| Autor |
Zpráva |
west
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:48
- Nahlásit
Manžel právě udělala na moje přání zatím vlastnoruční pelíšky na kousací období s tím že potom koupíme nějakej pěknej koš s dekou nebo polštářem a teď přemýšlím jestli to nebude zbytečné. Jak tak na ni koukám tak usne skoro kdekoliv když to na ni přijde, hlavně když je tam chládek nebo aspoň panička.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:51
- Nahlásit
no to nevím, já jsem nechala Montyho poprvé trimovat v půl roce... a odkud máte svou feňuli? Mě se líbí westíci z této chovatelské stanice www.westies.cz až si budu kupovat dalšího westíka tak asi od nich
|
west
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:54
- Nahlásit
Já jsem jí zkoušela prstama jestli jdou ty chlupy už pryč a šli tak nevím, uvidíme co řekne chovatelka. Mám ji z CHS Luxardo Star a můžu vřele doporučit. Perfektní přístup, servis, komunikace prostě všechno.
|
west
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:56
- Nahlásit
A jak je Monty starý, 7 let? To máš ještě spoustu času na nákup štěnda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:01
- Nahlásit
tak jestli to šlo prstama, tak si myslím, že by to šlo.... jo Monty slavil 17.5 sedmé narozeniny... no naši druhého psa nechtějí, ale za necelé dva týdny budu maturovat a jestli si najdu nějakou solidní práci, tak se odstěhuju a pořídím si dalšího, od malička jsem chtěla pejska a teď když už mám toho svého miláčka tak bych chtěla ještě jenoho, prostě jsem se do toho plemene zamilovala
|
west
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:05
- Nahlásit
Tak držím pěsti, aby ti to všechno vyšlo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:13
- Nahlásit
díík, snad to výjde.... a ta chovatelská stanice má nějaké webové stránky?
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 07:13
- Nahlásit
http://www.stenata.cz/luxardostar/kontakt.htm
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 11:44
- Nahlásit
west
děkuji za stránky, mají opravdu pěkné westíky... tak Montymu ty granule Orijen docela chutnají, ale nevím jestli to není tím, že teď o víkendu hlídám jednoho hafana, tak jestli to nejí kvůli němu... uvidím po víkendu, jestli je to tím, nebo mu opravdu chutnají....
|
west
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:31
- Nahlásit
tak my jsme zkusili pro planku kuřecí a světe div se, škvrně žere i suché granule. O víkendu jsme byli u paní chovatelky a odjeli jsme otrimovaní, malá vyváděla jak zběsilá ale podařilo se, štěněcí chlupy jsou pryč a úplně se zmenšila. Je moc krásná.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:37
- Nahlásit
west
no tak to bylo ze závisti, sice toho druhého pejska máme ještě doma, ale orijenu se oni netkne... chutná mu jen chicope, ale tím ho nechci krmit, protože se mi to nezdá, jako až zas nějak dobré krmivo.... jo první trimování, to bylo paráda... jeli jsme do Rychvaldu a bylo to šílené... Monty kňučel a bojoval jako by ho někdo týral, no bylo to hrozné... teď si ho upravuju sama a už je klidný... před prvním trimováním vypadal jak medvídek a po byl taky krásný a poloviční
|
west
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:30
- Nahlásit
Jo upravovat bych se taky chtěla naučit sama, ale to bude trochu trvat, zatím si troufnu jen na nějakou doúpravu. Ale celkově to zatím nechám na paní chovatelce, má v tom přece jenom praxi a jde jí to mnohem rychleji.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:59
- Nahlásit
tak mě to strašně baví... tak jsem si nakoupila trimovací nože, nechala udělat hydraulický stůl, koupila strojky a sem tam dělám hafany i sousedkám a známým
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:58
- Nahlásit
Monty
Tak co je u vás nového? Chtěla jsem se zeptat jestli máš zkušenosti s trimovací pilkou. Lidi na jiném fóru si ji celkem chválí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:08
- Nahlásit
west
No MOnty je docela skleslý, protože jsme 5 dnů hlídali známé psa a v úterý si ho vzala. Jak u nás byl, tak byl veselý a teď tak polehává, ale je to i tím horkem...
S trimovací pilkou nemám zkušenosti, trimuju jen trim. noži, je to sice fuška, ale už jsem si zvykla... 23.6 se jedu podívat na výstavu do Brna, tak se zase budu kochat westíkama... to tam zase utratím fůru peněz
A co Vaše malá Dipsy???
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:12
- Nahlásit
No teď mi spí v práci pod stolem. Ale už pozoruju jak roste tak spí míň, když jsme ji dovezly tak prospala většinu dne a vždycky chytla rapla až večer, to začla lítat v kruzích. Teď to dělá už i ráno. Ale jinak dobrý. Došly mi vzorky lososového oleje od Kronchu, tak jsem jí to dala do granulí ale nějaký nadšení jsem nepozorovala.
Na tu výstavu se chystám taky, skouknout psi a případně taky něco nakoupit. Westi jsou nařadě už v tu sobotu že?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:20
- Nahlásit
west
Jo jo westíci jsou v sobotu, myslím, že je to na všech výstavách, které jsou rozděleny na dva dny... Jak byl Monty mimi, tak taky hodně spal, až jsem z toho byla skoro na prášky, ale postupně se z něho stávalo živé stříbro.. No já ten olej chci taky vyzkoušet, koupím mu ho na výstavě, když mu to nebude chutnat v granulích tak mu to dám do vařeného, prý je dobrý na imunitu, klouby, srdce, srst...
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:29
- Nahlásit
Jo právě proto jsem to objednala a taky ten Alavis, no hold granule bude muset koupit páník.
A půjdeš tam i s Montym?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:35
- Nahlásit
jo Alavis koupím taky, už mi pomalu ale jistě dochází... No já nevím, jestli mám brát sebou Montíka, protože jsme z Ostravy, tak to je přes dvě hodiny vlakem a ještě pokud bude moc velké horko... no nevím, ještě si to nechám projít hlavou...
A vy malou berete?
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:37
- Nahlásit
Já právě nevim jestli ji vzít. V neděli jdeme poprvé na cvičák. Ale jelikož tam bude hodně psů a lidí a všechno cizí a nové tak by to mohlo skončit tak že budu akorát ve stresu hlídat psa aby se něco nestalo. Ona chce být se všema kamarádka, ale občas se jí taky někdo nelíbí. A jestli bude moc horko tak zůstane nejspíš doma, my to máme do brna cca 20 minut.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:44
- Nahlásit
Tak to máte v pohodě, přinejhorším byste jí zanesla domů... Já byla s MOntym jednou na výstavě v Ostravě, a docela to byla hrůza... pořád ho hlídat aby na něho někdo nešlápl a pak jsem ho nosila na rukách, ale jelikož má kolem 8kg, tak se za chvíli pronesl... Asi ho nechám doma, aby se bobek v tom horku netrápil.
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:53
- Nahlásit
Asi to tak taky udělám, my máme asi 4,5kg ale nosit se stejně moc nechce.
Ale jsem zvědavá na tu výstavu ještě jsem se ničeho podobného nezúčastnila, bude tam i naše paní chovatelka vystavovat svoje pesany.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:01
- Nahlásit
Ten můj se taky nechce nosit, ale co mu v tu chvíli zbývalo.... No já byla 2krát na výstavě v Ostravě a teď pojedu taky podruhé na výstavu do Brna. V tom Brně mi připadá ta výstava lepší... Vždycky se na výstavy moc těším je to tam super, ale teď myslím bude westíku jen 18 a jak jsem byla v Brně v únoru minulý rok tak jich tam bylo myslím, že o hodně více...
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:07
- Nahlásit
No aspoň že tam budou nějací, ona je to snad mezinárodní výstava, je tam strašně moc plemen. Možná že to pro chovatele westíků není až tak přestižní. Nevim pro jich bude tak málo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:30
- Nahlásit
Jo je to mezinárodní výstava, ale v tom únoru taky byla... no hlavně, že tam nějací budou
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:35
- Nahlásit
Budem vidět, třeba se ještě nějací přihlásí
|
west
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:23
- Nahlásit
Čau Gabčo, tak co je u vás nového? My jsme byli v neděli na prvním výcviku poslušnosti tak to teď zkuším i sama. Jako přivolání, chůzi u nohy, povely a tak. Zatím nám to moc nejde ale snad se to časem naučí. Montík tohle všechno umí?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:34
- Nahlásit
Měla bych se učit na maturitu, ale nějak to nejde, svaťák spíš využívám jako možnost být s Montym co nejdýl... Určitě se to časem naučí, jen jí dejte na to chvíli čas Moňťas umí jen takové ty základní povely, jako jsou: sedni, lehni, zůstaň, fuj, ke mně, štěkej a dej pac... byl docela učenlivej, ale docela mě mrzí, že jsem ho nenaučila apartovat..zkoušela jsem všechno možné, ale nenaučila jsem ho to
|
west
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:26
- Nahlásit
já myslim že se to časem naučí, všechno nejde hned, akorát se bojim jestli nejsem moc měkká. Ale co píšeš že Monty umí (můžeš mi klidně tykat) tak by mi taky stačily. Jak už jsem někde psala, nepotřebuju mít cvičenou opici ale jen základní výcvik.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:11
- Nahlásit
jo určitě westíci jsou učenliví a chytří hafani. A ještě když s Dipsy chodíš na výcvik poslušnosti... Jo taky mi stačí když umí to co umí, žádné zkoušky s ním nebudu dělat a mám ho jako domácího miláčka, takže mi to stačí...
|