| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:03
- Nahlásit
Tak mi Ježíšek nadělil první dárek Sice jsem byla rychlejší a protože jsem nevěděla, jestli předplatné dostanu, tak jsem si pro jistotu koupila Psí kusy už včera. Ale neva, jedno číslo dám kámošce. Každopádně mám radost a těším se jak se začtu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 16:33
- Nahlásit
a padá a padá ... určitě toho budou i plné Zprávy, jak i u nás napadlo strašně moc sněhu ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:14
- Nahlásit
Drakopes
určitě toho budou i plné Zprávy, jak i u nás napadlo strašně moc sněhu ... - o tom nepochybuj....minimálně 10minut vysílacho času bude o kalamitě v Praze a okolí
Popravdě mně ty TV zprávy už pěkně s.....u Opravdu nevím, co je divné na sněhu v zimě - v našich zeměpisných šířkách. Napadne trochu sněhu a už všichni zjančení, na dálnicích kolaps (to dá rozum, jelikož tam bývá kolaps i aniž by spadla vločka) hysterie kolem neuhrnutých chodníků, bla, bla, bla. Tak si prostě na zimu koupím zimní boty a nebude mi vadit trocha sněhu Zajímalo by mně, jak chodily ty babky před 50 rokama, kdy na to uhazování nebyla žádná technika?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:12
- Nahlásit
worick
já musím říct, že jsem naopak spokojenější u nás na vesnici, kde co si člověk vyhází a ušlape to má. Když přijedu do města a musím se brodit rozsolenou břečkou, tak jsem tak akorát naštvaná.
Přidávám foto z dnešního rána:
Uploaded with ImageShack.us
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:55
- Nahlásit
LuckaM
To je idilka.Sněhu jak u nás v nížině.
Co to hlídá za strategickou budku?
Není to ta co si myslím?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:57
- Nahlásit
Drakopes
worick.
určitě toho budou i plné Zprávy, jak i u nás napadlo strašně moc sněhu ...
Viděli jste zprávy včera? Ty popeláři ve škarpě?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:58
- Nahlásit
LuckaM
Teda mazec takovýho sněhu - u nás teda stále statečně sněží, ale máme chabých 25cm ...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 05:54
- Nahlásit
Tá ta
Co to hlídá za strategickou budku?
To vypadá jako jeho bouda budka. Ale udírna by byla lepší...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 06:31
- Nahlásit
U Nelinky propukly silné sklony k banditismu. Ona ta loupežnice okrádá svoji starší spolubydlící o žrádlo. Když sežere svoji porci, tak vyžene Sally od její misky. Asi to budu muset "kázeňsky řešit".
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 06:42
- Nahlásit
Strejda
Když sežere svoji porci, tak vyžene Sally od její misky. Asi to budu muset "kázeňsky řešit
Nasypat víc?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 06:44
- Nahlásit
Dines
Viděla. Je to neštěstí. Nedokážu si představit co musí prožívat řidič.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 06:57
- Nahlásit
Evey
Nasypat víc?
To asi ne. Už teď se jí posmívají, že je tlustá.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 07:01
- Nahlásit
Dines
Co bylo?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 07:03
- Nahlásit
Strejda
Si přeci musí udělat nějakou zásobu na tu krutou zimu, co právě probíhá.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 07:13
- Nahlásit
Alfréd si pořád olizoval tlapu - zadní, svrchu. A včera už ať mu na ni nešhám. tak jsme byli na veterině. Oholení tlapky odhalilo ránu jak dlaň, zánět - vůbec netušíme, jak k tomu přišel. Takže mastička, pigáro a dneska uvidíme, jestli budou antibiotika .... a samozřejmě vázání navenčení, aby si obvaz nenamočil. Nemluvě o tom, že je chudinka na vodítku
Večer jsme s Juráškem k druhé sklence červeného otevřeli pistácie. Alfréd ležel natažený na boku a s tou položenou hlavou si jazykem přitáhnul pistácii a pečlivě a dlouze kousal .. "a po jazyky válel a ku půnebí tisk" ... až asi při 4-5 oříšku se zvedl do lehu na břichu se zvednutou hlavou (tzv. na lvíčka) - strašně jim chutnaly
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 07:14
- Nahlásit
Evey
Si přeci musí udělat nějakou zásobu na tu krutou zimu, co právě probíhá.
Podle hesla "každý hospodářem na svém pracovišti" by ovšem neměla hromadit nadnormativní zásoby.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 07:16
- Nahlásit
Tá ta
Přesně tak, je to bouda budka, kde Barny přebývá
Mrzne jak když praští. Včera jsem to nějak podcenila s oblečením a vyrazila večer na hodinovou procházku (předtím jsem hodinu házela sníh, takže čerstvýho vzduchu bylo najednou až až) Mráz mi zalezl tak za nehty, že ještě za hodinu jsem nebyla schopná vzít nic do ruky. To byla bolest...
Co ty popeláři?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 07:25
- Nahlásit
LuckaM
Co ty popeláři?
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/smrt-popelar e-na-stupinku-ho-primacklo-auto.html
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 09:28
- Nahlásit
Drakopes
Zánět jako z čeho?Svilušky?
Je vidět,že je Alfréd gurmán.Příště mu zapalte i svíčku a stáhněte osvětlení na minimum.
LuckaM
Šetříš rukavice?A čepici si měla taky radši v kapse viď?
Evey
Ale udírna by byla lepší...Bingo!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 10:24
- Nahlásit
Dines
popeláře jsem viděla ve zprávach. Vyjímečně jsem je sledovala u věšení záclon. To mně zrovna napadlo, proč nezkusil odskočit, než se to sesulo...? U nás se tak zabil sousedův kluk, když se s ním v horách převrhlo auto s kládama - ten právě zase chtěl vyskočit....jenže skočil pod to auto Všichni říkali, že kdyby nezazmatkoval, tak se mu v tom autě nic nestalo...
LuckaM
No to co máte vy, to už je kalamita vhodná do zpráv, ne těch běžných 10cm, co napadne nám, tomu zbytku Včera jsem sledovala Liberecko a to bylo teda něco
V těch zimních botkách co mám já, se mi ještě nestalo, že by mně záblo, narozdíl od kozaček Horší s rukama. Letos mi za nehty ještě ,,nezalezlo", ale rukavice nějak vychytané nemám. Ty žinylkové od Ťonga jsou sice teplé, ale hned se promáčí a bleskem je v nich zima - nejdou použít na mokrý sníh
Drakopes
Oholení tlapky odhalilo ránu jak dlaň, zánět - chudák Alfíí něco si tam píchnul? Mohl narazit tlapkou na nějaký trn - dřišťál, trnka - tak jak to měla tehdy Gucci na ocase. Taky úplně shora na začátku ocásku, jakoby na něco ,,nacouvala" zadkem.
Že pistácie - já se z vás picnu Tom by mi dal, dávat psiskám slané pistácie
U nás od rána blázinec: šel kolem místní blb s ,,Bobinou" a slečna si zůstala s klukama u plotu, místo aby šlapala ,,kamsi" s páníčkem. Šla jsem za nima, jakože obchůzka a snídaně - bez šance. Tak jsem udělala fotku a šla zase domů. Už to trvá dvě a půl hodiny
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 11:19
- Nahlásit
Tá ta
Rukavice byly, i čepice, ale já mám s prokrvováním končetin trochu problém, takže mi je zima hned. Nohy byly v pohodě, ale ty ruce. Ještě jak jsem dávala doměnu, tak jsem je musela na chvilku vždycky sundat a už jsem ty ruce nezahřála...
Jo málem bych zapomněla, ráno jsem zachránila (doufám) sýkorku z Barneyho tlamy. Ležela u cesty a Bájoš šup a měl ji v puse, tak jsem mu ji vyndala, v domnění, že je mrtvá (že už mrtvá ležela) a najednou začala pískat a škubat s sebou. Položila jsem ji pod strom a cestou zpět šla kouknout, jak se jí vede, že bych případně podnikla nějaké záchranné kroky, ale už tam nebyla, tak snad se vzpamatovala a odletěla.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Na prohřívání těla je prý nejlepší zázvorový čaj, pro lepší účinek ještě se skořicí. Kdysi v Loskutáku Gondík říkal něco o tom, že si dává zázvor i do ponožek, ale už si vůbec nepamatuju jak (jestli kousek, nebo strouhaný či co...) ale nevím, kde to najít. Možná by to pomohlo i do rukavic
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:23
- Nahlásit
LuckaM
mám s prokrvováním končetin trochu problém
Hraješ na klavír?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:38
- Nahlásit
Strejda
:-D nééé Já už to mám od mala, studený ruce a nohy. Jeden léčitel mi řekl, že mám v sobě úzkost a že je to z toho - tak nevím, co si o tom mám myslet
ten zázvor je dobrej, občas si ho taky vařím, ale má pomíjivý účinek, to bych ho musela vypít a rychle jít venčit Ale do ponožek jsem ho teda ještě nestrkala
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:44
- Nahlásit
LuckaM
Jeden léčitel mi řekl...
Jeden kolega doporučuje Ginko biloba
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:48
- Nahlásit
worick
1) to vypadá,že Bobina doléza spíš za Worickem.
2) proč nikde na ty fotce nevidím místního blba...(asi se nerad fotí)
LuckaM
A nevlezla si tam Barnymu ta sýkorka sama?Možná ji bylo jenom zima.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:28
- Nahlásit
Strejda
Ginko užívám teď taky, ale ani ne tak kvůli studeným rukám, jako kvůli státnicím (prý to prokrvuje i mozek)
No je dost možný, že se v tlamě probrala právě tím teplem, ale o to, jak se tam vzala, se postaral Bájoš
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:36
- Nahlásit
Tá ta
1) to vypadá,že Bobina doléza spíš za Worickem. - ani ti nevim, ale je to možné - Berrynka, chudáčka, se většinou psi dost bojí
proč nikde na ty fotce nevidím místního blba... - ten už je v tu dobu dávno pryč. Dej pokoj, ještě aby tu oxidoval kolem Bohatě mi stačí, že když jdem kolem jeho domu, který je poslední ve vedlejší obci stranou k lesu, kam my chodíme - tak pravidelně vyběhne ven a dělá mi přednášku o psí antikoncepci, o historických zbraních a o tom, ať k lesu už nechodím, protože se tam oběsila před 70 rokama místní prostitutka a teď tam straší.... Mně ne, já s tím nemám nic společného.... to by se měl bát spíš on. No a mele a mele a já pořád postupuju, kývám a pak houknu, že zatmím a valím Na první pohled by jsi nepoznal, že mu hrabe
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:55 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Tá ta
to vypadá,že Bobina doléza spíš za Worickem.
No, není to tak, že pes je nemrava a fenka podlehne až po dlouhém přemlouvání.
Když to přijde, tak stojí jak přikovaná, výraz jak medium v tranzu a ocas na stranu, jak semafor na volno.
worick
No a mele a mele
Třeba se doma nedostane ke slovu, tak se musí vymluvit venku. Já to mám taky tak.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:38
- Nahlásit
worick
Evey
LuckaM
Strejda
Koukala jsem na to z okna... teda všimla jsem si toho až když už byli ve škarpě a pobíhali tam policajti - totálně mě nenapadlo, že se při tom mohlo někomu něco stát, tak jsem se jen hezky z tepla tlemila popelářům jaký jsou to hovada, že prakticky na rovince (je to velice mírná levotočivá zatáčka) takhle hezky zaparkovali do škarpy. Upřímně i z těch záběrů z TV mi není moc jasný jak ho to vlastně přimáčklo, když to auto neleželo na boku - asi pod to musel nějak spadnout...
|