| Autor |
Zpráva |
west
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 13:44
- Nahlásit
Jo já vím, sleduju tě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 13:46
- Nahlásit
o sakra mám v patách tajného agenta
|
west
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 13:54
- Nahlásit
Neboj já tě nezastřelim
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 14:01
- Nahlásit
dík, jsi hodná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:11
- Nahlásit
Ahoj, nějak mi nepřišla tvá odpověď na icq
|
west
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:19
- Nahlásit
Ne japato?
No tak ještě jednou, byli jsme tam s manželem (aby odnesl granule, ono by to se psem šlo blbě). Nakoupila jsem vcelku co jsem chtěla akorát ten biopolym jsem neviděla. Dipsa byla docela hodná, asi byla vyjevená z těch pesanů a lidí. Jinak jsem koupila dlouhý vodítko na cvičák, trimovací pilku, ty granule a sušený králičí uši - to si pošmákne. KDybych tam byla ale sama tak bych to prošmejdila mnohem líp. No někam jít s chlapem, co ti budu vykládat. Chvílu jsme splkly s chovatelkou a jely. Nabrala jsem nějaký prospekty ohledně granulí, nějaký vzorky ale čekala jsem že budou trochu sdílnější. Chtěla jsem vzorky od Happy dogu ale nenašla jsem jejich stánek. Jinak celkově dobrý, krásný psi.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:38
- Nahlásit
No nevím, jakto, že mi to nepřišlo...
já už pro Montyho skoro všechno měla, tak jsem kupovala jen takové blbosti, koupila jsem mu obojem s krystalama os Swarovski - jak byl venku tak se blejskal pak jsem mu koupila obojek s šátečkem )černý s bílíma puntíkama), pak jsem koupila kleštičky na drápky, to jsem zvědavá jak to dopadne pak jsem mu koupila šampón na bílou srst, nějakou tu mňamku, keramickou misku... tu pilku jsem si taky chtěla koupit, ale ta baba u stánku mi řekla, že to je jen na krátkosrsté psy, a už si ji použila??? Tak možná jsme se tam potkaly, já se u westíků skoro pořád pohybovala....
|
west
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:44
- Nahlásit
Jo zkoušela jsem to, my byli na trimování 3.6. takže zatím není co trimovat, ale půjde to dobře myslím, Pak napíšu jak to vypadá. Ty obojky jsem taky viděla ty ale musely být drahý ne?
Ten šátek je prý dobrý v létě namočit, že pak pes dýchá studenější vlhkej vzduch a je mu líp v těch vedrech. Já bych ty drápky asi neriskovala, ale rostou jí sakra rychle.
Místo šamponu mám bělící pudr ve spreje, ulehčuje i rozčesávání a je parfemovanej. Maj ho na www.baron.cz
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:51
- Nahlásit
jo dík, tak mi dej pak vědět, jako docela jsem se divila, jsem se zeptala jestli je to i na westíky, a ona, že ne že jen na krátkosrsté, že by to westíkům nevyčesalo.... tak nebyl zase nějak moc drahý, ale nejlevnější taky nee, stál 570Kč, ale fakt je nádherný a hlavně na slunku se to tak krásně třpití... no ktěm drápkům - buď mi to ukáže sousedka a nebo zajdu k vetovi, aby mi to ukázal... tady toto máš??? http://www.baron.cz/pes/belici-suchy-pudrovy-sampo n-ml-2893-k-KP000011-X000065-X000452.html
a je to dobré??? mě totiž přišlo mám plno suchých šampónů i sprejů.. a ze začátku mi to krásně voní, ale pak se mi zdá, že to po nějakém čase zasmrádne..
|
west
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:59
- Nahlásit
Jo jo, to je on. ale používám to jen občas, občas bělobu a občas solamyl ale bělím ji stejně jen tak dvakrát do měsíce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
To jen zkouším vložit fotku, někdo ti radil jak to sem dát, tak se mi to snad taky povede
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:22
- Nahlásit
no tak mám to trochu rozmazané, tak snad teďka
|
west
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:26
- Nahlásit
Jo jsem tu chvíli tak jsem nevěděla jak na to. Monty má rád plyšáky?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:32
- Nahlásit
jde vidět ta moje druhá fotka???? já ji nevidím, je úplně stejná ale už ne rozmazaná.... no já jsem tu docela dlouho asi rok, ale nikdy jsem taky nevkládala fotky - nevěděla jsem jak. No docela jo, ale už si moc nehraje, jen když s tím začnu já....
|
west
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:34
- Nahlásit
Ne je prázdná.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:44
- Nahlásit
http://www.westikmonty.estranky.cz/archiv/ifile/39 .jpg
tak teď jsem tam dala dvě fotky, možná, že ta stejná tam nejde dát, že tady asi nemůžou být dvě stejné fotky, jinak nevím
|
west
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:56
- Nahlásit
No zase je to prázdný.
Jinak jsem se včera rozhodla, protože Dipsa hodně leze do výšky, v lese se škrábe kam až může, na cvičáku na hrazdu se vyloženě těší že jí vyrobim takový domácí áčko, aby si mohla šplhat do aleluja, tak jsem už našla na to dřevo, teď tam jen nabouchat laťky jako zádržný body aby nestlítla, přišroubovat mezi to do vrcholu panty a asi to opatřím nějakým řetízkem jako mají štafle a dám jich tam asi víc aby to bylo nastavitelný na určitý výšky a sklony. Ti pak pošlu fotku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
ty jsi takový kutil, to já bych asi nezvládla O.K. už se těším
|
west
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:46
- Nahlásit
No kutil ani ne, ale to víš pro ty psi by jsme se rozkrájely a už vidim sousedy jak čumí na drát, už to mám tak na půl hotový. CHlapi v práci se hrnuly že mě hned pomůžou, teď jsem zaúkolovala manžela ať koupí nějaký ty panty a řetěz na boky a odpoledno to snad doděláme. , jenom doufám že se mě na to malá nevykašle, to bych to pak mohla rovnou odvézt na agility na hřiště.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:05
- Nahlásit
tak já si myslím, že ne, když jí to baví...
|
west
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:07
- Nahlásit
No budem vidět, včera ji napadla fena (v diskuzi napadení psem) a byla z toho lehce v šoku a dneska je zase OK tak se jí třeba bude chtít.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:25
- Nahlásit
No Montyho dvakrát napadl jorkšír a jednou na něho nešikovně naletělo štěně německého ovčáka tak od té doby už je ostražitý a už si každého hafa k tělu nepustí
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:55
- Nahlásit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:49
- Nahlásit
dobré a co? jak se to malé líbí????
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:55
- Nahlásit
No zatím nic moc, na cvičáku v pohodě a doma se jí zatím moc nechce, třeba si zvykne.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:58
- Nahlásit
hej, tak ta fotka nemá chybu
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:02
- Nahlásit
No ona se spíš zapřela a ležela ale včera řádila se sousedovym maltézákem, to stálo za to.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:14
- Nahlásit
no právě, že je tam tak fajně natažená já mám nascenovanou jen jednu fotku jak byl Monty štěně, měla jsem mormální foťák a nechce se mi to všechno scenovat - mám jich totiž strašně hodně... tak se ji pokusím tady hodit... snad se zobrazí...
|
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:23
- Nahlásit
Jo ta už jde vidět pěkně. My právě hodně fotíme, dokud je malá i na digitál i na zrcadlovku. Doteď mám asi tak 400 fotek tak je z čeho vybírat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:28
- Nahlásit
Dipsy je moc pěkná. No já právě měla jen obyčejný, digitál jsem si koupila asi před třema rokama, no nic jdu s Montym tak na hodinu a půl ven a když tak, tak se pak pokusím nějaké nascenovat a hodit je sem, ale nevím jestli mi to půjde, protože mi nějak blbne scener, tak zatím pa
|