Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Prodej štěňátek
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Endy
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2006 16:46
- Nahlásit

Endy
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2006 16:53
- Nahlásit

Endy
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2006 17:15
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=641

Dorfa
Mrkni na kníru do galerky,je tam chudák ve svém střihu na pudlíka.

dorfa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2006 19:14
- Nahlásit

Endy

Konečně se povedlo.Moc hezký pesani. Akorát v té galerii se mi zobrazuje jen fota jezevčíka ve vaně(super foto), a pak dvojka ve žluté pláštěnce (to musím holkám tady pořídit)
Ta pepřanda je s PP? Nemá v předcích někoho z chov. stanice Olkar? Ty měli vždycky super hlavy.
Dám sem foto seriál jak se mění dikobraz v knírače.

Endy
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2006 21:23
- Nahlásit

dorfa

To mě mrzí,že se Ti to nezobrazí.Pláštěnka je pro kníračku super.Působí jako zklidňovač.Je v ní zpomalená,naštvaná a na nic a na nikoho nereaguje.Nejhodnější a nejklidnější knírač pod sluncem.
CHS Olkar má až ve IV.generaci.A ten jezevčík ve vaně,to je ségry dobrman. Asi Tě zmátly ty uši a hlava,je bez PP,z útulku a má úžasnou povahu.

dorfa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 09:20
- Nahlásit

Endy
Tak to jsem se opravdu projevila, jako skutečný znalec kynolog.Dobrmance se omlouvám.Nějak mě nenapadlo, že ta vana je plná vody, takže pesa tam stojící musí být velká?Asi budeme příbuzný přes knírdu. Olkary mám v PP taky ve 4-6 generaci. Je to tam vidět.Ta hlava se totiž nezapře.Včera jsem konečně upravovala, takže jsem holky navlékla do svetru, ale ta pláštěnka musí být lepší, takže jí jdu shánět.

dorfa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 09:28
- Nahlásit

dikobraz před trimováním

půlka otrimována

otrimováno, ale knírač to ještě není

konečně knírač

Istra
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 10:34
- Nahlásit

dorfa
To je hezkýýý. Tedy do takových dikobrazích rozměrů ani náš huňáč nedorůstá. To je otrimovaná až na kůži? Náš pes vždycky vypadá jako po hormonální kúře. Často je bereme na dovolenou sebou a pak v hotelu přesvědčujeme, ža pes není nemocný, to je jen výstavní příprava.

dorfa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 11:41
- Nahlásit

Istra
Tato fena už skoro 2 roky nemá podsadu téměř žádnou takže, když je otrimována tak ta kůže skutečně prosvítá.Ona je čistý německý typ, a ty nikdy moc podsady neměli, ale u ní se to ještě stářím a hormonálními problémy zhoršilo.
Ta druhá nekupírovaná fena to je 50% amík a ta má podsady zase až moc.Podsadu netrimuji tu vždy ostříhám, takže po trimování a stříhání podsady vypadá jak sametový plyšák.Po 5-7 týdnech od trimování ale je třeba začít podsadu vyčesávat asi tak 2x týdně až do té doby než je pes ve výstavní srsti. Já už nevystavuji, ale srst ve špičkové kvalitě se snažím u nich udržovat.Tedy myslím co do struktury srsti a barvy srsti. To by jim leckteří výstavní jedinci mohli závidět.
Takž kdy tady budou taky nějaké fota od tebe.Návod jsem ti psala už v pátek.

Istra
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 11:48
- Nahlásit

dorfa
Já vím, děkuji za ten návod. Kdyby mi manžel nečučel přes rameno, měla bych větší klid. On je vždycky chytrej jak ředitel zeměkoule a já nejsem na PC žádný profík.

Endy
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 15:11
- Nahlásit

dorfa
Tak to je opravdu dikobraz.Kdysi jsem to taky vydržela jí nechat tak zarůst a když už začaly chlupy padat,tak jsem jí vyškubala až na kůži.No už jí šestým rokem jenom sjíždím mašinou a srst je pořád tvrdá.Ale ze stříhání cizích psů mám zkušenost,že srst častým stříháním zjemní a pepřákům se často udělá na zádech pruh.

dorfa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 18:03
- Nahlásit

Endy
U mixu to zjemní po prvním ostříhání, ale někteří především ty staré typy ty se můžou sjíždět mašinkou a na struktuře srsti se to moc neprojeví. Já poctivě trimuji.Včera jsem ty svoje potvory dělala bez mála 5 hodin.Chodí ke mně taky knírdové na úpravu, některé trimuji některé jen stříhám a dá se říct, že je to tak jak píšeš. Pokud to jsou papíroví psi, tak tam lze vypozorovat po kom ta tvrdá srst tam je (Podoláci jsou hodně houževnatí v genech).

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:34
- Nahlásit

dorfa
Musím ty fotky nějak zmenšovat?

dorfa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:40
- Nahlásit

Istra
Ne to nemusíš, ale fotky by neměly přesáhnout 1MB.Ideální je tak okolo500-800kb.Já to vyřešila tím, že fotím digitálem, který přepnu na menší kvalitu fotek. Pak už to jen dávám do sčotníku a nijak dál neupravuji.
Prodej štěňátek jsme nějak přetvořili na kníračí forum.

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:40
- Nahlásit

No jasně! My jsme z nich celá rodina úplně vedle. To je samý muťuťu a puťuťu....původní záměr měl být mít pracovního a výstavního psa a teď máme chovánky. Takže si myslím, že knírače lze přetvořit k obrazu svému. Tak já jdu na ty fotky, to bude....

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:19
- Nahlásit

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:30
- Nahlásit

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:33
- Nahlásit

dorfa
Snažím se seč můžu, ale je to bída. Na Atlasu mi zakázali uložit fotku větší než je 1MB, ale když to takhle změnším, je blechárna. Fotek mám mraky, ale bojím se, že to takhle dopadne. Co je špatně, lidi?

dorfa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:43
- Nahlásit

Istra
No já nevím, co děláš špatně.Já tam taky nemám fotky větě než 1MB.Musíš to pořád zkoušet.Ale jinak fakticky je to plyšák k pomuchlování.Zkus nějakou jinou, třeba to půjde. Opakování je matka moudrosti.

dorfa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:45
- Nahlásit

Istra
Asi to máš až moc zmenšeno.Má jen asi 200kb.Musíš trochu přidat aspoň 400kb, a formát JPG a nebo JPeG.

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:51
- Nahlásit

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:52
- Nahlásit

To je jeho mimino, pejsek, v 8 týdnech, má hezký ocásek. Ale fotka za nic nestojí.

aren
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:57 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Istra
Promiň, nevkládáš tam informační ikonku místo fotky samotné? Musíš mít otevřenu na obrazovce fotku, a z ní nakopírovat adresu. Já to dělám na otevřené velké fotce: kliknu pravým tlačítkem myši - vlastnosti - zkopíruju adresu CtrlC (tu adresu, co se objeví ve Vlastnostech).
Nedávno jsem se ptala Víti, říkal, že max.velikost fotky je 800kB.

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:01
- Nahlásit

dorfa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:01
- Nahlásit

Istra
Vypadá velmi pěkně.Škoda že to nejde trochu více zvětšit.Pomalu si začínám na ty ocásky zvykat.Ještě pár měsíců a snad si jako dalšího psa pořídím zase knírače i navzdory těm ocáskům. Má první reakce byla totiž dost negativní, a to jsem první ocasatý kníry viděla už někdy před 9 roky na výstavách u chovatelů ze severských zemí.
Jen dál posílejte ocasatý kníry až si i takový milovníci kníračů jako jsem já zvyknem.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:04
- Nahlásit

ale oni jsou fakt milý i s ocáskama když to člověk tady pozoruje,zjišťuje,že ocasatí a ušatí kníři jsou nádherní..

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:08
- Nahlásit

aren
Ale mrskám to,co? Jo, to bude asi ten problém. Zatím je pro mě zázrak, že se tam fotka ukáže. Úplně se mi zpotil myšák v ruce, mamina u PC, to je psina. Jsem ráda, že jsem do toho trochu pronikla, onehdá jsem chtěla dát fotky miminek na inzertní server Fitminu a ani "pan chytrej" si neporadil.

aren
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:12
- Nahlásit

Istra
Budeš to zkoušet? Jestli chceš, můžeš mi poslat ty fotky mailem (je na členovi) a já Ti je tam vložím, ale určitě budeš mít větší radost, když se to naučíš.

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:10
- Nahlásit

Istra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:11
- Nahlásit

Je to lepší, ne? Zvětšila jsem fotku.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání