| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:40
- Nahlásit
Tá ta
Tedy jestli zbylo?
Ani ň.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:03
- Nahlásit
Strejda
Nevím proč,ale myslel jsem si to.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 06:38
- Nahlásit
worick
Sice pozdě, ale taky se s Kessie přidáváme a přejeme opožděně všechno nejlepší k narozeninám! Ať se Ti ve všem daří a hlavně hodně zdraví! Dort je krásnej!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 07:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Všem vám děkuju za přání a odteď na to rychle zapomeňte
Na dortu všichni poznali Berrynka a dali jsme ho rozkrájet a nabalíčkovat sebou. Tom, když jsme řešili co a jak vyhrknul:,,rozkrájet, blázníš, to chceš jít na Berrynka s nožem??!" Nevydržel a alespoň ho klukám ukázal, když ho nesl do auta. Říkal, že nad ním ale začali slintat, tak ho musel honem schovat, aby neposlintali ten marcipán
Oslava bez zádrhelů (snad ) švagr se omluvil - v což jsme po posledním extempore doufali
Strejda
ukazuju fotku Tomovi,,poznáš, co je nad tím krbem?" Špekáčky, ne!? ..... Fakt jsem asi kandidát na brýle
Já teda nevím, jaké je poslední dobou u vás počasí, ale u nás včera 14st! zima jak čert - dneska zatím oblačnost až na zem, na teplotu jsem nekoukala A prší minimálně jednou denně
A už se těším na normální dny - práce na zahradě a prochajdy s klukama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 07:22
- Nahlásit
worick
opozdene ale prece prejou aj spicouni s panickou vse nej a hlavne hodny psi a malo haravek
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 07:26
- Nahlásit
cernej caj
Díky moc jsme se minuly já Ti teď psala na špice
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 07:42
- Nahlásit
worick
švagr se omluvil - v což jsme po posledním extempore doufali
Od včera přemýšlím, jak se na to zeptat. Tak nějak oklikou, když už to nejde taktně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit
Strejda
Tcháni jeli s náma a našima autem a když se naše mamča, která o tom nic neví zeptala, kde je švagr, tchýně jí řekla, že čumí na hokej (mamka to nekomentovala, ale nevím, co si myslela ) Švagrová ho omluvila se slovy, že ,,má nějaké osobní problémy...." Nám s Tomem se ulevilo....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit
worick
čauky, no, v sobotu jsem se opalovala dopoledne , odpoledne buřina a už zase sluníčko, tak mi si tady nemůžem zatim hudrat. Akorát jak je horko, tak Ayrina odmítá chodit na vycházky. Včera jsem měla v plánu jak půjdeme daleko, vyvětrám hlavu a co myslíš??? Po půl hodině chtěla domu !! Lezla jenom ve stínu a odmítala se hnoutn a sluníčko a když jsem hudrala ať na to zapomene,že domu se nejde tak začala simulovat dušení to by si nevěřila !!! A musela vidět ! , tak po větě - si mrcha, tak jdeme DOMU, nadšení a už letěla......
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:39
- Nahlásit
Hezké ráno všem
Venku svítí sluníčko, tak vám
Bazooka, Bianca a Bestík přejí úspěšný den
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
worick
ukazuju fotku Tomovi,,poznáš, co je nad tím krbem?" Špekáčky, ne!? ..... Fakt jsem asi kandidát na brýle Klid, já jsem to taky nepoznala.
Dines
Bazooka co tě k tomu jménu vedlo ?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit
worick
Fakt jsem asi kandidát na brýle
Evey
Klid, já jsem to taky nepoznala.
Dobře. Tak já si k maželsko - partnerské poradně ještě přiberu Řeznicko uzenářskou osvětu.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:04
- Nahlásit
Evey
Bazooka co tě k tomu jménu vedlo ?
Je to neřízná střela no a musí být od písmene "B"
Včera kupříkladu mi zdrhla z váhy - jsem jí zaregistrovala až když visela za nohu dolů a spouštěla se
Vyfotti jí ve 12ti hodinách stáří bylo za trest - než jsem jí položila a stačila zmáčknout spoušť, tak už blya dááávno v prdeli
Tak asi proto
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit
Dines
Bazooka - - já, že si ráno přečetla zprávu o Usámovi.....tak na počest
Je to neřízná střela..Včera kupříkladu mi zdrhla z váhy - jsem jí zaregistrovala až když visela za nohu dolů a spouštěla se - - jo, už chápem...
Jak jsem vzpomínala, že do objektu pálenice pořídili kavkazačku a zdrhá (a pak, že ji uvázali řetězem ke smrku - a už prý nezdrhne) tak včera v 17h, když jsme jeli na tu slávu, tak jsme ji potkali ve vedlejší vsi a mamka říkala, že dopoledne běhala za jejich. Dneska ráno jde soused z hříbků a hlásí mi, že jeho švagr byl včera ráno na houby u myslivny (v lese, tak 2km do kopce) a tam ho kavkazačka ještě s nějakým malým pejsou napadla...prý přišel domů celý zválený a pokousané prsty Tak nevím...kdyby ho opravdu napadla, dopadl by asi mnohem hůř...Netuším ale co se dělo, tvrdil, že to ani nečekal, že myslel, že si ho nebude všímat, ale ho prý napadla... No a pak ji hledali a nemohli najít...nevím, jak tohle dopadne...i pes... Je mi jí celkem líto I kdyby zrovna byla agresivní - může se tomu psovi někdo divit?! Co má za život: byla někde zavřená v objektu a ,,hlídala". Pak ji tihle koupili, odvezli jinam - pokud možno zdrhala - no bodejť, musela být zmatená Nemá pána...Uvázali ji na řetěz pod strom a teď - co když se bojí bouřky jak Alfréd Každý den je minimálně jedna... Je to hnus, takhle se chovat k psovi
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 11:47 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
worick
Opožděně se přidávám ke gratulantům a přeju vše nejlepší.
Včera jsme byli u Bárníkovy maminky a přijela tam ještě jeho ségra, takže bylo veselo...Barney se neustále snažil o incest se svojí sestrou a do toho se míchal strejda Leonberger, který se ji snažil chránit a zjednat si na svojem pořádek ...ale celkově to bylo moc vydařené a příjemné setkání a všichni jsme přežili bez újmy ;) Fotky dodám, jen co mi dovezou nový adaptér k notebooku....jsem teď celá nějak odříznutá od techniky...a to jsem si ještě včera zapomněla u známých mobil v Praze, takže jsem jak bez ruky ...snad ho pošta brzo doručí...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit
worick
Jak jsem vzpomínala, že do objektu pálenice pořídili kavkazačku
Máte tam nějak hodně kavkazáků. Nebydlíš náhodou v Náhorním Karabachu?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:07
- Nahlásit
Strejda
Nebydlíš náhodou v Náhorním Karabachu? - no, když jsem v pátek viděla to nové osazenstvo pálenice.....tak je to možné Musím pootočit kamery a poctivě kódovat barák
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:48
- Nahlásit
Po několika měsících vzorného chování mi ráno utekla Salina. Chytla nějakou stopu a nebyla k zastavení. Když má stopařské zkoušky, tak to je zneužití úředního postavení, ne? To je přitěžující okolnost.
Po dost dlouhé době se vrátila na místo, kde zdrhla, ale my už jsme tam s Nelinkou nebyli. Tak pokračovala ve směru, kterým jsem šli předtím. Ještě že umím pískat na prsty.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:51 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Strejda
nevím, čím to je, ale potěšilo mě to ) Kluky to vysloveně potěšilo a ptají se, kdy je konečně seznámíme :-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit
Strejda
já to pořád říkám, že to stopování je dvousečná zbraň (to mi připomíná děcka versus internet ) Sali je v tom teď machr, chytne stopu i bůhví čeho Když jsem chtěla taky naučit kluky stopovat Tom mně varoval:,,vykašli se na to, akorát Worička naučíš hledat i ty, co by jinak neviděl"
Celý den sadím, co jsme nakoupili, kluci už teď nervozně stepujou před dveřma - protože prochada, ne!? Asi zdechnu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 19:14
- Nahlásit
Drakopes
nevím, čím to je, ale potěšilo mě to
Teda, já vím, čím to je a nepotěšilo mně to. Když Alfréd s Nielsem projeví samostatnost, tak trnu, aby je nevtáhl vír velkoměsta. A Ty takhle.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 00:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
Po půl hodině chtěla domu !! Lezla jenom ve stínu a odmítala se hnoutn a sluníčko a když jsem hudrala ať na to zapomene,že domu se nejde tak začala simulovat dušení - že dušení!!!:rolleyes Tak to u nás se myslím stát nemůže... Ti na prochajdu půjdou, i kdyby je to mělo zabít.. Hlavně - i kdyby to mělo zabít paničku! Ale šli jsme dnes, jen na prťavou k bábě a od ní zase oklikou domů...
LuckaM
Fotky dodám, jen co mi dovezou nový adaptér k notebooku....jsem teď celá nějak odříznutá od techniky...a to jsem si ještě včera zapomněla u známých mobil ...to si nedovedu ani představit Počítač mám vyzkoušený a zjistila jsem, že mně to kupodivu nezabilo - ale mobil!?? To teda nevím, to si představit moc neumím Na fotky se těším
Dneska jsme se cestou potkali: sestřenka byla u baráku s jejich kastrovanou labradorkou Lisou, potom nějakou malou maltézačkou, kterou ale hned brali na ruce pak jackrussel Tobík - toho panička taky letěla zachraňovat pak ještě jedna psí kámoška - a panička nám hlásila, že je změna - že už je taky kastrovaná... Vždycky, když jsme je potkali, tak říkala, že jí tu kastraci slibuje (protože se za nima na ulici táhnul ,,had nápadníků" ) ale nemůže se k tomu rozkývat...No a pak zastávka u minimaxů a na ty Worka vrčel. A viděla jsem jejich rvačku! Ano, mají pravdu: začne to normální hrou, ale přeženou to, neumí to rozumně ukončit a na konci se servou Nebylo to nic hrozného, ale už to nebyla hra - to je fakt Molina je tam ,,kápo" a dokud Mazlík podřízeně neleží pod ní, tak jde natvrdo do něho Ale možné je, že to způsobili právě páníci, že do toho odmala zasahovali a nenechali je, jako ještě úplné prcky, aby se naučili hry končit smírem....
A když jsem viděla kavkazačku v pálenici, celkem jsem si oddechnula, že ji nepotkáme někde cestou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 06:17
- Nahlásit
worick
Ale možné je, že to způsobili právě páníci, že do toho odmala zasahovali a nenechali je, jako ještě úplné prcky, aby se naučili hry končit smírem....
Když k nám přišla Neli, tak ji Sally učila rvačky vyhrávat. Hned jak jí to šlo a začala si moc vyskakovat, tak ji naučila prohrávat. Ale je to jen takový tanec se zpěvy i když hodně hlasitými.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 06:39
- Nahlásit
Sedlák zasadil brambory. Sally je vyhrabává a žere.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 06:58 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Strejda
Sedlák zasadil brambory. Sally je vyhrabává a žere. Taková brambora obalená hnojem, to je neodolatelná pochoutka...
Chytla nějakou stopu a nebyla k zastavení. Když má stopařské zkoušky, tak to je zneužití úředního postavení, ne? Myslím, že ne, protože nevíme co to bylo za stopu. Třeba šla po drogovém dealerovi.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 07:23
- Nahlásit
Evey
Třeba šla po drogovém dealerovi.
Nepřál bych mu, aby ho dopadla. Ta by ho tak olízala, že by se sám sebe štítil.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 07:47
- Nahlásit
Strejda
Když k nám přišla Neli, tak ji Sally učila rvačky vyhrávat. Hned jak jí to šlo a začala si moc vyskakovat, tak ji naučila prohrávat. Ale je to jen takový tanec se zpěvy i když hodně hlasitými. - krásně jsi to popsal, neuměla bych to líp Toto přesně jsem měla na mysli a snažila jsem se jim to vysvětlit. U nás to ale probíhalo dost klidně, ani nebylo nějakého řevu a jako rvačka to nevypadalo nikdy Když jsou fyzicky rovnocenní soupeři - možná to vypadá (probíhá) trochu víc dramaticky
Sedlák zasadil brambory. Sally je vyhrabává a žere. - mám trochu obavu, že sedlák za to zmlátí vaše snědé spoluobčany
Evey
Ráno se probudím a leje Doprkvančic, my dnes potřebovali dosadit všechny ty větší kytky (keře) To bude víc práce, bude se tam muset hodně upravovat zemina. Koupili jsme komule (tři barvy - tm.modrou, vínovou a tu novou žlutou, po třech kusech ) Jako víme, že jsou to asi vyhozené peníze, protože my je měli - ale postupně všechny zašly
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 07:58
- Nahlásit
worick
mám trochu obavu, že sedlák za to zmlátí vaše snědé spoluobčany
U nás bydlí jen jedna (patřičně početná) rodina a ta bydlí na horním konci. To je 5 km od nás. Skoro všichni pracují a děti chodí do školy. Nekradou o nic víc, než bílí. My jsme tady trochu divní.
Ráno se probudím a leje
Tady taky. Ale to je dobře, protože je sucho.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:00
- Nahlásit
worick
My máme taktéž deštivo se sněhovými vločkami jako bonusem. Umrzly mi 2 cukýny ze 4. Zbylé jsem včera přikryla, ale nevím nevím... A dnes mi dorazí balík s objednávkou ze zahradnictví, je tam různý mix, pro mě a kolegyně z práce, tak doufám, že balík byl přes noc někde ve skladu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:09
- Nahlásit
Evey
tak doufám, že balík byl přes noc někde ve skladu. -
Umrzly mi 2 cukýny - bože ženská! Copak nevíš, že cukety se ven dávají až po ,,zmrzlých"?! A u vás na horách nevím, nevím, snad ještě pozděj ne? Já jsem je včera teprve mínila vysít, i s okurkama - ale nestihla
Strejda
Ráno se probudím a leje
Tady taky. Ale to je dobře, protože je sucho. - tady bylo taky sucho, hrozné, ale teďka, co přejdou denně tři bouřky už je to snad lepší...Těžko posoudit. Zahrada zalitá je, ale kopce ty přívaly nestíhaly pojmout - všechno to valilo v potocích dolů
|