Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / West highland white teriér
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:20
- Nahlásit

to mi ani neříkej, ale co člověk to názor i každej vet ti řekne něco jinýho

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:22
- Nahlásit

přesně, pak už ti nezbývá nic jiného než si vybrat a doufat, že to rozhodnutí bude to nejlepší....

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:29
- Nahlásit

jo prosimtě a nezahrabával si někdy monty jídlo? My jsme ji včera přistihly jak si jde zahrabat kousek toho suš. králičiho ucha na zahradu.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:33
- Nahlásit

ne sice je to pako, ale nezahrábaval si jídlo, a když se to vezme ani nemá kde, bydlíme ve městě v bytě, ale když jsme byli na vesnici u babči tak to taky nedělal, on zase dělá to, když mu dám nějaký pamlsek, který mu nechutná třeba na postel, tak se ho snaží vyhodit čumákem z té postele a vypadá to fakt legračně

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:42
- Nahlásit

jo jako aby ten pamlsek vypadl z postele jo

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:47
- Nahlásit

jo, ale kdybys viděla jak u toho vypadá a jak se nervuje, když to nejde dolů pak vypadá jako by strčil drápy do elektriky no on je totiž takové fajné trdlo. Včera nebo pžedevčírem si tu kostičku donesl do peřin a pak mu asi nevoněla, tak se zase snažil tak ji aspoň zakryl ale stejně to cítil, tak moc se snažil ji odtamať dostat, ale pak se rozhodl, že si jí teda vezme a pak se zase nervoval, že jí nemůže dostat zpátky na prostě je to pako

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:49
- Nahlásit

tak to budou asi všichni westi stejní, ona mi přijde taky někdy srandovaní jako malí děcko, třeba jen ty polohy když spí.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:52
- Nahlásit

jo no, jak jsem byla na té výstavě v Brně, tak se tam něco šustlo a nějaký westík hned v pozoru a koukal co se kde děje, ten můj je tak zvědavý, že mu doma říkáme, že je stará Blažková. Je to fakt takové živé a rošťácké plemeno

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:56
- Nahlásit

jo zato to moje plemeno zase spí pod stolem, dneska celej den spí ale tady prší tak ani nemůžem jít do lesa, ale o víkendu jsme byli o to víc. Našly jsme bedly.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:03
- Nahlásit

no Monty taky spí, u nás taky prší, to my teď chodíme na menší procházky, protože mě nějak bolí hlava a mám teploty, ale až mi zase bude líp, tak zajdeme taky do lesa a zase na velké procházky jako před tím...

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:48
- Nahlásit

Ahoj, ahoj.
Včera jsem koupila kleště na drápky a večer je vyzkoušela. Malá po opakovaným ujišťování že je nejhodnější i celkem držela. Takže přední byli celkem dobrý. Stříhala jsem jen maličko, ty špičky a pak došlo na zadní, první noha celkem dobrý až u posledního drápku, to se mě smýkla a samozřejmě jsem ji střihla do kanálku, tak to bylo krve, ještě že máme dlažbu, ale neměla jsem nic zastavení tak jsem jí to utírala aspoň ubrouskem, no na čtvrtou nohu nedošlo stejně jako na česání nebo na zuby a do rána do zaschlo. Pak ale byla s manž. venku a ještě mu nechala stopu na kalhotech, no ale snad už to bude dobrý.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:54
- Nahlásit

No já jsem ty kleštičky koupila na té výstavě v Brně, a jaké máš, ty gilotinky nebo ty druhé??? Já nemám gilotinky, protože mi na výstavě u stánku poradili, že pro začátečníka jsou lepší ty druhé, no já to mám jen na Montyho paspárku, protože ostatní drápky se mu samo brousí, chydinka Dipsy, to jí muselo bolet, ale jak jsem se ptala sousedky, tak říkala, že už taky párkrát stříhla do toho lůžka a, že to bylo jen pár kapek krve... No a jak jsem Monmtymu stříhala ten paspár, tak to byla kovbojka.... vycítil, že jsem nervórní a pak byl sám... ale vydařilo se to dobře, má docela světlé drápky tak to jde docela poznat, kde má lůžko

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:05
- Nahlásit

No ona má právě černý jak bota (i čumák a oči) tak to poznat nejde, ale asi to těm štěňatům roste rychle nebo co. Naposled jí to vet dělal někdy před měsícem a půl.
Kleště mám normální boční,ne tu gilotinu.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:11
- Nahlásit

aha, tak to je nevýhoda, to bych se bála ještě víc.... Mám štěstí, že je má světlé, oči má sice tmavé taky, ale čumák má trochu nahnědlý... No já bych řekla, že nejen štěňatům to rychle roste, Montyho jsem taky nedávno nechávala ostříhat paspár a teď jak jsem mu to stříhala, tak už ho měl sakra dlouhý

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:16
- Nahlásit

No tak ten myslim roste z drápků nejrychleji.
Jinak jsem jí před chvilkou vytáhla mléčnej špičák, už se jí klube další

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:18
- Nahlásit

no protože se nemůže brousit o chodníky apod... jo v tomto věku hodně padaj, ale za chvíli bude mít už klid

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:22
- Nahlásit

No doufám že už přestane všechno okusovat. Když si umane že bude kousat tak kouše. Dneska jsem jí musela z pelechu už vyndat polštář protože ho roztrhla a už by cupovala ten molitan.
To dělá vždycky po jídle, to má nejvíc energie.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:26
- Nahlásit

tak Monty byl zlatíčko, nic nám nerozkousal, no možná to bylo i proto, že jsem si ho vzala na začátku prázdnin a měla jsem dva měsíce si ho trochu vychovat, ale každej pes je jiný, předtím jsem měla kokříka a ten rozcupoval snad všechno, jak byl sám doma

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:33
- Nahlásit

no u nás to není zdaleka taky tak hrozný protože je pořád se mnou tak ju ohlídám a když náhodou je sama doma (třeba při nákupu) tak tam ani nemá moc co rozkousat. Maximálně ten jeden schod co jí tam trčí za brankou.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:37
- Nahlásit

to je ale stařší fotečka, ne??? Monty měl taky takovou podobnou činku, no vlastě jěště pořád má, ale on si sám od sebe už nehraje, to jen když začnu já s tou hračkou tak jo

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:40
- Nahlásit

Jo to je někdy kolem druhýho měsíce, to jí ještě nestálo to ucho. Tu činku už prokousla ale pořád drží.Nosím jí na cvičák jako aport, ale ona aportovat nechce, tak jsme jí včera koupily na aportování takový malí klobásky, tak uvidíme co to s ní udělá. A včera manžel koupil nový auto už konečně s klimatizací takže můžem už cestovat dál bez obav.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:52
- Nahlásit

jsem si říkala, že je na té fotce malinká... ty jsi ji měla jak měla ještě ouško dole? to jak jsem si brala Montyho mu už stálo, ale s ouškem dole jsem ho viděla, protože jsem k majitelům chodina na návštěvy se na něho dívat

tady je Monty s jeho kdysi oblíbenou hračkou... byl to takový žirafodalmatýn ale ještě ho máme ve skříni, má jen trochu něco s uchem, on vlastně ani hračky nerozkousal

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:55
- Nahlásit

Jé tam vypadá úplně jak naše malá před časem

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:00
- Nahlásit

jej, ta je sladká, oni jsou tak nádherní když jsou malí... no jsou pěkní ikdyž jsou dospělí ale šťaňata jsou stejně nejkrásnější... tam na té fotce poslední má kolik?

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:10
- Nahlásit

jéžiš to já ani nevim, někdy před trimováním takže tak 3,5 měsíce tipuju

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:13
- Nahlásit

máš nějamou aktuální???
tady je Monty na chaťě a pochutnává si na své oblíbené kostičce

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:17
- Nahlásit

Teď ani ne, musim to na netu v albu doplnit, ale teď se mě nechce.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:20
- Nahlásit

o.k. tak až je budeš mít na netu, tak je sem hoď

tady se snažím dát Montyho do postoje

west
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:23
- Nahlásit

Já ji do postoje necvičím, přijde mi to zbytečný. Tato je asi tak nejposlednější:

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:26
- Nahlásit

no já ho taky ne, ani to nemá smysl, když nemá PP, ale vlastně kdyby majitelé chodili na výstavy tak by PP měl oba jeho rodiče měli PP ale majitelům od fenky se nechtělo chodit na výstavy

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání