| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:21
- Nahlásit
dorfa
ale jasně že holku,jen chci říct že u těhlech pesů je ještě rozdíl zda pes nebo fena....právě v tý možný dominanci..pokud bychom brali psa,chovatel nám říkal,že až by byl v pubertě je možnost že bude s naším psem bojovat o území a bůhví jak by to dopadlo..u feny že je to jiný,ta že do území psa jen přistupuje ale nechce ho vlastnit..tak to snad takhle nějako bude
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:21
- Nahlásit
i když pes v tom byl trochu nevině.Poslala ho na něj -zetě jeho vlastního žena,no ale stejně.Napadnout člověka,se kterým od mala žil.Nehledě na to,že ona není vůbec jeho pán a ani ho nikdy necvičila...
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:22
- Nahlásit
sarax
Já AST a pitbulteriéra od sebe moc nerozeznám, tak těžko říct.Ale chlap říkal že je to AST. Byl O.K. do svých 2 let.Do té doby normálně běhal na volno s ostatními psy.Pak už chodil jen na vodítku a s košíkem, takovým zvláštním ještě jsem to neviděla.Ale asi aby nemohl ani přes ten koš někoho zranit.Prostě zabíják. Veterinář říkal, že je na utracení že už to z něj nikdo nedostane.Bylo mu jedno jestli útočí na fenu nebo na psa.Jen když mohl zabíjet.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:24
- Nahlásit
Istra
až tak zvláštní nee,ale jak říkám,moje zkušenost je fakt dobrá,a rozhodně jsem neslyšela že by napadalilidi jak píše ANU..ale spíš ostatní psy,ale i to se prej dá....ale je jasný že majitel musí taky vědět co má doma a dle toho se chovat..to dilema nebylo jen omezeno na tyhle 3 padla tam ještě ta fila boxík a dogina....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:25 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
dorfa
měl takovej ten medvědí náhubek ne??já teda po tom víkendu u Rudy Desenskýho vím,že kdyby se mi to nějak omylem vymklo,jako že snad ne,plánuju tam jezdit,tak ho poprosím o pomoc a věřím že jí neodmítne....ale radši tam budu jezdit preventivně..máme to kousek
AST je menší než pitt a má i jinou povahu
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:29
- Nahlásit
Anu
sarax
Takže asi bude něco pravdy na tom, že se jim nedá věřit.Myslím AST, když to o nich řekne i chovatel, který je chová už skoro 15 let tak na tom něco bude.
sarax
Aspoň víš do čeho jdeš a holt budeš muset být pořád jak ostříš.
|
Istra
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:30
- Nahlásit
S boxerem byste asi chybu neudělali, je to podobný typ a většinou v pohodě, se psy i s lidmi. Řekla bych, pro lidi, co chtějí většího sportovního psa, ideální. Ale holt nejsou módní.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:32
- Nahlásit
Ale holt nejsou módní.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:33
- Nahlásit
dorfa
no asi jo...fakt mi to neva...ale ten výcvik a hlavně to přivolání odkudkoli to teda budu trénovat hnedka ..ale zas náš chovatel má tuhle fenku,matku Trinči,asi 3 roky,a je v pohodě i s psama..myslím si že je důležitý u těhlech plemen zvlášť vědět zda rodiče jsou nebo nejsou agresivní.....já teda chtěla vidět oba a a o jejich rodičích mi dali aspoň přečíst....myslím,že ta agrese pokud je u rodičů je daleko větší předpoklad že štěndo to podědí
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:33
- Nahlásit
Istra
Ale holt nejsou módní
Jako knírači. Osvědčená rasa a je jim to na nic. Jen pro milovníky.
Už ti jdou ty fotky vkládat?Snad jsem to popsala dobře.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:35
- Nahlásit
sarax
Důležitá bude socializace, výcvik a hlavně nedovolit jí se dostat někdy do konfliktu.Hned jí z toho vytrhnout ven.Slyšela jsem, že jak jednou pozná zvýšenou hladinu adrenalinu v krvi tak je konec.Ale s čubinou to bude určitě dobré.To snad platilo pro samce.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:36
- Nahlásit
Istra
to si nemyslím a byla bych nerada aby si někdo myslel že vybírám dle modnosti....viz náš KOPUK
a já teda zas mám vedle v domě agresivní boxici..už druhou u stejnejch majitelů a ta chce sežrat vše od štěňat po lidi....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:37
- Nahlásit
dorfa
ale tohle my říkali taky,že nenechat nikdyporvat se ani jako malou....prostě musí vědět že tohle ne...ježíš já se vždycky po takovýhle debatě vyděsím.....
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:39
- Nahlásit
sarax
KOPUK
Ten je skvělej.Úplný černobílý Americký knirač vom Modřánský háj.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:40
- Nahlásit
dorfa
úplně přesně....teda Jirikovo to učil na kokropudlího knírače
docela bych se někdy podívala na ty tvoje holky??šlo by to??
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:42
- Nahlásit
sarax
já se vždycky po takovýhle debatě vyděsím.....
Proč, vždyť děláš dobře, teoretická průprava to musí být.Aspoň budeš na všechno připravená. Kopuk je fakt super.A to se tak jmenuje?
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:44
- Nahlásit
Určitě, ty jsem z Prahy 4 ne? Já někdy chodím venčit za známými do Modřan tak se můžeme sejít.Ale až bude teplo.Teď bych domů dotáhla dvě bahnitý koule.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:44
- Nahlásit
dorfa
jmenu je se Rony máme ho 2 roky z útulku...jen je už rozbitej napadl mi ho agresívní pudl chytil nad ocasem a pes byl 2 měsíce ochrnutej na zadní a problémy má furt,takže nevíme co a jak bude,tak jsem chtěla druhýho psa..co s tou ukázkou holek???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:46
- Nahlásit
dorfa
ok,bahnitou kouly tahám domů denně a při této barvě nic mnoho,sprchujeme celej podvozek ale až bude teplo budu mít doma "zabijáka"zvládnete to??
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:47
- Nahlásit
dorfa
Mám to tam blbě.Já nejsem z Prahy 4 ale ty jo ne?Tak mě napadlo venčení v Modřanech. Občas tam jedu.Ale jak jsem psala až bude teplo. Bahňáci mi do auta nesmějí.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:49
- Nahlásit
sarax
zabijáka"zvládnete to??
Neboj. Malý zabíjáky žerem na každé druhé procházce.To víš my už jsme smečka v té je síla.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:50 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
dorfa
jj jsme z Modřan..ale klidně se přesunem Takže na prochajdě doufám ohlídáš svý bojový kníry
a teda KOPUK chodí na šňůře...pan D. nám to naordinoval,protože byl moc samovenčící a musím s podivem konstatovat ,že to není marná věc....
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:51
- Nahlásit
sarax
napadl mi ho agresívní pudl
To taky existuje?To se nechal.Jak je velký na fotce vypadá, že je tady velký jak pudl.No někdy rvačky i stejně velkých jedinců nedopadnou nejlépe.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:52
- Nahlásit
dorfa
no divila jsem se ,ale existuje,ale fakt je že on ho jen chytil na ocasem..a to dost blbě....
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:55
- Nahlásit
sarax
Hlavně, že se z toho dostal.Musím jít venčit.Holky mě už probodávají pohledem.Ahoj. A určitě se domluvíme.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:56
- Nahlásit
dorfa
OK..aspon se zde můžeme vrátit k tomu proč a jak se prodávají která štěnda.....
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 16:24
- Nahlásit
Sarax
Kopuk je bezva. Vypadá skoro jako náš Ben(pes mojí tchyně), ale to je zase prý skoro beardedka. Zkusím zítra pohledat nějakou jeho fotku a hodit jí sem.
Jinak u nás vedle ve vchodě žije AST - pes. Je mu asi 13 let a už blbě chodí. Ale nikdy s ním nebyl jediný problém - snese v pohodě jak lidi, tak psy, tak i jiná zvířata - v životě na nikoho nezaútočil.
Naopak tu taky žijí dva pitti a jedna fenka po osmiletém soužití s dalšími psy v bytě jednoho dne zabila starou fenu anglického buldoga. Ono je to asi o jednotlivých psech jako u jiných plemen a nejde tak úplně paušalizovat.
Kdy si budeš malou brát? Nebo mi něco uniklo a už jí máš?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 16:30
- Nahlásit
jira_hera
nene jedeme za 14 dní a kousek a to že pitt dorazí starýho to prej má v genech..tak nevím..tahle odpověď od tebe by se mi líbila do fora co jsem založila doufám,že to zmákneme
a co malá ??už je OK??
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 21:46
- Nahlásit
[http://foto.atlas.cz/pokec/Fotky/TN/129/P480,359,14409.jpeg]
Dorfa
Tak to je moje Sára.
|
Endy
Člen |