Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Prodej štěňátek
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:21
- Nahlásit

dorfa
ale jasně že holku,jen chci říct že u těhlech pesů je ještě rozdíl zda pes nebo fena....právě v tý možný dominanci..pokud bychom brali psa,chovatel nám říkal,že až by byl v pubertě je možnost že bude s naším psem bojovat o území a bůhví jak by to dopadlo..u feny že je to jiný,ta že do území psa jen přistupuje ale nechce ho vlastnit..tak to snad takhle nějako bude

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:21
- Nahlásit

i když pes v tom byl trochu nevině.Poslala ho na něj -zetě jeho vlastního žena,no ale stejně.Napadnout člověka,se kterým od mala žil.Nehledě na to,že ona není vůbec jeho pán a ani ho nikdy necvičila...

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:22
- Nahlásit

sarax
Já AST a pitbulteriéra od sebe moc nerozeznám, tak těžko říct.Ale chlap říkal že je to AST. Byl O.K. do svých 2 let.Do té doby normálně běhal na volno s ostatními psy.Pak už chodil jen na vodítku a s košíkem, takovým zvláštním ještě jsem to neviděla.Ale asi aby nemohl ani přes ten koš někoho zranit.Prostě zabíják. Veterinář říkal, že je na utracení že už to z něj nikdo nedostane.Bylo mu jedno jestli útočí na fenu nebo na psa.Jen když mohl zabíjet.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:24
- Nahlásit

Istra
až tak zvláštní nee,ale jak říkám,moje zkušenost je fakt dobrá,a rozhodně jsem neslyšela že by napadalilidi jak píše ANU..ale spíš ostatní psy,ale i to se prej dá....ale je jasný že majitel musí taky vědět co má doma a dle toho se chovat..to dilema nebylo jen omezeno na tyhle 3 padla tam ještě ta filaboxík a dogina....

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:25 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

dorfa
měl takovej ten medvědí náhubek ne??já teda po tom víkendu u Rudy Desenskýho vím,že kdyby se mi to nějak omylem vymklo,jako že snad ne,plánuju tam jezdit,tak ho poprosím o pomoc a věřím že jí neodmítne....ale radši tam budu jezdit preventivně..máme to kousek

AST je menší než pitt a má i jinou povahu

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:29
- Nahlásit

Anu
sarax
Takže asi bude něco pravdy na tom, že se jim nedá věřit.Myslím AST, když to o nich řekne i chovatel, který je chová už skoro 15 let tak na tom něco bude.
sarax
Aspoň víš do čeho jdeš a holt budeš muset být pořád jak ostříš.

Istra
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:30
- Nahlásit

S boxerem byste asi chybu neudělali, je to podobný typ a většinou v pohodě, se psy i s lidmi. Řekla bych, pro lidi, co chtějí většího sportovního psa, ideální. Ale holt nejsou módní.

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:32
- Nahlásit

Ale holt nejsou módní.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:33
- Nahlásit

dorfa
no asi jo...fakt mi to neva...ale ten výcvik a hlavně to přivolání odkudkoli to teda budu trénovat hnedka..ale zas náš chovatel má tuhle fenku,matku Trinči,asi 3 roky,a je v pohodě i s psama..myslím si že je důležitý u těhlech plemen zvlášť vědět zda rodiče jsou nebo nejsou agresivní.....já teda chtěla vidět oba a a o jejich rodičích mi dali aspoň přečíst....myslím,že ta agrese pokud je u rodičů je daleko větší předpoklad že štěndo to podědí

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:33
- Nahlásit

Istra

Ale holt nejsou módní

Jako knírači. Osvědčená rasa a je jim to na nic. Jen pro milovníky.
Už ti jdou ty fotky vkládat?Snad jsem to popsala dobře.

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:35
- Nahlásit

sarax
Důležitá bude socializace, výcvik a hlavně nedovolit jí se dostat někdy do konfliktu.Hned jí z toho vytrhnout ven.Slyšela jsem, že jak jednou pozná zvýšenou hladinu adrenalinu v krvi tak je konec.Ale s čubinou to bude určitě dobré.To snad platilo pro samce.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:36
- Nahlásit

Istra
to si nemyslím a byla bych nerada aby si někdo myslel že vybírám dle modnosti....viz náš KOPUK

a já teda zas mám vedle v domě agresivní boxici..už druhou u stejnejch majitelů a ta chce sežrat vše od štěňat po lidi....

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:37
- Nahlásit

dorfa
ale tohle my říkali taky,že nenechat nikdyporvat se ani jako malou....prostě musí vědět že tohle ne...ježíš já se vždycky po takovýhle debatě vyděsím.....

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:39
- Nahlásit

sarax
KOPUK
Ten je skvělej.Úplný černobílý Americký knirač vom Modřánský háj.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:40
- Nahlásit

dorfa
úplně přesně....teda Jirikovo to učil na kokropudlího knírače
docela bych se někdy podívala na ty tvoje holky??šlo by to??

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:42
- Nahlásit

sarax

já se vždycky po takovýhle debatě vyděsím.....

Proč, vždyť děláš dobře, teoretická průprava to musí být.Aspoň budeš na všechno připravená. Kopuk je fakt super.A to se tak jmenuje?

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:44
- Nahlásit

Určitě, ty jsem z Prahy 4 ne? Já někdy chodím venčit za známými do Modřan tak se můžeme sejít.Ale až bude teplo.Teď bych domů dotáhla dvě bahnitý koule.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:44
- Nahlásit

dorfa
jmenu je se Rony máme ho 2 roky z útulku...jen je už rozbitej napadl mi ho agresívní pudl chytil nad ocasem a pes byl 2 měsíce ochrnutej na zadní a problémy má furt,takže nevíme co a jak bude,tak jsem chtěla druhýho psa..co s tou ukázkou holek???

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:46
- Nahlásit

dorfa
ok,bahnitou kouly tahám domů denně a při této barvě nic mnoho,sprchujeme celej podvozek ale až bude teplo budu mít doma "zabijáka"zvládnete to??

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:47
- Nahlásit

dorfa
Mám to tam blbě.Já nejsem z Prahy 4 ale ty jo ne?Tak mě napadlo venčení v Modřanech. Občas tam jedu.Ale jak jsem psala až bude teplo. Bahňáci mi do auta nesmějí.

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:49
- Nahlásit

sarax

zabijáka"zvládnete to??

Neboj. Malý zabíjáky žerem na každé druhé procházce.To víš my už jsme smečka v té je síla.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:50 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

dorfa
jj jsme z Modřan..ale klidně se přesunem Takže na prochajdě doufám ohlídáš svý bojový kníry
a teda KOPUK chodí na šňůře...pan D. nám to naordinoval,protože byl moc samovenčícía musím s podivem konstatovat ,že to není marná věc....

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:51
- Nahlásit

sarax

napadl mi ho agresívní pudl

To taky existuje?To se nechal.Jak je velký na fotce vypadá, že je tady velký jak pudl.No někdy rvačky i stejně velkých jedinců nedopadnou nejlépe.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:52
- Nahlásit

dorfa
no divila jsem se ,ale existuje,ale fakt je že on ho jen chytil na ocasem..a to dost blbě....

dorfa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:55
- Nahlásit

sarax
Hlavně, že se z toho dostal.Musím jít venčit.Holky mě už probodávají pohledem.Ahoj. A určitě se domluvíme.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:56
- Nahlásit

dorfa
OK..aspon se zde můžeme vrátit k tomu proč a jak se prodávají která štěnda.....

jira_hera
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 16:24
- Nahlásit

Sarax
Kopuk je bezva. Vypadá skoro jako náš Ben(pes mojí tchyně), ale to je zase prý skoro beardedka. Zkusím zítra pohledat nějakou jeho fotku a hodit jí sem.
Jinak u nás vedle ve vchodě žije AST - pes. Je mu asi 13 let a už blbě chodí. Ale nikdy s ním nebyl jediný problém - snese v pohodě jak lidi, tak psy, tak i jiná zvířata - v životě na nikoho nezaútočil.
Naopak tu taky žijí dva pitti a jedna fenka po osmiletém soužití s dalšími psy v bytě jednoho dne zabila starou fenu anglického buldoga. Ono je to asi o jednotlivých psech jako u jiných plemen a nejde tak úplně paušalizovat.
Kdy si budeš malou brát? Nebo mi něco uniklo a už jí máš?

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 16:30
- Nahlásit

jira_hera
nene jedeme za 14 dní a kousek a to že pitt dorazí starýho to prej má v genech..tak nevím..tahle odpověď od tebe by se mi líbila do fora co jsem založila doufám,že to zmákneme
a co malá ??už je OK??

Endy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 21:46
- Nahlásit

[http://foto.atlas.cz/pokec/Fotky/TN/129/P480,359,14409.jpeg]

Dorfa
Tak to je moje Sára.

Endy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 21:49
- Nahlásit

Nějak se nepovedlo.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání