Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 15:25
- Nahlásit

a Níloušek v noci jen bafnul
Zato ta naše malá vochechule musí komentovat průchod každého cizího člověka. Soused dovezl víno z Moravy a lidi to chodí kupovat, tak hubu nezavře.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 15:28
- Nahlásit

oused dovezl víno z Moravy a lidi to chodí kupovat, tak hubu nezavře

to víš, svoje kapesné už za vínko utratila, tak závidí těm ostatním

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:42
- Nahlásit

Drakopes
svoje kapesné už za vínko utratila
Ona nemá kapesné. Je tady jen za byt a stravu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:48
- Nahlásit

Ona nemá kapesné

Chceš říci, že si o vše musí říkat? No to je děsné, ale neboj, naši kluci ji někam pozvou )

worick
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Takže....příští rok se sesbíráme a půjdem nakupovat dárky spolu (jestli ještě bude za co ) protože příbuzenstvo aniž majetné, pořád jen:,,ale já nic nechci, já vlastně ani nic nepotřebuju, bla, bla...
Strejda
Drakopes
Zato ta naše malá vochechule musí komentovat průchod každého cizího člověka. Soused dovezl víno z Moravy a lidi to chodí kupovat, tak hubu nezavře
Chceš říci, že si o vše musí říkat? No to je děsné, ale neboj, naši kluci ji někam pozvou

Peču kluci šli s páníkem na prochajdu Už jsou venku půl hodiny, což je podezřelé (vzhledem k jeho odporu k chůzi ) Kdyby chodil do hospody tak bych pojala podezření, že se tam zašil

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:24
- Nahlásit

Drakopes
naši kluci ji někam pozvou
Pozvat ji samozřejmě můžou. V jejím případě to proběhne ve vší mravopočestnosti. Jen si myslím, že by ji brzo přivedli zpátky. Ona je, jak bych to řekl, taková temperamentní.

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:30
- Nahlásit

worick
á vlastně ani nic nepotřebuju
To bude asi pravda. To, co potřebují, si už museli koupit.

Kdyby chodil do hospody tak bych pojala podezření, že se tam zašil
A nechceš tam radši zavolat? Třeba tam je.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:32
- Nahlásit

Strejda
A nechceš tam radši zavolat? Třeba tam je. - to bych se divila, moc Za těch 25let co jsme spolu, v hospodě nebyl I když dneska jsme se tu málem pozabíjeli, tak to už bych se nedivila ničemu. Já totiž když jsem v časovém presu, jsem totálně nesnesitelná vzteklá fůrie - na zabití
Jestli máš doma hodnou tichou ženu, tak si toho nesmírně považuj Ani si neumíš představit, co tě mohlo potkat
Tom s klukama přišel cca za 10minut, pěkně nakrknutý, že ho štvali celou cestu: tahali, čenichali, neposlouchali a na závěr všeho se rozhodli, že sežerou jednoho souseda Říkal, že měl štěstí, že byli na vodítkách, jinak by ho snad sežrali....čemuž se mi nechce věřit Já to pořád říkám, že když s nima jdu já, tak mají pocit, že já to zvládnu a ještě kdyby něco ubráním i je .....a výsledek je, že prdí na mně

Kdy ti přiletí mladí? Zrovna dneska Tom mluvil s naším dvorním elektrikářem a vypadlo z něho, že má dceru vdanou zase v Sydney(taky přiletí na Vánoce) - on že tam byl a už tam nepojede, protože hrozná cesta (má ještě k tomu něco s páteří) a za druhé se mu Sydney prý nelíbilo. Já tam nebyla, ale Tomovi se v Sydney líbilo Moc se těším až písneš, co ti děcka povyprávějí o Singapuru. Všechno si znač a pak to sem vyklop. Děkuju předem

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 00:11
- Nahlásit

worick

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 06:05
- Nahlásit

Dines
akotně bych potřebovala elektriku - aspoň na týden
Týden je málo, min 2 týdny se obojek musí nosit bez jakéhokoliv použití.
U nežádoucího lovení, pokud už selhaly všechny ostatní metody, bude asi nejvhodnější mít obojek svůj a vždy ho nosit.
Nefunguje to tak, že se psovi nasadí, po prvním vyběhnutí dostane ránu,bude si to pamatovat a už to nikdy neudělá...

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 06:17
- Nahlásit

worick
Peču
Já taky vánočně pekla. Super játrovky se svátečním složením - játra, pohanka, ovesné vločky, červená řepa, spirulina, kopřivy, oliv. olej, sušená brokolice a květák.... Měly velký úspěch, stejně jako svátečně usušené maso v sušičce, jímž jsem vánočně podarovala spřízněná psiska v okolí.
Cukroví tedy nepeču, moc to nemusím, jen trošku uzobnu a navíc dostaneme od maminek, babiček atd... jen jsem koupila 30 ks trubiček, které zde máme vyhlášené, tak nad těmi neodolám, ty jsou fakt bomba.
Jsem na čokoládu, takže si spíš nakoupím tyhle dobroty.

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 07:22
- Nahlásit

worick
Jestli máš doma hodnou tichou ženu, tak si toho nesmírně považuj
No, tak tichá rozhodně není. Trochu eufemisticky bych to vyjádřil, že má vždycky co říct. Ale už jsme spolu dlouho, tak už vím, co můžu čekat a ona ví, co rozhodně nesmí udělat nebo říct.

Kdy ti přiletí mladí?
Už přiletěli. Týden jsem nervózně sledoval problémy na letišti ve Frankfurtu. Ale dálkové lety odbavovali přednostně.
Nevím, jestli se od nich něco dozvím. Zatím mají obrácený čas.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 10:53
- Nahlásit

Už v noci u nás lehla těžká mlha (no, co si budem nalhát, smog jak v civilizaci). A namrzá. Takže ráno cestou na veterinu jsem to neustála a na štěrku odešly kalhoty, pak koleno. Na veterině mi koleno ošetřili přednostně před Alfíčkem, piškot jsem odmítla

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 10:58
- Nahlásit

Drakopes
Na veterině mi koleno ošetřili
Tak to máš dobrý, komplikace určitě nebudou.

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:33
- Nahlásit

Přeji Vám všem (lidem i zvířátkům) příjemné prožití Vánočních svátků.

Noemi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 13:51
- Nahlásit

Médina bych včera zabila. Ráno jsme absolvovali super kombinaci Hypernova, Makro, mega fronta na krocana (nakonec jsme koupili krůtu- tu největší/9 kg/, protože nejmenší krocan měl 20 kg a nevešel by se do trouby....) v Uhříněvsi, Lidl, DM drogerie, u mě doma jsme naložili dárky a nakonec cestu zpět z Prahy. Babi Medvěda zavřela do sklepa, kde jsme skládali nákup (ty schody od auta ke sklepu jsem šla tak asi 12 x). Vzhledem k tomu,že jsem nemocná, tak už jsem pak měla slušně dost...
Donosíme nákup, vzala jsem Bédinovi misku a poslala ho do kotce a on si to střihnul dolů z kopce a byl v pr.... Vzhledem k tomu, že se za chvíli měl vrátit táta z práce a měli jet vyzvednout dědu do Hory do nemocnice, tak jsem nechtěla poslouchat, kde mi lítá pes... No tak jsem vyrazila za ním.
Frajer pod kopcem zahnul k lesu, řvu na něj jak tur a nic , prostě zmizel ve tmě v lese - tak jsem se pak sebrala a že jdu domů, během chvilky za zády dusot. Znovu žádná reakce na zavolání, ale vzál roha směs vesnice. Tak jsem zase vyrazila za ním, Médi pravidelně kontroloval, jestli ho následuji . Na návsi stálo auto PPL (měli nám minulý týden v pátek nebo teď v pondělí dovézt granule), u auta 3 lidi vyzvedávající balíčky. Tak jsem se tvářila, že jsme na procházce (naštěstí Médin nikoho neotravoval) a volně proběhla kolem. Za mostem se Médi došel napít k řece (je to tam slušný sešup dolů), kouknul jestli není za plotem ten, zlaťák, se kterým se štěkají přes plot. Jakmile jsem došla k otočce za mostem, kde obvykle končí naše niční procházková trasa (končí tam osvětlený úsek), tak se mladý pán samovolně přiřadil k noze a tvážil se, že už jako můžeme domů... Neměla jsem sebou vodítko, tak jsem ho chňapla za oko od stahováku (rogz má ty textilní polostahováky v tomhle dobře dořešené, i když nemáte vodítko, tak se pes poměrně pohodlně vede - budu mu ten obojek ale muset přitáhnout - děda mu ho asi povolil natolik, že to nemá ani sebemenší stahovací efekt). Obvykle, když přijedu, tak jdeme s Médim hned na procházku, včera jsem byla naprsoto vyčerpaná, tak jsem nikam už nechtěla, ale Médinek byl jiného názoru, tak si prostě standartní procházku vynutil Na návsi pořád ještě stálo to PPL auto, tak jsem se zeptala jestli pro nás něco nemají - no a měli. Ptali se na sjízdnost cesty a pořád koukali, že by mi ten balík naložili na záda a mohla bych si to odtáhnout domů sama (15 kg balík a psa bez vodítka a domů je to tak kilák) . Tak jsem jim už fakt dožraně vysvětlila, že mají dva dny zpoždění a ať mi to hodí před barák, že jsou od toho placení.... Takže jsme za nimi jak idioti tryskem běželi domů, aby na mě nečekali s přebíracím podpisem. Když jsme doběhla domů, tak balík stál před dveřmi, nikde nikdo a nikdo jim to taky nepodepsal... No - jejich problém....

Noemi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 13:55
- Nahlásit

No alespoň že včera pustili Dědu po víc jak z týdnu z nemocnice, Médi už se doma dost otravoval, protože neměl svého standartného parťáka.... Kupodivu, když minulý týden Dědu odvážela sanitka, tak byl prý Méďa naprosto ticho a to i přes to, že tu by pěkný šrumec, neb staré baráky nejsou vybavené na vytočení se nosítek a tak, sanitka houkala, pak přijel doktor a taky houkal. Mimochodem to fakt nechápu, proč nejdřív přijede sanitka a saniťák až podle svého uvážení zavolá i dokotora....

LuckaM
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:17
- Nahlásit

Noemi
Koukám, že jsi vyloženě vánočně naladěná
jsem ráda, že v tom nejsem sama...jen nemám sílu to sem rozepisovat....

Michall
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 18:37 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

I my bychom se rádi s Barunkou přidali a popřáli všem pejskařům i pejskům.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:23
- Nahlásit

Evey
Cukroví tedy nepeču, moc to nemusím, jen trošku uzobnu a navíc dostaneme od maminek, babiček
Stejně tak já. Pekla jsem akorát 3 druhy psího cukroví pro Rona (RR mého přítele) a Barneyho. Udělám jim z toho takové vánoční balíčky.
Ty 2 druhy - játrovky a ,,tvarohové čumáčky´´ jsem měla vyskládané na táccích. Najednou k nám přijel táta, došel do kuchyně a prý: ,,Ukaž, co to tady máš? To není pro psa ani pro kocoura, že ne?´´ A už držel jeden játrový kousek v ruce, že si pochutná. Tak jsem ho rychle uvedla do děje a upozornila, že je to pro psy, ale že si klidně zobnout může. Rychle to položil, zklamán, že si nedá sladký cukrovíčko, otočil se ke mě. Já jsem zrovna vykrajovala ,,mrkvové kolečka´´. Celej nadšenej, že by konečně toto by mohlo být normálně pro lidi. Tak jsem ho zase musela zklamat.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
Koukám, že jsi vyloženě vánočně naladěná
jsem ráda, že v tom nejsem sama...jen nemám sílu to sem rozepisovat....
- nepatřilo to mě, ale vyloženě to sedí Ještě v půl čtvrté tu byl takový brajgl, že jsem něvěřila, že se to dá uklidit Strašně mi pomohlo, že Tom vyluxoval barák odshora až do sklepa, ještě hoďku a mám to A to jsem se ještě jak blbá hnala na cvičák, kam se dostavil jen pán s kolií Dickem a jinak nikdo A kvůli tomu jsem se pohádala s mamkou, která mi volala, že s ní mám jít strojit na hřbitov, na což jsem jí řekla, že s tím v žádném případě nepočítám, ať jde s bráchou. A tak mi oba vynadali, že jim nepomáhám a jdu si trajdat na cvičák
Nevím, jestli někdo kupujete i Svět psů (co mi sem dala tipa Ankaraska) ale jestli by to někoho zajímalo, je tam portrét samojeda a taky o tom, jak ho nejde lov (zdrhání) odnaučit - to jako na mou obranu, že nejsem až tak úplná neschopa Tom se mi smál, že si stejně budete myslet, že jsem ten článek pod pseudonymem napsala já (je to Woriček jak vyšitý )
Drakopes
jsem to neustála a na štěrku odešly kalhoty, pak koleno - no ba, ještě se zmrzač na Vánoce....
Noemi
Dyť to říkám pořád - Médin ti alespoň trajdá jen tak po vesnici, nic nevyvede, nikoho nesežere....horší, kdyby mi zdrhnul Worka
Co měl děda?
Dneska byl u nás zase zlaťák Argo (máme další díru pod plotem )
Evey
MartinaBarney
Cukroví tedy nepeču - máte recht Já musela, aby matky nefrflaly Vůbec to neumím, taky to bytostně nesnáším (vařím snad dobře a celkem ráda)
Michall
Není jak těm pejsanům....I když ty naše chudáčky týden pěkně zanedbávám Už se těším až přimrzne a my vyrazíme na dlooouhooou prochajdu ven
Přeju všem svatý klid....

Kessie
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 22:51
- Nahlásit

Přidám se a taky vám všem chci popřát krásné a pohodové Vánoce a do příštího roku hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody, klidu, nějaké peníze a dostatek času nejen pro vás, ale také pro vaše mazlíčky...
jinak teda předvánoční běsnění se snažím moc neprožívat... něco jsem taky upekla, jeden víkend pro Kessičku, druhý víkend pro páníčky ... tchán mi cukroví pochválil, z čehož jsem měla nevýslovnou radost , dneska jsem trochu vypiglila domeček a manžílka jsem donutila nastrojit stromeček... - neobešlo se to bez komentářů, že je na to dost času... to mě vede k veselé příhodě mých dvou kamarádek... manžel jedné z nich jel dnes v devět večer kupovat dárek pro svého tatínka (přes prosby své manželky už týden pozpátku, ať to nenechává až na poslední chvíli) a manžel druhé z nich jí dnes po obědě oznámil, že se jde na chvíli natáhnout, zatímco ona zrovna nestíhala při předvánočním běsnění (= úklidu)...
Tak šťastné a veselé a vykašlete se už na úklid, dejte nohy hore a užijte si klidné, pohádkové Vánoce...

Noemi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 23:54
- Nahlásit

Balení dárků vzdávám a nechávám na zítra... Mám dost

Užijte si Ježíška....

worick
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 23:59
- Nahlásit

Noemi
Balení dárků vzdávám a nechávám na zítra... Mám dost - o tom nepochybuj Že bych stihnula ještě dnes zabalit dárky - tak to je sci-fi S úklidem jsem nakonec skončila ve 23.15. Zítra ještě kuchyň a znova vytřít podlahu kuchyně, jídelna, obývák a snad dojde i na to balení

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 07:46
- Nahlásit

Zdravím všechny upachtěné ženy,

nebudu vás dráždit radami, jak si zajistit klid a pohodu, ale mám jednu hezkou předvánoční příhodu.

Na náměstí je parkoviště a byl tam trochu led. Přijel mladík s pražským číslem, zastavil tak, aby zatarasil co nejvíc aut, nechal běžet motor a vyběhl k bankomatu. Z auta byla slyšet diskotéka. Právě dávali známý hit Tůdydůdy duc duc, trubka trubka tyč. Ta trubka byla samozřejmě lešeňová.
Mladík přiběhl od bankomatu a vyrazil stylem Jamese Bonda. Na výjezdu z parkoviště nám asi chtěl předvést, jak se to má dělat a odbočil smykem, přes ruční brzdu. Hezky zahnul a smykem dojel až pod náklaďák, kterému měl dál přednost. Řidič náklaďáku byl suchar a neměl pochopení pro akční scény. Včas zastavil a mladíkovi docela sprostě vynadal.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 10:23
- Nahlásit

Strejda
ale mám jednu hezkou předvánoční příhodu - závidím, já chci taky zažít zase něco ,,normálního" - co se netýká vánočního běsnění
Jedna pozitivní věc: kluci přestali včerejškem bláznit Já už měla pocit, že to snad nikdy neskončí...
V garáži je asi zase myšák našla jsem v pytlu s granulema čerstvou díru. Budu tam muset zavřít některou z koček (jakože omylem ) Venku není po sněhu ani památky, ráno pršelo, 8st. Leon byl s klukama v boudě, odmítnul spát doma. Zato ráno vletěl do baráku a vzal to rovnou do patra, tak moje oddechnutí, že patro mám vypulírované bylo předčasné - ťapinky jsou po celém schodišti Já chci sníh!!!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 10:31
- Nahlásit

To já jsem si nechala ještě nějaký úklid na dnešek - vysát, vytřít podlahy, umýt špinavá okna od psa, ozdobit stromek a ve 16:00 budem se ségrou chystat večeři. Tam já budu jen taková pomocná ruka, protože večeři má namyšlenou ségra.

Včera jsem si stáhla další film o psech. Jmenuje se Eight Below a opět doporučuju (také inspirován skutečným příběhem). Ale zase jsou tam scény, u kterých mi nezůstalo oko suché.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 10:50
- Nahlásit

Juchuuu, tak jsem nachytala Barneyho. Před chvílí jsem šla dolů a koukam na zahradu a Barney nikde. Tak jsem zaklepala na okno a ten můj kulišák vylezl z boudy! Takže já jsem už Vánoce měla asi před 10 minutama.

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 10:55
- Nahlásit

http://img535.imageshack.us/img535/4034/cimg9797.j pg

Krásné svátky všem smečkám )))

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 10:55
- Nahlásit

kamarádka dva půl dne dřepěla doma a čekala, až přivezou dárky - vybrali jsme pro druhou generaci klubových lidí. A ono prd. Tak jsem dneska ráno šlapala do Tesca vybrat něco pro mrňata. A to jsem si pochvalovala, jak letos jinak v pohodě.

Včera měl Níloušek k večeři krutí hřbet - no, dobrejch půl metru na délku, potýkal se s tím velmi důkladně a zodpovědně.
Pak leželi s Alfínem bok po boku v obyváku a jedním okem sledovali zprávy a druhým nás, jestli budem večeřet nebo ne. Načež Níloušek vyzvrátil celou večeři - pěkně rozžvýkanou. Alfréd vstal, naprosto zhnuseně se odvrátil a odkráčel do nejvzdálenějšího kouta a pak kolem zdi co nejdál od toho hnusu. Celou dobu se tvářil, jako by si držel kapesníček před čenichem

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání