| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:31
- Nahlásit
worick
to už ani neni možný za dnešek - TĚŽKÁ POHODA U MADAGASKARU
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit
Jani, nestraš, já se těším moc, jen to počasí mě trošku děsí...ale na víkend má být líp ;) Jinak se začínám bát, co tam s Bájošem předvedem...asi se začala konečně projevovat puberta a to tak, že je jaksi nahluchlej a dělá, že nechápe, co se po něm chce
LuckaM
já nakonec jedu sama Míra musí zůstat doma, Berni začíná hárat a dneska navíc zvracela, tak bude v klidu s páníčkem doma. a mně hrozí ještě páteční odjezd do práce, prostě všechno se komplikuje
počasí vyjde!!! prostě musí!
jdu balit - a hlavně nezapomeňte na očkovák
a jinak k Bájoškovi - no co co, je to puberťák, takových tam bude
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
to mně poser tak já k večeru šmatlám alespoň 5km prochajdu s klukama z vedlejší vesnice (aby nefrflali, že je odbývám ) a ona pustí ,,děcku" vííídeo, čum na pohádku a je vystarané...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 07:20
- Nahlásit
worick
Včera jsem mrkla na FB a Ivisek 77 tam má naposledy na zdi koncem dubna přání k Velikonocům, takže evidentně je na živu - napsala jsem jí zpravu, že ji tu postrádáme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:12
- Nahlásit
worick
tak já k večeru šmatlám alespoň 5km prochajdu s klukama z vedlejší vesnice (aby nefrflali, že je odbývám
- my taky kousek byly , nevím, co se s ní děje, ae chce jenom vyčůrat, vysrandit a jdeme domu, včera jsem jí donutila kus i běžet, tak z toho nadšená nebyla...... jestli fakt nemůže.. nevím, měly jsme jet včera k veterináři ale OPĚT táta nepřijel včas a musíme to nechat na pátek a nebo pondělí. Nas...l mě moc !
a ona pustí ,,děcku" vííídeo, čum na pohádku a je vystarané..
- já už budu asi taková ta moderní matka, co se na ně nadává , tak Ayrina spokojená, koukala fakt jako že koukala , asi deset minut, největší ohlas měla zebra
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 17:00
- Nahlásit
Evey
Vy dorazíte kdy?
Tak už jsem zase tu. Školní tlak polevil My vyrážíme v 6:30 v sobotu ráno. A dívala jsem se, že jsme kruh č. 6 a tam zrovna začínají psi mezitřída. My máme katalogové číslo 76. Takže to půjde ráno myslim pěkně rychle v našem případě. Že se zase vzpamatuju až to všechno budu mít za sebou. Jo, a máme 16 konkurentů. Fakt mě to moc těší ta informace. A rozhodčí je švéd (ještěže tam bude mít překladatelku)
Dneska jsem využila tetu a jejího psa Badyho k nácviku ignorace psa při míjení se. K mému překvapení to šlo bez problému. Ze začátku se teda Barney pokoušel přiskočit k Badynovi, ale párkrát jsme to tak prošli proti sobě a pak i když šli oba psi u sebe, tak naprosto v klidu. To mě těší.
Taky jsem zahájila nácvik toho, že otevření kufru auta automaticky neznamená vyskoč ven. To je trochu náš oříšek, protože Barney, jakmile přijedeme na místo a jsou kolem psi, tak je na pozoru a při otvírání kufru se tlačí ven. Pracujeme na nápravě.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 17:07
- Nahlásit
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Unavený Barney a odjezd od tety
Uploaded with ImageShack.us
Na cestě do Topolan (Barney a Bady)
Uploaded with ImageShack.us
Odpočinek
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 23:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
vidím, že jste si ze psím kamarádem hezky zavýletili A přemýšlím (pod vlivem už druhého článku v MF) že takových nových a zkomolených slov tady asi já používám nejvíc a účám se nejspíš ježí chlupy A doteď jsem si myslela, že takto debilně mluvím jenom já a hurá, ne....je nás magorů hóóódně Takže komu to drásá nervy se omlouvám, ale pokrok nezastavíš a brzo budem jak marťani asi mluvit všichni A tak mne napadá: jestli tu ti marťani byli - a bylo to dávno, tak až přiletí příště přesto, že to nastudovali a budou mít slovníky...se s náma opět nedomluví No nic, vsuvka
Dneska byl hektický den, spočívající v tom, že jsem půl dne strávila na poliklinice s babčou na kontrole diabetu (to moc hektické nebylo, málem jsem usnula v sedě v čekárně ) Pak jsme přijeli domů a já 2h chrápala jak zabitá - a to jsem měla jít ještě do zahrady alespoň chvilku makat, protože jsou tam hrábě pacené od včerejška jak mi ,,vypadly z rukou" - jak to trefně komentuje Tom Radši jsem si nastavila budík na cvičánky a dobře jsem udělala, neboť bych se fakt asi neprobudila Tak jsme šli agilitit, bylo celkem hezky, ne až moc teplo (13st) a bylo to bezva. Holky vyhrožovaly, že Mery a Keysi budou asi hárat - tak neštěstí ne. Kluci skákali hezky, fakt jim to šlo, i celkem chuť byla Woriček mně akorát nakrknul, protože krom svého vrčánkování (obvyklého) vyjel na Keysinku. Dostal rovnou ,,po hubě" Nic se nestalo, jen se obořil, ale tohle se nedělá a trpět mu to nebudu Ale jinak byl zase fakt hodný...Ještě jsme šli vzít proběhnout Alfíčka (chodí chudáček hůř a hůř a jak tahá ty zadní nožky přes nárty, tak má tlapky do krve sedrané seshora ) Ujde ještě v pohodě kilometr, ale nevím jak dlouho... Jenomže když jsem přivezla bábu domů, tak mně viděl u auta a skučel za plotem - bylo mi ho líto a slíbila jsem mu večer prochajdu (brácha je v práci ST-SO) tak se o něj vlastně nikdo moc nestará jen mamka ho občas pustí k potoku. A když jsme přišli k bábě, dvě slepice trajdaly po dvorku (já je neviděla) a pustila jsem Worku. Pak jsem uviděla jak vyletěly od hnoje, tak jsem ho zavolala, odpovelovala ho mimo a slepice zahnala do kurníku. Musím ho pochválit, choval se slušně a jen mi asistoval. Vypadal, že ho baví to zahánění - choval se jako bordera s ovcema Sám by s nima ovšem nemohl zůstat ani minutu I kdyby je chtěl jenom někam ,,uklidit" - asi by tu jeho snahu nepřežily
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:18
- Nahlásit
Představte si, co mi doma provedli.
Někdy na podzim bych měl mít narozeniny. Moji spolubydlící říkali, že mi budou gratulovat na podzim, ale dárky už mi dají teď. Asi mají strach, že do podzimu nevydržím a dárky bych si neužil.
Asi vypadám hrozně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit
Strejda
Asi vypadám hrozně. -
Neber to tragicky to bude něco letního (v létě využitelného) - loď?? No jasně, Ty jsi jim přeci ukazoval ten člun No dobrá, tak možná kolo nebo inlajny
Já za to nemůžu, ale u nás se najde vždycky co pasuje:
bába má 40let cukrovku, asi 7 roků už si musela 3x denně píchat, začalo jí to hodně haprovat. Postupně jí ovšem doktorka dávku snižovala a včera - zrušila jí inzulín, zrušila jí tabletky - neb bába má cukr jako zdravý člověk! Zázračné uzdravení v 91 letech....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:30
- Nahlásit
worick
Zázračné uzdravení v 91 letech....
Třeba to bude pokračovat. Vyléčí se jí noha, vrátí sluch a rozum a bude to příjemná stařenka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit
Strejda
Vyléčí se jí noha, vrátí sluch a rozum a bude to příjemná stařenka. - nežeň to do extrémů....už jsme si s ní užili dost A příjemná naše babča nebyla nikdy Nohu jsem jí vyléčila, to bylo: ,,ty´s měla být doktorka, já jsem nevěřila, že to vyléčíš, že nebudu muset do nemocnice...."
Dneska hezky, jen ta rána... Zmrznuly všechny vylezené brambory A taky by pořád nemusel fučet ten vichr protivný...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:24
- Nahlásit
Evey
Teda u vás se dějí věci
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 18:54
- Nahlásit
Drakopes
Vyřiď vše nej hodně zdraví a spokojenosti!!! pošli foto z oslavy
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 20:56
- Nahlásit
Takže Níloušek má dnes narozeniny - jsou mu čtyři!!
Hlavní oslava s dortem bude až zítra, ale dnes už dostal první dárek. Měkku plastovou lahev s pískadlem. Jedovatě zelená, píská i na lehké zmáčknutí.
Oba jako by věděli, že v tašce je dárek, rvali čumáky dovnitř a samozřejmě hrašku sebral Alfréd. Nadšeně ji převaloval po zemi, dloubal do ní nosem a experimentoval se zvukem.
Dostali obojky, že jdeme ven, tak jsem zablokovala Alfímu dveře, aby neodešel se hračkou, takže vyšel na chodbu, obešel mě a znovu se vrátil pro hračku. Tak jsme vyrazili do ulic ... Alfréd v tlamě ječivě zelenou lahev, kterou občas promáčknul, aby zapískala. Občas ji odložil, aby si zaňuchal a pak si ji zase bral ...
V parku na kopečku byla smečka bíglů - z jedné rodiny, asi 6 a jedno štěně flašku sebralo. A Alfréd jen popocházel a čekal, až mu ji vrátíme ... a chudák oslavenec se brouzdal pozadu ...
Když jsem pod kopcem viděla, že u klubu stepuje několik dětí, sebrala jsem Alfímu hračku a on zbytek cesty tancoval pomalu po zadních, aby se k ní zase dostal ...
Teď leží, drží ji tiše v packách a Níloušek půl metru od něj a vrčí ....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
sebrala jsem Alfímu hračku a on zbytek cesty tancoval pomalu po zadních, aby se k ní zase dostal ...
Teď leží, drží ji tiše v packách a Níloušek půl metru od něj a vrčí .... -
Níloušku, přejeme Ti s klukama, ať jsou doma na Tebe pořád hodní, ať tě brácha Alfréd nezlobí a hlavně ať jsi pořád veselý a nemoci se Ti vyhýbají veeelkým obloukem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:46
- Nahlásit
Jdeme z lesa, už se šeří, ještě jsem to vzala kolem cvičáku, protože jsem vzadu za ním na skládce, našla semenáčky kaštanu (jírovce) a chtěla jsem si je přesadit tady venku před naše. Tak jsem je tam vydloubnula a museli jsme si kousek zajít k nejbližší lavečce přes potok - což jsou ty fošny, co si tam udělal jeden ze sousedů. Je to trošku o hubu, lávka je uzoučká a celkem vysoko nad vodou - už se mi stalo, že se Berry zastavil, ohlížel se po nás a sbobroval dolů, ještě ale na břeh Jdeme tedy z druhého břehu přejít k nám a Worka místo na lávku najednou vletěl dolů a kolem břehu - nevím za čím, nic jsem tam nezahlédla. Snad kachna, potkan, ondatra....netuším. A to trdlo, jak tam tak tancoval po břehu a čučel do vody, tak tam slítnul. Jenže je tam podemletý břeh a hloubka tak třičtvrtě metru a proud. Byl na flexině, což ještě stěžoval Berry, který se mu snažil asistovat a vlezl mezi mně a Woricka ve vodě. Teďka to není čistý břeh, ale různé keře a kořeny, tak se mi tam ta flexina zadrhala a nemohla jsem ho tahat. Pa pár sekundách snažení už Worick začal kňučet. Tak jsem řvala na Berryho ať uhne a snažila se Worku nějak vytáhnout. Tudy to nešlo, tak jsem se ho snažila flexinou strhnout po proudu, aby doplaval blíž ke mně, abych na něj dosáhnula rukou. Zasekla se o kořen. Snažila jsem se tam dostat blíž a uvolnit to, strkala pryč Berryho, protože málem shodil do vody i mne. Konečně jsem to uvolnila a škubala Worku ke mně hlava nehlava, protože už to začínalo vypadat, že se snad potopí a já tam stejně budu muset skočit. Drapla jsem ho za obojek a smýkala nahoru, když tam vlítnul Berry a šťouchnul do mně tak, že jsem tam vletěla po kolena stejně - naštěstí jsem se čehosi na břehu zachytnula a vytáhla se nahoru a za sebou s posledních sil taky kňučícího Woricka. Debili oba dva Jeden co leze kam nemá a druhý asistent, co se tam blbě motá Do teďka se Worka vždycky chodil napít strašně opatrně, tam kde to neznal, tak nechtěl ani smočit nohu - tak jsem zvědavá, jakové to na něm zanechá následky Já jsem si pak ale z něj dělala srandu a chválila jsem ho, jak si pěkně zaplavčil. To byl dobrý. Doma jsem ho vytírala a brblal. Tak jsem mu už nadávala, že brblat může leda sobě, já ho tam neposílala
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 06:54
- Nahlásit
worick
Jdeme z lesa, už se šeří...
Kdybys vydala svoje příhody knižně, tak objednávám na dobírku jedno vydání s věnováním.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 07:20
- Nahlásit
Niloušku,
všechno nejlepší.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 07:30
- Nahlásit
Strejda
Asi mají strach, že do podzimu nevydržím a dárky bych si neužil. - já taky dávám manželovi dárky v průběhu celého roku... - ale tohle mě u toho nenapadlo... spíš je to proto, že se mi něco zalíbí, vím, že je to potřebné a tak mu chci udělat radost a musím to na něco svést...na narozeniny
Drakopes
Nílouškovi přejem všechno nejlepší, hodně zdravíčka!!!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 11:36
- Nahlásit
Kessie
já taky dávám manželovi dárky v průběhu celého roku... - ale tohle mě u toho nenapadlo... spíš je to proto, že se mi něco zalíbí, vím, že je to potřebné
No, já taky dávám dárky celý rok, ale sám je nedostávám. Myslím, že mám výhodu, že všechno, co potřebuju, mám. Tak dostávám jen dárky pro radost.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 19:12
- Nahlásit
Strejda
Myslím, že mám výhodu, že všechno, co potřebuju, mám. Tak dostávám jen dárky pro radost. - tomu rozumím a moc se těším, až se k tomu dopracujeme... - zatím to nějak nejde...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 19:27
- Nahlásit
Kessie
- zatím to nějak nejde...
Ono to jde tak pomalu a ztuha, až zjistíš, že skoro nic nepotřebuješ. A všechno, čeho dosáhneš, je jen bonus.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 06:54
- Nahlásit
Čau děcka, my včera celý den makali v zahradě - žádná prochajda..tak se ani nic nedělo Ráno se vrátil Tom z Ruska a brblal, že Woriček je ještě celý mokrý a v noci takové zimy Můžu já za to, že spadne večer do potoka Snažila jsem se ho povytírat osuškou, ale ta jeho vlna prostě nejde...
Zahrada
Co mohlo jen trochu zmrtnout - pomrzlo, omrzlo. Dokonce rašící okrasné trávy. Kvetoucí ronďáky a azalky. Japonské-stříhané na kopečky jsem ani nestihnula nafotit a jsou celé hnědé. Rašící stromy - ty choulostivější, jako pawlovnie, katalpa, moruše....Hosty (bohyšky) - už jim ty poškozené listy zůstanou a budou škaredé celé léto Člověka to nas.... Od brzkého jara tu lítá jak čokl, aby to bylo hezké (uklizené, vypleté - až to všechno vyraší a rozkvete ) a teď tohle
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 06:59
- Nahlásit
worick
Co mohlo jen trochu zmrtnout - pomrzlo, omrzlo.
Zmrzly nám nějaké popínavé rostliny. Sice jsme od brzkého jara nelítali jak čokl, ale Člověka to nas....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 08:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Zmrzly nám nějaké popínavé rostliny - zimu přežily všechny a teďka - loni koupená Wistarie na pergolu taky dostala šupu - lístky hnědé. Snad znova obraší Další tři, už starší jsou dobré. Ani jsem ještě všechny škody nestihnula ,,posčítat" Něco objevuju až náhodou...
Včera jsem celý den stříhala růže - hrozná práce: člověk je nasr...jak jsou hnusné a bídné a popíchnaný.... Konečně to mám Celý večer jsem pak šťourala trny z rukou
Sestřenka si jede už příští víkend pro feňulku, poslala mi na maila fotky Už se těším a novou kámošku, co budu rozmazlovat Doufám, že ji kluci vemou - hlavně teda žárlivka Woriček
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 08:32 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
večer jsme byli v Grébovce (kdo chce, se může kouknout na mapu, jsou to Havlíčkovy sady kousínek od nás)
Večer tam mohou psi volně pobíhat a tedy i povalovat tohle je Alfréd Edgar Aron z Libeňských luk
a tohle Niels Akim Motýlí hra
vinice je v těchto místech trvale už od dob Karla IV., sklípek otevřen letos na jaře
a ještě jednou Níloušek, očividně v dobrém rozpoložení
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 08:39 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Na zpáteční cestě jsme se stavili pro pizzu
Zas tak dlouho to netrvalo, to jen Níloušek měl pocit, že by se více pozornosti mělo věnovat jemu, když je ten oslavenec
Konečně doma a konečně ta slíbená ňamka - Nílouškův psí dort. Vlevo vzadu svíti z předsíně Alfékovy oči a Niels především hlídá, aby "ten zloduch" nedorazil na oslavu předčasně )
"Co tu chce?? To jsou přece moje narozeniny!!"
"No dobře, jako by tu nebyl .... "
Podařilo se mi kousek uzmout a měli to chlapci fakt dobré, určitě zopakujeme (teda, jestli mi Jirka dovolí dělat takový hnus jako prasečí nožičky v kuchyni )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:26 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Nelinka složila zkoušku FPr2
Za případné gratulace a květinové dary předem děkujeme.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:29 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
jestli mi Jirka dovolí dělat takový hnus jako prasečí nožičky v kuchyni
U nás je k tomu taky nějaký odpor. Přidávám tam celer. Je to o trochu míň strašný.
|