| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 12:59
- Nahlásit
worick
Panička byla asi pěkná kráva, co si neuměla spočítat, že pes je nejmíň na 10 let a pokud už plánuje rodinu,
Moc tomu nechybělo a měli jsme 1. salašníka už před 10 lety. Tahdy se taky nastávající matka měla BSP zbavit. Ale to bylo pod tlakem tchýně, matky a dalších sudiček. Když se začalo mluvit vážně o předání psa, tak se zasekla, řekla, že pes z domu nepůjde a nešel.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 13:00
- Nahlásit
Strejda
Chlap musí mít velkého, ostrého, nebezpečného
Tak přesně jsem to myslela, jen jsem nevěděla jak to formulovat, abych se do toho nezamotala...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 13:29
- Nahlásit
Každé ráno, když odcházím do práce (zní to líp, než říkat, že jdu do školy ), se nikdo neobtěžuje mě vyprovodit. Většinou všichni tři zalezlí v ložnici chrápou jak dřevorubci. A je jedno, jestli jsem odcházela z Kapsy, kde byli hafani sami přes dopoledne (to ale chrápali jen dva ) nebo teď z domova.
Ale dneska, jen jsem šáhla po botách, byl Alfíno u dveří a stepoval, kdy jdeme. Podotýkám, že po ranní procházce, snídani jejich a asistence při snídani mé. No a ocásek Niels ho kopíroval. Přes veškerou mou snahu se propasíroval ze dveří a hurá na schody. Nílouška jsem nacpala zpátky, došla pro mlsky, ale s Alfrédem to nehlo. Že jde se mnou a mlsky mu můžu dávat cestou. Tak jsem zabouchla dveře a ve vedlejším baráku vyzvedla prvňáka Adélku. Alfréd nadšeně tancoval kolem nás, štěkal na půl města (kdo ještě v sedm spí, má smůlu!!) a nenechal se chytnout. Původně jsem trochu znejistěla, jestli nemá nějakou náhlou příhodu střevní, ale jeho pohyb tomu nenasvědčoval. Došli jsme na roh a já zkusila tak nesměle mu navrhnout, jestli by něchtěl jít domů. CHtěl!! Tak jsme s Adélkou znova došli k nám, vrazila jsme ho za dveře, neřešila utírání tlapek a zabouchla. Uff
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 13:36
- Nahlásit
worick
To víš, to je teď zlatíčko, protože panička je vůči plotům rychlejší a silnější . Dostala fakt mraky toho, já jí toho dost nakoupila a přijdu k babi a ted to začali vytahovat a já šla do mdlob a to ti ještě pošlu fotku jak slavil náš papagáj 'Riko to je zvěřinec u nás, jsou to fakt jak děti. Máma už je smířená že místo vnoučat bude tahat na vodítkách psy . Klucí taky dostali jsem koukala prasátko píííííískacííííííí.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 13:38
- Nahlásit
Drakopes
Došli jsme na roh a já zkusila tak nesměle mu navrhnout, jestli by něchtěl jít domů. CHtěl!! Tak jsme s Adélkou znova došli k nám, vrazila jsme ho za dveře, neřešila utírání tlapek a zabouchla.
Tak to on chtěl jen vyprovodit Adélku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 14:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
Klucí taky dostali jsem koukala prasátko píííííískacííííííípískací prasátko je evergreen - to se kupuje pořád a stále dokola, protože ho pořád a stále půlí Větší hit je kachna v plavkách protože je vycpaná, tudíž není rozpláclá a je pěkně měkoučká. Tu si Worka našel hned sám pod stromkem, chodil kolem Berrynka a vrčel jak pila, aby mu ji jako Berry bral a on měl důvod ho seřvat Vzal si ji i ven a dva dny byla kachna schovaná v boudě. Pak přišel na to, že když ji nepůjčí, nebude si s ním Berry hrát a ráno už se našla vytažená před garáží. A jelikož měla zamrzlý zobák, tak to bylo v pohodě a lítali pro ni oba dva, nosili a dohadovali se o ni. Teď jak potvora rozmrzla a vydává zase divné zvuky, se ji bojí pořádně chytit a Woriček nosí radši tu starou, rozervanou na cimprcampr. Budu jí muset ten zoban něším ucpat
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:48
- Nahlásit
U nás je teď období "dlouhánů". Teď k Vánocům dostal Médi dalšího - předchozí trošku venku zpuchřel. Kdysi jsme koupili v Lidlu za nula nula nic pískací kachnu/piráta. Místo jedné nohy měl pahýl... A to je naprosté Nr.1 - pořád číchám, jestli se někdy znovu neobjeví - ta původní už vypadá pěkně eklhaftně a to si jí Bédin jen nábožně nosí - kousnout by si netroufl
Před Vánoci jsme doma dělali mega úklid (a když píšu mega, myslím tím MEGA). Měla jsem Médinu doma a bráchovi vyhrožovala, že mu přebereme plyšáky. Médimu jsem dala takového hnusného s čupřinkou silonových chlupů na hlavě a pravidelně chodil rášku dráždit k PC, odtrhl 2-3 vlásky z hlavy a šel další kolo ke mě. Vzal si dlouhána a spokojeně žvýkal. Źa chvíli asi přišel čas na druhé kolo, tak zase vzal plyšouna, uděla koketní trhací kolečko kolem počítače a vrátil se ke mně a zase popadl dlouhána....
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:50 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Já o tom EV taky pořád přemýšlím, ale na druhou stranu mě ani tak nepřijde, že Médi zdrhá, ale že prostě chce jít na procházku, tak na ni prostě jde a hotovo.... Ale mám pocit, že u nás by el. obojek stejně nic nevyřešil...
Možná kdyby začal být volně ložený nebezpečný svému okolí nebo tak, ale zatím musím zaťukat na dřevo, že venku o samotě seká dobrotu.
Ale stějně si pořád říkám, co kdyby - mohla bych mít vycvičeného Medvěda se 100 % přivoláním etc...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 16:04
- Nahlásit
Drakopes
Asi jste mu zapoměli otočit kalendář.On si chudák myslel,že jsou ještě prázdniny.
Ale bylo to o nervy.Uf...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 16:11 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
je to lump
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 16:29
- Nahlásit
worick
Ahoj, máš sovu - až ti bude připadat, že vymýšlím kraviny, tak mě na to klidně důrazně upozorni
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 20:28
- Nahlásit
worick
To my máme opačnej problém. Co nepíská, to je pruda a s tim si nehrajeme .
Tady je ten náš další člen s vlastnim stromem a dárky taky měl
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:04
- Nahlásit
Taky už Vám psi začali pomalu shazovat srst?! Já mám pocit, že Barneymu před chvíli ta zimní srst narostla a už ji zase potvora shazuje!!! Chlupů pokaždý plná chodba, tak jsem ho dneska po delší době trochu pročesala a pěkný chuchvalec z toho byl. A že bych toho ještě vyčesala...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:09
- Nahlásit
ankaras
Tady je ten náš další člen s vlastnim stromem a dárky taky měl - jako co? Hrníček z karlovarského porcelánu? A z vlastním stromem
Tak to jsem pro příští Vánoce u vás, viděla krásné misky pro Ayrinku s krystaly Swarovski
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:17
- Nahlásit
Drakopes
to máš z toho, že máš psa inteligenta, který ví co chce (a ne vždy je to to, co chceš ty)
Noemi
Já o tom EV taky pořád přemýšlím, ale na druhou stranu mě ani tak nepřijde, že Médi zdrhá, ale že prostě chce jít na procházku, tak na ni prostě jde a hotovo.... - to je stejná odpověď, jako pro Drakopsovou - jo, platí to i pro tebe viz. ten tvůj druhý příspěvek s plyšákem. No neříkejte mi, že psi nemají některé vlastnosti stejné jako lidi - třeba škodolibost?!
MartinaBarney
Taky už Vám psi začali pomalu shazovat srst?! - ne-e nezdá se mi. Teda Berrynkových chlupů je vždycky plný barák (nevím proč, ale Workův najdu málokdy, asi ty bílé nejsou vidět ) ale dnes jsem česala a nic zvláštního, zatím drží
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:25
- Nahlásit
worick
ale dnes jsem česala a nic zvláštního, zatím drží
Tak to závidím. To já si můžu začít střádat na novej svetr klidně... Barney má asi nějakej špatnej systém nebo co. Vždyť zima ještě nekončí!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:27
- Nahlásit
Odpoledne jsem se rozhodla konečně zase jít zaběhat (hlásí hnusnou oblevu bude doběhané) Tom vyjel s autem z garáže a dával tam klukům nabíhací rampu, Worka už měl nasazené postroje, Berry v autě a Tom lákal Worička, ať jde nasednout. On místo toho, aby vyběhnul do auta, odběhnul na trávník, lehnul si, zavrtal hlavu do sněhu, vytáhnul a koukal na nás. To by jste se pos.....smíchy jak to vypadalo, když se z toho sněhu vynořil a koukal s tou hlavou celou od sněhu na nás Já se řehtala a Tom:,,vidíš ho chudáčka, vůbec nechce, ty ho pořád nutíš někam lítat a on vůbec nechce Podívej jak protestuje, jasně ti to dává najevo....!" Popravdě vůbec netuším, co tím chtěl ten Worka naznačit Možná měl Tom pravdu....?! Ale když jsme pak utíkali, vypadal spokojeně. I když jsme pak přijeli zpátky domů - což teda Tom označil jako radost z toho, že už to má chudáček za sebou a je konečně doma Berry se tvářil šťastně a spokojeně pořád
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:28
- Nahlásit
MartinaBarney
Vždyť zima ještě nekončí! - no asi právě sledoval předpovědi, viděl tam tu oblevu....
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:49
- Nahlásit
worick
no asi právě sledoval předpovědi, viděl tam tu oblevu....
Já sice předpovědi dlouho neviděla, ale oblevu, dokonce jaro vidím před očima už pěkně dlouho ....bohužel si budu muset ještě počkat.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 07:57
- Nahlásit
worick
to víš, u nás neni zvíře - zvíře, ale člen rodiny, kort když jsou to oba takový vykukové . Hrníček má na hraní , dostal žebřík a zrcadlo je to děsnej drak, zaměstná dva důchodce na celý den. Umí se naštvat a vzteká se jako Ayrina . Žádnej Swarovski nebude , dostala plastovou za 15kč na doma, páč máme tak tvrdou vodu, že každá miska přežije jenom chvíli, kromě keramických teda . Taky máte takovou kosu?? Mě už to nebaví !!, ale je to krásná zima, to zase jo.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 08:39
- Nahlásit
MartinaBarney
worick
ale dnes jsem česala a nic zvláštního, zatím drží
Tak to závidím. To já si můžu začít střádat na novej svetr klidně... Barney má asi nějakej špatnej systém nebo co. Vždyť zima ještě nekončí!
Já jsem si zrovna říkala, jestli se nemám zeptat jak jste na tom všichni se srstí....Médina jsem teď česala po vcelku dlouhé době a chlupů bylo v kartáči na tuhle dobu fakt hodně. Obecně i když po něm přejedu, tak dost pouští chlupy - přitom ale srst vypadá výborně! Tmavá, leská.... Je prakticky jen venku nebo ve sklepě (ve sklepě je kolem 10 stupňů - takže nijak přetopeno a nikdy se tam moc dlouho nezdrží)
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:13
- Nahlásit
Noemi
MartinaBarney
worick
Česala jsem Kessie včera a nic moc chlupů nepadá, ani na podlaze nic moc není... zatím. Budu to průběžně sledovat, ale to, že někteří vaši hafíci už shazují srst je jakoby taková předběžná zpráva, že už nebudou ty minus dvaceti stupňový mrazy, zřejmě... To je dobře... - mohlo by to ale zůstat pěkně jeden nebo dva stupínky pod nulou, protože já se vůbec netěším na to, až zase budu chodit na procházky a hlavně z procházek přes vesnici jako špinavej bezdomovec (jako na podzim)
ankaras
to je krásnej papagáj!!!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:48
- Nahlásit
worick
Barney tyhle rituály občas taky dělá. Moc cestování autem zatím nemusí a tak když se otevřou dveře kufru, tak nenápadně poodběhne a řachne sebou doprostřed louky s tím, že si ho třeba nevšimnem a pojedeme bez něj
Kessie
jj tak na jarní bahínko se teda taky netěším. Nejhorší je, že jak se nás Bárník nemůže dočkat,tak stepuje u branky na jednom místě, takže tam bude přímo bahenní lázeň....no a pak samou radostí hup na nás (to jsme ještě nějak nestihli odnaučit - na cizí neskáče vůbec, pokud neprojevují extrémní chuť se přátelit, na nás pak už taky ne, ale ty vítací rituály, to je něco)
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 12:57
- Nahlásit
worick
Ve vedlejším tématu tu vidím potencionální slečnu k Woričkovi, jen by potřebovala krapet povrchově poupravit a bude to kočka.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 14:08
- Nahlásit
tak dneska ráno po vycházce a snídani si zalezl Alfréd do mé postele a nezvedl ani oko. Obouvala jsem se u dveří a doufala, že vypadnu bez problémů. Jenže jsem podcenila jejich spolupráci. V předsíni ležel Níloušek a zdánlivě bez zájmu mě sledoval. Když jsem sáhla po báglu, že půjdu, lehce kníknul, z ložnice se ozvalo druhé kňučnutí, dopad na parkety a radostný osminohý step u dveří.
Kdyby Jirka nespal, tak zavřem na chvíli dveře kdekoliv a je to, ale takhle si netroufnu. Takže jsem plýtvala povely jako Místo! Zůstaň! Nikam nejdeš! - chytla jsem ho za krk až dole u lítaček a šupajdil domu. Na patře ještě jednou zkoušel se prosmýknout dolu, ale byla jsem připravena
Jinak pozorovali jste zatmění? Úžasné - vystřídali jsme na pozorovacím místě na zadním schodišti děti z celé školy A promítání srpečků sluníčka - po všech chodbách jsme obdivovali skládané vzory
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 14:14
- Nahlásit
worick
Když čtu v časopise o tom, jak jsou berňáci, samojedi skvělí psi - tak mně to hrozně potěší....ale zároveň je tu obava právě z té módnosti.
viz. časopis Fauna 4 stránky jenom o BSP.
LuckaM
Bára cestování miluje jen se otevře kufr a my se jako že tak chováme že někam jedem už je v něm a nechce vylézt
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 14:27
- Nahlásit
Michall
viz. časopis Fauna 4 stránky jenom o BSP - tu jsem našla o Vánocích u švagra na WC Říkali, že berňáci jsou tam často...
Drakopes
Tak trochu, jelikož jsme neměli filtr, tak občas škvírečkou jednoho oka Ale obloha k nám byla milostivá a jednu dobu se přes sluníčko rozprostřela nízká oblačnost a superfiltr byl na světě
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 14:29
- Nahlásit
worick
jelikož jsme neměli filtr
Jirka mi připravil krabici velkých disket, nějakých 15-20 kusů, takže bohatě postačilo
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 14:30
- Nahlásit
Michall
Bára cestování miluje jen se otevře kufr a my se jako že tak chováme že někam jedem už je v něm a nechce vylézt
To samé Barney. Jednou jsem hledala něco v autě a vlezla jsem si na zadní sedadla. Stačilo pár vteřin a Barney seděl vedle mě. Vykázala jsem ho ven z auta a pro změnu si vyskočil na sedadlo řidiče Samozřejmě cestuje ale v kufru.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 14:34
- Nahlásit
Evey
Ve vedlejším tématu tu vidím potencionální slečnu k Woričkovi, jen by potřebovala krapet povrchově poupravit a bude to kočka - koukala jsem zrovna, jak se to tam objevilo. Ta by ho slupla po obědě, je dvakrát tak velká jako Worka
|