| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:02
- Nahlásit
tak už jsme doma, byli jsme na hřišti tak se vyběhal a pak jsme se šli projít do lese, potkali jsme fenku jorkšíra, Monty si s ní chtěl hrát, ale ona se ho jaksi bála, teď jdu teda zkusit nějaké ty fotky oscenovat
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:00
- Nahlásit
JO v pohodě, já mám stejně dost práce, je konec měsíce takže dělám uzávěrky, sklad, výplaty atd.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:03
- Nahlásit
jo a co vlastně děláš??? že tam můžeš mít Dipsy v práci, taky bych si něco chtěla najít, kde bych mohla s Montym, doufám, že se mi to podaří... tak jsem ještě jednu oscenovala
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:16
- Nahlásit
Já dělám u lesního podniku, samí myslivci atd, ale my jsme zrovna středisko zaměřený na stavebnictví, na dřevěný krovy. A navíc jsme v takovym oplocenym areálu v lese takže silnice je až za vrátnicou a lidi tady maj taky psi, ne sice moc ale maj a na každym polesí se válí nějakej ten jezevčík. To je v pohodě.
Tady je zrovna focená v práci.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:22
- Nahlásit
tak to máš v poho no já mám udělanou školu sociální péči sociálněsprávní činnost, ale to by mě asi nebavilo, takže uvidím co si najdu...
tak tady je Monty po jeho prvním trimování, tady je mu půl roku
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:30
- Nahlásit
Jé to už má pěknou kulatou hlavu, na to se těší manžel nejvíc až prý bude mít velkou hlavu. Ona mě pro změnu zase usnula pod stolem. A dneska jdeme na tenis a beru ji s sebou, to určitě bude celá oranžová.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:34
- Nahlásit
no škoda, že ty štěňata vyrostou tak rychle a hlavně ti malí hafani dostávají dospěláckou podobu dřív než ti velcí... Baví tě tenis? já si chodím taky sem tam zahrát
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:44
- Nahlásit
Jo baví, já se spíš už druhej rok učim, jen tak rekreačně a hlavně bez diváků. Teď mi totiž skončily všechny jiný aktivity
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:05
- Nahlásit
jo já se taky asi dva roky učila, no už se těším až budou prázdniny, protože chodím na kurt, kde je naproti škola a děcka tam mají kolej a vždycky to obecenstvo... no hrůza... jo víš o tom, že na té výstavě v Brně byl westík a vyhrál druhé místo jako nejkrásnější pes soboty???
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:39
- Nahlásit
Ne to nevim, já jsem ani nemluvila zatím s chovatelkou jestli něco vyhrály. příští týden si k ní jedem pro PP tak pokecáme. Chtěly jsme sice na svátky vypadnout ale na poslední chvílu padla chata a teď už je všechno obsazený.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:43
- Nahlásit
fakt krasavec je ze slovenska, tady jsou jejich stránky http://www.sunshine-celebration.sk/index.php?lang= sk
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:45
- Nahlásit
No to se nedivím když byl rozhodčí Slovák
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:51
- Nahlásit
to je sice pravda, ale to byl jen u westíku slovák, pak už jako celou skupinu teriérů byl rozhodčí z maďarska a rozhodčí, která rozhodovala o nejkrásnějšího psa soboty byla češka
|
west
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 09:56
- Nahlásit
Ahoj dlouho jsem se neozvala ale v práci to bylo hektický, no vlastně ještě je, ale už mám větší část hotovou, už se tak strašně těšim na ty svátky až se konečně dospim a taky jedeme s malou k chovatelce pro PP, konečně je v té Praze vystavily a my radši než aby nám je poslala poštou tak si zajedem pro ně sami a ještě mrknem na smečku. Co ty, jak si užíváš prázdniny?
PS: s tím alavisem je to už lepší
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:25
- Nahlásit
Ahojky, teď jsem přišla z pohovoru a fakt hrůza, nějak mi to zařídil bratránek ten to řekl mému otci, řekl mi, že je to práce v bance jako pokladní a já tam přišla a on, jako že to není jen jako pokladní a že bych těm lidem musela radit atd. a na to fakt nemám, nejsem nějak moc komunikativní a v nějakých stresových situací toho taky moc nezvládám, jsem takový stresmen.... no tak jsem dneska už ráno byla nervózní a věděla jsem, že to zkončí špatně, sice řekl, že se mi zítra ozve, ale už teď vím, že se tam nedostanu a jsem aji ráda, protože fakt na takovou práci nemám, já nejsem takový ten komunikativní člověk, já se třeba dokážu bavit o hafanech skoro s každým, ale radit někomu něco, včem ještě ani nejsem vůbec zběhlá je pro ně tabu....
Jinak Monty je v poho, akorát je trochu unavený, protože jsme poslední dobou byli až příliš venku a teď poslední dobou jsou u nás šílené pařáky, už se těším, až se zase trochu ochladí.... a co Dipsy, jakpak se má?
|
west
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:42
- Nahlásit
Ahoj, já jsem zrovna přišla dneska po prodlouženym víkendu a nějak se zatím nemůžu probrat a to už jsem po obědě. S tou prací to nevzdávej, seš dobrá žes začala hledat už teď většina lidí začne až od září a to jsou pak menší šance. a pro začátek můžeš určitě vyzkoušet víc věcí, aspoň si rozšíříš obzory, poznáš nový lidi a věci, to se dycky hodí. Já jsem toho vyzkoušela taky víc než jsem skončila tady.
A co Dipsa? Ani mi nemluv, o víkendu jsme dělaly plot za barákem aby měla větší výběh a v nestřeženém okamžiku chtěla zdrhnout a otřela se o ten čerstvě natřenej plot, takže měla na hlavě úžasnej hnědej pruh, tak jsem se to zkoušela nějak napravit a je to lepší ale šlo jí to až na kůžu tak jí to trochu prosvítá.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:47
- Nahlásit
Ahojky, no kámoš mi říkal, kdybych nic nenašla tak se mi zkusí pozeptat v jeho práci, tak mám takovou ještě naději. No prozačátek mi to bude jedno co budu dělat, hlavně abych něco našla a pak bych si třeba našla něco lepšího... To co se ti stalo s Dipsy mi připomnělo, jak byl Monťas malý tak se chtěl schladit do stínu, tak si našel super místo - pod autem, vylezl odtamať a už nebyl white ale takový grey až black a taky to hned nešlo umýt...
|
west
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:53
- Nahlásit
No jo já na ni vzala trochu ředidla a to se ještě rozmazalo, takže měla takovej rozmazanej světlejší flek na hlavě. no ještě jí to prosvítá, doufám že mě ochránci neukamenujou ale já ji drhla jen ty chlupy, bála jsem se aby jí to nepálilo.
Jinak jsme byli u chovatelky pro papíry ale zase je nemáme protože když jí přišly tak byla na dovolené a pošta to vrátila zpátky do Prahy takže to zase musí zařizovat znova, teda jen to poslání.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:58
- Nahlásit
A jak bylo u chovatelky??? No Monty jak byl malej, tak měl i libústky se válet v hovn.ch, jsem už z toho byla skoro na prášky a pak už se naštěstí umoudřil
|
west
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:14
- Nahlásit
Jo tak to u nás taky probíhá naštěstí jsem ji dycky včas zarazila. U chovatelky? Tam je to dycky fajn, trochu ji zase upravila. Viděla svoje příbuzný a jednu fenku z vrhu si nechaly ta je od Dipsy o dva týdny starší ale přitom je strašně malinká.
Dneska mi v práci naštěstí celej den spí tak je klid. Ale nejhorší je to v lese, to dycky přijde celá od těch lepicích kuliček a od trávy, to ji pak musim vyčesávat a to se jí moc nechce. Jinak včera někde vyhrabala mravenčí hnízdo tak jsme je vypuzovaly a ji jsem zase vyčesávala od mravenců.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:21
- Nahlásit
Jo Monty a les to je podobné, vždycky se mu na srst nalepí bodláky a plno různých rostlinek a taky se nějak extra rád nečeše... Nedávno začal v lese hrabat hlínu a pak si v tom vymáchal čumák... no ten vypadal, ale než jsme šli zpátky domů tak už to z něho trochu opadlo.
No mě skoro každý říká, že je Monty malý, ale není, má 28 cm v kohoutku takže má správnou výšku, to spíš bych řekla, že ti ostatní westíci, co potkáváme jsou přerostlí...
|
west
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:24
- Nahlásit
Jo, co já většinou vidím tak jsou tlustí a nedobře upravení, lidi jsou líní s nimi chodit na trimování tak je jednou za čas nechají objet strojkem a psovi dají sežrat kde co.
|
west
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:27
- Nahlásit
Jo když už jsme u toho krmení, na výstavišti v Brně jsme koupily pro planku kuřecí s rýží pro malé plemena a celkem mě to překvapuje ale malá to normálně jí bez přidání masa nebo něčeho jiného, normálně suchý a ještě s chutí. To jsem nečekala ale za to stopro ráda že se naučila na granule. A mimochodem jak ty granule celkem smrdí tak tyhle jsou fajn.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:32
- Nahlásit
Jo jo na mě se dívají známí a rodina jako na tyranku, když nechcu aby do něho cpali různé párky a pod. Monty má dost jídla tak nevím proč by se do něho mělo cpát ještě něco navíc a nezdravého. A kolikrát slyším, že je tlustý a pod. ale ti lidé asi nevědí jak má westík vypadat - robustný, no nevím, já myslím, že má váhu O.K. má něco málo přes 8 kilo a to je myslím v pořádku...
No tak já už se na granule úplně vyprdla, dávám Montymu kuřecí, hovězí a někdy file.
|
west
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:36
- Nahlásit
Jo filé u nás taky boduje, já nechci být taky za tyranku takže jí to stejně prostřídávám s konzervou, kuřecí masem, rybama, rýží, těstovinama, nějakýma bylinkama atak aby to měla pestrý, přece jenom je to ještě štěně ale i u těch pamlsků dávám pozor aby jich za den neměla moc.
Párek mi doporučila trenérka na cvičáku pro nácvik aportu, teda ne aby to pokaždé snědla ale že na to mohla aportovat, protože to se jí taky vůbec nechce.
Jo od souseda jsem taky slyšela názor že je taková festovní ale on to spíš myslel že je taková zpevněná že jí nikde nic neodstává a nevisí a i na sousedku se dívám škaredě když jí cpe ty piškoty a ostatní jí taky nesmí nic dát, maximálně kousek sýra.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:40
- Nahlásit
tak sýr mu taky občas dám, si myslím, že není až tak nezdravý jako nějaké uzeniny a podobné věci...
No mě kolikrát, říkají naši, že se Monty má lépe než oni to víš, každý den masíčko...
|
west
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:00
- Nahlásit
jo znám to, ona maso, my polívku bez masa.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:04
- Nahlásit
tak jsem zjistila, že ten obojek kiltix nám moc neučinkuje, má ho ani ne měsíc a už jsem našla plno klíšťat, jen jedno bylo mrtvé a ani nebylo přichytlé, pak jsem našla asi dvě přikouslé a mrtvé a teď poslední dobou nacházím přikouslé a ještě živé, tak už jako nevím co mu mám koupit aby to zabíralo...
|
west
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:10
- Nahlásit
nic nepomůže
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:17
- Nahlásit
to asi ne, ale přece jsou jen nějaké přípravky, které hafům lépe zabírají na ty hnusné klíšťata, navíc ten obojek docela páchne... Teď si ani nejsem jistá jestli nechám Montyho očkovot proti borelce, protože prý kdyby to zabíralo, tak proč se tím neočkují i lidi a někde na jednom fóru jsem četla, že prý i pes, který byl proti tomu očkovaný tak borelku stejně dostal a mělo to i horší průběh, no tak teď fakt nevím
|