| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 21:08
- Nahlásit
koukala jsem na fotku jorka zkouškaře a musim říct, že super
s námi byla vloni na jarním táboře "smečka" čivav (2ks) - a svojí poslušností strčily lecjakého psa do kapsy měly i svoji spešl aportovací činku - no dobře, čínčičku
Evey
u vás na cvičáku jsou chlapi? kam jsem vlezla, tak většinou to byla převaha ženských, na táborech to samý
LuckaM
to s Bárneyho sestřičkou mě mrzí snad našla lepší domov
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 06:09
- Nahlásit
Janiii
u vás na cvičáku jsou chlapi?
Jsou. Pravda také v menšině a umocňují to svou ledabylou docházkou.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 06:33
- Nahlásit
Naše kočka si určitě dala novoroční předsevzetí, že se bude důsledně domáhat svých práv. Kdykoli k tomu má příležitost, tak se o mně otírá a chce drbat. To dělala vždycky, ale teď velmi přitvrdila. Je to jediná kočka, která má od mé ženy povoleno sedět mi na klíně, ale to co dělá, už naplňuje skutkovou podstatu zneužití postavení.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 07:50
- Nahlásit
Strejda
To dělala vždycky, ale teď velmi přitvrdila.
Že by se už blížilo jaro?
ale to co dělá, už naplňuje skutkovou podstatu zneužití postavení
Hmm, kočce se to bude asi špatně vysvětlovat, jako malá jsem se pokoušela cvičit babiččinu micinu. Marná snaha, povely naprosto ignorovala.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 09:25
- Nahlásit
Evey
Že by se už blížilo jaro?
Jaro to asi nebude. Už to je stará bába.
Marná snaha, povely naprosto ignorovala.
S výcvikem jsme to taky nedotáhli moc daleko. Máme dobré přivolání, ale bez předsednutí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:45
- Nahlásit
Shořelo nám do rána nějaké trafo a nešel NET. Než jsme odhalili závadu, tak je poledne. Tady se teprve ukázala moje závislost Chodila jsem od ničeho k ničemu nervozní, co mi tu kdesi uteklo....
Strejda
Máme dobré přivolání, ale bez předsednutí - Na přivolání u nás nejlíp nefungujou povely, ale bouchnutí dveří od špajzu a spuštění mikrovlnky Ve špajzu má tuňákové konzervy a v mikrovlnce se jí ohřívá mléko. To zabere i ve chvíli, kdy už jsem prolezla všechny její skrýše a jsem bezradná, kde může být Leon na nic takového nereaguje, on žere jen ty svoje granule venku na stole Včera jsme byli odpoledne ve Zlíně a vrátili jsme se po 21h. Leon chudák vystřelil ven....asi se mu už chtělo Gucice nic, ani bobek ve výlevce a vůbec nešla ven, až v 23h na večeři! Nechápu jak to může vydržet od 9 od rána?! Snad to někam schovává a já to pak náhodou najdu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:49
- Nahlásit
worick
Na přivolání u nás nejlíp nefungujou povely, ale bouchnutí dveří od špajzu a spuštění mikrovlnky
Doma kočku přivolávám zvukem broušeného nože na ocilce a venku šustěním igeliťáku.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 16:40
- Nahlásit
Hlásím dnes ráno konečně odchod bez asistence psů. Alfréd to vyhodnotil, že to běhaní po schodech mu nestojí za slejzání z postele.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:50
- Nahlásit
worick
Tady se teprve ukázala moje závislost Chodila jsem od ničeho k ničemu nervozní, co mi tu kdesi uteklo....
To si vzpomínám, jak jsem jednou po ránu zapla net a naskočil mi tam ten papoušek se zprávou, že můj notebook je nejspíš infikován virem a že mi je net dočasně odpojen a že mám kontaktovat toho a toho. Od kontaktování příslušné osoby se mi měl net do 24 hodin spustit. Ale ta muka....stejný jako ty, chodila jsem nervózní od ničeho k ničemu. Stejně ten internet mám zaplý kolikrát zbytečně, asi jen pro můj dobrý pocit.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:15 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
MartinaBarney
worick
Bohužel jsme všichni obětí civilizace.To samé platí i o mobilu.Běda když zjistím,že jsem ho zapoměl.To jsem ochoten se pro něj vrátit odkudkoliv a prožívám lehkej absťák.(ty účty tomu odpovídají)
Bára zatím nelíná a spí v boudě,ale řekl bych že tam není sama.Asi tam má nějakého nájemníka,soudě podle myších hovínekv misce.
Dneska prý někdo ukradl tušim v Brně z útulku 5letého NO.To je divný,jak se tam dotyčný dostal a že ho pes ani nepokousal a proč ho kradl?Vždyť by mu ho asi rádi dali ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 20:54
- Nahlásit
Tá ta
jo, s mobilem je to taky děs Já sama volám akorát Tomovi, mamce, bráchovi. Sem tam volá někdo mě - třeba pošta atd. Jenomže zákonem schválnosti všichni volají ve chvíli, kdy ho mám zrovna na nabíječce a jsem jinde, třeba ve sprše.(tudíž ho navíc neslyším) Já ho mám přinutý klipsem ke kalhotám a to prakticky neustále. Ani nepamatuju, že bych si ho někdy někam nevzala, to prakticky neexistuje Já mám právě nervy z toho, že bude někdo volat něco důležitého zrovna, když ho nebudu mít u sebe. To už asi hraničí s nějakým obsesivním chováním
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 22:10
- Nahlásit
Když měla chovatelka před předáním štěňátka odstranit paspárky,tak se odstraňují i na předních packách,nebo jenom na zadních,nebo všechny?Řešili jste to nějak u vašich psů?Já jsem doposavad myslel,že je má Bára odstraněny a teď jsem zjistil,že je má na předních pacinách a tak nevím na čem jsem.Zadní nemá,to
je dobrý.
Nebo to bylo špatně uděláno a dorůstají zpátky?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 00:20
- Nahlásit
Tá ta
já tedy na tohle nejsem odborník, ale jenom na zadních, bez mě nejasného rozdílu
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 06:23
- Nahlásit
Tá ta
Paspárky se odstraňují jen na zadních nohách, nejlépe u jen pár dní starých mimin. Na předních by jí neměli v ničem vadit, ne?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 06:25
- Nahlásit
worick
Snad to někam schovává a já to pak náhodou najdu
Si tedy myslím, že by jsi to našla i naprosto nenáhodně, dle odéru...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 07:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Paspárky se odstraňují jen na zadních nohách - to mi vysvětli, čím vadí na zadních a na předních ne? Berry normálně při chůzi používá všechny 4, jenom po dvou jsem ho zatím nenaučila . A pravidelně mi při dovádění a skákaní zadrhne nohou o kapsu bundy, mikyny...Pořád se děsím, že si něco urve
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 07:50
- Nahlásit
worick
Dobrý ráno , ty si fakt ranní ptáče
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 08:14
- Nahlásit
worick
to mi vysvětli, čím vadí na zadních a na předních ne?
Tak to fakt nevím. Možná jsou na těch zadních slabší a náchylnější?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 08:46
- Nahlásit
A můžete se tedy někdo podrobněji podívat na své papírové psy?Rád bych měl alespoň srovnání,než budu volat chovatelce,případně na veterinu.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:16
- Nahlásit
Doufám, že vím, co je paspárek - ale na předních je má Médin také (má PP), na zadních jsem si jich nikdy nevšimla ani nenahmátla, takže předpokládám, že nemá.
Na druhou stranu je fakt, že nemám psa z chov. stanice, ale ze statku, kde mají štěnda spíš okrajově, pro radost, než že by se tím živili, takže nemuseli mít všechny informace. Ale na výstavách nás na to nikdy nikdo neupozorňoval, tak je to takhle asi v pořádku nebo se k tomu nepřihlíží....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:37
- Nahlásit
Tá ta
Já jsem to pochopila tak, že Bára má pouze přední, zadní odstraněny, takže je to v pořádku, ne?
http://www.chihuahuatym.cz/zdravi/pasparky/paspark y.php
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:28
- Nahlásit
Tá ta
Tak jak píšem - přední má, zadní jsou odstraněné. Asi to má být takhle. Ale proč, se nás neptej já netuším.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 11:04
- Nahlásit
Volal jsem na veterinu a bylo mi vysvětleno,že se na předních packách nechávají,protože se jedná o páty prst.
(asi funkční)Kdežto na zadních je to nějaký zakrnělý a nefunkční výrustek,tak se odstraňuje. Takže je to v pořádku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 11:40
- Nahlásit
Tá ta
protože se jedná o páty prst. (asi funkční) - funkční? No, na to se mi zdá dost vysoko, ale budiž....Tak bych tipla, že je ještě nějak šlachou připojený k ostatním prstům, ale to jen hádám. Pak s zajdu mrknout na kostru psa do moudré knihy
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 12:58
- Nahlásit
worick
Jak to sem hodila dobře Evey (díky) je to 6tý prst na hrudní končetině.U některých plemen funkční,u některých visí na zbytku kůže a u všech nemá kontakt se zemí.
Nastuduj anatomii psa a poděl se ,ať jsme chytřejší
Stále čekám tu avízovanou oblevu a ono nic.Co u vás? Tady tedy 0 C.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 13:40
- Nahlásit
Tá ta
dej pokoj s oblevou, bude akorát bordel všude U nás od včera hnusný vichr, který z -0,5st dělá -6st. A zataženo.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 13:57
- Nahlásit
worick
Já to bohužel neovlivním a alespoň to odtaje pozvolna. A taky nevím jak vám,ale už mi to sluníčko docela chybí.Nejradši bych někam uletěl....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 14:53
- Nahlásit
URL
nějak to nepočítám - to jako bych počítala u dětí, kolik jsem do nich investovala ...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 16:41
- Nahlásit
Tá ta
A taky nevím jak vám,ale už mi to sluníčko docela chybí.Nejradši bych někam uletěl....
Přesně tak to vidím já. Už se nemůžu dočkat až ten sníh roztaje, bude se oteplovat, vykukovat sluníčko a začínat jaro...
Hele, nevíte, jestli se dá někde na netu podívat na It´s me or the dog??? Našla jsem jenom stránku, kde se dá podívat pouze na jednu sérii. Mimochodem některý ty díly stojí za to, zvlášť ten s těma dvěma labradorama
Neříkám, že umím vycvičit parádně psa a že mě poslouchá Barney na slovo, ale co se odehrává zrovna v tomto dílu, tak u toho se parádně bavím! Doporučuju! Pokud byste měli zájem se pobavit, ráda sem hodim odkaz.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 16:47
- Nahlásit
MartinaBarney
ono se to tady někde na fóru probíralo a byli tam i odkazy na jednotlivé díly. Labradoři - tak to bylo něco!! Jenomže (jsou to vůbec Amíci nebo Angláni?) chci říct, že si o většině Američanů myslím, že nejsou normální a tihle jsou teda superpraštění
|