Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:58
- Nahlásit

worick
Mám zákaz sem Toma dávat, tak jsem mu musela zasprejovat ksicht
Hmm ..., jak u nás.

Strejdo, četl jsi to pozorně? - s vlčákem a nějakou dogou - chtěla bych vidět sebe
Já bych se taky nechtěl vidět. Z napadení dvěma psy nemám zkušenosti.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:22 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

-
Chtěl jsem sem hodit fotku,ale nejde mi to.Nahraje se to,dám zkopírovat a přetáhnout.Odkaz se přetáhne do okna,ale nic se neobjeví.Musím na doučování k Míchalovi.

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:28
- Nahlásit

Tá ta
Musím na doučování k Míchalovi.
Anebo sem URL

worick
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:21
- Nahlásit

Krucíííí, já mám dneska sadit veškerou zeleninu a je tam zima jak sfiňa Teď se tu zjevila tchýně, že přijeli sadit řepu a kukuřici a snad i tu zeleninu a je navlečená jak pumpa Ráno na obchůzce s klukama jsem taky jektala zubama, ale ještě nefučel severák Zrána jsme měli návštěvu - bažanta. U nás bažanta člověk zase moc často nevidí.....Jak tu ,,lišky dávají dobrou noc" tak je stíhají asi celkem slušně likvidovat šlapal si to zahradou podél plotu a když mi zašel za tisový plot skoro u baráku, letěla jsem s foťákem do patra, abych zdokumentovala ten masakr, jak ho objeví Woriček Číhám až vyleze zpoza tisů, najednou se tam začnou prát kosové a bažant frnk - přeletěl k sousedům na pole, celkem ladně. Asi by frnknul v klidu i Workovi

Tá ta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:27 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Mrtvo?

Strejda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:45
- Nahlásit

Tá ta
Mrtvo?
Zatím ne, ale mrtvá bude velkostatkářka Worick až obdělá svoje polnosti, zasadí a zaseje.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:13 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Strejda ba-ba

worick
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:14
- Nahlásit

Strejda
Zatím ne, ale mrtvá bude velkostatkářka Worick až obdělá svoje polnosti, zasadí a zaseje. - to jsi na to kápnul, až na tu velkostatkářku já mám jenom jedno políčko za domkem a nechtějí mi povolit ani indické běžce, ani kamerunské kozičky, ani miniprasátko.... Teďka mám pauzu, doplazila jsem se dokoupit semena a do pekárny na pečivo a uklohnila alespoň kvasnicovou pomazánku k obědu, neb není čas, musíme to dneska dorazit

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:01
- Nahlásit

neb není čas, musíme to dneska dorazit

jak já jsem ráda, že nemáme žádných latifundií ...

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:44
- Nahlásit

worick
já mám jenom jedno políčko za domkem a nechtějí mi povolit ani indické běžce, ani kamerunské kozičky, ani miniprasátko.... a což takhle podat si žádost o dalšího psa?

Drakopes
Moje slovní zásoba se právě obohatila o další slovo - latifundie. Musela jsem si to najít ve slovníku.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:26
- Nahlásit

worick
Proč se sem Tom stydí dát fotku?Já ji sem klidně dám,vždyť na tom nic není...

Michall
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:28
- Nahlásit

Doučování ukončeno....

worick
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 06:42
- Nahlásit

Drakopes
jak já jsem ráda, že nemáme žádných latifundií ... - máš recht Taky v Praze by Tě takový špás stál majlant A kde Ty by jsi na to brala čas, prosím Tě?! Vlastně vím, Ty to máš vyzkoušené na nečisto - tam je ten čas a taky poznání že: nikdy více! Ani jsi nenapsala, že už jsi doma (což se tedy předpokládalo) a jak jsi se měla...

Evey
a což takhle podat si žádost o dalšího psa? - já jsem nad tím často uvažovala (pokaždé, když je třeba nějakého pejska zachránit ) ale zjistila jsem, že dva je ideální počet - jelikož mám jenom dvě ruce. Takhle dám každého z jedné strany a kluci si nemají co závidět. Tom musí chvíli počkat, až to kluky přestane bavit

Tá ta
Proč se sem Tom stydí dát fotku?Já ji sem klidně dám,vždyť na tom nic není... - To je fakt, vždyť jsem tam mohla dát jakéhokoliv ,,mimozemšťana" a tvrdit, že je to Tom A kterej Ty seš??

Tá ta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 06:57
- Nahlásit

worick
Já to přeci fotím né?

worick
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 08:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Včera nás trošku vyděsila Gucci. Končili jsme v zahradě až po 20h a ona už byla nějaké 2h venku a za celou dobu za náma nepřišla. Bylo to divné, ale zase Tom jezdil na traktorku, tak jsme si říkali, že se asi bojí. Chvíli před tím, než jsme zezadu odešli Berry najednou vyskočil a začal nervozně štěkat vedle, do areálu starého koupaliště. Pořád jsme koukali, jestli tam někdo nechodí, ale nic jsme neviděli ani neslyšeli. Štěkali pak oba, tak nějak nejistě....Doma jsme začali přemýšlet, co ta Gucci kde je, poněvadž jsme byli ještě do tmy před domem, u brány a taky nepřišla....A jestli není (nebyla) na tom koupališti a něco se jí nedělo Povečeřeli jsme, pořád nic, u televize jsem říkala Tomovi, že jestli nepřijde do krmení nebo na krmení, musíme ji jít hledat. Naštěstí mi před půlnocí zafuněla do ksichtu na sedačce a probudila mně Uf, po tom, co se stalo Tá tovi, jsem zase o něco víc hysterická...
Ukázala se a zase vyrazila do noci....
Ráno dotáhnula před dveře velkého myšáka:,,splníno, chci nažrat a jdu chrnět"
Hodinku pospala a už je zase venku. Leon je snad v domku. Jdeme na obchůzku...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:28
- Nahlásit

Tak jsme v pátek dali ten Scalibor, ale od té doby stále taháme tak 2 klíšťáky denně asi je něco špatně...

worick
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:35
- Nahlásit

LuckaM
Tak jsme v pátek dali ten Scalibor, ale od té doby stále taháme tak 2 klíšťáky denně asi je něco špatně... - asi by měl někdo i těm klíšťákům vysvětlit, že mají ,,padla, hotovo, šmitec" My jsme dali Frontline, Woričkovi jsem už dokonce přidávala....a není dne, kdy bych každému netahala nejmíň 5 Už u vás prší? Tady začíná....

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:38
- Nahlásit

LuckaM
Tak jsme v pátek dali ten Scalibor, ale od té doby stále taháme tak 2 klíšťáky denně asi je něco špatně... Třeba ještě nezačal účinkovat. je možné, že je tam nějaká prodleva než se účinná látka dostane tam kam má.

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:39
- Nahlásit

worick
Už u vás prší? Tady začíná.... Před chvílí přestalo a teď je zase krapet modro, ale slunce někde za mrakem...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

worick
ještě ne, ale už se to zatahuje

Evey
Třeba ještě nezačal účinkovat
V to doufám. Taky jsem si říkala, jestli ho nemá třeba špatně nasazený. Někde jsem četla, že má doléhat rovnou na kůži - což teda u Berňáka teda nevím, jestli lze vůbec zrealizovat

LadyDee
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:56
- Nahlásit

Ahojky,taky mám doma berňačku a teď má miminka

worick
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:01
- Nahlásit

LadyDee
Ahojky,taky mám doma berňačku a teď má miminka - čau a foto by nebylo? Jak jsou prťata velká a kolik čeho máte? A odkud vlastně jste....zhruba....

LadyDee
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:05 - Změnil/a: LadyDee
- Nahlásit

worick
má jich celkem 5 (2f/3p) a dneska jim je přesně týden

LadyDee
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:06
- Nahlásit

worick
jinak jsme od HK,ale mimouši jsou už zadaný

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:10
- Nahlásit

LadyDee
To jsou krásní potkánci. Já si taky musela vybírat z týdenních mrňavek, byla to docela fuška.

LadyDee
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:12
- Nahlásit

Evey
tak já mám zatim jen "předběžné" zájemce,na mrňata se přijedou kouknout až jim budou tak 3 týdny a pak si vyberou....jinak ta fotečka je z dne porodu

worick
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:23
- Nahlásit

LadyDee
jinak jsme od HK,ale mimouši jsou už zadaný - mám dost - hele a nemáte něco společného s Kopeckýma? Od nich máme Berrynka my Od Hradce...

LadyDee
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:24
- Nahlásit

worick
ne,s nima společného nemme nic

worick
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:31
- Nahlásit

Evey
To jsou krásní potkánci. Já si taky musela vybírat z týdenních mrňavek, byla to docela fuška - nó, my taky, z fotky Tom chtěl toho největšího puclíka. Když jsme pak přijeli kouknout - nevím už kolik jim bylo, třeba měsíc - tak za náma hned přiběhnul pejsek, který měl jít do Ruska. ,,Náš" Berrynek seděl jak koblížek a ani se nehnul, nijak jsme ho neuchvátili Bylo mi celkem líto, že Tom nechce toho druhého, malinkého, co se pořád tulil Berrymu to, že není až tak mazlivý zůstalo

LuckaM
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:31
- Nahlásit

LadyDee

Taky zdravím! To si asi kulíšky užíváte co? Jak to zvládá mamina?

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání