| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:17
- Nahlásit
Dneska....se sází - jak jinak Ale ty nakoupené věci už má vysázené, teď už se bude vysazovat - přesazovat jenom sporadicky. Dopoledne, jsem si sázela menší kytky sama a vypadalo to, že budu muset sama všechno, neboť Toma schvátila nějaká choroba. Začalo to šíleným kýcháním hned v sobotu, když přiletěl a mysleli jsme, že se mu rozjíždí alergie (neví na co, ještě si to nedal zjistit) Dneska do rána už měl teplotu a potil se celou noc. Tak nejspíš zase chytil nějakou virózu v letadle. Tradičně
Ve 14.30h letíme něco zobnout k obědu, protože na 16h máme agility. Bylo fakt horko 27st, měla jsem toho dost a vůbec se mi ale nechtělo. Obleču se a pro jistotu jsem koukla na stránky, jestli to pro vedro neposunuli na pozdější hodinu. A pic omluva: ,,dneska se cvičák ruší...." Fakt sem si celkem oddechla No, moc mi to nepomohlo, tak jsem se převlékla opět, tentokráte znovu do pracovního a do 18h jsme sadili A pak honem někam obejít s klukama.....moc jsme tomu nedali, jen cca 3km okruh
Přišli jsme zadem k bábě a když jsem pouštěla u branky Worička z vodítka, tak jsem viděla, že strejdovi slepice nemají zavřená dvířka, tak bylo podezření, že bábiny budou ještě na dvorku. Promlouvala jsem mu do duše:,,Worinku, jestli tam budou babky slepičky, tak je musíš nechat! Pěkně je pak zaženeme do kurníku spinkat" Tryskem se rozeběhnul na dvorek a já si jen říkala, že tam snad stihnu doběhnout, než je zamorduje V polovině zahrady už jsem viděla, že tam jsou, ale Worka se u Emy ještě otočil a vrátil k nám, tak jsem ho usměrňovala. Pak jsem sledovala co bude. Vběhnul na dvorek, ale rozvážně, před sebou hnal 3 slípky a jedna se mu schovala pod králíkárnu a utekla zpátky. Tak ji zase jinudy oběhnul, nadběhnul a hnal zpátky ke kurníku. Takto pozháněl asi 4. Za poslední zašel do té kůlny před kurníkem a já čekala řev slepic...sekunda...vyšel v klidu ven. Já tam došlapala, vlezu do kurníku, přepočítám slepice a ty byly všechny Tak jsem zavřela a přemýšlela, že jsme ho asi podceňovali On nejspíš odkoukal, že slepice se musí zahnat, tak to dělá (taky pokud nejsou v kurníku, nesmí na dvorek ) Takže je prostě zahání. Bohužel by je asi zaháněl i v pravé poledne (a bohužel i sousedovy ) což by slepice nějak nepochopily a on by je minimálně uštval a nebo se jim snažil razantně domluvit Ale opravdu to dělal výborně, hotový ,,pastevecký pes" Věděl, že nesmí moc lítat, jinak se mu rozprchnou a budou jančit. Jenom tak za nima cupital
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 05:58
- Nahlásit
Strejda
Pro návštěvníky minifestiválků Vypadá to zajímavě, ale na tento termín už mám, jako každý rok, rezervovanou tuto akci URL
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 06:05
- Nahlásit
Evey
už mám, jako každý rok, rezervovanou tuto akci
To je ovšem taky lákavé.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Vidíš, vem si příklad z Evey ta si to pivo ,,vyšlape" aby jí líp chutnalo. Žádné sezení na zadku a chlastání....
Evey
a teď písne že šlapat v žádném případě nebude.....
Kterou trasu jsi si vybrala?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:31
- Nahlásit
worick
že šlapat v žádném případě nebude.... Ale jo budu. Kterou trasu jsi si vybrala? Zatím ještě nemáme vybráno, jde nás vždy víc, tak se musíme dohodnout mezi sebou. Obvykle jsme chodili ty nejkratší, letos budu ale prosazovat nějakou z těch delších.
Na startu se vyfasují lístky na pivo či kofolu, děti dostanou sladkosti. Minule jsem dostala tatranku i Elza.
Psů chodí taky spousta. Tak před 3 roky tam byl extrémní výskyt výmarů.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:53 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Vidíš, vem si příklad z Evey ta si to pivo ,,vyšlape"
To máš tak: Pro mně je Hanušovické pivo kyselé. Když byl ještě pivovar v Lanškrouně, tak byli pivaři rozděleni do dvou táborů. Jeden měl heslo "Nežli pivo z Hanušovic, radši h...no do nohavic". Ti druzí zase hlásali, že "Nežli pivo z Lanškrouna, radši šlápnout do h...na".
Ale popravdě, dávám přednost těm kapelám u Primátora před pochodem s Holbou.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit
Strejda
Jeden měl heslo "Nežli pivo z Hanušovic, radši h...no do nohavic". Ti druzí zase hlásali, že "Nežli pivo z Lanškrouna, radši šlápnout do h...na".
to neznám, asi ho brzo použiju.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit
Kolegyně má příští týden narozeniny - 30. Nenapadá Vás nějaký dárek, nejlépe vtipný...? Hodně sportuje, jediné na co jsme tu přišli, že jí dáme poukaz na nákup do nějakého obchodu se sport vybavením. Ale to není originální ani vtipné...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:22
- Nahlásit
Nenapadá Vás nějaký dárek, nejlépe vtipný...?
Ženský,
napište něco. Mně to taky zajímá.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit
Evey
Nenapadá Vás nějaký dárek, nejlépe vtipný...? - to se omlouvám, ale mne většina ,,rádobyvtipných" darů nijak vtipná nepřipadne a nenadchne Nechci tím říct, že příjmám jen hodnotné dary to vůbec ne, já jenom různé akce a oslavy nemám ráda. V tomhle jsem strašný suchar. Já bych ani nemohla na nějakou berňáckou, jak byla LuckaM s Janii - jak psala Janii, že všichni spolupracovali a nadchnuli se pro každou blbinu - tak to není nic pro mně, já na tohle nejsem (asi mi na to chybí to, co mají úči a pionýrské vedoucí a nebo ta správná hladina alkoholu v krvi )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Evey
Hodně sportuje, jediné na co jsme tu přišli, že jí dáme poukaz na nákup do nějakého obchodu se sport vybavením.
že vám sem lezu (jsem původně nakoukla, jestli zas něco proved Woriček ), poukaz a vtipný přání je podle mě ideál. Dostala jsem v práci při odchodu firemní termohrnek a občas, když si do něj dělám kafe, tak je to příjemná vzpomínka, kdežto všechny vtipnostě jsou někde schovaný nebo skončily v tombole.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit
kachna_
poukaz a vtipný přání je podle mě ideál ono to tak asi stejně dopadne, mám v práci šrumec, tak se nikam do obchodu nedostanu.
Takže z toho vyplývá další úkol. Vymyslet vtipné přání. Sem s nápady.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:30
- Nahlásit
kachna_
jsem původně nakoukla, jestli zas něco proved Woriček
To už je dávná minulost. On se teď stal ošetřovatelem drůběže.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit
kachna_
jsem původně nakoukla, jestli zas něco proved Woriček -
Strejda
To už je dávná minulost. On se teď stal ošetřovatelem drůběže. - - všeho do času Tohle bych brala jako ,,klid před bouří"
Jak jsem psala - ony to ty slepice ne úplně chápou (hlavně ty mladé) a až jim to bude důrazně vysvětlovat, tak to nerozchodí (slípky....následně Woriček )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 14:21
- Nahlásit
Včera po tom obědě vycházíme z pracovny, já, Gucci a za náma Tom, venku se přidávájí doteď chrnící psiska a njednou vidím, že Gucci něco intenzivně očichává v kačírku u mola a posunuje se zase zpátky k pracovně (cca 2m) Mrknu po čáře domnělé stopy a 50cm od mne na kačírku leží užovka Žofka, v hubě do poloviny narvanou střevli - a to už byla Gucci u ní - tak jsem po ní skočila a hodila ji stranou (ta nechápala, co se děje, ona snad tu Žofii neviděla, nebo dělala, že ji nevidí - stála nad ní ) Chudák Žofi se v tomto stavu asi nemůže nijak bránit (to je fakt dost debilní ) tak jen strnula, my všichni stáli nad ní a koukali. Chtěla jsem pro foťák, ale už jsem na sobě měla pracovní, z kterého se mi všude sypala posekaná trá (to samé Tom) tak se mi nechtělo všechno znova vysvlékat. Navíc už to z předloni nafocené mám, i když ne takhle z detailu Gucci jsem nenápadně odlifrovala tím, že jsem jí říkala, že jdem pracovat do zadu a ať jde s náma - tak pomalu šla. Teď kluci leží u baráku, tak Žofi sonduje, jestli je bezpečné vylézt na molo. Hlavně ať to neveme napříč jezerem jako ta loňská.....co ji asi pstruzi dostali Ale tahle je trošku větší
Musím už jít, Woruška už somrá za oknem
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit
Evey
žádné rozumné nápady!
správný dárek je stavebice, jeřáb, hlavolam ...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit
Tá ta, Michall
Pánové, co je s vámi? Se zpožděním přejeme Barči všechno nejlepší k narozeninám, pevné zdraví a spoustu krásných procházek s milýma páníčkama... Myslela jsem na vás a Barču už v úterý, tedy 10., kdy jí byl rok... ale máme teď ty šílený maturity, tak jsem se sem vůbec nedostala...
So, Bára, happy B-day to you...
všem ostatním krásný den...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
Evey
takhle radit je hrozně těžký... já mám třeba ráda praktické věci... nerada skladuji zbytečnosti... z hlavolamu, jak píše Drakopes, bych taky měla obrovskou radost...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
Přidávám se opožděně s gratulací Barunce.
Myslím na Vás s fotodokumentací z tábora, ale zatím k tomu nemám příležitost. Asi před 14ti dny jsem si objednávala adaptér k mému ntb a stále nedorazil ...ovšem blýská se na lepší časy, stačilo napsat kritickou recenzi na obchod, že peníze jsou fuč a komunikace ani zboží ze strany obchodu nikde a věci se náhle daly do pohybu a adaptér by měl být už na cestě
Barney nám zase začal kulhat, naordinovala jsem klid, tak doufám, že to brzo odezní
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:37
- Nahlásit
Nechala jsem včera ráno při vypravování do práce bačkory v ložnici u okna. Večer přijdu, chci se přezout a nic .. chudinky samy netrefily do předsíně. Tak jsem postrčila Alfíka správným směrem a říkám mu: "Přines mi bačkorky!" A přinesl, nejdřív jednu, pak druhou. Bez jakéhokoliv procvičování, opakování a upevňování.
Je skvělej! Tak jak jsem stála v předsíni u té ledničky, hned dostal za odměnu kostku taveňáku
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:14
- Nahlásit
Drakopes
Je skvělej!
Salinka je smutná, že to taky neumí.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit
Salinka je smutná, že to taky neumí.
myslím, že zcela zbytečně, našim psům se líbí i tak
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:22
- Nahlásit
Drakopes
"Přines mi bačkorky!" A přinesl, nejdřív jednu, pak druhou - tak tohle nám nějak nejde Já se taky snažím Berrymu dávat takové jednoduché úkoly ale kouká na mne jako ,,tele na vrata" a nic Někdy teda vypadá, že nechápe, ale někdy naopak vypadá, že ví, ale schválně to neudělá
Strejda
Salinka nemusí být smutná, protože je krásňučká a šikovná holka. Vždyť ta toho umí Co by jsme měli říkat my?! My umíme jenom kraviny a zlotřilosti A mazlinkat....to nám jde skvěle
Jak to včera u vás dopadlo s bouřkama? Tady celý den vedro, já si při pletí blbka spálila ramena a k večeru jsem sebrala psiska a šlapali jsme přes les na druhou stranu - na konvalinky Tom naložil mamku (moji, tchýně jet nechtěla, že nás v horách chytne bouřka ) a přijeli za náma. Domů jsme dorazili chvilku po osmé. Nakonec se to před náma všechno rozpadalo a do půlnoci nekaplo. Teďka ráno bylo trochu mokro na dlažbách, ale jestli něco napršelo nevím, zem mi nijak mokrá od pohledu nepřipadne. Zatím tu je nízká oblačnost...Jo a nevím, co to ten Tom dotáhnul za hnusnou chorobu, protože jsem včera kýchala a v polovině cesty na konvalinky mně začalo bolet v krku...a pokračuje to Hlavně, že jsem si zakládala na tom jak se těším dobrému zdraví
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit
Jak to včera u vás dopadlo s bouřkama?
Bouřky se nám vyhnuly, ale nám to zas tak moc nevadí. Ovšem vyhýbá se nám i déšť a to nám vadí. Včera jsem odjížděl od zákazníka za hustého deště. U nás bylo zataženo. Byli jsme asi dvě hodiny v lese a spadlo pár kapek. Hustě se rozpršelo až kolem 20. hodiny. Holky už to neberou vážně a dál ležely na trávníku, protože už vědí, že na těch pár minut nestojí za to zvedat zadek.
Lesní potůčky jsou úplně suché. Z dříve vydatných pramenů teče tenký čůrek.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit
Adaptér dorazil, hurá
tady najdete pár fotek z víknedu a Barneyho ležérní přístup k výuce Jediné, co ho zajímalo, byly fenečky
http://barney2010.rajce.idnes.cz/Pecka_2011/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 13:40
- Nahlásit
LuckaM
tady najdete pár fotek z víknedu a Barneyho ležérní přístup k výuce Jediné, co ho zajímalo, byly fenečky
zdravíme spolutáborníky !
a hned napráskáme, že některý fenečky byli aj plyšovéé
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit
LuckaM
hézké Jé, vy umíte agiliť líp jak my Berry nesmí tunelem (aby ho neprotrh) tak má povel ,,okolo" a áčko se teprve tvoří. Staré bylo nevyhovující a nové je ve výstavbě, takže ani nevím, jestli by tam Berry vylezl
Co vás učil pán v gumákách?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 16:11
- Nahlásit
Fajka
Taky zdravíme
ajo, na plyšovýho berňáka bych málem zapomněla to je pravda, že o to bych se tu měla podělit. Janii nemohla vzít Berni, tak si s sebou vzala alespoň bernskýho plyšáka o velikosti tak 2měsíčního štěnda a co Barney nedělal je fakt, že to byl skoro jediný pejsek, co se s ním chtěl kamarádit, tak toho využíval a vůbec mu nevadilo, že to není živý pes. Po chvíli žďuchání a olizování ho ale začal hrnout pod sebe, tak jsme to radši utnuli
worick
Pán v gumákách je Janči levý tatínek (jestli to říkám správně) a učil nás poslušnosti, což Bárníka moc nebralo, neboť měl v naší skupině galánku - roční bernskou slečnu - takže chápete, že na nějaký výcvik a hledění si paničky nebyl čas
Chvílema jsem byla bezradná, jak zaujmout, protože na pamlsky před čumákem nereagoval...vlastně jo, evidentně mu vadili v rozhledu a snažil se mi tlapkou moji ruku s dobrotama odstrčit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:53
- Nahlásit
LuckaM
pěkný fotky taky musim těch svých pár nacpat na rajče
Janii nemohla vzít Berni, tak si s sebou vzala alespoň bernskýho plyšáka o velikosti tak 2měsíčního štěnda a co Barney nedělal
Barney byl sladkej, jak do něj žďuchal čumáčkem ve snaze zjistit, proč si to s ním nechce hrát
Pán v gumákách je Janči levý tatínek (jestli to říkám správně)
jojo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit
Chvílema jsem byla bezradná, jak zaujmout, protože na pamlsky před čumákem nereagoval
LuckaM
abys viděla, že to nebyla pravda!!
a tady je moje album z Pecky
|