Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
LuckaM
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 11:22
- Nahlásit

Evey
worick

Holky i Vám vše nejlepší!

Nevím, jak Vy, ale já jsem Beran jak vyšitej!

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 11:31
- Nahlásit

LuckaM
Nevím, jak Vy, ale já jsem Beran jak vyšitej! Taktéž, hlava dubová...

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:23
- Nahlásit

Evey
A za jak dlouho tak prosím muž pochopí, že jeho partnerka, není jeho matka? -
Můj to pochopil okamžitě, jelikož jsem v té době chodila do 8.tř.základní školy a hrála si na indiány - o nějaké ,,péči" nemohla být řeč... Tudíž doporučuju (neměla bych, na to je tu Strejda....ale nemůžu si pomoct ) nastavit tvrdé mantinely hned od začátku!
Děkuju za přání, ještě 14 dní budu (trochu omylem ,,mladá paní" ) pak už ani to ne Jsem Býk (romantik ) - 1.května

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:36
- Nahlásit

ještě 14 dní budu (trochu omylem ,,mladá paní"
na to je nějaký předpis???

LuckaM
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:40
- Nahlásit

worick
jakápak paní? Vždyť ty jsi ještě slečna

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:44
- Nahlásit

LuckaM
jakápak paní? Vždyť ty jsi ještě slečna - díky Luci za útěchu
Drakopes
na to je nějaký předpis??? - néé ale komu se, prosim tě, po 40ce říká ,,mladá paní"? (o slečně nemluvě ) Pochopitelně to budu tutlat a tutlat.... minimálně do odchodu do penze

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:51 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:10 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Včerejšek bych zařadila do vyvedených dnů ...
Dopoledne jsem byla na turnaji v ZATRE, Jirka vzal hafáky na velký okruh, výskyt háravek vysoko překročil průměr ...
Turnaj jsem vyhrála, vyzvedla doma psy a se spoluhráči (Worick, mimo jiné i Eva z HK) chvíli poseděla v Neklidu (ano, i se psy - ze zadního salonku Níloušek ochotně doprovázel servírku až k baru, kde jsou dole schované piškoty)
A večer jsme s Juráškem venčli do Grébovky. Je to velký ohrazený park, kde po 19. hodině mohou psi na volno. Je tam vinice, původní od dob Karla IV. a otevřeli nový sklípek s vlastním vínem. Velmi příjemné posezení venku, nádherně klidný a pohodový večer. Fotky jsou z horní části parku. Na můj alergický nos toho kvete moc.

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:25
- Nahlásit

Evey
A za jak dlouho tak prosím muž pochopí, že jeho partnerka, není jeho matka?
V zásadních otázkách musí být jasno hned. Pravdu má Worick, když říká, že se musí nastavit tvrdé mantinely.
Ale chlapi to taky nemají lehké a když musí vyslechnout, že "taťka to dělal jinak", tak se jim pění krev.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:36
- Nahlásit

Strejda
Ale chlapi to taky nemají lehké a když musí vyslechnout, že "taťka to dělal jinak", tak se jim pění krev - čéče, já jsem asi ,,ňáká divná" (překvapení viď ) ale kdyby náhodou Tom použil tuto formulaci (nevzpomínám si, že by někdy, snad nějak jinak formulovanou ) tak mně je to celkem jedno. Každý děláme spoustu věcí jinak a pokud něco umí tchýně líp (každopádně pečení buchet) tak já se sama ptám a nemám problém snést kritiku, že to umí ,,mamka líp" - prostě je to fakt Tom musí taky snést ,,taťka to dělal...." jelikož on sám moc věcí (oprav a podobně - manuálně) holt udělat neumí...

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:49
- Nahlásit

Drakopes
Neklid.....venčli do Grébovky. Je to velký ohrazený park.... - téda, vy máte vymoženosti v té Praze.... Já tu nejsem nijak zvlášť omezovaná (předpisy) ale taky tu zase pro nás nikdo nic nevyhrazuje...a vlézt se psem do restaurace...to by mně hnali
Doufám, že jsi Evku pozdravovala Jak se má? Co feňule, už jí sehnali toho ženicha?

Michall
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:25
- Nahlásit

Dnes jsme provedli generálku po zimě. Tekla černá voda. Ráno byl Tá ta zase na naší trase a výjimečně bez konfliktů.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 16:32
- Nahlásit

http://zvedavec.org/zvirata/2011/04/4327-pribeh-ze -zachrany-zvirat-po-zemetreseni-na-novem-zelandu.h tm

můžete to zcela bez obav, není tam nic nepříjemného ... )

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 17:20
- Nahlásit

worick
Tom musí taky snést ,,taťka to dělal...." jelikož on sám moc věcí (oprav a podobně - manuálně) holt udělat neumí...
U nás to je opačně. Tchán není technický typ a nemá cit pro materiál. Ovšem zahradník je excelentní. Mně zahrada nebaví.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 17:30
- Nahlásit

Drakopes
Krásný!

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:28
- Nahlásit

Michall
Dnes jsme provedli generálku po zimě. Tekla černá voda - to vám pouštěl pes, měli jste na oplachování dát trochu octa Nééé, dělám si srandu, my až se do toho pustíme, tak vyčerpáme studnu , jelikož když kluky chvíli hladím (respektive Berrynka ) mám ruce jako prase Bára je fakt tím pohledem na Berču podobná
Berry dneska už tak moc nohu nelízal, snad to přestává bolet. Odpoledne kolem plotů lítal nějaký velký pes, myslela jsem, že někomu utekl leonberger (jedna kámoška kousek od nás má) Večer se zastavíme u minimaxů a dozvěděla jsem se, že někdo se chystá tu opět rozjet pálenici (jen kousek od minimaxů- tedy i od nás) a odněkud koupili kavkazačku! na hlídání objektu (jak to dlouho stálo, tak se to postupně rozkrádá ) Mají ji teprve 4dny a už jim několikrát utekla...ale prý už ji uvázali Takže, aby jsme toho tady neměli málo No a páník od minimaxů mi říkal, že oni jsou těžcí psi, že ten jejich 120cm plotek nepřeskočí Tak to jsem mu řekla, že o tom dost pochybuju, že pes, když se chce dostat ven, dokáže obdivuhodné věci - za což přeskočení prťavého plotu určitě nepovažuju
A je to určo přesně, jak jsem říkala: byla jsem svědkem toho, jak si minimaxi hráli na schovku kolem smrčku a u toho na sebe vrčkali - spíš teda ,,vydávali zvuky" a pán zařval, skočil a prásknul pejska vodítkem, že to nesmí Oni je prostě trestají za to, že si spolu hrají Já jsem jim to hned vysvětlovala, že to je normální, že hrát si spolu musí, ale vypadali, že mi stejně nevěří a myslí si o tom svoje

Dneska na prochajdě lesem byl Worka nějaký strašně hodný a zklidněný, dokonce ani na srnku nijak přehnaně nevyšiloval Že by nějaké poučení od akce ,,zajíc"? I u minimaxů hezky seděl a nebyl protivný, nevrkal...
Panebože ale klíšťat!!! Tak si myslím, že by tu republiku měli nějak plošně popráškovat, nebo geneticky modifikovat klíšťata na samozničení, jinak nás tu sežerou Jak jme šli, tak jsem je z kluků neustále setřepávala a i sobě z kalhot
Drakopes
můžete to zcela bez obav, není tam nic nepříjemného - - moc hezké, nádhera Ale - chudinky malé je to hrůza...

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:30
- Nahlásit

Noemi
kde je ta baba? Jak to dopadlo, máš tu tayberry? Jsem si vzpoměla, že jsem ji tehdy našim taky objednala od Starkla

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 23:11
- Nahlásit

worick
čáááááu , žijeme i když jsem v sobotu myslela, že nepřežijeme a prvně bych si asi stříkla do textilu. Jdu přes takovou tu "pravou" vesnici s Ayrinou, kde za každym plotem řve obří ovčák a najednou jdu kolem otevřenýho plotu, kde takovej obří vlčák leží, najednou řve a startuje a já stojim s ayrin a říkam jenom potichu - ne,ne, ne a snažim se odepnout karabinu z pásu, protože je mi jasný, že jsme mrtvý obě . Ayrina to asi vycítila taky, páč ani nehlesla, stála jak oukropek, vlčák dorazil k nám, zarazil se, zastavil a někdo v tu chvíli na něj zařval z toho pozemku a on se vrátil. Ayrině bylo jasný, že dostane, tak byla maličká.....díky bohu ! Pak na mě kousek cesty pořád skákala jako to dělá, když uklidnuje křik v rodině . A dneska už siestovala u babči

Ayrino ! Utři si hubu ! Jsi na návštěvě

Už to nesou

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 06:27 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Jsem Býk (romantik ) - 1.května Takže pro ženy v býku...
Žena Býk
Žena v Býku je opravdová dáma! Působí velmi žensky a důstojně, má smysl pro řád, tradice a povinnost. Zakládá si na svém soukromí, oceňuje smyslové požitky, obdivuje krásu a umění.
Silné stránky
Je spolehlivá a záleží jí na spokojenosti lidí kolem sebe. Její emoce jsou vyrovnané a stabilní. Má smysl pro pořádek.
Slabé stránky
Otevřeným konfliktům se obloukem vyhýbá a nerada se pouští do riskantních záležitostí, ačkoliv by z toho mohla mít zisk.
Má ráda
Velmi oceňuje domácí klid, luxus a pohodlí. Ráda se obklopuje hezkými a kvalitními věcmi a má smysl pro vybrané jídlo.
Nemá ráda
Nelíbí se jí laciné cetky a nevkusné věci. Lidé, kterým chybí odpovědnost a spolehlivost, ji umí pěkně vyvést z míry.

ale komu se, prosim tě, po 40ce říká ,,mladá paní"? Takže budou kulatiny
Můj to pochopil okamžitě, jelikož jsem v té době chodila do 8.tř.základní školy a hrála si na indiány Vy jste spolu od tvé 8. třídy?
Já jsem se svojí drahou polovičkou chodila do stejné třídy (5-8.tř.). Jak já ho tenkrát nesnášela...
Namyšlený spratek. Kdyby mi tenkrát někdo řekl, že s ním budu žít pod jednou střechou, tak bych dotyčného odkázala do blázince.

Strejda
V zásadních otázkách musí být jasno hned. Pravdu má Worick, když říká, že se musí nastavit tvrdé mantinely. Ajaj, já to tušila...
Ale chlapi to taky nemají lehké a když musí vyslechnout, že "taťka to dělal jinak", tak se jim pění krev.
Tak to naštěstí nemusím používat, pokud si neví rady tak si pro mého tátu zajede sám.

Drakopes
Turnaj jsem vyhrála gratuluji .
Moje slovní zásoba se opět obohatila o ZATRE.
Dle fotek už v Praze odkvétá... U nás ještě nic nezačalo kvést (snad jen sněženky a narcisy). Koukám z okna na sníh na kopcích.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:16
- Nahlásit

ankaras
Jdu přes takovou tu "pravou" vesnici s Ayrinou, kde za každym plotem řve obří ovčák a najednou jdu kolem otevřenýho plotu, kde takovej obří vlčák leží - nebyla jsi to u nás?! Ale ne, u nás za každým plotem vlčák není, spíš vořechové menší velikosti Pokud má někdo vlčáka, je v kotci. Na doživotí (vím, že v této situaci by jsi byla raděj - to asi my všichni ) Jeden tímhle stylem - volně ložený a otevřená brána dokořán - je v areálu za pekárnou. V létě mi takto vyběhnul na Alfíka, ale venku nic. Byl hodný Ten váš snad taky, jinak by ho asi nenechali s otevřenou bránou... Dobře vám to dopadlo uf, to by byla mela, vlčák-akita
Jak tam sedí, jako pravá dáma, měla i kafčo? A u vás je to jako ,,pravá blondýnka" A měla jsi se tam ještě dofotit ty, aby jsme to měli babča, mamka, ty - ksichtíky jako přes kopírák (Ayruše tam tentokrát tak úplně nezapadá, tak mohla fotit )

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:34
- Nahlásit

Evey
Takže pro ženy v býku...
Mám doma taky jednu ženu v býku a pozoruju pár odchylek od standardu.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:39
- Nahlásit

Evey
Takže pro ženy v býku... - v kostce to celkem sedí (musím psát, že jo, je tam skoro samá chvála ) Akorát ten ,,smysl pro pořádek"??? Já jsem bordelářka první třídy Pořádek bych chtěla mít ale pokud ho i udělám, nedaří se dlouhodobě udržet - co se úklidu týče. A bordel mám ve všem - i v papírech. Naši z toho šíleli celé mé dětství.....
Takže budou kulatiny - to je ta tragedie právě... Ale takových 20tin se to netýká....
Vy jste spolu od tvé 8. třídy? - áno Ale nejsme spolužáci - Tom byl v 7mé
pokud si neví rady tak si pro mého tátu zajede sám - vždyť to říkám....to je ten správný přístup k rodičům manžela Já mám někdy dojem, že lidi si dělají zbytečné problémy tam, kde nejsou Řekla bych, že tam hraje roli urážlivost a ješitnost To přísahám, že opravdu nejsem ani jedno
Koukám z okna na sníh na kopcích - jééé, dej pokoj Jsem ráda, že koukám, jak se mi tu na stromech pomalu klubou lístečky - každý den jsou o něco zelenější

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Mám doma taky jednu ženu v býku a pozoruju pár odchylek od standardu. -
Já bych Ti řekla, jestli to není tím, že jsme ,,nečistokrevné" Moje mamka je totiž býk, ale taťka byl štír! Tam se asi přimíchává to, co tam být nemá
Prosím Evey napiš, že štír je bordelář...nebo pak fakt teda nevim
(nevím jestli štír, ale taťka 100% Ne, že by neuklízel, ale třeba když si něco půjčil, už to nikdy nebyl schopný vrátit např.)

Noemi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:58
- Nahlásit

Noemi
kde je ta baba? Jak to dopadlo, máš tu tayberry? Jsem si vzpoměla, že jsem ji tehdy našim taky objednala od Starkla

My jsme měli fotbalový víkend, brácha už dorostl (stejně jako většina mladší přípravky vzhledem k nedostatku dětí) i do starší přípravky, což obnáší 2 zápasy během jednoho víkendu. V sobotu jsme dopoledne hráli v Suchdolu u Kutné Hory za mladší přípravku (5:4) a od dvou pak s Kutnou Horu za starší přípravku (4:13 ehm - no někde musí být vidět, když za nás hráli všichni, co hráli dopoledne a půlka mančaftu jsou pětiletí klucí, Kutná Hora vybírá z megazákladny a hráči jsou o 2,3,4 roky starší).

Pak jsme razili do Starkla. Hned naproti má novou konkurenci, stejně mega rozsáhlé nové zahradnictví - docela mu to přeju...Zatím tedy nic moc výběr v rostlinách, resp. měli toho moc,ale já jsem na takové ty specialitky a oni měli jen ten základ.
Konkurence už se zřejmě projevila, protože cena v prodejně obvykle koresponduje s katalogovou cenou, ale Taybery o 20 Kč levnější nez v katalogu, banánovník o víc než šedesátku levněji a tak to bylo se vším...

Medvěd ráno dostal telecí kost (přes noc byla venku, aby rozmrzla - nechtějte vědět, jak ráno smrděla...) a ani nezaregistroval, že jsme někam jeli

Drakopes
My jsme byli na Grébovce naposledy někdy v zimě, ale mám dojem, že tam žádná cedule "od 19:00 volné pobíhání psů" nebyla", ale fakt je, že večer tam byli prakticky všichni na volno. třeba si tam po 19:00 už netroufají policajti... Ale já stejně v Praze nemám odvahu pustit Medvěda na volno, 100 % bychom ho už neviděli

Pořád čekám, že tam na Vás někdy narazíme a pořád nemáme štěstí, ale při naší frekvenci jednou za měsíc či dva se není čemu divit....

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:21
- Nahlásit

worick
Prosím Evey napiš, že štír je bordelář...nebo pak fakt teda nevim charakteristika štíra zde URL
Vy jste spolu od tvé 8. třídy? - áno Gratuluji.
Ale nejsme spolužáci - Tom byl v 7mé jsem nevěděla, že jsi na zajíčky

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:26
- Nahlásit

Noemi
Medvěd ráno dostal telecí kost (přes noc byla venku, aby rozmrzla - nechtějte vědět, jak ráno smrděla...) - jo a pak když na tebe dýchne, či nedejbože oblízne hubu
Takže máš tayberry, banánovník a.....?

My jsme měli fotbalový víkend, brácha už dorostl i do starší přípravky, což obnáší 2 zápasy během jednoho víkendu... - jste fandové do fotbalu celá rodina, nebo jezdíš s bráchou sama? I někdo trénujete? U nás se taky fotbalem léta žilo, já hrála s klukama jako děcko, za dorost a pak chlapy, hrál Tom i brácha - ale i to už je 20let zpátky

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:28
- Nahlásit

worick
uf, to by byla mela, vlčák-akita
- no, to nevim to bych spíš byla ráda, kdyby mi něco z akity zbylo i když teda Milan mi psal, že jako pes by fenu nezrubal, ale já na tohle nehraju a nevěřim tomu
A u vás je to jako ,,pravá blondýnka"
- však nám taky říkají (když jedeme s Ayrin, mamkou autem ) tři blondýny
Kafčo neměla, to nepíje , dostala jogurt a lžičku jsme se řechtaly jak koně, ona si to fak užívá u babči

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:36
- Nahlásit

Evey
jsem nevěděla, že jsi na zajíčky - to je spíš Woriček
Ale přiznejme si, že v tomto věku by si ,,zajíčkem" dala říct každá.....stejně jako pánové slintají nad každou dvacítkou Já mám doma krásného mladého chlapa a rozhodně nebudu slintat nad 50letým (přítomným mužům se omlouvám, ale na mne už taky nikdo neslintá, leda tak senilní děda ) protože k tomu už mám celkem blízko a není už slintat nad čím - tak bych sáhla raděj do mladší kategorie

LuckaM
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:02
- Nahlásit

worick
gratuluju! S jedním chlapem, takovou dobu a už od raného dětství Já jsem s Tomem 7 let a někdy mám pocit, že bych ho nejradši přizabila

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:10
- Nahlásit

LuckaM
Já jsem s Tomem 7 let a někdy mám pocit, že bych ho nejradši přizabila Počkej za dalších 7 let.

worick
a rozhodně nebudu slintat nad 50letým no, ale leckdy je 50-letý v daleko lepším stavu (psychickém i fyzickém) než ten 20,30-letý... je třeba to hodnotit kus od kusu...

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání