| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 06:37
- Nahlásit
Strejda
A co porodnost, o ní tam nemluvili?
Všechny kamarádky se činí.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 06:43
- Nahlásit
Evey
A co porodnost, o ní tam nemluvili?
Na krvavé jsou jen negativní zprávy. Přeci si nebudou takovou pozitivní zprávou o činnosti kamarádek kazit profil.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 09:06
- Nahlásit
nejnižší sňatečnost z ČR.
Nejsou kluci!(nebo jsou na mamahotelu u PC)
U nás v ulici se teď během roku narodilo celkem 6 holek a ani jeden kluk.Tím se přidaly k dalším třem,co už tu princeznily.
Akorát já mám kvótu kluku splněnou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 09:20
- Nahlásit
Tá ta
Akorát já mám kvótu kluku splněnou
Pche, já taky.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 09:23
- Nahlásit
Strejda
Tá ta
A jaké jsou normy?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 09:32
- Nahlásit
LuckaM
Do toho se už pomalu začínám učit na státnice, který mám v lednu
Jaktože v lednu? Já myslela, že státnice bývají...no, já je budu mít až někdy v dubnu/květnu.
Co děláš za obor, když už jsme u té školy?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 09:51
- Nahlásit
Evey
A jaké jsou normy?
Norma je určena pravidlem: "Chlap má postavit dům, zasadit strom a zplodit syna." Tak asi stačí jeden.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:52
- Nahlásit
Strejda
Tak to máme ve všem splněno,né-li přeplněno.Ale aspoň jsme to nahradili zase za jiné lajdáky,tak proč ne.Teď už jenom najít místo na poslední odpočinek......
Sbohem salašníci
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:01
- Nahlásit
Strejda
Chlap má postavit dům, zasadit strom a zplodit syna.
No vida, to platí jen pro chlapy, to se mi ulevilo.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 12:55
- Nahlásit
MartinaBarney
Jsem na podnikové ekonomice - dvouletý navazující obor, takže když bůh dá, budu jednou Ing. Máme ty státnice rozkouskovaný, ekonomie se dělá v lednu a v létě pak zbytek plus obhajoba diplomky. Já jsem ale lajdák a taky si chci trochu prodloužit studentský léta, takže teď si odbudu ekonomii a ten zbytek půjdu až příští léto (alespoň takový je zatím plán) . Vypadá to ale, že letos asi nedám AJ, takže bych musela prodlužovat tak nebo tak...takhle je to alespoň bez nervů ....co studuješ Ty?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:49
- Nahlásit
Měla bych zase jeden dotaz . Nikde jsem nenašla, jak je to s běháním nebo chůzí v hlubokém sněhu (docela aktuální téma teď). U nás zapadalo už všechno, takže máme na výběr buď procházku po silnici, kde ho nemůžu nechat lítat na volno a nebo se brodit hlubokým sněhem. Nemá to negativní vliv na klouby? Nerada bych něco pokazila, jsme rádi, že jsme se kulhání zbavili...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:41
- Nahlásit
Evey
V dnešní době to zvládneš taky.Můžeš se přidat.Jenom je třeba si dobře vybrat čím začneš.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 16:33
- Nahlásit
LuckaM
Já studuju management v podnikání, pak se chystám na VUT Brno, podnikatelská fakulta, obor zatím nevím. Ale vůbec uvidím, jestli ze mě vůbec bude bakalář
taky si chci trochu prodloužit studentský léta
Vidíš to, a já se ještě v létě hnala do práce. Myslím to tak, že jsem měla v plánu udělat bakalářa a zapojit se do pracovního procesu nebo začít podnikat. A každej mi říká, ať nejsem blbá...tak nebudu a půjdu dál. Do práce se mi fakt už nechce.
Dneska dopoledne se chystám do školy, vyjíždím z garáže a současně i soused. Ten jede přede mnou, když v tom na konci naší ulice zastaví, vyleze...Já si ještě říkám, že jde asi k někomu do bytovek a že ho nejspíš teda objedu. Jenže jde ke mě, tak stáhnu okýnko, pozdravíme se a on: ,,Marťo, co bys řekla tomu, že...´´ V tu chvíli mě napadlo, že se chce zeptat, co bych řekla tomu, kdyby si pořídil Nissan Quashqai, jako mám já (nechápu, proč me to napadlo) Skutečnost: ,,Marťo, co bys řekla tomu, kdybych si koupil vodítko a sem tam šel s Barneym ven?´´ Takovou otázku jsem nečekala ani ve snu. Tak jsem v rychlosti odpověděla, že nejlepší bude, když půjde nejprve se mnou, protože Barney je divokej atd. Tak to vzal s tím, že se pak domluvíme ještě.
Pak jsem o tom přemýšlela celou cestu do školy, že přece nesvěřím svýho psa někomu, kdo vůbec neví, co od toho psa očekávat, kdy si ho radši připnout na vodítko, jak reagovat atd. To je jako svěřit dítě někomu cizímu přece. I kamarádka (má taky psa) mi dala za pravdu.
No, řekněte, přece byste sousedovi nedali svolení ,,jo, venči si mýho psa, kdy budeš chtít´´?!
Pro info, proč to souseda vůbec napadlo...Soused pracoval ve firmě mýho táty dlouhou dobu, už od založení. Jenže teďka v létě tam skončil nejspíš s tím, že si bude užívat peněz, klidu, zájmů...Takže v létě pořád sekal trávník, sem tam jezdil na kole, lítal kolem baráku. Další jeho aktivity neznám. Ani přítelkyni nemá. Takže bylo víc než jasný, že jednou přijde den, kdy mu nuda bude fakt lézt na hlavu. Onen den asi přišel dneska, když se rozhodl mě zeptat na to venčení.
Asi mu teda doporučím, ať si pořídí psíka.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
MartinaBarney
No, Marti, aby v tom nebylo něco úplně jinýho... Třeba chce jít na procházku spíš s Tebou než s Barneym...
Strejda
Na krvavé jsou jen negativní zprávy. Přeci si nebudou takovou pozitivní zprávou o činnosti kamarádek kazit profil. - my co máme s televizí Nova jisté osobní zkušenosti souhlasíme s takovým názorem...
Jinak u nás paráda!!! Kessie je bez bolestí a bez kulhání, přešli jsme na Royal Canin, který Kessičce taky moc chutná, přestože máme mít ještě týden odpočinek, nelze té malé divošce zabránit ve všemožném skákání a rejdění... mám opravdu velikánskou radost a už se těším na vánoční období, kdy budeme mít dovolenou a budeme už moci chodit taky na dlouhý procházky...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 21:17
- Nahlásit
Kessie
No, Marti, aby v tom nebylo něco úplně jinýho... Třeba chce jít na procházku spíš s Tebou než s Barneym...
No, přítel na to taky narážel, že sousedovi jde beztak o něco jinýho...A zrovna mi teď do telefonu říkal, že Jeník (ten soused, mimochodem asi 40 let) byl s tímto ve firmě známej.
Teď abych se mu začla ještě vyhýbat sakra.
Fakt by to bylo divný. Jako jo, znám ho jako souseda, ale že by mi musel venčit psa. Nedej bože, se mnou venčit psa, to jako zase ne-e.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 21:32
- Nahlásit
MartinaBarney
Joo Marti, z toho už se nevykecáš. Sama jsi mu řekla, že bude lepší, abys šla taky, tak teď to máš
Vypadá to, že tady do rána zapadáme. Celý den hustě chumelí a cestu před barákem za chvilku ani nenajdeme.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 21:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
No, přítel na to taky narážel, že sousedovi jde beztak o něco jinýho... - jooo sama jsi říkala, že je sám....a cítí mladé masoooooo
Hele, myslím, že opravdu nemá zájem jít do psa, ale kdyby náhodou, tak v rámci ochrany pejsků se přimlouvám, aby jsi s ním šla a předvedla mu Bárníka v nejhorším světle - aby si uvědomil, že to není jen tak a ho to přešlo
Nissan Quashqai - pěkné autí
V souvislosti s tím, jsem si vzpoměla: dneska jsme byli s mamkou ve Veselí na nákupech a když nasedám do auta koukám, že je nějaké kolem okna poškrábané či co?! Zkouším to rukavicí přetřít a dopr.....fakt celé poškrábané a vím i od čeho! Když přijedu odněkud autem a zacouvám do garáže, tak ty dvě hyeny nevydrží čekat než si poberu věci a vysednu z auta a hlavně Worka už několikrát vyskočil k okýnku a zaškrabal nedočkavě na něj...Nenapadlo mně, že to fakt poškrabe, já myslela, že ten lak musí takovou blbost jak drápek vydržet Zkoušeli jste vy, co tedy máte nehty, jestli to škrábnete taky? Mám jen blbou Fabii, ale kromě totálně zasr....kufru od balíku slámy je jak nová. Byla
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 22:31
- Nahlásit
worick
Hele, myslím, že opravdu nemá zájem jít do psa, ale kdyby náhodou, tak v rámci ochrany pejsků se přimlouvám, aby jsi s ním šla a předvedla mu Bárníka v nejhorším světle - aby si uvědomil, že to není jen tak a ho to přešlo
Taky, že s ním půjdu maximálně jednou! Ještě nás pak náhodou uvidí jedna baba z naší ulice, která taky pracuje u táty ve firmě a stopro by to roznesla...a senzace by byla na světě. No, o to fakt nemám zájem.
Ale jak z toho auta z ničeho nic vyskočil, zrovna na stopce...jak kdyby to nemohlo počkat. Jenom čekám, kdy si mě odchytne a bude se chtít domluvit na tu procházku. Ach, bože!
Zkoušeli jste vy, co tedy máte nehty, jestli to škrábnete taky? Nezkoušela jsem to. Možná, kdybych tím nehtem silně zaryla, tak by se tam škrábanec objevil. Fakt nevím. Řeknu Barneymu, ať to zkusí
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 22:37
- Nahlásit
worick
Autolak běžně poškrábeš lidským nehtem.Nejvíce to trpí v prolisu pod klikou dveří.Schválně se podívej někde u obchoďáku na parkovišti na ostatní auta.Ale jestliže to není až na základ,tak to jde i rozleštit.Od psího drápku to ale bude asi horší...
Kup si Velorex! (Vrchni-prchni)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 00:40
- Nahlásit
Tá ta
Nejvíce to trpí v prolisu pod klikou dveřítak to nemusím chodit daleko, respektive k obchoďáku - to má Tom na autě taky Já si myslela, že je to od prstýnku a proto já to tam nemám. Kromě nehtů totiž nemám ani prstýnky - na rozdíl od Toma
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 07:08
- Nahlásit
Tá ta
V dnešní době to zvládneš taky.Můžeš se přidat.Jenom je třeba si dobře vybrat čím začneš.
Začnu tím stromem, ale až na jaře.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 07:10
- Nahlásit
LuckaM
jak je to s běháním nebo chůzí v hlubokém sněhu
no je to určitě namáhavější, soudím dle sebe...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 07:16
- Nahlásit
MartinaBarney
No, řekněte, přece byste sousedovi nedali svolení
Mám to stejně, pes se nepůjčuje. Napadá mě spousta krizových situací...
Chce-li jít soused na vycházku, tak jedině s tebou. Kdyby něco tak budeš mít sebou obranáře, ne?
Nemáte v okolí nějaký útulek? Tam by se mohl s venčením realizovat do alelujá.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 07:19
- Nahlásit
No jinak aktuální meteo zpravodajství ze severní Moravy: sníh, sníh, všude samý sníh. Leží na zemi, padá z nebe. Ladovská zima.
Ráno se ani vlak nemohl probojovat přes ty závěje (a že má spoustu koní pod kapotou...).
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 07:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Východní Morava : u nás taky sněží a sněží, ale zatím ho moc nepřipadlo, je tak 10cm. Na uklízení to stačí, mám se nauhazovat... Teď začíná foukat a to bude horší
My jsme začali dům, strom a ,,klukííí" máme už dva, s Leonkem tři a tím to nejspíš končí (ještě, že tu populaci zachraňují tady pánové )
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:03 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Evey
Správná volba.Laťku je třeba zvedat postupně.Pak navrhuji dům.
worick
Nikdy neřikej nikdy.
Kdo se o tebe na stáří postará?
(to byl blbej příklad-taky nikdo)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:18
- Nahlásit
worick
,,klukííí" máme už dva, s Leonkem tři
Jen dva. Leonek není plně funkční kluk.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:28
- Nahlásit
Tá ta
Kdo se o tebe na stáří postará?
To asi není ta správná motivace...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:32
- Nahlásit
My jsme teda zapadali totálně. Od včera připadl necelý metr prašanu. Hodinu jsme házeli, jen aby Tom mohl odjet do práce a já pak další hodinu pokračovala, aby měl Barník alespoň cestičku od branky k boudě. Chudák se ráno nemohl ani v klidu vyvenčit, protože je zvyklý odbíhat do louky a teď jaksi přeskočil mantinel a zmizel i s hlavou pod sněhovou "hladinou". Čeká mě dnes cesta do Liberce, tak snad tam vůbec dojedu...Jak říkal soused: ,, Je to na hovno, ale je to krásný"
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:27
- Nahlásit
To nás teda, jak minulý týden tálo, tak tady máme ty zbytky sněhu. Další sníh nepřipadl, jen ted se dívám, že trochu poletuje. Chodníky průchozí suchý, silnice to samý. Napadnout může až zítra, to jedu naposled do školy
|