| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 17:00
- Nahlásit
wami
hele nestraš, nebo ti je tam přivezu všechny
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 17:05
- Nahlásit
Ebony
neee, ja si je budu vozit po jednom, za 4 mesice neni o cem mluvit...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 07:23
- Nahlásit
Ebony
jezis, tak to ti nezavidim, no i kdyz trosku jo, ciciny zboznuju, akorat me se je nikdy nedari udat, takze ja mam v byte tri a moje mamka jich 8 nebo 9 ted si nejsem jista .....
|
Nero
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 08:05
- Nahlásit
Ebony
Nebydlíš asi u Olomouce, že? Bych si jedno vzala. Jedno už mám objednané u známé, už se to nedávno narodilo, ale ještě jedno bych uživila.
|
Nero
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 20:45
- Nahlásit
Ebony
Tak upravuji svoji zprávu. Dnes mi volala kámoška, že ta koťata jsou 3 a že teda jestli chci jedno, že zbytek bude asi utracen. Tak jsem řekla, že v tom případě si vezmu 2. Tak doufám, že to třetí si ještě někdo vezme. Jsem se tak rozhodla, protože vím, že ty ty koťátka co máš neutratíš, kdežto ta baba, kde jsem si chtěla vzít to jedno, tak ta ano. Tak doufám, že se nebudeš zlobit.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 20:55
- Nahlásit
mně se prostě asi nepodaří jí do toho postoje pořádně dát, ona se pořád tváří jako týraný pes (zkusila jsem před ní položit kus sejra, že by na něj mohla radostně koukat, nepovedlo se - viz ta druhá fotka se sklopenejma ušima )
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 20:57
- Nahlásit
venda
chuda moje, na tej druhej je ja zmokla slepica s prinutenia
ale aj tak furt nechapem, co toto je za divny vystavny postoj
|
venda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:10
- Nahlásit
Bela
ale aj tak furt nechapem, co toto je za divny vystavny postoj
no to já taky ne, ale když chci porovnat Heklu s ostatníma ovčounama, tak jí musim postavit tak jak stojej oni aby to porovnat šlo, teda si myslim... tak to prostě čas od času zkusim jí tak postavit a tady vidíš, jak to pak dopadá...ona sice stojí, ale nechápe, k čemu je to dobrý, asi na to kašlu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:13
- Nahlásit
venda
Hekla je štěně na tý fotce?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:15
- Nahlásit
vendaona sice stojí, ale nechápe, k čemu je to dobrý
to bude presne ono!
odkaz jej, ze to sme take nechapave dve
|
venda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:22
- Nahlásit
Neessi
jo, to je takový můj "chodský vlčák", ve zkratkách NO s PP
Bela
máš pravdu, je to blbost, kašlu na to
nevim proč jsem tim tak posedlá jí takhle aspoň jednou pořádně vyfotit, taky se mi zdá takhle přirozenější:
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:23
- Nahlásit
venda
na tej je ovela krajsia
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:25
- Nahlásit
venda
nevim proč jsem tim tak posedlá jí takhle aspoň jednou pořádně vyfotit, taky se mi zdá takhle přirozenějš
No však
A jak jste na tom s tou DKK?
|
venda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:29
- Nahlásit
davidkova renata
zatim se nic neděje, je jí 13 měsíců, zrovna nekulhá, povinně plave aspoň chvilku každý den, cpe se nutradylem tak uvidíme za pár let, no...to víš, je to beruška moje zlatá, teď mě zrovna otravuje s uzlem, tak si asi musim jít hrát, nebo co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:33
- Nahlásit
venda
No snad to nebude tak horký,víš,že je spousta psů co by neměli podle veta už ani žít natož chodit.Tak držím palce,je to pěknej chlupáček
|