| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:06
- Nahlásit
ankaras
Známej si koupil k berňačce ještě 5 ovcí - má to pro ně hezky udělané
Já už chci letos dorazit !! A to jako vážně a i slibuju - vidíš a já už tě ani nezvu poněvadž jsem si říkala, že jsi nastoupila do zaměstnání, tak nebudeš stíhat a já Tě budu zase otravovat ,,tak kdyyyy.....?" Takže pozvání samozřejmě platí, kdykoliv se Ti to bude hodit To jsem namouduši zvědavá
P.S. brácha je zase single, takže kdyby jsi měla svobodnou, po třicítce příbuznou, kamarádku......vem ji sebou
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:58
- Nahlásit
worick
brácha je zase single, takže kdyby jsi měla svobodnou, po třicítce příbuznou, kamarádku......vem ji sebou
- dobrá,beru na vědomí
- vidím to na červenec?? to bych snad mohla mít hotový i zkoušky, i když ...... já? , ale dam to v červenci, nasednu do vlaku a ... a nevim někde mě musíte vyzvednout . Takže naplánujte vychajdu rovnou .
Hezky to udělaný má, ale psal mi předevčírem, kdy už se prej přijedu podívat na ty ovečky, aby je dřív nesežral mazlíci
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:42
- Nahlásit
worick
brácha je zase single, takže kdyby jsi měla svobodnou, po třicítce příbuznou, kamarádku A proč sháníš někoho po třicítce? Chápu, tedy že nebude chtít nějakou puberťačku... Anebo to myslíš tak, že po třicítce se už bude chtít rychle vdát a rozmnožit?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 14:00
- Nahlásit
Evey
Chápu, tedy že nebude chtít nějakou puberťačku... Anebo to myslíš tak, že po třicítce se už bude chtít rychle vdát a rozmnožit? - vidíš, jsi chytrá holka, která ví, o co go V pátek mu bude 36, už si dotáhnul i 20letou tak ale uznej, že budoucnost to nemá....On by asi rodinu rád, děcka žere (na rozdíl ode mne - to má po taťkovi )
A ještě potřebujem nějakou, co bude ráda tady u nás, v zapadákově, takže kariéristky taky vylučuju předem Já jsem mamce z hecu říkala, že by si měl najít nějakou z děcáku, co bude ráda, že má kde bydlet
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 14:15
- Nahlásit
worick
z děcáku, co bude ráda, že má kde bydlet
ty jsi éro jsem se pokoušela aktualizovat ayrin stránky, ale půjde mi to hodně pomalu zvládla jsem dát fotku na úvodní stranu
|
Janinkaprcek
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 21:33
- Nahlásit
Zdravíme všechny z Hájů.. ) Drakopes:Jak se daří?Psala jsem Ti o tom našem novým přírůstku?? ))
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 05:30
- Nahlásit
worick
A ještě potřebujem nějakou, co bude ráda tady u nás, v zapadákově, takže kariéristky taky vylučuju předem A víš, že mě někdo napadl? Moje sousedka v rodné vísce, kde jsem dřív bydlela, je jí 33, chodila přes 10 let s klukem a asi tak před 2-3 lety se rozešli a od té doby nikoho neměla. Děti i zvířata OK. Jen si absolutně nedokážu představit jak by se k sobě s tvým bráchou mohli dostat...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 06:03
- Nahlásit
Evey
worick
A ještě potřebujem nějakou, co bude ráda tady u nás, v zapadákově, takže kariéristky taky vylučuju předem ...
A víš, že mě někdo napadl?
Správně, ožeňte ho. Nevím, proč by měl mít výhody, které já nemám.
Jen si absolutně nedokážu představit jak by se k sobě s tvým bráchou mohli dostat...
To je jen technický problém. To zvládnete.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:24
- Nahlásit
Teď jsem přišla z májůvek a přesto, že jsem šla už 6.30 - mně někteří předběhnuli... To mi ani tak nevadilo, já šla na jné ,,kolo" - ale tam mně to už nakrklo, protože s tím jsem počítala a to mi někdo vybral Tak něco málo jsem ale přeci jen přinesla Horší bylo, že pod lesem nás doběhnula Máša!! Jako jsem si jistá, že kolem našeho nebyla. Musela uslyšet, jak Worka poštěkával nahoře u zadní branky - to by tak odpovídalo době, kdy nás doběhnula. K nám to má cca 400m a za dalšík 400 nás doběhnula Celé hledání hříbků spočívalo v to, že Berry po ní skákal, chtěl, ale nedala mu Woriček by chtěl taky, ale nedosáhnul, byl na flexině A nejhorší je, že se zatím neukázal Leonek - ani na volání Snad jen proto, že kolem plotů ještě obchází Máša
Evey
Jen si absolutně nedokážu představit jak by se k sobě s tvým bráchou mohli dostat... - nepoletí z Brna na dovolenou, třeba? Každopádně díky za snahu
Strejda
Správně, ožeňte ho. Nevím, proč by měl mít výhody, které já nemám. - náhodou jsem nad tím taky uvažovala, jestli mu nakonec takhle nebude líp...Nikdo mu nebude říkat co a jak a kdy má dělat ... Občas baba není asi problém...Jenže on má právě hrozně rád ta prťata
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:37
- Nahlásit
worick
nepoletí z Brna na dovolenou, třeba? To určitě ne. Přes týden dělá v Olomouci, přijede na víkend a běhá furt kolem baráku. Ale je myslím na FB, já ne, tak nevím jestli by se toho dalo nějak vy(zne)užít...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:38
- Nahlásit
worick
Teď jsem přišla z májůvek
- tož hamba, ale já nevím, co to je
Nikdo mu nebude říkat co a jak a kdy má dělat ..
- néééééééé, výhody to má, přes rok jsem sama a hrabe mi na majáku
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:01 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
ankaras
Já věděla, že je to hříbek, ale nevěděla jsem jak vypadá.
Tož tady, pro nás obě, kompletní informace k Čirůvce májovce URL
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
worick
Kde Ty jsi?! - chovatelko kapybar... Co u vás nového, už jsi prcky rozprodala?
Ahoj velkozahradnice
Áčkový miminka už jsou pryč - konkrétně v sobotu odjela poslední holčička. A abysme se nenudili, tak máme hned další miminka Béčková
Přišli jsme o Cipíska, když z neznámého důvodu zkoušel bungee jumping bez lana http://leontine.webnode.cz/
A o víkendu jsme si s Dafkou střihly další závody agility - ale není se čím chlubit - za celý víkend jsme se jen jednou nediskvalifikovaly
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:05
- Nahlásit
Dohazovačky....Chudák brácha ani neví co se na něj šije.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:15
- Nahlásit
Jsem se nepodila s Velikonoční historkou:
V neděli mi ségra barvila večer vlasy (na červeno). Z druhého balení dost zbylo a máma chtěla nabarvit vlasy také, ale až zítra. Barva byla v aplikační lahvičce.... Mám večer říkala, že je lahvička nafouklá, tak jsem jí nařídila lahvičku otevřít, aby se nenatlakovala...
V pondělí odpoledne jsme šli ven barvit. Médin se poflakoval kolem, pohodička. No a pak jsem dootevřela lahvičku a barva samozřejmě explodovala všude kolem. Já jsem kupodivu měla dva malé šplíchance, ale Médi měl několik mega fleků přes celá záda. Naštěstí v tu dobu stál zády, takže nebyly ohroženy bílé části ani obličej.
Máma dostala přednost, tak jsem nabrala, kde co popadalo, pajcla to během pěti minut mámě na hlavu. Medvěd celou dobu ležel pod stolem a tvářil se značně znechuceně a otráveně....
Barvu jsem otřela hadrem a přestříkala ho čistícím sprejem (ten už mimochodem nekoupím - srst je po tom spíš ulepená a pes smrdí jak pasta na zuby). Médi pak po tom mentolu deset minut kýchal, ale vzhledem k tomu, že zasažena byla jen srst a ne kůže, tak v pohodě...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Evey
Já věděla, že je to hříbek, ale nevěděla jsem jak vypadá.
Tož tady, pro nás obě, kompletní informace k Čirůvce májovce
- aháááá, tak já znam čirůvku a k druhýmu jménu už jsem se nikdy nedostala, ale stejně bych to neriskovala . Sbíram jenom "zaručený" , protože je mi jasný, že bych otrávila celou rodinu
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:54
- Nahlásit
Dines
Přišli jsme o Cipíska Cože? Další mrtvý zvířátko... To je mi líto. Dyť je jaro, měli by se množit a ne ubývat.
Tá ta
My chceme jen jeho dobro.
Noemi
Naštěstí v tu dobu stál zády, takže nebyly ohroženy bílé části ani obličej. Škoda, mohly by se chlubit, že je quadricolour.
ankaras
Sbíram jenom "zaručený" Taktéž. Poznám i "masáky" -muchomůrky růžovky, ale ty musím nosit domů tajně. Protože mě přítel naposledy obvinil z toho, že ho chci otrávit a všechny mi je vyhodil na hnůj. Takže je osmažím a tvrdím, že je to bedle.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
tak to já opačně - tyhle, bedly a václavky poznám zaručeně I nějaké další, ale tam už bych si 100% jistá nebyla Ona se opravdu májůvka s ničím splést nedá. Teď tam nic jiného neroste a ona dělá vyloženě kola na lukách, kdy se musí úplně vydolovat ze staré trávy
Tá ta
Dohazovačky....Chudák brácha ani neví co se na něj šije - ještě to tak, ten by mně zabil Někdy je prostě potřeba tomu trochu pomoct. Co když zrovna něčí kamarádka by byla ,,ta pravá"? Právě teď u nás vyzvednul polívku
Dines
Přišli jsme o Cipíska - aha, proto ty jsi ani nepsala To je mi líto Alespoň, že jste si to vynahradili dalšíma mimi
Noemi
No a pak jsem dootevřela lahvičku a barva samozřejmě explodovala všude kolem - no to jsem ráda, že takovéhle blbosti se nestávají jenom mě, respektive - jenom u nás
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:18 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Evey
Protože mě přítel naposledy obvinil z toho, že ho chci otrávit a všechny mi je vyhodil na hnůj. Takže je osmažím a tvrdím, že je to bedle.
- mně to taky vyhazujou , ale přiznám se, že poznám víc masáky než ty bedly jedlý jednou jsme si je popletla, ale tak co, žijem ne? jsou výborný na másle
worick
a nerostou vám houby v záhonech? nám jo a někdo tvrdil že jsou i jedlý, tuhle je jedna paní z anglie házela na fb, tak asi jo no jsou hnusný, hnědý a vroubkatý
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:11
- Nahlásit
Co tohle?
http://seznamka.lide.cz/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 14:17
- Nahlásit
ankaras
a nerostou vám houby v záhonech? nám jo a někdo tvrdil že jsou i jedlý - v nové kůře ten rok vyrostly, od té doby už ne. Byly jich tam stovky, ale my je taky neznali, nesbírali. Byl u nás jeden pán, houbař a kouká:,,jé, vám tu všude rostou smrži!" Tak já jsem věděla, že smrž tak nějak vypadá, ale nevěděla, jestli tak nějak nevypadá i nějaká jedůvka Pak jsem za nějakou dobu procházela na NETu atlasy hub a takhle vypadá jenom ten smrž, splést se to taky nedá
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:24
- Nahlásit
worick
Někdy je prostě potřeba tomu trochu pomoct. Co když zrovna něčí kamarádka by byla ,,ta pravá"?
Předloni chtěla moje žena s kolektivem kuplířek provdat svobodnou kolegyni. To, co předvedly, byla vysoká škola manipulace a žonglování.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:42
- Nahlásit
Strejda
Předloni chtěla moje žena s kolektivem kuplířek provdat svobodnou kolegyni. To, co předvedly, byla vysoká škola manipulace a žonglování. A povedlo se?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 19:27
- Nahlásit
Tak přidám k tomu dohazování taky pár slov... I když jsem původně nechtěla... taky jsem byla nějaký ten rok sama... po předchozím nevydařeném vztahu... nejsem správný typ na střídání partnerů, tak jsem prostě byla raději sama, než jen "být s někým"... spousta lidí kolem to nechápala a moje nejlepší kamarádka (podotýkám už vdaná kamarádka) si asi vzala do hlavy, že její přátelé jsou pro mě ti praví a snažila se mě pořád s někým seznamovat... nenápadně a náhodně jsme vždycky potkaly jejich kamaráda z dobré rodiny, náhodně jsem se s někým potkala u nich, když jsem zašla na návštěvu... s kámoškou jsem se na nějakou dobu přestala stýkat, protože moje "ne, děkuji" prostě nechtěla pochopit a abych měla úplný klid od blbých keců sestřenic a tet a strýců, kdy už se budu konečně vdávat (být v 27 letech sama se nenosí, byla jsem divná), odstěhovala jsem se do Brna... do roka jsem potkala Honzíka a za další dva roky byla svatba... )) a nikoho na dohazování jsem nepotřebovala... a z uspěchanýho Brna jsem se odstěhovala na malou vesnici...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 19:51
- Nahlásit
Dines
S Cipískem mě to mrzí... - doma jsem se ještě neprosadila, ale časem se mi to jistě podaří - až doopravujeme domeček... momentálně nemáme ani kam dát Štefíka (pana činčiláka), pak bych si ráda vzala nějaké "nahaté miminko" moc se mi tihle aktivkové zalíbili... Doufám, že se zase pokochám nějakým prima videem vrhu B...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:19
- Nahlásit
Evey
A povedlo se?
Začalo to docela slibně, ale pak se stalo, co nikdo nečekal. Vytipovaný ženich (30) oznámil, že jde studovat teologii a stane se knězem. Jak řekl, tak udělal.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:43
- Nahlásit
Info o zubu: Tak jsme byli dnes konzultovat, protože podle fotky se to panu veterináři moc nelíbilo, ale dopadlo to dobře. Na fotce to prý vypadalo horší než to je, takže se nic trhat ani plombovat nebude a prostě se počká co bude. Máme zub sledovat. Jinak bolestivý to nemá Mám z toho radost.
...a domů jsme si z Jablonce udělali pěknou procházku. Sice jsme v půlce zmokli a v rámci zkracování i lehce zabloudili, ale bylo to moc fajn
O víkendu se chystáme na návštěvu za Bárníčkovou maminkou, tak pokud to vyjde, tak potom poreferuju...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 21:03
- Nahlásit
LuckaM
...a domů jsme si z Jablonce udělali pěknou procházku
V Jizerkách a okolí Liberce jsem toho hodně nachodil. Je tam krásně.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 21:10
- Nahlásit
Strejda
souhlasím...Jizerky jsou nádherný! Musíme se tam taky jeden víkend vypravit a pořádně to tam prochodit...bohužel tudy cesta domů nevede
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 06:24
- Nahlásit
Strejda
Vytipovaný ženich (30) oznámil, že jde studovat teologii a stane se knězem. ... neprokoukl náhodou tu připravovanou lest?
|