| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:12
- Nahlásit
worick
Kde je Drakopes
.
já to tu ale poctivě čtu. A Jurášek taky
Jenže je pár dní do pololetí, píšou se písemky, zkouší se, byly třídní schůzky ......
Tuhle jsme do kopce ulicí domů a najednou proti nám brazilská fila a okamžitě ostrý útok na hafáčky. Naštěstí měla košík a kluci tancovali, uhýbali, nastavovali bok - prostě to byla ženská. Panička doběhla s devastovanou rukou, jak se holka vyrvala i s vodítkem. A strašně se omlouvala. Dneska jsme potkali jen paničku a znova se velmi omlouvala a obdivovala galantní chování hafanů a slibovala mlsky ....
Z druhé strany našeho bloku musí být háravka. Kluci nezájem o park a hybaj tam na trávník a fetují ... dnes večer jsem je táhla za obojky, abychom se pohli jinam. Nsštěstí fenu osobně jsme nepotkali.
Co jsme přestěhovaní, snídají kluci doma - dostanou hrnek granulí každý do své misky. V klubu jsem je nakrmila z ruky, aby byl klid. A teď nechávají. Zobnou, ochutnají z druhé misky a nechají. Dneska dojedl Alfréd poslední dvě granule jako předkrm před večeří.
Venku je mokré slizko, Alfréd pelichá, takže bych mohla uklízet furt ) Nojo, když oschnou, tak můžou do ložnice.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:41
- Nahlásit
Drakopes
Alfréd pelichá, takže bych mohla uklízet furt
Jeee, no alespoň v tom nejsem sama
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 21:27
- Nahlásit
Dnes večer ve zprávách na nově zase jeden ubodaný pes.A to měl obojek i reflexní vestu.Všude spousta magorů.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 23:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Dnes večer ve zprávách na nově zase jeden ubodaný pes.A to měl obojek i reflexní vestu.Všude spousta magorů. - zrovna jsme to přepli z CT a hned tohle To jsem tu psala vloni: taky jsem před barákem uklízela sníh, šel kolem nějaký cizí chlap, očividně podivné individum a když k němu Worick nakročil (byl ještě tak dva metry) tak vytáhnul nůž a řval, že ho píchne To byl taky bezva zážitek Tohle mohlo mít podobný scénář, jenom tam nebyl páníček, co by pejsu ochránil
Říkala jsem Tomovi o tom, jak jsme to tu zrovna dneska rozebírali a o tom zastřeleném pudlovi, co psal Strejda - to vzteky ,,vyletěl" ze židle a nechápal, že toho myslivce majitel pudla nechal živého dojít domů....Musela jsem mu osvětlit, že ten hajzlík střílel někde zalezlý
Drakopes
Co jsme přestěhovaní, snídají kluci doma - dostanou hrnek granulí každý do své misky. V klubu jsem je nakrmila z ruky, aby byl klid. A teď nechávají. Zobnou, ochutnají z druhé misky a nechají. Dneska dojedl Alfréd poslední dvě granule jako předkrm před večeří. - možná v tom hraje roli i ta háravka, poslední hárání bylo u nás fakt hrozné S jídlem, s chováním....
Teď už je zase klid a pohodička
Tuhle jsme do kopce ulicí domů a najednou proti nám brazilská fila a okamžitě ostrý útok na hafáčky - na nás dnes ,,útočil" takový vořech, lítal kolem a snažil se některého z kluků, kteří byli na vodítku ňafnout - chovali se stejně, jako vaši hoši Být to ovšem váš případ, tak se i dost vyděsím A být to velký pes (samec) tak nevím jak by to dopadlo, to jsme ještě neměli možnost zjistit (naštěstí )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 23:18
- Nahlásit
Dines
a Dafinka si rozřízla polštářek na tlapince - tak mám doma maroda - ale chuďato, jak leží broučínka Jo, jo, těžký marod Snad to bude dobré, poslední dobou to tu píše strašně moc lidí
Denny dostal svojí první pecku od EVO -
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 06:15
- Nahlásit
Dnes večer ve zprávách na nově zase jeden ubodaný pes.
Dva moji známí mají od té zabité feny štěně. Štusákovi se o své psy starají mimořádně pečlivě, musí to pro ně být hrozné.
Jeee, no alespoň v tom nejsem sama
Sally už taky líná. Neli už se asi chystá na jarní úklid, protože vyhrabala slámu z boudy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 07:49
- Nahlásit
Strejda
Štusákovi se o své psy starají mimořádně pečlivě, musí to pro ně být hrozné. - dovedu si to představit
Sally už taky líná. Neli už se asi chystá na jarní úklid, protože vyhrabala slámu z boudy - u nás nic, žádné náznaky přes to, že venku to vypadá jako na jaře. Tedy vypadalo, teď koukám a hnusně leje
Fakt se nedá nikudy projít, všude hnusně blátivo Včera jsme šli okruh po té naší cestě do vedlejší vsi a po druhém břehu potoka, přes cvičák zase zpátky a pak k bábě. Na cvičáku jsme po měsíci potkali Gogošovi, byli se tam s Gogem a Kubíkem alespoň mrknout na prochajdu. Gogo už je skoro od Berrynkak nerozeznání Navíc to přehnal přes vánoce, tak je pořádně ,,válečkoidní" S klukama v pohodě, pěkně si hráli Možná se ale rýsuje problém od Berrynka - asi pozná, že je to stejný pes. Najednou se žárlivě lísal a nehnul se ode mně na krok Marťa mi říkala, že taky ve vsi potkala ty s tou berňačkou Ivanou (štěníkem) co byli jednou na cvičáku a právě se jich ptala proč už nechodí? A pán jí na to řekl, že on jezdí pozdě z práce a manželku tam nemá kdo přivézt....a Marťa kouká, vždyť to mají cca kilometr - to je akorát pěkná prochajda kolem potoka....a on, že to ne, že jít tam s Ivanou nesmí, aby si neprošlápnula packy To je zajímavé, že několikrát jsem je potkala ve vsi na vodítku, hlavně kluka s ní vidím lítat a to jenom po asfaltkách Zrovna v pondělí, když k večeru jel Tom pro nás na tu tůru, tak hlásil, že kluk s Ivanou byl skoro potmě až tady u nás, u posledních baráků (to už je na cvičák jen asi 350m )
Prý ten jejich berňák Alf, prošlapy má (spíš z toho, že nechodil a byl tlustý ) a proto jsou asi hysteričtí, jelikož ji chtějí na chov. Tak prostě pes nebude chodit, aby neměl ani nohy ošoupané... Ale rodit bude každý rok, to je mi jasné, nemají moc peněz..
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 07:59
- Nahlásit
U nás to vypadalo o víkendu dost tristně. Byli jsme s Médinem v Praze... Před koupáním jsem Médiho pořádně vyčesala (kartáčem z obchodu vše za 35 velikostně sedícím zhruba na čivavu, protože máma nechala kartáč doma), i přes to při koupání šlo pryč tak neuvěřitelné množství chlupů, že jsem nestačila zírat. Po koupáni jsem ho znovu vyčesala, zase fůra chlupů. Byt po víkendu potřeboval generální úklid, srst byla naprosto všude.... Teď se jen modlím, aby teploty něšly zpět k těm mínus 10-15 stupňům, to by asi normálně umrzl....
Jinak z Prahy jsem absolutně znechucená. Jak nastala obleva, tak se ukázalo, jaký jsou lidi neuvěřitelný prasata... Jezerka by ještě ušla, respektive tam o víkendu ještě neslezl sníh do takové míry, aby to vše ukázalo, ale trávníky mezi bloky, to je fakt něco... Už nedáváte pozor, abyste do něčeho nešlápli, protože koncentrace je tak veliká, že prostě do ničeho nešlápnout je naprosto nemožné. Za této situace máma pustila u babi Médina hned do obýváku, takže kromě chlupů ve svém bytě, jsem ještě drhla koberec Vanishem (doma koberce nemáme, takže se uklízí raz dva) u babičky....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 09:19
- Nahlásit
worick
Tak prostě pes nebude chodit, aby neměl ani nohy ošoupané... Ale rodit bude každý rok já teď budu asi vypadat jak úplný blb, ale to taky existuje? že pes nechodí, aby neměl ošoupaný nohy??? a jak se poznají ošoupaný nohy??? to mě nikdy nenapadlo... myslím, že berňáci potřebují časté procházky, což prospívá nejen hafíkům, ale taky jejich páníčkům ... na stáří je jasný, že už jsou klouby opotřebovaný, ale u štěňátek? a na tom cvičáku si Ivanka nohy neošoupe??? a ještě k tomu bydlišti... jj, to já bydlím kousek od Pálavy... blízko Hustopeč...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 09:23
- Nahlásit
worick
Mám tady jednoho žáka z H.V. - což je vesnice určitě někde poblíž Tvého bydliště, protože z těch pár kusých informací, co občas popíšeš, si myslím, že někde v okolí deseti kilometrů už to prostě musí být... připadám si jak špion... když jsem zjistila, že tam bydlí, hned jsem se ptala, jestli tam někde nebydlí paní s berňáčkem a samojedem... ale jelikož je celý týden v Brně a jen na víkendy jezdí k rodičům (a zřejmě má úplně jiný zájmy, než sledovat lidi kolem), tak nic... - -
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 09:27
- Nahlásit
Kessie
že pes nechodí, aby neměl ošoupaný nohy??? a jak se poznají ošoupaný nohy??? to mě nikdy nenapadlo...
Jseš ignorant. Asi jako já. Setkávám se s tím dost často, že lidi brání psům v pohybu. Dokonce jsem četl o CHS, která to má v kupní smlouvě na psa. Asi v duchu "Jestli psa necháte běhat, tak se pak nedivte ...".
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 09:41
- Nahlásit
Někdo nám přes zimu vyměnil psy. Na podzim holky vymetly všechny kaluže a žádné bahno jim nebylo dost bahnité. Teď kaluže obcházejí a dokonce se zdráhají sednout do mokré trávy.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:39
- Nahlásit
Strejda
Někdo nám přes zimu vyměnil psy.
To jsem byl já.
Naše čuňátko se mi včera pokusilo vyválet i v ho...
Naštěstí jsem ji včas zahlídl(už byla tma,večerní procházka) a naštěstí to šlo docela dobře v garáži pod sprchou umýt.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:51
- Nahlásit
Strejda
Tá ta
Někdo nám přes zimu vyměnil psy a ta druhá bude nejspíš naše... ta si v blátě přímo libuje... - což mě vytáčí na nejvyšší míru (ale jen uvnitř a do té doby, než Kessie přiběhne s tím svým šťastným výrazem... to už se pak na žádný extra výtky nezmůžu )
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:06
- Nahlásit
Strejda
Setkávám se s tím dost často, že lidi brání psům v pohybu. - když vezmeme Kessie na velkou procházku (to jsou ty víkendový procházky, kdy nejezdíme pozdě z práce - jinak se přes týden konají malý procházky - to jsou naše vycházkový osmičky kolem vsi) a za vesnicí ji v polích manžel pustí na volno... to si člověk ani neumí představit to štěstí a radost, kterou projevuje... ona je úplně šťastná z takovýho pohybu... jak bych ji o to mohla připravit jen proto, aby neměla "ošoupaný" nohy... no já jsem z toho pořád úplně paf...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Mám tady jednoho žáka z H.V. - což je vesnice určitě někde poblíž Tvého bydliště, protože z těch pár kusých informací, co občas popíšeš, si myslím, že někde v okolí deseti kilometrů už to prostě musí být... - tak teď zase já jen tuším, že by jsi mohla myslet tu vesnici přes kopec, přesně, jak jsi to popsala - kousek od nás Nevíš, jestli tam mají Monastir? Jestli, jo, tak je to určitě ona Ale určo nás znát nebude, já odtamtud znám vyloženě je pár lidí
Znáš to, vy tady samozřejmě můžete vědět všichni kde bydlím, většina ví přesně, ale může to tu číst kdokoliv, respektive kdejaký magor....
Naši psi se na kaluže a bláto netváří zprvu zrovna nadšeně, ale když vidí, že panička-prase přes to jde taky, tak prvních pár projdou se štítivým výrazem a mým povzbuzováním:,,no jo, kaluž a blaťucho Berunko, budem jak čuníci, protože panička vymyslela debilní trasu zase, to nevadí, pak to vykartáčujeme, klidně to přejdi..." a pak už jsme opravdu jak prasata, tak už to brodíme bláto nebláto
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:08
- Nahlásit
Tá ta
Naše čuňátko se mi včera pokusilo vyválet i v ho...
Nechtěl jsem to tady psát, abych nebyl za neschopného psovoda, co nezvládá výcvik. Bohužel, vztah holek k exkrementům všeho původu se nezměnil. Jedna žere, druhá se válí. Mladou musím hlídat už od pondělí, kdy to někdo nevydržel až domů a zašel si do cípu lesa, kudy chodíme.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:19
- Nahlásit
Strejda
Bohužel ta naše takhle uklízí ty kaničky od maltézáka.Když to stihnu uhlídat tak v poho,ale jinak nic po něm nenajdu.Zkoušel jsem Báře i drožďovou pomazánku a výsledek velká 0.Takže mám zatím kombinaci vašich obou psů
Hold se musí hlídat.Stačí houknou FUJ a dobrý.Jdem dál...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:23
- Nahlásit
Tá ta
Zkoušel jsem Báře i drožďovou pomazánku a výsledek velká 0.
A taky jsou prý dobré syrečky. Jediný výsledek, který je prokazatelný - smrdí jim z huby.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:53
- Nahlásit
Ty kaluže, to je u nás docela zajímavé. Doma, resp. na našich pravidelných trasách ve vsi a kolem vsi se brodí, popíjí tu kalnou vodu etc. Ale když jsme někde na výletě nebo v Praze, tak kaluže doslova štítivě obchází - to už ho musí něco jó extra zaujmout, aby to vzal přes kaluž.
Drakopsovi, jak to děláte s domácí hygienou? Tlapy po příchodu dumů zvládá (dokonce povelově - podej, podej druhou na přední - zadní nepodá,a le spolupracuje). Ale teď o víkendu, jak bylo hnusně měl totál zacákané břicho a na to už ten hadr moc nebyl, protože bych mu to bláto a etc. akorát všude rozmatlala.... A koupat ho také 4x denně nemusím :-/ .... Teda ve dvou kusech si ten příchod domů nějak neumím představit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
A taky jsou prý dobré syrečky. Jediný výsledek, který je prokazatelný - smrdí jim z huby. - respektive - smrdí jim pak z huby něco jiného než h.....
Chlapi, nedramatizujte, stejně se s tím budete muset smířit Tá ta
Četl jsi na tom ,,Můj pes" taky článek ,,proč to dělá?" ?? Tam to máš napsané: je to pudové a moc s tím člověk nenadělá
Vypadá to tak, že každému pejskovi z těch pudů po vlcích zbylo něco jiného - Woriček vyje a loví, vaše holky a náš Alfík se válejí v h.... či mršinách. Berry - si teď neuvědomuju, ale kdysi byl taky náznak vyválení se v mršině. Tak jsem hnusně zařvala, že už to nikdy radši nezkusil, ale vidím na něm jak ho některé ,,značky" lákají, alespoň trochu čumákem to otře. Fakt si nemyslím, že se to dá nějak převychovat, možná malinko omezit, ale je to silnější než oni, asi...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Teda ve dvou kusech si ten příchod domů nějak neumím představit - já vůbec, fakt vůbec Stačí, když ráno přijde domů kocour a já pak musím hned stírat půl baráku - všude, kde ťapinkoval. Pak přijdu do pokoje pro hosty (kde přespávám, když nemůžu v noci spát) a tam kocour nastlaný v posteli a celé prostěradlo samá blátivá tlapka - a můžu i převlékat postel.....
Právě, vždyť mají i ta břicha jak čuníci, když ráno přijdou za mnou do pracovny, tak se to z nich úplně sype
Krájela jsem psiskám v kuchyni maso a dělala balíčky a měla puštěný další z USA černošských filmů, co nakoupila ve velkém Nova, asi v nějaké množstevní slevě Ale dobrý, celkem, o týraných ženách...Pak tam začlo nějaké to Lessen.....nebo tak nějak - ježíšmarjá viděli jste to někdo??! To snad ani nemůže být možné, aby to někdo sledoval Nějaké německé či co, úroveň - jako by to natočili děcka na základce....Já jsem byla tak šoknutá, že jsem si myslela, že to je snad nějaký vtip....a pak jsem v programu zjistila, že to tam chodí normálně, že je to nějaký seriál Bože, já rozhodně nejsem žádný intelektuál, čumím na kdejakou kravinu, ale tohle snad nemůžou na té Nově ani myslet vážně Kdo je cílová skupina tohohle?! Ježíš, bojím se zeptat
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:32
- Nahlásit
Strejdaworick
Tak proč utrácet za syrečky?
Ta Nova má stupidní seriály.Co si pamatuji,tak to začalo pro děti seriálem Želvy Ninja a pro dospěláky Rambo.Čím víc krve,tím líp.
Dnes už je společnost konečně vychovaná.
Zaujal mě včera článek,jak v americe dostaly dvě sestry doživotí za loupež.přepadení pro 11 dolarů.Zajímavý kontext s naší demokratickou poezií.
Ale to sem nepatří.Vraťme se k syrečkům
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:34
- Nahlásit
worick
Chlapi, nedramatizujte, stejně se s tím budete muset smířit
Vím, že se s tím musím smířit, ale nerad. U nás je to takhle: Kdo vaří, musí umýt nádobí. Kdo venčí, musí odhovnit psy.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:35
- Nahlásit
Ale to sem nepatří.Vraťme se k syrečkům
Hele, další cenzura.
Zajímavý kontext s naší demokratickou poezií. ... a svobodou slova.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:42
- Nahlásit
worick
Kdo je cílová skupina tohohle?! Ježíš, bojím se zeptat
Já to vím, ale bojím se to říct.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:50
- Nahlásit
Strejda
autocenzura.mlčim
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:24
- Nahlásit
Strejda
Já to vím, ale bojím se to říct. - prosím řekni, že Ty ne!? 75ti letí rodiče?? Tam bych to viděla, tam se to vrací k batolecímu rozumu... Doufám, že to tu tvůj taťka nečte
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:31
- Nahlásit
Jo, s těma syrečkama jsem si vzpoměla
Objednala jsem pesům nějaké sušenosti, protože už nám úplně všechny došly a s velkou slávou vytáhnu na ochutnávku ráno sušené vemínko-prý pro psy díky smradu velká mňamka.....a Woriček čichnul a zhnuseně odstoupil a čekal, jestli dostane ty svoje oblíbené plíce Dostal Berunka sežral i jeho vemínko On je právě ten potencionální ,,hovnivál" Připadne mi jako přeučený levák (to jsem já ) buďto začne koktat, počůrávat se a nebo je vůbec ,,ňákej divnej"
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 13:31
- Nahlásit
Strejda
Kdo je cílová skupina tohohle?! Ježíš, bojím se zeptat
Já to vím, ale bojím se to říct.
|