.

Evey
Taky musíš Elzu uvázat, když jdeš našlapat stopu?

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 15:15
- Nahlásit

Kessie
Děkuju za pochvalu - je to můj malej traktůrek

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 15:29
- Nahlásit

Dines
Strašně ráda bych věděla co se těm dvoum zvířátkům na fotce honí hlavou.
Strejda
Taky musíš Elzu uvázat, když jdeš našlapat stopu?
Většinou jdeme ve dvou, takže nemusím. Sama by dělala děsnej kravál.
Nehnojíte u vás ty kopřivy nějak moc?

Právě u nás krátce a intenzivně sprchlo. Mraky zůstavají a slibují další dávku.

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 15:46
- Nahlásit

Evey
Nehnojíte u vás ty kopřivy nějak moc?
Vůbec ne. To jsou bio kopřivy.

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání