Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:35
- Nahlásit

worick
Když já už se nemohla dočkat úrody. A hlavně nemám na ně doma místo. Chci zimní zahradu ! Anebo skleník. No dobře, i malé pařeniště by stačilo... Napíšu Ježíškovi.

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:49
- Nahlásit

Evey
Když já už se nemohla dočkat úrody.
Cukety? A to dáváš jíst i svému chlapovi?

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit

Strejda
A to dáváš jíst i svému chlapovi? Ano, ale musím nenápadně. Přimíchávat do bramboráku, do buchty...
Úplně nejlepší byla jeho přeměna negativního vztahu k pohance. Pašovala jsem ji většinou do polévek. Jednou si na mou kuchyni stěžoval naší alternativní sousedce. Ta mu řekla, že je to přece dobré na potenci! A bylo to.

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:04
- Nahlásit

Evey
Ano, ale musím nenápadně.
Radši přestaň nebo z něj uděláš anorektického vegetariána.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Cukety? A to dáváš jíst i svému chlapovi? - hele frflo náhodou Tom mi sám nadává, když cukety přezrávají a já z nich nestíhám vařit Netvrdím, že bych z nich jedla sama všechno a že všechny recepty jsou dobré - je potřeba vyzkoušet a vařit jen to, co se ,,chytí" A úplně nejraděj máme, maximálně 10cm žluté cuketky, jen tak utrhnout a chroupat - chutnají jak kedlubničky
add pohanka
teda netuším, jestli je na potenci, ale já mám křehké cévy a pohanku bych měla pořád - bohužel její chuť mi taky nesedí Takže ke snídani mám sušenou do kafča místo smetánky a celkem mi chutná krupička (jenže jsem prase vyžrané, tak tu zase často vařit nemůžu )
Na přísady si vyhraď některé z oken Já je mám v dětské koupelně. Děcka nemáme a kočky ji moc nepoužívají (někdy tam na koberečku chrápe Leon )

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:52
- Nahlásit

worick
je potřeba vyzkoušet a vařit jen to, co se ,,chytí"
U mně se nic nechytlo.

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:33
- Nahlásit

Hlásím 1 cm mokrého sněhu.

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:23
- Nahlásit

Strejda
Hlásím taktéž cca 1 cm sněhu, chumelenici a mokrý oděv po návratu z oběda.

worick
Na přísady si vyhraď některé z oken oken je nedostatek, všechny jsou narvána pokojovkami
A úplně nejraděj máme, maximálně 10cm žluté cuketky, jen tak utrhnout a chroupat - chutnají jak kedlubničky Fakt jo, to mě nikdy nenapadlo vyzkoušet takto syrové, když ty žluté mi právě odešly. Ale mám ještě semínka.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:00
- Nahlásit

Strejda
Evey
Hlásím 1 cm mokrého sněhu.
Hlásím taktéž cca 1 cm sněhu, chumelenici a mokrý oděv po návratu z oběda.
- teda děcka co mi to tu hlásíte za hrůzy!! Já dneska nevytáhla s baráku nos (ráno s klukama, ale to i trochu svítilo sluníčko) Od rána spadla teplota o 10st - je tam 5st s větrem 1st a opravdu mně to neláká...Kočky stály odhodlaně mezi dveřma......a zase zalezly chrnět, psiska se od rána nehnuli od dveří a spí a spí Teď neprší, tak se zajdem alespoň trošku protáhnout prochajdou po zahradě, ale snad abych vytáhnula zimní bundu

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:48
- Nahlásit

Nad ránem začalo lít tak, že Alfí strkal hlavu pod postel s komentářem, že při takovém rámusu se nedá spát .... Při venčení zkoušel Níloušek jít se mnou pod deštníkem, zatím co Alfréd prošel všemi keři ... byl mokrý ještě v poledne.
Já jela s dětmi na exkurzi do elektrárny v Mělníku - cestou na tramvaj - lilo, od vlaku cca 2 km do elektrárny - lilo, procházky po elektrárně - pršelo se sněhem ... u turbín a kotlů bylo sice prašno, hlučno, ale teplo Ještě, že jsem hmátla ráno na věšáku po teplé bundě.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 19:28
- Nahlásit

Drakopes
Ještě, že jsem hmátla ráno na věšáku po teplé bundě - ještě, že jsi hmátla Já jsem hmátla, ale ani to moc nepomohlo... my jsme asi hodinu a půl trajdali po zahradě a málem jsem umrznula i v té zimní bundě Příšerná zima, děsná, hnusná Můj organismus už na tohle zapoměl a nehodlá se s tím smířit S klukama jsme nakonec zahráli fotbálek - na rozehřátí. Oni vypadají spokojeě - není jim vedro a můj stav vůbec nechápou. Neví, proč panička chodí skrčená jak drozd s rukama v kapsách a je nasratá.... Půjdou do obyvču za náma, schválně jsem dnes nemyla podlahy, i když na to byl čas a potřebovaly to jako sůl....
Výlet v takovémhle počasí i vůbec nezávidím.... Dneska můžou kluci u dveří žadonit jak chtějí - ven už mně nikdo nedostane

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 20:09
- Nahlásit

Dneska můžou kluci u dveří žadonit jak chtějí - ven už mně nikdo nedostane

Ráno jsem se si vzal pláštěnku a holínky a šel pro holky, že půjdeme do lesa. Sally ani nevstrčila hlavu, Neli se podívala oknem do garáže a zalezla taky. Tak jsem se převlékl a jel do práce.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit

worick
stále jsem bez telefonu a dnes jsem tenhle nedostatek pocítila dost znatelně...jela jsem z práce a v centru města mi přestalo jet auto...ještě, že se mnou byl v tu chvíli kolega, jinak nevím, co bych bez tel. dělala...

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:19 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

LuckaM
ahojky, už balíte?
chce se mi napsat, že se těším - ale už takhle se pár věcí podělalo já se prostě nesmím na nic těšit tak radši jen napíšu že se uvidíme ve čtvrtek

LuckaM
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit

Janiii
zítra začnem Jani, nestraš, já se těším moc, jen to počasí mě trošku děsí...ale na víkend má být líp ;) Jinak se začínám bát, co tam s Bájošem předvedem...asi se začala konečně projevovat puberta a to tak, že je jaksi nahluchlej a dělá, že nechápe, co se po něm chce. Třeba včera mi odmítnul skočit do kufru, takže jsem ho tam tahala jak pytel brambor...jestli nás někdo pozoroval, tak se asi náramně bavil

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 00:12
- Nahlásit

Janiii
chce se mi napsat, že se těším - ale už takhle se pár věcí podělalo já se prostě nesmím na nic těšit - tohle už provozuju několik let... Zásadně se netěším Pak můžu být vždycky jen mile překvapená
Tak mně holky napadlo - není tam přihlášená i Ivisek77? Často na ni myslím...Předevčírem se mně ptal i Tom, jestli se neozvala....Chjo Kdyby jste se tam potkaly, tak ji pozdravujte a ať na nás sem mrkne

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 06:12 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Já tedy jedu jiným směrem než holky a zatím nemám sbaleno lautr nic. Měla jsem mít už ode dneška dovolenou, ale bohužel se mi nějak vyhrotila situace v práci (kolegyně dostala okamžitou výpověď) a já to po ní převzala (dočasně, tedy doufám). Tak jsem trochu v presu... Půjdu do práce i zítra ráno, pak musím nějak rozumně dojet domů, zabalit a ve 14 hod. vyrážím vlakem směr Rožnov.
Navíc jsem si ještě v pondělí ověřovala chatku v kempu a paní mi řekla, že mě má psanou jen z pátku na sobotu a pak že je tam někdo jiný. No prej mám dorazit, že to nějak udělají. Tak doufám, že nebudu spát venku, na to nejsem stavěná. Bude to adrenalinové.
S obavami také sleduji vývoj počasí. V pátek jdu na výšlap na Pustevny a tipuji, že tam bude taky sníh. To budu muset přibalit nějaké teplejší oblečení. A ty noci...

MartinaBarney
Vy dorazíte kdy?

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 06:47
- Nahlásit

Evey
MartinaBarney
Ježíš....no, jo holky, vy máte ten Rožnov! Snad se to počasí ještě umoudří...Nedávno krásně a vedro a teď tohle Blbě to vychází Mohli jsme si s klukama udělat za váma výlet, ale Tom nebude doma, tak to nejde Tak jak předloni za Ankaraskou s akiťákama
Pro vás dvě to s Iviskem77 platí taky Vím, že moc nevíte, ale třeba přijde řeč i na CZpsa a někdo se k tomu přihlásí....

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 06:55
- Nahlásit

worick
Pro vás dvě to s Iviskem77 platí taky Vím, že moc nevíte Tak to se moc nechytám. Ale má asi tento web ne? URL Můžu se podívat do výstavního katalogu jestli jsou přihlášeni.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 07:50
- Nahlásit

Evey
Tak to se moc nechytám - já vím, je to už rok, co tu byla naposled Mně se tenhle odkaz na veb neotevírá a hlásí mi to nějakou ,,chybu zabezpečení" - bacha na to! Ale asi to bude ono. Poznávací znamení: mají Báru a Mášu a manžel je taky Tom
Do rána byl trochu mrazík a teď svítí sluníčko. Ráno jsem našla Worička ležet z boku garáže, u truhlíku ptáček. Myslela jsem, že je po něm. Pak cuknul ocáskem. Za chvilku už tam Worka nebyl, tak jsem se šla podívat, jestli je ptáček opravdu živý. Byl, bohužel na zachraňování to není Má asi zkouslou čelist, zobáček se mu kříží... Nechala jsem ho tam, asi bude lepší, když ho najde kočka a ukončí mu trápení..

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:06
- Nahlásit

worick
hlásí mi to nějakou ,,chybu zabezpečení" - bacha na to! To mě taky, ale přidala jsem vyjímku a dostala se tam. Podívám se v Rožnově do katalogu.

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:15
- Nahlásit

worick
Zkus to jen takhle: www.barca.websnadno.cz

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:52
- Nahlásit

Strejda
Díky, tak jsem se tam dostala Ale poslední aktualizace stránek byla loni na podzim a nevidím tam nic o tom, jak se mají teď? Manžel měl tu nezdařenou transplantaci a za čas měl jít na další...Ráda bych slyšela, že jsou v pořádku....A taky co holky a vůbec...jak se jim všem žije...

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

worick
Manžel měl tu nezdařenou transplantaci Ledvin?
Tak jim zkus napsat maila.

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:14 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

worick
Ráda bych slyšela, že jsou v pořádku....A taky co holky a vůbec...jak se jim všem žije...
Někdo, myslím Janiii, říkal, že je na FB. Ale tam je několik dam toho jména. Tak asi zbývá jen ten mail.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:47
- Nahlásit

Evey
ano, ledvin
Strejda
Já vím maila...ale já jí ho už jednou psala a nic - bez odpovědi Možná jsem je něčím naštvala, nevědomky a nerada Možná jenom Ivča nemá chuť plkat o kravinách, když řeší vážné problémy...

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:49
- Nahlásit

worick
Možná jsem je něčím naštvala
To se Tobě nestává, že bys někoho naštvala. Důvod bude asi jinde.

Noemi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:39
- Nahlásit

že je na FB
Je, ale když o tom tam přemýšlím, tak už jsem o ní také dlouho neslyšela, ale faktem je, že FB se u mě momentálně smrsknul na naprosté minimum - nemám čas... Dneska si na to snad vzpomenu a mrknu se, kdy a jaký byl naposledy příspěvek....

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit

Strejda
To se Tobě nestává, že bys někoho naštvala - tak to by jsi někdy koukal, co z té mojí huby nevymáchané vyleze Na svoji obranu musím uvést, že neúmyslně. Prostě melu, melu a pak si uvědomím, že jsem tlápla něco netaktně. Jako třeba tetě, co se jí oběsil syn (můj bratranec) vykládám, jak jsem někde spadla a:,,přeletím a zůstanu viset za nohu, tak tam visím jak oběšenec psi na mě koukají a volám na Toma, ať mně jde sundat...." Asi tak, například

Děcka u nás je zase tak hnusná kosa Normálně se po té studené zemi nedá ,,plazit". Musel ajsem si pod tepláky navléct punčocháče! které jsem měla snad 3x za zimu....a teprve mi nebyla totální kosa a byla jsem schopná v té zahradě vydržet

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit

worick
Jako třeba tetě, co se jí oběsil syn (můj bratranec) vykládám...
Tak přesně tohle se mi taky povedlo. Ještě teď se stydím, když si na to vzpomenu.

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání