| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 22:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Co to má (a taky nám napiš, která z holek to je, ne? Předpokládám, že Nelina...) za dobrotu?
A že máte na zahradě taková skrytá zákoutí a že ji máte vzadu takový sešup, jsi myslím taky nikdy nepísnul. Živý plot máš tuším smrkový, čím ho pižláš? Já mám jenom malé el. nůžky Gardena - těma už tři dny tvaruju krušpánkové koule ale na habrové ploty a možná už i tisové, by se shodil mnohem větší kalibr.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 22:09
- Nahlásit
Drakopes
Panebože, ten váš Alfréd je fakt ale éro
Hele, není třeby inteligence nějak nakažlivá - třeba jako svrab a plané neštovice? Nechtěli by jste mě u sebe na nějakou dobu taky ubytovat??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 22:46
- Nahlásit
Takhle probíhá ráno u nás....
Hnáty křivé jsou moje Gucci už nám do záběru nevešla
Procházíme a kontrolujeme zahradu...
Foto přede mnou
Foto za mnou
S klukama si jdem hrát, tak kočiny mají pauzu
Snídaně
Já už nechci...
Granule se mají pořádně zapít!
My už máme hotovo, čeká se jako vždy na Worička..
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 12:25 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Co to má (a taky nám napiš, která z holek to je, ne? Předpokládám, že Nelina...) za dobrotu?
Je to Nelinka a má syrovou prasečí nohu.
A že máte na zahradě taková skrytá zákoutí a že ji máte vzadu takový sešup
Abych na tom sešupu nemusel sekat trávu, tak tam je skalník. Na něm často parkuje Nelina. Moc tomu nerozumím, musí to být nepohodlné.
Živý plot máš tuším smrkový, čím ho pižláš?
Jo jo, jsou to smrky a stříhám je elektrickými nůžkami Husqvarna. Nejdřív tam byly jen smrky a teprv později jsem se rozhodl z nich udělat živý plot. Nebylo to celistvé a dosázené proluky ještě nejsou úplně zarostlé.
Hnáty křivé
Berry je stejně prozrlý jak Sally.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:43
- Nahlásit
worick
Hele, není třeby inteligence nějak nakažlivá - třeba jako svrab a plané neštovice? Nechtěli by jste mě u sebe na nějakou dobu taky ubytovat??
si stěžuj, koukám na fotky a to, jak ti všechny zvířata vzorně chodí po chodníčkách na zahradě, je na metál
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:31
- Nahlásit
Janiii
si stěžuj, koukám na fotky a to, jak ti všechny zvířata vzorně chodí po chodníčkách na zahradě, je na metál - jééé, ale ne, nechodí, ty jsi na to skočila - to jen když takhle jdeme okruh. A Worku tam nevidíš, ten vymetá všechny keře kolem plotů
Tohle bylo: ,,Gucci kde jsi? Ahááá, ty tak hezky šlapeš po chodíčku!" (já šla právě mimo - my tak máme ranní trasu ) A Berry, když slyšel, že za to Gucci chválím, okamžitě ode mne vybočil a letěl šlapat za Gucci, aby případně dostal piškot
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 20:15
- Nahlásit
worick
ty fota jsou boží , posílala jsem je zrovna tý kamarádce, má taky kocoura Nema
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 21:05
- Nahlásit
worick
téééda, to není zahrada ale park ...ale krásnej park!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 22:01
- Nahlásit
LuckaM
Luci, kdy bude nějaká fotka Bárníka? Nebo už si sem nějakou dávala akorát o tom ještě nevím?!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 22:03
- Nahlásit
LuckaM
Tak dávala. Už jsem to zjistila a dokonce jsem ti Bárníka chválila. Jsem hlava děravá
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 08:15
- Nahlásit
MartinaBarney
... tak specielně ještě pro Marťu
Uploaded with ImageShack.us
Barnoušek s páníčkem
Bárník s o den starším kámošem Aronkem
Jinak celkem bojujeme s procházkama, ale pamatuju se, že to tady taky někdo už řešil, tak snad se to poddá. To si Barney vždycky sedne před branku a odmítá jít dál chtěl by za náma, ale jako by měl nějaký blok a prostě nejde...poposedává, kňučí. Tak ho musíme tak 100 metrů poodnést a pak už šlape.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:58
- Nahlásit
LuckaM
No, teď jsem maximálně spokojena To má Bárník super, že má stejně starýho kámoše. My jsme takové štěstí neměli.
A ty procházky - taky jsme bojovali. S Barneym jsem vyšla před barák a ten prcek si sedl a odmítal dál. Tak jsem vytáhla piškotek a začla ho lákat, samozřejmě udělal pár kroků a znovu si sedl. Taky jsem se ho pěkně nanosila přes naší ulic Ono to pak samo přešlo tak po těch 3 týdnech, co byl u nás.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 10:20
- Nahlásit
MartinaBarney
tak to ráda slyším ono poponášet pak dospěláka by bylo asi nad mé síly
Kámoše má, ale není to zrovna soused, bydlí cca 15 km od nás. Sem tam se ale navštěvovat budeme. Jinak už se seznámil s 6ti měsíční mopsicí, 8mi měsíční jorkšírkou a ročním Ridgebackem - ale to jen přes plot, byl na něj moc hrrr a štěkal, tak jsme to radši odložili na příště.
Veterinářka nám sice říkala, ať k němu až do kompletního naočkování nikoho nepouštíme, ale pročetla jsem pár diskuzí a doporučení jiných vetů a usoudila jsem, že je to hloupost. To by mi z něj vyrostl úplnej asociál. Cizí psy teda nevyhledáváme, ale známý k němu pouštíme. Tak snad neděláme chybu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 10:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Kluci jsou fešáci
To si Barney vždycky sedne před branku a odmítá jít dál - já bych to řešila tak, že tohle ještě není procházka...Jenom tak by jsme se vyšourali před branku - v mém případě bych šťourala plevel ze záhonku u branky a nechala bych Bárníka si to okolí pořádně přečichat a překontrolovat. To ostatně asi dělá každý dospělý pes, alespoň naši všichni. Když je pustím ven, třeba přebírám poštu, tak oni si mezitím překontrolují zeď, ploty a nejbližší okolí. No a pak pomalu popocházet a nechat ho capkat za sebou, popojít, zavolat, pochválit Možná namítnete, že to je pak nejlepší způsob naučit psa nevšímat si mně na procházce , ale chodili tak oba, Berry i Woriček - dlabe na mne jen Worka Berry pořád po očku kontroluje kde jsem.
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 11:01
- Nahlásit
worick
Počkej počkej, to myslíš vážně, že ten park je vaše zahrada?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 13:22
- Nahlásit
ankaras
Nemo vypadá jako čerťa Berťa, nebo nějakej ten gremlins Nic ve zlém, já perského taky kdysi chtěla, ale pak se mi zdálo, že má právě pořád takový ,,naštvaný" výraz. Koupila jsem si briťáka a ten nevypadá mnohem líp Když na tebe zamíří těma oranžovýma očima, vypadá jako sám satan
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 13:25
- Nahlásit
Žanetka
vaše zahrada? - já si musela znovu kliknout ty fotky, abych zjistila, co tím míníš Jo, je Ale má to i začátek a konec, možná nevidíš ty ploty a zahrnuješ tam i okolní stromy
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 13:39
- Nahlásit
worick
Tak to je fakt paráda, klobouk dolů Míním tím spíš tu krásnou úpravu, páč rozlohou jsme na tom podobně, leč krása značně zaostává
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 13:42
- Nahlásit
Včera k večeru jsme byli na prochajdě pod lesíkem naproti - to co je vidět za barákem na horizontu
- není to opravdový les je to větrolam, jen o něco širší. A pod ním jsou pastviny eko ovcí a eko krav z družstva, z obce přes kopec. Šli jsme schválně kolem těch ovcí - v rámci Workova výcviku a myslela jsem, že se z nich zvencne
Já se těšila, že dostane pecku od ohradníku (letěl přes totiž hlava nehlava - na flexině) a oni to blbouni mají asi v rámci úspor odstavené. Tam totiž elektřina není, viděla jsem jen, že tam jsou káblíky na baterie. Možná to tam pustí jen občas, aby ovce ,,nezvlčely" To mi moc nepomohlo, výcvik se nezdařil - oba jsme si tak akorát málem vyřvali plíce - on na ovce, já na něho
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:23 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:45
- Nahlásit
Drakopes
To je pěkné sousoší.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 15:17 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Strejda
děkuji
a.... nějak jsem to zapomněla popsat - to je polední venčení u nás v parku. Kluci se válí v jeteli a sledují cvrkot, případně se pádí podívat, pozdravit, oňuchat a zase se vrací válet do tohodle stínu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 16:47
- Nahlásit
Drakopes
Předpokládám, že sedící je Niels jak má tu nožku frajersky rozcapenou To tam mají bezva, takový stín a koukám, ten park je celý oplocený?
U nás je dnes na padnutí, já už jsem ráno Tomovi mudrovala, že všichni jásají, že konečně zase teplo, jen já zas budu hotová, nebudu moct makat a budu z toho pěkně otrávená a kluci taky. A už je to tady.... Mě by vyhovovalo 20st pod mrakem, kdy se dá ještě pracovat v triku s dlouhým rukávem a bermudách. Jo, já jsem taková ,,nenáročná", žeee....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 17:00
- Nahlásit
worick
Jooo, mně taky přijde jako criters nebo jak se to píše . Už jsem tdy na netu, teda já jsem tady hodně často, ale jako že bych se dostavila a napsala vid..... Před chvílí jsem písla aspoň smsku s výcucem, k tomu mejlu se dostanu, nebo spíš ti asi vyhučim hlavu až dorazíme .
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 17:23 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
worick
Ano, sedící je Niels, máš skvělý přehled (i když já si vaše psy taky nespletu )
park je oplocený, ale opačnou stranou - to, co vidíš, ohraničuje část, kam psi nesmí. Naši psi tam občas brouzdnou na kraj, ale na mé hulákání, že ví, že tam nesmí, zase vycouvají. Spíš vadí, že tam chodí s těmi malými pejsky, nebo se tam utíkají schovat s háravkou. Chápu pak výhrady lidí, kteří chtějí tamější trávník využívat ka povalování. Jsem už tak vycvičená, že i když jdu sama bez psů, tak park obcházím, místo abych to střihla napříč
jo, a vedro taky nesnáším!! zlatých 18-20 stupňů, to je pěkné letní počasí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 18:36
- Nahlásit
Drakopes
jo, a vedro taky nesnáším!! zlatých 18-20 stupňů, to je pěkné letní počasí
worick
Mě by vyhovovalo 20st pod mrakem, kdy se dá ještě pracovat v triku s dlouhým rukávem a bermudách.
Máte pravdu. Když už jsou ta vedra, tak nezapomeňte na pokrývku hlavy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
se z tebe picnu... To jsi sebral vnučce ne?
Si buď jistý, že já bez klobouku z baráku nevylezu! (nesmí mi zasvítit na ksicht, jinak jsem okamžitě flekatá jak ušmudlané c.....é děcko ) I tohle: klobouk a tunika - velice přispívá k mému obrazu ,,šílené Dory"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 06:03
- Nahlásit
worick
To jsi sebral vnučce ne?
Nemám vnučku. Asi.
Každá holka má svůj klobouček, ale nepodařilo se je vyfotit společně. Neli je moc akční.
klobouk a tunika
Jistě Ti to sluší.
velice přispívá k mému obrazu ,,šílené Dory"
Pochybuju, že by Ti to vadilo.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 15:03
- Nahlásit
Tak si tak říkám, jestli jsem si vybrala to správné plemeno. Kudy chodím, tak se dozvídám samé krásné věci. Mám to tu samého odborníka nejspíš. Včera nám paní chválila štěníka a pak se tak zamračila a říká: "ale tyhle psi jsou ale v dospělosti zlí a agresivní! Víte to?" Nevím a teď před chvilkou jsem se od jednoho dobráka dozvěděla, že jsou absolutně nezvladatelní a vůbec neposlouchají (soused ho prý má a přesně tak se chová) ach jo a co máte takovým lidem říct? Že podle plemenného standardu to tak není a že je chyba zřejmě v sousedovi?
Jinak Barnoušek ty vedra snáší dost špatně. Celý den se jen válí ve stínu a apetit mu to teda taky nevylepšuje I když to měl být původně pouze pes venkovní, silně uvažuju o tom, že uklidíme chodbu a budeme ho pouštět aspoň tam, ať se trochu zchladí.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 15:35
- Nahlásit
LuckaM
a to se ještě dovíš, že jsou to zabijácí, že na ty malé chudinky pejky šlápnou a zlomí jim páteř, dále že to jsou zbabělci, kteří uskakují před pohlazením a utíkají ....
budeš mít takového psa, jakého si vychováš ...
|