| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 13:39
- Nahlásit
MartinaBarney
Navíc se tam potkáme i s Besi (stejní rodiče, jen o rok starší), s Letynkou (psí kamarádka z Hafici.net) a možná tam potkáme i Barneyho taťku - Baxe Wimpego. Tak se těším Já tam budu též.
Michall
Mates už nemá ani chuť k jídlu a vzhledem k tomu že drahé léčení by mu dalo stejně jen pár týdnů jsme se rozhodli pro variantu B. To je mi líto, rozhodli jste se správně. Teď už ho nic nebolí, je Vám vděčný a běhá po louce za duhovým mostem se všema našima pejskama,
co jim nebylo dopřáno zůstat s námi déle...
LuckaM
jen se bojím, aby se mu do toho nedala třeba infekce.. A na kterém zubu to má? A kolik chybí?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 14:06
- Nahlásit
Evey
Já tam budu též.
Tak až tam uvidíš temperamentního psa, který se bude chtít se všema kamarádit, tak to jsme my
Jedete se jen dívat nebo taky vystavovat?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 14:36
- Nahlásit
MartinaBarney
Jedete se jen dívat nebo taky vystavovat? Jen dívat a pomuchlovat všechny štěniska.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 14:50 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Slíbené foto
Mates.In memoriam (vša do času pán bůh navěky)
tak kde se flákáte už chi jet!!!
málem jsme si ji nevšimli
nějak si s Barunkou nepadli do oka
Hrubá Skála
V hospodě jsme ji dali na kousání kost ale byla tak znavená že si to celou dobu jen držela.
Achjo domů...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 14:57
- Nahlásit
Michall
jj nepleteš - v úterý slavíme první rok
S Matesem mě to mrzí, snad mu bude takhle líp...
Noemi
díky za zprávu, trochu mě to uklidnilo
Podařilo se mi to ještě vyfotit, tak přidávám fotodokumentaci
Uploaded with ImageShack.us
a ještě jedna zespod:
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:03
- Nahlásit
....nalevo u uraženýho zubu ten fujtajbl, to není zranění, ale kus nějaký dobroty
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:05
- Nahlásit
LuckaM
Tak to jsou přípravy v plném proudu Už máte nápad na dort?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:07
- Nahlásit
LuckaM
Nějaký živý střed tam je vidět, ale zánět tam není, zub má stejnou barvu jako ty kolem.Na urgentní ošetření to není. A jestli ho to nijak nebolí, tak bych se s tím neznepokojovala. Pro jistotu bych se u veterináře stavila, jen tak, pro klid...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:09
- Nahlásit
Michall
Tak to jsou přípravy v plném proudu Už máte nápad na dort?
URL
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:13
- Nahlásit
Michall
nápad je, ale nevim, jestli ho stihnu zrealizovat - chci upéct játrový dort A jako dárek dostane fotbalový míč...jen jsem zítra i pozítří celý den v práci, tak nevím, jak to stihnu....ale musím se činit
Evey
díky, asi to tak dopadne, že se tam pojedu pro klid duše podívat, jen s bojím, aby třeba nechtěli ošetřovat i když to nebude nutné - někde jsem totiž četla, že zaplombování zubu vyjde tak na 2 - 2,5 tisíce...samozřejmě, kdyby to bylo nutné, tak to dám, ale třeba jen kvůli tomu, že je to kosmetická vada, mi to přijde zbytečný.
Dnes ještě pošlu ty fotky kamarádce kamaráda, co studuje veterinu, ať se k tomu vyjádří a uvidíme...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:22
- Nahlásit
LuckaM
díky, asi to tak dopadne, že se tam pojedu pro klid duše podívat, jen s bojím, aby třeba nechtěli ošetřovat i když to nebude nutné A jó vlastně, už si vzpomínám na ten průjmový účet..
někde jsem totiž četla, že zaplombování zubu vyjde tak na 2 - 2,5 tisíce...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:47
- Nahlásit
Níloušek bude mít narozeniny 6.5. - dort vypadá dost dobře )
Alfréd dostává k narozkám pizzu (včetně návštěvy pizzerie), tak přece malého nemůžeme šidit.
Worick
naši psi obtěžují každou fenu, je jim jedno, jestli hárá, jestli nehárá nebo zda je kastrovaná )
Hmm, tak přemýšlím, jak je to s kastrovanými psy - vůbec nevím, zda nějakého takového známe, nebo jsme potkali. To je informace, která se nějak nesděluje, zatím co u fen je to běžná hláška. A k ničemu, když jim stejně voní a valchujou ji pod sebe.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:47
- Nahlásit
Tak jsem vzal mapu a spočítal kolik jsme našli. Tak za čtvrteční odpoledne po tom co jsme přijeli 5 km. A v pátek 18km
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:58
- Nahlásit
worick
na vás dva mám dotaz.
Na cvičáku je několik kastrovaných fen. Nepozoruju, že by se k nim ostatní psi a feny chovali jinak. Ani si nemyslím, že by Neli byla jiná než ostatní berňuchy. Jiná je Sally, to je slečna drsňák.
Když Sally hárá, tak se nápadníci nemůžou rozhodnout, která je ta svůdnice a věnují se oběma.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 18:12
- Nahlásit
Říkal teď JIrka, že tuhle se potkali s kastrovaným psem - byl agresivní, chtěl útočit na Alfíka a ten se k němu choval spíš jak k feně - uhýbal, nastavoval plec ..
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:00
- Nahlásit
Michall
Tá ta
Upřímnou soustrast....Už je mu líp.
LuckaM
Bédi má ten zub ulomený trochu méně, ale též je tam vidět (sice minimálně) živý střed.... Já to beru sportovně, protože si myslím, že v klasické psí říši, jsou zranění při hře či rvačce normální....
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:07
- Nahlásit
Děkujeme všem.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:20
- Nahlásit
Ted jsem doumývala poslední okno (mezitím jsem plela zahradu, smejčila barák atd....a ještě nejsem zdaleka u cíle )
Díky za postřehy. Se sestřenkou budu snad zítra, tak přetlumočím, ona nás tu tajně taky občas čte
LuckaM
Pravdou je, že vet se to bude cpát ošetřovat, i kdyby to nebylo zrovna nutné....co si budem povídat Jestli ho to viditelně nebolí, což říkáš, že nevypadá - tak to nech a hotovo
Noemi
Já to beru sportovně, protože si myslím, že v klasické psí říši, jsou zranění při hře či rvačce normální.... - já ani nemluvím... a paspárek už je OK - bez tahání po veterině. Taky to nedramatizuju, i když tohle očividně Berču bolelo. No bohužel, stane se. Mně taky bolí ruka a noha, jak jsem včera slítla z té židle
Dneska jsme byli do tmy venku, já si pleju pampeluchy a najednou u plotu kousek ode mne řev, kočky smýkly za kopeček - a za plotem Máša s kluků úhlavním nepřítelem Ronym (ten, co se porval s Woričkem ) a trouba ho dotáhnula až k náma on lítal kolem plotu a řval na kluky....a oni pochopitelně na něj. Po čtvrt hodině ustavičného štěkání jsem vstala a zařvala, že když se neumí chovat, ať táhne domů a metelil. I s Mášou.....a byl klid
Michall
Tedy před těma vašima tůristickýma výkonama jsme my jen břídilové Řešíme tu trasu po Chřibech na pondělí a právě jsem Tomovi říkala, ať hledá okruh max. 15km, protože je to kopcovitý terén, tak ať tam nezdechneme - budem toho mít i tak dost
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 08:43
- Nahlásit
worick
Tedy před těma vašima tůristickýma výkonama jsme my jen břídilové
Hahaha Jenže my podnikem takovou trasu jednou za uherskej rok. Pro Vás je to jen procházka
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 11:33
- Nahlásit
Tá ta
Michall
Pánové, s Matesem je mi to taky líto... ale určitě jste udělali dobře...
Jinak všechny vás moc zdravíme... V pátek u nás proběhlo velké koupání a od té doby začala Kess konečně sundávat přebytečný chlupy ze svého zimního kožíšku... jak je teď vedro, tak chudina úplně trpí... na prochajdy chodíme až se západem slunce, aby moc netrpěla...
Jinak hlásím, že jsem začala polevovat a Kessi už pouštím do kuchyně... je tam chládek, věnovala jsem jí jeden z koberečků a tak po něm přichází a na něm leží, protože na podlaze jí to hrozně klouže a společně se nám mnohem líp vaří... obě jsme šťastné a spokojené... já nejsem v kuchyni sama a Kess mě sleduje a ví, že jí z toho taky občas něco kápne... Každý období má svoje klady... teď už vyrostla z miminka, je jí taky 10 a půl měsíce a tak je klidnější, někdy mám pocit, že mi rozumí a přesně ví, co jí vykládám...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 14:07
- Nahlásit
worick
Ted jsem doumývala poslední okno Kolik jich máš? Asi dost, že jo?
Líbí se mi, když má barák spoustu oken, prosklené dveře, zimní zahradu, všude světlo...
Já jsem se v poslední době naučila umývat stěrkou, žádné lěštění hadrem. Maximálně s ním přejedu nějakou zbloudilou kapku.
Pomalu začínám zjištovat ztráty po zimě - ibišek, kapradina, malá jabloň, vrbka, 2 růže, ale nejvíc mě štve trubač, ten už byl snad 5-ti letý a krásně rozrostlý.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 14:42
- Nahlásit
http://www.videotube.sk/51034_dobry-pomocnik.html
přišlo mi to do pošty, pobavte se taky
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:07
- Nahlásit
Drakopes
tak to je luxus se divím že ta paní měla na vodítku psa a ne naopak
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:18
- Nahlásit
Michall
vykázala jsem psy od počítače - zas tolik toho umět nemusí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:57 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Bullterier Kasius, řečený Max, přišel o pána (28). V baráku zůstaly tři ženské a pes je neposlouchá. Maxovi padla za oběť naše stará kočka Kočka, celým jménem Dona Líza Kočičóna la Kočka Negra von Las Kočkas.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 19:19
- Nahlásit
Běžím vám všem popřát VESELÉ VELIKONOCE !!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 19:28
- Nahlásit
Evey
Kolik jich máš? Asi dost, že jo? - ani nemluv asi tak jak na škole Většina je jich francouzských, tedy od shora dolů, většina má rozměr výkladní skříně... Stěrkou jsem je z venku taky dělala, ale jelikož jsou i hodně dělená, není to taky jednoduché. No, co Ti budu vykládat, ženská to zná....a dobře mi tak, že jo Fakt Ti zmrznul trubač? Já bych neházela flintu do žita, trubač puí pozdě, mbně zatím taky nějak nepupenatí Ibišek (obyčejný? ne ten velký bahenní? - to se fakt divím, to je takový plevel, co vydrží hodně ) Jaková kapradina? Kapradina snad nezmrzne...To samé jabloň, jabloň taky nezmrzne No růže, to jo, to je ,,artikl" - ty mi zvětšiny zmrznou taky, pak pučí nějaké ubohé jedno očko
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 19:37
- Nahlásit
Strejda
Maxovi padla za oběť naše stará kočka Kočka - Co? Cože? To nemyslíš vážně.... Vy jste taky přišli o kočku?! Šmarjá, co se to na nás valí, naše Mikinka, Tá ty Ťapina, Mates....a teď tohle?! Stačilo by, stopněte to někdo Nebude tu třeba někdo rodit, kotit, atd?
Já to pořád říkám - to je tak, když si frajírek musí mermomocí pořídit bulla Nemusí zrovna umřít (on umřel?? ) Stačí, že třeba musí odjet a kdo mu bude ,,bestii" hlídat?!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 19:43
- Nahlásit
Drakopes
to znám poslala mi to sestřenka ze Slovenska Ona mně takovýma videama zásobuje To je přesný jackrusselteriér - takový pejsek šikula, co se rád učí blbinky Na to bych naše kluky nenachytala. Berrynek je sice učenlivý, ale taky dost chytrý na to, aby nedělal každou blbinu, co si kdo vymyslí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 19:45
- Nahlásit
ankaras
božínku krasavice Úplná víla Amálka Děkujeme, i Tobě(vám ) A na zítřek se někam schováváš a nebo je Ayrinka prostě puštěná vpředu?
|