| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 10:46
- Nahlásit
rogersova
já měla borelku a manžel zase encefalitidu. - tak to jste to vybrali i za nás ne? Teda to měl manžel štěstí, že to přestál bez následků...
Evey
Jedete někdo teď o víkendu na tu výstavu do Brna? - já na to úplně zapoměla zkusím to nadhodit, ale nevím, nevím Tento týden máme pořád nějak ,,rozrajzované" (rozježděné ) tak nevím, jestli Toma ukecám. A ještě ten Woriček, což vůbec netuším, jak bude na psy reagovat...No, zítra máme agilitit, tak snad budu moudřejší...A v úvahu přichází jedině sobota neb v neděli má tenis
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:02
- Nahlásit
worick
Tak co říkal doktor?
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:06
- Nahlásit
Teda to měl manžel štěstí, že to přestál bez následků..
to tedy měl..pánové, co s ním byli na pokoji takové štěstí neměli.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:29
- Nahlásit
Evey
Tak co říkal doktor? - nešil, já tam ještě nebyla se musím nejdřív psýýýchicky připravit Snad zítra....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:36
- Nahlásit
worick
nešil, já tam ještě nebyla No teda! Počkej až si to přečte Strejda, ten ti vyčiní.
Ne vážně, neodkládej to.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:42
- Nahlásit
Na FB od nového roku stránky založené BSP v nouzi, tak kdyby někdo berňáka hledal či chtěl. Zrovna včera byl jeden odchycen na Kutnohorsku a hledá se jeho majitel. http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Bernsky-s alasnicky-pes-v-nouzi/177717502266330
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:53
- Nahlásit
Hanca
Díky, tolik BSP je v nouzi
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:55
- Nahlásit
Důvod tchýně?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:57
- Nahlásit
Evey
Jedete někdo teď o víkendu na tu výstavu do Brna? Já snad ano, ale ještě nevím jestli v sobotu nebo neděli.
Já se chystám každopádně i se psem. Jedu tam hlavně kvůli němu. A zatím taky nevím, jestli v sobotu nebo v neděli.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:00
- Nahlásit
Evey
Díky, tolik BSP je v nouzi
Taky na to ted koukám Jeee, jak já bych si hned jednoho přibrala, když to vidím...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
No teda! Počkej až si to přečte Strejda, ten ti vyčiní.
Ne vážně, neodkládej to. - určitě to bude jen nějaká blbá blinda a já s tím budu houkat u doktora, že borelka....
Ach jo, už se těch berňáčků začínají zbavovat Já nepochopím, jak někdo dokáže dát pryč svého psa. Prostě nepochopím. Já bych za ně dýchala.... Jak bych s tím mohla žít, že je chudák někde pryč u cizích lidí Jo, pokud ho dají klidně pryč, tak mu zřejmě bude jinde líp. Ti co si ho vezmou, to snad udělají už z rozumných důvodů - ne jak ti současní páníčci, kterým už se tak nějak ,,nehodí do krámu"
Dostala se k vám včera ta kauza s musherskýma psama v Kanadě? Tom opatrně sondoval, jestli jsem to četla na NETu ve zprávách, že on to otevřel a zhrozil se, co to se mnou udělá, jestli to najdu Říkal, že takové k...y je pověsit málo Četla jsem to a viděla taky trochu ve zprávách, ale bylo to na návštěvě a měli to na ticho a když jsem to zachytila, radši jsem se nedívala To nezvládám....
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:32
- Nahlásit
worick
Dostala se k vám včera ta kauza s musherskýma psama v Kanadě?
Včera jsem to viděla taky ve zprávách. Jenže u televize zrovna diskutovala mamka s mým přítelem, takže jsem slyšela vcelku prd.
Ted jsem došla z procházky, takže si dám kafčo a jdu si přečíst o co gou.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 20:52
- Nahlásit
worick
Tom mi o tom říkal a je to hnus, co víc k tomu dodat
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 06:39
- Nahlásit
Na FB od nového roku stránky založené BSP v nouzi
Doma mi nedoporučují, abych to četl.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 09:37
- Nahlásit
Strejda
Doma mi nedoporučují, abych to četl.
Já si to taky nedoporučuju a stejně se vždy podívám, přečtu... a rozčílím se.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:01
- Nahlásit
Evey
Já si to taky nedoporučuju a stejně se vždy podívám, přečtu... a rozčílím se.
O to mým spolubydlícím nejde. Oni vědí, že se nikdy sám nerozčílím, ale že mě vždycky rozčílí někdo jiný. Oni se důvodně obávají masivní kampaně, která skončí tím, že k nové dvoboudě přistavíme dependanci.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:20
- Nahlásit
Nejkrásnější psí plemeno je podle Magazínu Dnes Boxer...myslím, že došlo k mejlce
URL
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:24
- Nahlásit
MartinaBarney
...myslím, že došlo k mejlce Tak to každopádně. Kdo jim tam diplomaticky napíše, aby to opravili?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:33 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Evey
Kdo jim tam diplomaticky napíše, aby to opravili?
O diplomatické nótě nemůže být řeč. Na hrubý pytel hrubá záplata.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:13
- Nahlásit
Evey
Ale tak, co jsem vyčetla, tak čtenáři si můžou zvolit svého favorita, který bude vyhlášen nevím kdy.... Tak šup šup, hlasovat=)
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:21
- Nahlásit
MartinaBarney
Nejkrásnější psí plemeno je podle Magazínu Dnes Boxer..?
TRUBTE NA POPLACH !!!!!
HLASUJI TRIKOLORA
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:59
- Nahlásit
Nejkrásnější psí plemeno je podle Magazínu Dnes Boxer...myslím, že došlo k mejlce - to co tam vybrali je spíš panoptikum kuriozit Nemám ráda ty rasy, které jsou na první pohled zdeformované: boxer a jemu podobní, co se dusí díky krátkému čenichu, ten azavak, kde je jasný nepoměr hrudníku a místo krásný - bych řekla mrzák. Psi co mají tak krátké nožky, že tahají břicha po zemi, zakrslíci typu čivava, s vyvalenýma uslzenýma očima a krátkým životem...radši nebudu pokračovat, abych tu nezurážela půl republiky. Prostě pes má vypadat pořád jak pes. Ne jak krysa, ne jak kůň....atd.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:18
- Nahlásit
naši psi jsou jednoznačně nejlepší a žádná soutěž nás o tom nemusí přesvědčovat )
hustě chumelí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:43
- Nahlásit
Drakopes
hustě chumelí
Tak to leda až dnes. Dva dny jsem byl v Praze a bylo tam husto, až dusno, ale nechumelilo.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 15:42
- Nahlásit
taky mně to překvapilo ,že boxer je první a berňák AŽ na 19.místě
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 16:36
- Nahlásit
Tak u nás dnes procházka nezačala nejlíp! Vyrazili jsme zahradou na pole a pak přešli na cestu, která se točí doprava. Já měla ovšem v plánu v zatáčce přejít na další pole....Ale to už jsem viděla, že po cestě směrem k nám jde paní v NO. Barneyho jsem si přivolala a chytla za obojek. A to už nás zmerčil ten pes a tryskem letěl k nám. Samozřejmě začal Barneyho napadat (díky bohu měl náhubek)! Barney se snažil bránit, já se snažila odhánět psa a klidnit Barneyho a čekala jsem na majitelku, jestli si toho svýho zmetka třeba přivolá nebo co.
Koutkem oka se mi ji podařilo zahlídnout, jak procházkovým krokem jde k nám Jak kdyby se sakra nic nedělo!!! Došla tedy k nám a zeptala se: ,,je to pes´´? Tak jí říkám, že jo. Chytla si svýho, jakože mu vyčinila. Já jsem zatím Barneymu nasadila obojek, protože se mi ke konci vyvlíkl a než jsem se stačila vzpamatovat a říct té ženské, proč sakra nepohla zadkem, tak už od nás odcházeli pryč....
Nechápu, proč si toho svýho nepřivolala už když nás sakra viděla a když viděla, že ten její pes k nám běží bleskovou rychlostí! Proč sakra, když viděla, že ten její čokl napadá mýho psa, že na sebe vrčí a že já tam jako držím Barneyho u sebe, proč nepohla prdelí a nedoběhla k nám?! Jo, možná si Barneyho spletla se Cindy, kterou jsme měli předtím. Ale moc dobře viděla, že na sebe vrčí! A to se ještě ani neomluvila!!!! Sakra, mě když utekl pes za jiným psem, tak jsem sakra nasadila běh, doběhla spocená a první jsem se omluvila (a to se nic nestalo - Barney nikoho nenapadá)! No, jako chápete chování té ženské?!
Jinak zbytek procházky super, sluníčko svítili, šli jsem až do vedlejší vesnice, Barney byl dneska velice poslušnej. Paráda!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 16:46
- Nahlásit
MartinaBarney
Na Tvoje dotazy typu Proč sakra se nedá slušně odpovědět.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 16:48
- Nahlásit
Jako ono se nic nestalo, že jo. Ten NO měl náhubek, já mýho psa držela. Jen prostě nechápu, že ta ženská byla tak klidná.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 18:22
- Nahlásit
Strejda
Dva dny jsem byl v Praze
a zase jsi se neozval ....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 23:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Tak u nás dnes procházka nezačala nejlíp! - já si myslím, že byla klidná opravdu jen, že si myslela, že Barney je fenka. Akorát mně mate, že se opravdu ani neomluvila, když zjistila, že se zmýlila. A hlavně, že chodí s NO navolno a vůbec ji neposlouchá. Přeci jen to není čivava
My jsme byli včera večer na prochajdě a uprostřed vesnice pobíhal takový hezký pejsa sám - velikosti kokra. Kluci měli ,,moc práce" s luštěním vzkazů po jedné háravce u nich před domem a pejsa toho využil a přesto, že bylo vidět, že se bojí, se přisomroval k nám. Postavil se půl metru ksichtem k Workovi, hubu do ,,úsměvu" a grrr vrčel, ocas stažený. Worick naštěstí v klidu a asi nechápal (stejně jako já) proč pejsa přišel, když z toho radost očividně neměl Zavrkal a utekl
Dneska jsme byli agilitit a byli tam dlooouho samí kluci, co si spolu hráli, než přišla vedoucí s Merry a začalo se agilitit. Kromě Workových běžných žárliveckých výlevů směrem k Berrynkovi, se nic zvláštního nedělo, tak snad rvačka bude bez následků.....
Odpoledne trochu tálo (přesto jsme na cvičáku dost vymrzli, protože foukal studený) a kolem 20h pro změnu taky chumelenice, i když od Prahy daleko...
Z Brna nic nebude už to vím jistě Na sobotu se nahlásila na návštěvu teta ze Slovenska. To jsou ale blbé náhody...
|