| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 11:51
- Nahlásit
Evey
Je to posledni dobou jakési slabé
U nás naopak začalo chodit dost nových lidí. Třeba někdo z nich vydrží.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 11:57
- Nahlásit
Strejda
U nás naopak začalo chodit dost nových lidí. Třeba někdo z nich vydrží. Taky, taky? Dřív jsem přemýšlela, kde je chyba, proč jen tak malé procento z nově příchozích vydrží a začne chodit pravidelně... Bohužel převážná většina odpadlíků si myslí, že přijde s nezvládnutým psem na cvičák, tak se stane zázrak a další návštěvy nebude třeba. Nechtějí slyšet, že pracovat na sobě a učit se musí hlavně oni.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 12:38
- Nahlásit
Evey
Taky, taky?
Je to přesně jak píšeš. Asi se všichni dívají v TV na zázračné cvičitele psů, kteří vnuknou psovi dokonalý výcvik během chvilky a natrvalo.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 15:11
- Nahlásit
Evey
já se musím přiznat, že jsem teď na cvičáku taky dlouho nebyla. Skončil mi základní výcvik a už asi měsíc se chystám, že si přikoupím další lekce, ale ještě jsem se k tomu nedostala
....pořád je něco jiného...teď sobotu využíváme spíš k výletům a cvičák je od 14, což tu sobotu celou rozkrojí...já vím, to jsou jen výmluvy Teď ve čtvrtek jedeme s Janii na psí tábor, tak tam nás jistě dají do latě
Ale na ten cvičák chodit chci, jen se musím dokopat a jít to zaplatit no...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 18:03
- Nahlásit
na cvičák nechodíme - naši psi nemají výcvik, mají výchovu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 18:21
- Nahlásit
Drakopes
na cvičák nechodíme - naši psi nemají výcvik, mají výchovu
To je v pořádku. Intelektuálové mají výchovu a příslušnice zvláštních jednotek výcvik.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 19:18 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Po obědě hrála mladší přípravka s Uhlířskýma Janovicema (35 stupňů ve stínu, ale už pohuhlávalo - vyhráli jsme), pak jsme přejeli do Červených Janovic (starší přípravka, megavichr a maximálně 10-12 stupňů - a vyhráli jsme). Ještě, že nehrajeme i za mladší žáky...Ale ti dnes také vyhráli.
No tak doufám, že nám hokejisti nebudou kazit skóre....
TeĎ hledám výmluvu, abych nemusela na čarodějnice, ale asi vyrazíme. Medvěd byl kvůli fotbalu celé odpoledne sám doma (na domácí zápasy ho bereme s sebou), tak se alespoň proběhne.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 22:03
- Nahlásit
Noemi
kurňa, vy jste měli tak vedro!? U nás sotva 19st a pofukoval severák. Pak jsme jeli do Olomouce na Floru a tam jsme dvakrát trochu zmoknuli (přehnaly se bouřky) a klepala jsem celkem kosu v riflových bermudách a tříčtvrtečním triku
TeĎ hledám výmluvu, abych nemusela na čarodějnice, ale asi vyrazíme- čéče, asi zmoknete my dneska zažili a projeli snad 5 bouřkama - to je jedna za druhou
Evey
Byla jsem na Floře, héééč (ukvokala jsem Toma, frflal, ale jel ) Nakonec nakoupil komule co chtěl, tak byl spokojený - doufám, že zase zajdou Ale musím konstatovat, že z celkové úrovně jsem byla značně zklamaná - myslela jsem, že tam bude mnohem více prodejců a i zajímavější sortiment - nebýt tam Poláků, co měli alespoň některé nedostatkové kytky, tak fakt nic moc Hlavně mně nasr..., že tam bylo milion stánků s blbostma a to měly zvlášť jednu ,,ulici" a byli narvaní i mezi kytkama Domů jsme dorazili až 19.45, vynosili kytky a honem jsem s klukama ještě valila alespoň obejít potok do vedlejší vsi a zpátky - taky celý den chudinky jen leželi
Včera večer jsem vytuhnula u telky v 21h a pak o půlnoci jsem se jen přešourala do postele. Ráno přišla v 6.30 Gucci , lehnula na stolek v hale a chrněla. Za půl hoďky Leon, přijde ke stolku a přemýšlí, jestli tam vleze taky, pak hups, sedl si nad Gucci, přečichal jí hlavu a čučel na ni stylem:,vypadni, tu chci ležet já" Gučka do něj šťouchala packou:,,nech mě, jo, běž si najít jiné místo!" Fotím, najednou řev, mela, fotit jsem zapoměla neboť jsem se leknula a pak jen s vytřeštěnýma očima sledovala, jak lítají chlupy a že jestli sletí přes tu koženou sedačku drápama, tak je přerazím oba. Naštěstí seskákali bez následků, každý kecnul jinam a trucovali Jdu s psiskama na obhlídky, kočky už byli někde zalezlé spinkat, přijdu snídat, jdu si umýt ruce, hodím okem do obýváku a koukám co je to za flek na té zemi uprostřed?? Jdu k tomu a zjistím, že je to zaschlý flekanec od krve, čumím, a kolem další dva - jako by nám tam někoho zamordovali... Řvu na Toma co to je??!!! Ten čumí, ječí na mně,,co to je?!" (u blbečků na dvorečku ) tak - že jedině z koček. Tak jsme letěli každý prohlížet jednu kočku - ty nic. Pak si vzpomněl, že večer, jak koukal na telku, byl nějaký šramot a kocour špáral kolem televize (to dělává jenom Gucci) a že jestli teda náhodou nechytal myš (před tím přišla bouřka a dveře v pracovně jen přivřené, se rozletěly dokořán, ale přišel na to až asi za hodinu ) Teď jenom doufám, že tam nějaké zbytky nezůstaly někde za sedačkou
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 22:30
- Nahlásit
nesnáším bouřky!!!!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 22:54
- Nahlásit
Drakopes
nezávidím Vám
My se teď vrátili z ohňostroje a Barney to zvládl celkem obstojně...jen když to řachlo fakt pořádně, tak se lekl, ale jinak seděl a pozoroval
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 07:54
- Nahlásit
Večer ve čtvrt na jedenáct se Alfréd přesunul do uličky u mé postele, pak do postele a pak hledal skrýše po bytě. Je to první bouřka v tomhle bytě, tak jsme ani my netušili, co vymyslí. Koupelnu jsme zavřeli hned jako první, takže úkryt vana s prohrabáváním do odtoku se nekonal. Zkoušel se probrabat mezi myčku a wafky, pak v obyváku mezi kabely v rohu za televizí a ještě v šatně jen tak pod krabice v koutě. A funěl pořád jak čyři, srdce mu bušilo, jako by chtělo vyskočit. Až má člověk o něj strach ....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 08:11
- Nahlásit
Drakopes
nesnáším bouřky!!!!
Když včera hřmělo, myslel jsem na Alfréda.
worick
U nás sotva 19st a pofukoval severák.
A taky pršelo.
Čarodějnice - varianta B
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit
Drakopes
A funěl pořád jak čyři, srdce mu bušilo, jako by chtělo vyskočit. Až má člověk o něj strach .... - chudáček, už mu to zas začíná... Já bych určo strach měla - že ho klepne pepka. To je stejně zvláštní, že zvíře může dostat takový záchvat paniky - bych si normálně myslela, že to je specialita hysterek typu naší báby Sedí celý den v kuchyni na zadku, televizi nesleduje, ví jen, co jí kdo řekne a večer řekne mamce s tetou, jestli by jí nedala ještě ty kapky na nervy(bere na to už dvě tabletky) potřebovala by se uklidnit... V tu ránu bych ji zabila Ku... z čeho má jako nervy, když o světě ví ho....?!
Vždyť v přírodě by s ním byl brzo ámen - co by si tam při bouřce počal? Fakt je to divné...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 08:27
- Nahlásit
Strejda
sim tě, já jsem slepejš - co je to na tom roštu za koule? Cibule či co?? Nechápu.... Prosím k obrázkům podrobnější vysvětlivky pro ,,pomalejší" spoluobčany
Jo a u nás tato tradice není vůbec - nikdy se ani tu, ani v okolí nic takového nedělalo. Tipuju, že s tím má co dočinění silný vliv církve - tu na východní Moravě...
Když jsme včera cestovali, tak v rádiu byl právě pořad a říkali, že pánové chystají vatry, zatímco dámy servisujou košťata Tom se ptal, jak jsem s metlou na tom, tak jsem mu říkala, že já mám zánovní v dobrém stavu Zrovna jsme se o něco dohadovali a tak mi na to řekl, že doufá, že až dojedem domů, tak na něm odfrčím Blbík, zmlátila jsem ho...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit
kurňa, vy jste měli tak vedro!?
JJ. Dopoledne jsem sázeli na pasece (už nám chybí tak posledních 50 boroviček a bude hotovo) a pěkně jsme se u toho pekli...
Dneska jsem nemohla, byli jsme ráno na prochajdě u řeky, u břehu byl kačer a dvě kachny. Samozřejmě viděli medvěda prchli do vody. Procházíme kolem a u cesty byla ještě jedna kachna a proletěla Méďovi tak 5 cm před čumákem. On se na mě otočil, naprosto šokovaný výraz jako "Taky jsi to viděla?!"
Flora Olomouc
Už se tam chystáme tak 5 let na výlet, stejně jako na Zahradu Čech do Litoměřic... Pamatuju se tak ještě deset-patnáct let zpět, jak jsme sjížděli akce typu Hobby v Budějicích a všude tam bylo na co koukat, vezli jsme hromadu věcí domů a teď jsou to jen vyhozené peníze za vstupné . To samé stavební veletrhy....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 11:21
- Nahlásit
a teď jsou to jen vyhozené peníze za vstupné
chci jít za 14 dní na knižní veletrh ... neděs mě
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 11:27
- Nahlásit
worick
Někdo má narozeniny,
my máme přání jediný,
štěstí, zdraví,
štěstí, zdraví,
hlavně to zdraví...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit
LuckaM
už asi měsíc se chystám, že si přikoupím další lekce A kolik se u Vás platí? U nás je jen poplatek na rok, nic dalšího se neplatí, figurant je taky zdarma.
worick
Byla jsem na Floře, héééč Myslela jsem na to, že se tě zeptám jestli tam jedeš... Já nebyla, ani jsem nechtěla, právě pro to co píšeš. A k těm Polákům, na cvičák jezdí nový pán, do Polska to má kousek, nakupuje tam snad úplně všechno a zrovna minule mi říkal o těch kytkách, jaké tam mají krásné a levné. Jako příklad mi dával závěsný koš nakvetlých fuchsiíí, u nás 180 kč, v Polsku 80 kč. Dále pohonné hmoty, stavební materiál....
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit
Evey
jak je to s členstvím jsem nezjišťovala, ale kurzy pro veřejnost stojí 1200,- za 15 lekcí.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit
worick
co je to na tom roštu za koule?
To jsou, prosím pěkně, špekáčky.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 15:53 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Evey
worick
Worick má narozeniny??
TÁÁÁÁÁKŽE, PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍ, HODNĚ ŠTĚSTÍÍÍ, ZDRAVÍÍÍ A SPOKOJENOSTI ! A posíláme všechny pampelišky světááá .
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 15:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Díky, díky, nestíhám, spěchám slavit, jenom koukněte: jestlipak poznáte kdo to je? (dort od tchánů )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 16:28
- Nahlásit
worick
přidáváme se a přejeme taky všechno nejlepší, hlavně zdraví a spooooooustu skvělých zážitků s hafany
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 17:26
- Nahlásit
worick
Taky se přidávám ke gratulantům a přeji všechno nejlepší k narozkám, hodně zdraví, štěstí a úspěchů jak v osobním, tak i v pracovním životě.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 17:26
- Nahlásit
worick
ať jsi i nadále takhle úžasná ...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 17:55
- Nahlásit
worick
I já se přidám s gratulací - všechno nej, zdraví, štěstí, pohodu a to pro všechny členy domácnosti
A Dort jsi určitě ty, jak tě už vidí všichni okolo
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 18:08
- Nahlásit
worick
Všechno nejlepší.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 20:43
- Nahlásit
worick
jestlipak poznáte kdo to je?
A byla klukům uzpůsobená i náplň ?
VŠE NEJLEPŠÍ!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:18
- Nahlásit
Pochopitelně se ke gratulantům přidáváme i my dva s Michallem.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:24
- Nahlásit
Strejda
Supr zátiší...
To si holky daj.
Tedy jestli zbylo?
|