| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:41
- Nahlásit
Evey
Tyjo, teď čtu v tom článku že ve čtvrt na jedenáct? To se mi nezdá - myslím že v tý době nějak jsem to zmerčila a to už tam určitě nějakou dobu byli, když už tam byli policajti... a žádnej spěch a stres kolem dokola...
http://archiv.nova.cz//multimedia/televizni-noviny -14-12-2010.html čas 3:¨35
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 21:53
- Nahlásit
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 23:27
- Nahlásit
Baru pochopila,že v boudě na slámě je v nocí líp a již druhou noc v ní spí.Konečně.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 06:03
- Nahlásit
Michall
Tá ta
Moc krásné fotečky, pánové...
Naše Kessie to bohužel ještě nepochopila... Pořád z boudy vylízá a to je teď v 6:00 asi -15... dali jsme jí tam starou slaměnou matraci, kteoru si moc oblíbila, kolem toho má slámu, ale nejraději pořád obchází dvůr...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 07:09 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Kessie
Jestliže se nemá kam jinam schovat,tak to chce čas.Určitě ji to taky dojde.
Teď jsem ji ráno dělal snídani(vepřovou nožičku+husí krk a s bujónem na granulích)a musel jsem Baru budit.Byla v boudě, rozespale lezla ven a koukala na hodinky co blbnu.(pak změnila názor)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 08:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ahoj ve spolek. Včera jsme byli po nákupech (horor, to ani nebudu rozebírat, nesnáším to )tak jsem stíhala večer jen přečíst. Kluci teďka v ,,slamněné boudičce" chrní pořád- jsem nadšená a fakt ráda, protože včera ve 21h, kdy jsem dorazila domů, bylo skoro -17st. Když se jde o púnoci dávat večeře, jsou zašupaní v boudách, ani nezachytí, že se otevřela garáž (a to dost vrže - hlídači ) Až si stanu na roh a zavolám, vykouknou dvě kebulky a vysoukají se ochrápaná psiska Tady je zataženo, trošku posněžkává, -9st. Koukám na koníky na pastvině, ti tam dovádějí jak cvoci - možná, aby se zahřáli
Kluci leží u brány a vyhlížejí Bobinu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 08:42
- Nahlásit
worick
čauky, nákupy -fuj, humus, co nešlo objednat s donáškou do domu je objednáno na pobočku Alzy za barákem, kde pracuju a v pondělí si to tam dovyzvednu . Díky bohu za ESHOPY . Ještě mi chybí nakoupit ježíška Ayrince a Rikouškovi . Ayrin teď chrupala doma, naši si jí naučili , ale dneska už zase spala v boudě a ok, ani tam nemá slámu, deku vytáhla,když se teplota přiblížila k nule, nebo to možná byla protestní akce proti spaní venku, nevím . V neděli u nás byli Klucíííííííííííí , to bylo radosti !
Koupel samozřejmě nesměla chybět
- a ani hygiena
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 09:14
- Nahlásit
Kdybyste někdo nevěděl co je "hnusnej" vítr, tak bych to tady mohl vysvětlit. Ale až po 22. hodině, protože bych musel použít odborné potravinářské výrazy.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 09:46
- Nahlásit
Strejda
Já to chci vysvětlit.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Beaufortova_stupnice
U nás je právě stupeň 3-4 a mírně sněží.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 10:04
- Nahlásit
Evey
á to chci vysvětlit.
Čerpáš z neúplných zdrojů. V tabulce chybí řádek 13.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 10:46
- Nahlásit
Strejda
Kdeže to je?
Nechte si to tam. Do Jeseníků to vůbec neposílejte!
Koukám z okna, vítr stejný, jen ty sněhové vločky jsou nějaké větší.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 11:15
- Nahlásit
Tá ta
Kessie
worick
Aspoň, že někteří psi v boudě spávají. Ten můj tatar tam spal tak do svýho 3/4 roku a pak přestal. A tedka, že by tam vlezl?! Ani náhodou! I když jednou jsem, měla podezření, že Barney jde směrem od boudy ráno. Zítra si natočím budíka, Barneyho nechám spat venku a půjdu na průzkum
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 11:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Ten můj tatar tam spal tak do svýho 3/4 roku a pak přestal - kluci taky vůbec, nastěhovali se tam ale hned, jak jsem dala slámu
Strejda
to u vás bylo hlášené, taková vichřice? U nás asi stejně jako u Evey i když mám podezření, že to brácha s Tomem nějak špatně nastavili (tedy zadali špatné vstupní údaje) protože u nás se tedy hýbou celé stromy, ale píše mi meteostanice 18-20 km/h - což se mi nezdá ani náhodou... když si promítnu jedoucí auto po té naší polňačce 40kou - tak to by zhruba odpovídalo momentálně letícímu sněhu cca 60 km/h - tedy č.7 - prudký vítr
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 11:44
- Nahlásit
worick
Kam to fičí?Prosím o avízo,ať se stihnem ukotvit.Tady se zatím nehne ani lístek
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 12:28
- Nahlásit
Evey
Kdeže to je?
Podorlicko
worick
to u vás bylo hlášené, taková vichřice?
To přišlo bez ohlášení. Ale asi to byla nějaká poťouchlost namířená proti mně a jen na dobu ranní vycházky. Když jsem odjížděl do práce, tak už se to mírnilo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:06
- Nahlásit
Tá ta
Kam to fičí? - od nás k vám se to nedostane, to chytá Vysočina. My jsme tady taková specifická oblast, kde fučí víceméně pořád. Odkud to netuším (teda netuším, kdo to kde vyrábí ) ale fučí severák, přeletí to nad náma, narazí do hor a valí hezky zpátky. Jeden den tam-druhý zpět, týden tam-týden zpět Dneska jižní. Nenechte se mýlit, jeho názvem (...jižní vítr, ti vlasy rozcuchá.....u nás spíš urve ) Pravda, je o něco teplejší, ale v konečném výsledku je to stejná hrůza
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:55
- Nahlásit
Včerejší dovádění:
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:29
- Nahlásit
jsme na antibiotikách, zřejmě nějaká velmi agresivní bakterie ... ale dnes konečně je to lepší ...
tak se zase někdy ozvem
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:52
- Nahlásit
Drakopes
brzké uzdravení do Prahy!!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 13:39
- Nahlásit
Drakopes
zřejmě nějaká velmi agresivní bakterie ... - no, ona už byla spíš mrcha hodně pomnožená Snad už to bude dobré....
Dneska se vracel Tom z Ruska přes letiště Praha a říkal: ,,jé, tři dny ti sněží a žádný sníh tu nemáš, v Praze je půl metru! " Zato nikde po cestě nesněžilo až tady u nás sněží zase od rána. Jenom je to pořád takové drobounké, takže co nasněží - pak příjde vichr a odfučí to dopryč.
Včera večer se mi stalo: jdu krmit kluky - jelikož jsem usnula u telky - tak až v 0.30h. Porozsvědcuju si kolem, otevírám garáž a slyším odněkud mužský hlas:,,pomoc, pomoc, pomozte mi!" První mi napadlo, že zase nějací ochmelci s vedlejší vsi táhnou kolem a vyřvávají blbosti (už jsme si několikrát nadávky vyměňovali ) Jenže psi nijak nereagovali - což mi bylo divné, protože když jde někdo kolem, tak to vyletí. Ozvalo se to cca 7x, starší mužský hlas něco přes 50let....a ticho. A na to, že jsem dost hluchá, jsem to slyšela jasně, takže se mi to ani nezdálo a bylo to asi dost hlasité, či ne moc z dálky. Zprvu jsem chtěla letět k bráně zjistit, jestli někdo třeba neupadl na cestě. Pak mi ale napadlo, že to může být finta, já půjdu pomáhat, sama doma a chlap mně lapne. Tak jsem vletěla domů pro velkou baterku a svítila jsem z horních oken kolem. Už se nic neozvalo. Vyšla jsem zase ven, obešla ploty, svítila všude kam se dalo a volala:,,haló" - už nic. Poklidila jsem, ještě doma ustlala kočky, dala jim tam jíst a šla nahoru do ložnice. Několikrát jsem ještě obešla okna, poslouchala do tmy (ani nebyla moc tma) jestli něco neuslyším, ale už nic.
Dnes to líčím Tomovi a ten mi nakonec říká:,,čoveče, nebyl to Jarkův duch?!" Jarek by věkem odpovídal, to jo....Byl to Tomův soused, můj vzdálený příbuzný a ochmelka, který před pár lety v zimě zůstal ležet v zámetu a umrznul - 200m od baráku, cca naproti našemu domu, jen na druhém břehu potoka Já na duchy nevěřím a pořád si říkám, že to byl asi nějaký ten opilec - ale tohle by taky sedělo Prostě to bylo celé nějaké divné...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 13:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Čí je ten Barneyho kámoš? To je někdo příbuzný, nebo jak jsi už tuším psala, nějaké kamarádky? Berrynek je těžce zamilovaný Dva dny nežere, pokníkává jako podsvinče, leží zachumelený u brány......a leze mi s tím na nervy A myslím i Workovi - ten na něho pemanentně vrčí, nežere taky, protože vrčí (i když Tom tvrdil, že Worka dokáže žrát i vrčet zároveň ) - chovají se oba jak pitomci
Říkám to Tomovi:,,jeden je zamilovaný a kňučí a druhý zase furt vrčí" a on na to:,,co se Workovi divíš, taky mu ten Romeo asi leze na nervy!"
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 17:47
- Nahlásit
worick
Je to ridgeback kámošky ze vsi. Rok a půl starý Robin. Pak máme ještě jednu kámošku s ridgebackem a ten je na den stejně starý jako Bárník. No jsou to éra ty RR...Barney by potřeboval nějakýho pecivála chlupatýho
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 17:48 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
Drakopes
Přejeme brzké uzdravení
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 08:11
- Nahlásit
děkujeme všem za přání brzkého uzdravení a pracujeme na tom
Ráno si v klidu venčíme v parku, s námi bišonek Ája a buldoček Terka, chumelí, psi pobíhají, čmuchají, my si plkáme a najednou se z druhého konce parku přiřítí černá šmouhá doprovázená řevem ATARE!! a vrhne se na naše hafany.
Je to ta samá bestie, co pokusala Jirku, a ta *** holka ho pustí v parku na volno a bez košíku. A zakousnul se do Nílouška - do našeho subtilního ňoumy, na Alfína si nedovolí. Malí psi šli do náruče, holka přilítla, chňapla Atara, já držela Nielse a Atar zakousnutý nechtěl pustit. Naštěstí pro nás - chlupy jsou chlupy, nenašla jsem nikde jediné zranění do krve. Jestli je pokousaný Atar, dobře jim tak. Vím, že je to hnusné, ale naši psi rváči nejsou. A ta holka řekne, že si myslela, že takhle po ránu (v půl osmé!!!) v parku nikdo nebude. Nejvíc mi vadí, že bojoval Níloušek, doufám, že mu to neovlivní to jeho bezelstné ňoumovství a důvěru k okolí. Alfréd nadával ještě dlouho poté, oba psy jsem uklidňovala a cpala pamlsky, že se nic nestalo a že je už vše v pořádku. (Atar dostal peckovačku, co že si to dovolil)
Uff, to bylo ráno ...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 09:25
- Nahlásit
Chvíli tu nejsem a tady se zase dějí pěkná dramata.
worick
Kdyby se někomu něco stalo tak už by se to na dědině vědělo, ne?
To se asi někdo vracel z Vánočného večírku.
Drakopes
Bakterie
Atar
Co to je za *** holku? Nedá se s ní rozumně mluvit?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 09:54
- Nahlásit
Evey
Nedá se s ní rozumně mluvit
Je to mladá holka (teda z mého pohledu, Michallovi by určitě přišla stará ) a ona se po každém konfliktu (a že jich bylo) strašně omlouvá a že tohle a že támhle ... no a tím to skončí. Třikrát s ním jde na vodítku s náhubkem, nic se nestane, takže znovu ke starému.
Níloušek má krvavý šrám u oka. On nic neřekne, jsem zvědavá, co ještě objevíme ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:30
- Nahlásit
Drakopes
Třikrát s ním jde na vodítku s náhubkem, nic se nestane, takže znovu ke starému.
To je vcelku naprd.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 22:47
- Nahlásit
Už jsem myslela na nejhorší...dala jsem Barneymu večeři. Tak začal tak pomalu uzobávat, najednou přestal, sedl si, zakláněl hlavu. Zase si trochu vzal, tentokrát od misky odešel uplně takovým plouživým krokem, jakoby si ztěžka lehl do sněhu a hned zase vstal. Tak jsem ho tak přitom pořád pozorovala a nenapadlo mě nic lepšího, že se mu přetočil žaludek. Tak jsem ho vzala do chodby a začala zkoumat, jestli nemá jeden bok nafouklej a už jsem málem začala panikařit. Zavolala jsem radši ségru, ať se jde na něho podívat...té se zdál normální. Barney začal vrtět ocasem a zdálo se, že je všechno v pohodě. Akorát já jsem měla už zbytečnou hrůzu v očích a už jsem se viděla, že jedeme do Brna. Torzi žaludku fakt nechci znovu prožít...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 06:23
- Nahlásit
MartinaBarney
Akorát já jsem měla už zbytečnou hrůzu v očích
Víš nebo tušíš, co mu bylo?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 06:48
- Nahlásit
Po včerejším konfliktu s Atarem začal Níloušek varovat - když jde kolem našeho bytu onen pes nebo někdo od nich, oznámí to basových štěkáním v kombinaci s vytím. Sedí u toho na zadku, zvedá hlavu do záklonu a při zavytí k tomu zvedá i přední packy. Sranda, nebejt to rambajs na celý barák a o půl druhé v noci.
Dneska ráno pro jistotu upozornil i na řemeslníky. Nevím, jak mu vysvětlit, že dveře jsou fakt dobře zavřené )
|